Nέα προϊόντα Korres, Φθινόπωρο 2020 (αυτή τη φορά από κοντά)

 

 

 

Αν θυμάμαι καλά (που θυμάμαι, γιατί τα σημειώνω) η τελευταία live παρουσίαση- συνέντευξη τύπου στην οποία ήμουν καλεσμένη ήταν στις 5 Μαρτίου. Με μεγάλη λοιπόν χαρά, έξι και παραπάνω μήνες μετά, παραβρέθηκα δια ζώσης,  στην παρουσίαση για τα νέα προϊόντα που λανσάρει για το Φθινόπωρο 2020,  η Korres.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τηρώντας ευλαβικά όλα τα μέτρα προστασίας, με μάσκες, με αντισηπτικά, κρατώντας αποστάσεις,  με «σφραγισμένα» και ατομικά νόστιμα σνακς και σε γκρουπάκια μόλις των 5 ατόμων ενημερωθήκαμε την περασμένη εβδομάδα για τα νέα της μάρκας στο εντυπωσιακό φαρμακείο του κέντρου της Αθήνας,  “The Naxos Apothecary” που ανήκει μεν στην οικογένεια Korres αλλά είναι ένα ξεχωριστό brand και στο παρελθόν είχαμε μιλήσει γι αυτό με αφορμή τα  αρώματα “The Naxos Apothecary” με έμπνευση από την μυρωδάτη χλωρίδα, αλλά και την ιστορία της Νάξου.
Το εντυπωσιακό Naxos Apothecary που εξειδικεύεται στις «ρίζες» της Korres την ομοιοπαθητική.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η νέα σειρά προιόντων βάσης, «Ενεργός Άνθρακας» THE MATTE-SKIN-PERFECTIONIST 

 

 

 

 

 

 

Μια σειρά προιόντων που εγκαινιάζουν μια νέα κατηγορία στην Korres είναι το Διορθωτικό Μακιγιάζ Προσώπου «Ενεργός Άνθρακας» THE MATTE-SKIN-PERFECTIONIST  εξειδικευμένο για λιπαρες επιδερμίδες με τάση για ακμή και ατέλειες. Μια σειρά προιόντων που μειώνουν τη λιπαρότητα, την εμφάνιση των ατελειών και πόρων, χαρίζοντας ματ όψη. Σε αυτό το αποτέλεσμα συνδράμουν και το εκχύλισμα ροδιού, με προέλευση το φρούτο της ροδιάς, πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες, αλλά και το σαλικυλικό οξύ -συστατικό του foundation- που συμβάλλει στη ρύθμιση της παραγωγής σμήγματος και βελτιώνει την εμφάνιση πόρων και ατελειών μακροπρόθεσμα, για δέρμα λείο και ισορροπημένο, χωρίς «γυαλάδα».

 

Το μείγμα από πούδρες πυριτίου, καολίνης και περλίτη μειώνει ακόμα περισσότερο τη λιπαρότητα, χαρίζει απόλυτη άνεση στην εφαρμογή του προϊόντος -χωρίς να σπάει στις γραμμές-, και ένα μοναδικό soft-focus effect. Οι καθαρές χρωστικές εξασφαλίζουν υψηλή χρωματική απόδοση, αγκαλιάζοντας τις ατέλειες με ένα βελούδινο, απαλό κάλυμμα που, όμως, δεν ξηραίνει την επιδερμίδα και δεν φαίνεται «ξένο» στο πλέον ματ, φρέσκο, φωτεινό πρόσωπο.

 

 

ΕΝΕΡΓΟΣ ΑΝΘΡΑΚΑΣ | ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟ FOUNDATION | SPF15

Μείωση πολλαπλών ατελειών | Πλήρης κάλυψη | Βελούδινο ματ αποτέλεσμα | Κατά της γυαλάδας |

Μεγάλη διάρκεια | Επαγγελματικό αποτέλεσμα

 

 

 

 

ΕΝΕΡΓΟΣ ΑΝΘΡΑΚΑΣ | ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟ COMPACT FOUNDATION | SPF20

Πλήρης κάλυψη ατελειών | Bελούδινο ματ αποτέλεσμα | Kατά της γυαλάδας | Mεγάλη διάρκεια | Eπαγγελματικό αποτέλεσμα

 

 

 

 

ΕΝΕΡΓΟΣ ΑΝΘΡΑΚΑΣ | ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟ CONCEALER | SPF30

Τοπική κάλυψη ατελειών + μαύρων κύκλων | Bελούδινο ματ αποτέλεσμα κατά της γυαλάδας |

Μεγάλη διάρκεια | Επαγγελματικό αποτέλεσμα

 

 

 

 

ΕΝΕΡΓΟΣ ΑΝΘΡΑΚΑΣ | COLOUR-CORRECTING PALETTE | LIMITED EDITION

Multi-purpose | Στοχευμένη κάλυψη ατελειών

 

 

 

 

 

H νέα κρέμα περιποίησης ΧΡΥΣΟΣ ΚΡΟΚΟΣ HYDRA-FILLER PLUMPING CREAM

 

Το πολύτιμο φρέσκο εκχύλισμα Κρόκου Κοζάνης της πρώτης ημέρας μαζί με το ισχυρό κολλαγόνο φυτικής προέλευσης από το εκχύλισμα Skin Tree συνθέτουν τη φόρμουλα της Επανορθωτικής Κρέμας Νεότητας Χρυσός Κρόκος που αντιμετωπίζει όλα τα σημάδια γήρανσης -ο ορισμός του onestopskincare. Η νέα Επανορθωτική Κρέμα Νεότητας Χρυσός Κρόκος της KORRES απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, σε όλους τους τύπους δέρματος. Στόχος της είναι να επανορθώσει συνολικά την όψη του δέρματος.

 

 

 

 

Η νέα κρέμα προσώπου εισάγει το κολλαγόνο φυτικής προέλευσης από το Skin Tree (aka Mimosa Tenuiflora) στη λίστα δραστικών συστατικών της KORRES. Παρόμοιο με το κολλαγόνο που φυσικά παράγει ο οργανισμός και το οποίο δίνει στο δέρμα σχήμα, το κολλαγόνο φυτικής προέλευσης γίνεται το δομικό υλικό ενός δυνατού οχυρού που εμποδίζει την απώλεια νερού, συγκρατώντας την υγρασία και βοηθώντας το δέρμα να δείχνει απαλό, γεμάτο, φρέσκο. Η Επανορθωτική Κρέμα Νεότητας Χρυσός Κρόκος χρησιμοποιείται ιδανικά μέρα και νύχτα και σε συνδυασμό με το Ελιξήριο Νεότητας Golden Crocus.

 

 

 

 

 

 

Τελος το KORRES Morello Lipstick  είναι το best seller κραγιόν του brand είναι το  πλούσιο, βαθύ, σταθερό χρώμα σε ένα μόνο πέρασμα. Μία παλέτα με soft γήινες έως βαθιά μπορντώ αποχρώσεις, στην οποία προστίθενται και τρεις νέες limited edition shimmering επιλογές για τον απόλυτο συνδυασμό σταθερού χρώματος και extra λάμψης. Το έλαιο από morello -ποικιλία βύσσινου, πλούσιο σε λιπαρά οξέα– σε συνδυασμό με το έλαιο από ηλίανθο φροντίζουν τα χείλη, καθώς τα ενυδατώνουν και αφήνουν μία εξαιρετικά βελούδινη αίσθηση. Tα κραγιόν Morello θα τα βρείτε σε δυο υφές, Creamy και Matte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σήμερα «παραδοσιακά» όπως κάθε χρόνο τέτοια μέρα,  θα βλέπαμε και θα σχολιάζαμε εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, αφού χθες το βράδυ (δικά μας ξημερώματα) έγινε η απονομή των Βραβείων Emmys. Μια virtual απονομή – κάποιοι celebrities εμφανίστηκαν στον καναπέ τους ακόμα και με πυτζάμες. Virtual παγκόσμια παρουσίαση έγινε και την προηγούμενη εβδομάδα από την Estee Lauder για τον νέο ορό Advanced Night Repair  για τον οποίο έγινε και σχετικό post εδώ.

 

Με την ευχή όλο αυτό που ζούμε να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες,  να ευχηθώ καλή εβδομάδα  σε όλες.

 

 

 

 

 

 

27 Σχόλια
  1. Χθες δοκίμασα πρώτη φορά προιόν του Κορρέ την μάσκα με aha κ bilberry κ θέλω να δοκιμάσω κ αλλα προιόντα περιποίησης που έχω σταμπάρει! Η νέα συλλογή με ενεργό άνθρακα φαίνεται πολύ ενδιαφέρον κ αποτελεσματική επιλογή ειδικά σε λιπαρές επιδερμίδες με τάση ακμής! Συγχαρητήρια πάντως γιατί η εταιρεία Κορρέ πάντα λανσάρει νέα προιόντα κ καλλυντικά! Οσο για τα βραβεία όντως φέτος έχουν αλλάξει για πρώτη φορά πολλά πράγματα που μου φαίνονται πολύ περίεργα κ δεν ξέρω αν είναι να γελάω, να απογοητευτώ ή να θυμώνω με πολλά κατ εμέ παράλογα πράγματα κ τυπικά μέτρα..

  2. @ΤΖΕΝΗ ΚΑΣΑΠΙΔΟΥ: Απλά να ξαναπω και εδώ ότι είναι σειρά για λιπαρές επιδερμίδες. Ενδεχομένως τα προιόντα να “πέσουν” λόγο βαριά σε πιο ξηρές επιδερμίδες. Α, τη χρησιμοποιοώ και εγώ αυτή τη μάσκα! Και μάλιστα η μικρή συσκευασία των 18ml με βολεύει πολύ και στα ταξίδια μου. Πάντως τα μικρά sizes και τα travel sizes είναι ιδανικά όταν θέλεις να γνωρίσεις καλύτερα τα προιόντα κάποιου brand…

  3. Πολύ όμορφη παρουσίαση σε πολύ ξεχωριστό μέρος. Μήπως ξέρουμε τιμή για την κρέμα φροντίδας Golden Crocus;

  4. @ANASTASIA: Γενικά η Korres έχει προσιτές τιμές στα προϊόντα φροντίδας επιδερμίδας. Η συγκεκριμένη θεωρείται ό,τι καλύτερο και πιο premium έχει λανσάρει έως τώρα η μάρκα και θα κοστίζει γύρω στα 65Ε

  5. Καταπληκτικο κτηριο!!!Αμεσως σε βαζει στην φιλοσοφια της εταιριας.Αγαπαμε τα προιοντα και τα εχουμε παντα στο νεσεσερ μας😁 .Πολυ ενδιαφερον προιον η νεα κρεμα!!Βλεπω να μεγαλωνει η νεα σειρα και σε αλλα προιντα😁

  6. Καλημερα.
    Βρηκα πολυ ενδιαφερουσα την προταση της εταιρειας για κρεμες περιποιησης
    Οχι οτι τα προιοντα μακιγιαζ δεν αξιζουν προσοχης κυριως και λογω των νεων συστατικων
    Αλλα εξαιτιας της αδυναμιας μου κυριως σε οτι αφορα κρεμες , σερουμ κλπ εδωσα πιο πολυ βαση στην νεα ΧΡΥΣΟΣ ΚΡΟΚΟΣ HYDRA-FILLER PLUMPING CREAM
    Καλη εβδομαδα και οταν θα φυγει αυτη η πανδημια και θα ξαναζησουμε πιο “κανονικα” δεν θα προλαβαινεις τις παρουσιασεις Τζουλια και την φυσικη παρουσια σου σε αυτες

  7. Καλημέρα! .. Τελικά, αλλιώς είναι η παρουσίαση των προϊόντων @Julia από κοντά! .. ακόμα κι αν οι φωτογραφήσεις είναι με μάσκα, κι αυτό μας προκαλεί ( εμένα τουλάχιστον) μια απροσδιόριστη…ανατριχιλα.
    Είναι ένα από τα αγαπημένα μου τα Korres, η πρόσφατη αγορά μου αφορά set με τη μαύρη πεύκη (πολύ καλή για το δικό μου δέρμα και για την ηλικία μου). Έχοντας λοιπόν δοκιμάσει, τον ορο με κρόκο Κοζάνης, θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω και τα προϊόντα που βλέπω εδώ στις χρυσές συσκευασίες (σαν μικροί θησαυροί μοιάζουν!) τα ελιξίρια νεότητας! Τα κραγιόν μου αρέσουν επίσης πολύ, και κυρίως μου αρέσει το γεγονός ότι είναι αρκετά σταθερά, χωρίς να έχουν επιβλαβή συστατικά. Τη νέα σειρά με τον άνθρακα, την βρήκα πολύ ολοκληρωμένη, αν και δεν νομίζω ότι απευθύνεται στις ανάγκες του δέρματος μου.
    xx

  8. @SofiaT: Yπέροχο κτίριο, φαντάσου ότι σταματά κόσμος και το φωτογραφίζει… στο μεταξύ όλες οι συνταγές του φαρμακείου δημιουργούνται σε ανοιχτό lab- εργαστήριο κάτι που έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον!

  9. @Stella Marga: Λοιπόν, μια που το ανάφερες, εξαιρετική ιδέα αυτά τα sets που περιλαμβάνουν όλα τα προιόντα από τις διάφορες σειρές. Πολύ καλές οι τιμές τους και μαθαίνω ότι ξεπουλάνε! Η σειρά Golden Crocus – το serum και το ελιξίριο ματιών – ολοκληρώθηκε τώρα με αυτή την 24ωρη κρέμα. Ναι, προσοχή στα προιόντα βάσης- είναι εξειδικευμένα για λιπαρές επιδερμίδες και επιδερμίδες με τάσεις ακμής.

  10. @Julia αυτο καταλαβα και εγω!!Αληθεια που ειναι το κτήριο???

  11. @Τζουλια ποσο πιο αδυνατη εισαι…κοριτσακι σιγουρα….μαλλον συμμαθητρια του κ. Ρωμανου

  12. Ναι, @Julia, έχω παρατηρήσει πως όταν βάζω ολοκληρωμένη μια σειρά, (serum, κρέμα ημέρας – νύχτας) βγάζω πιο εύκολα συμπεράσμα για το αν μου ταιριάζει στο δέρμα μου. Θεωρώ ότι αυτό που κάνει ο Korres με τα sets είναι πολύ έξυπνο, γιατί γνωρίζεις κι άλλα προϊόντα, που ενδεχομένως να μην τα αγόραζες ξεχωριστά, και ταυτόχρονα είναι πολύ συμφέρουσες (οικονομικά) αγορές. Για αυτό και ξεπουλανε όλες αυτές οι σειρές που προσφέρονται και σε κουτί δώρου. Πάντως, το ελιξίριο ματιών, σίγουρα το έχουν ανάγκη τα μάτια μου! Και θα είναι η αμέσως επόμενη αγορά μου!
    xx

  13. @SofiaT: Κολοκοτρωνη 3-5 και Βουλής. Δεν το χάνεις με τίποτα! 😀

  14. Τελεια θα περασω απο εκει σιγουρα!!
    @Julia παντως θα συμφωνησω και εγω😁😁 τελευταία βλεπω μεγαλη ανανεωση!!!!!Δεν γνωριζω εαν ειναι τα dna center που πηγες η κατι αλλο 😁αλλα η αλλαγη ειναι και εσωτερική και εξωτερικη!!!Λάμπεις!!!😘😘😘😘😘

  15. @SofiaT: Δεν θα πω ψέματα με βοήθησαν οι θεραπείες στα DNA και στο πρόσωπο και στο σώμα. Προσπαθώ και εγώ βέβαια -σε λογικά πλαίσια- για να διατηρηθεί το καλό αποτελεσμα. 😘

  16. @Julia σιγουρα βοηθησαν αλλα αυτό που φαίνεται ειναι οτι ηταν η αιτια η αυτοπεποίθηση σου να ανεβει😁😁😁 και εννοηται οτι ετσι επρεπε γιατι εισαι μια πολυ ομορφη γυναικα!!!😁😁😁 😘😘😘😘

  17. Καλη εβδομαδα σε ολους ευχομαι!! Πολύ ωραία η παρουσίαση,εστω κ με αυτές τις συνθηκες και πολύ δελεαστικά τα προιόντα..Το κονσίλερ και η επανορθωτική κρέμα με το χρυσό κρόκο μου τραβηξαν το ενδιαφέρον…@Julia: πλέον η διδυμη αδερφή του κ.Ρωμανού! <3

  18. @Maryl: Το κονσήλερ το δοκίμασα και ας μην έχω λιπαρό δέρμα. Είναι μια χαρά πάντως για να κρύψει κάποιες ατέλειες τοπικά και να καλύψει κοκκινίλες γύρω σπό τη μύτη.

    (εγώ αδερφή του κυρίου Ρωμανού- κακά τα ψέματα- δεν δείχνω, αλλά εσύ όταν σε είχα πρωτοδεί σε φωτό με τη μεγάλη σου κόρη, η αλήθεια είναι ότι χρειάστηκα λίγα δευτερόλεπτα, για να καταλάβω ποια είναι η μαμά και ποια η κόρη. Και το ξέρεις. Είναι 100% αλήθεια. )

  19. Τι υπέροχο μέρος, το χάζεψα πραγματικά! Αν και φαίνεται πολύ παράξενο πλέον που οι παρουσιάσεις γίνονται κατ’αυτόν τον τρόπο, σε ολιγομελή γκρουπάκια δηλαδή. Με έψησε πολύ η επανορθωτική κρέμα νεότητας, θα την αναζητήσω (αν και για μία ακόμη φορά λειτούργησε η bb τηλεπάθεια, γιατί στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας παρήγγειλα κάποιες μάσκες για καθαρισμό του Κορρέ, καθώς και τη μάσκα ματιών με αγγοπύρι και ανυπομονώ να τα δοκιμάσω).
    @Julia: Μήπως μαζί με τον κύριο Ρωμανό ανακαλύψατε το ελιξήριο της νεότητας και της λάμψης? Εκθαμβωτική απλά!

  20. Κορίτσια μου έχω να βάλω κραγιόν από πέρσυ τα Χριστούγεννα!!!! Το σκεφτόμουν τις προάλλες!!! ❤❤❤❤❤❤❤❤ Αγαπώ korres!!! 💙💙💙💙💙💙 Επίσης υπέροχη η σμαράγδι πολυθρόνα!!!!

  21. Τι ωραίος χώρος!!! Πάντα ενδιαφέρουσες προσθήκες!

  22. Aυτό το διορθωτικό foundation με ενεργό άνθρακα ειναι ομολογουμένως κάτι ξεχωριστό….
    Και όσο για την κρέμα με κροκο Κοζανης και την νέα προηγμένη φόρμουλα….εεεε, καλά…μου κλείνει το μάτι και φωνάζει και το όνομά μου μαζί….

  23. Η κρεμα μου εκανε κλικ και αφου εχω λιπαρο δερμα θα μου κατσει καλα

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.