Stella’s Recip-y S.O.S HAND’S THERAPY: Δεν είναι απλά κρέμα χεριών. Είναι εντατική θεραπεία.

 

 

Η Βασιλική, είναι η κυρία που χρόνια τώρα φροντίζει για την καθαριότητα του σπιτιού μας κι είναι με κάποιον τρόπο μέλος της οικογένειας. Παράλληλα δουλεύει στις υπηρεσίες καθαριότητας μεγάλου νοσοκομείου της Αθήνας και δη στην μονάδα θεραπείας COVID 19.

 

 

Όλον αυτόν τον καιρό,  η Βασιλική έπρεπε να προστατεύσει τον εαυτό της, την οικογένεια της, τους πάσχοντες και το προσωπικό του νοσοκομείου που δούλευε κι εμάς όλους που συναναστρεφόταν και να κρατήσει αυστηρά το πρωτόκολλο των μέτρων προφύλαξης, πριν κάνει την καθημερινή συνηθισμένη δουλειά της. Φυσικά, να νικήσει και το φόβο της.

 

Το αποτέλεσμα όλων αυτών, ήταν να  γεμίσει το δέρμα της ερεθισμούς και κοκκινίλες, εκζέματα και σκασίματα.  Όλη τη νύχτα δεν έκλεινε μάτι από τη φαγούρα και την ξηροδερμία, δεν έβρισκε ησυχία…  Μια τέτοια μέρα, την είχα προτρέψει να πάει σε γιατρό, αλλά μέχρι το ραντεβού, της έδωσα να δοκιμάσει μια κρέμα χεριών που είχα ακόμα  στις δοκιμές και της λέω “δεν δοκιμάζεις κι αυτήν μήπως σε βοηθήσει και σ’ ανακουφίσει λίγο, μέχρι να σε δει κάποιος ειδικός? Τώρα την φτιάχνω αυτή την κρέμα με έλαιο κάνναβης, που είναι πολύ επουλωτικό και ηρεμιστικό σε τέτοια θέματα…”.

 

Λίγες μέρες μετά η Βασιλική, μπήκε στο σπίτι μας πολύ χαρούμενη!  «Στέλλα μου, Στέλλα μου… δεν ξέρεις τι καλό μου έκανες!  Πέρασαν όλα! Κοίτα τα χέρια μου….» Τέντωσε με μια κίνηση τα χέρια της και μου τα έδειξε μέχρι τα μπράτσα… «Φύγανε όλα! Πάνε και οι κοκκινίλες και οι ερεθισμοί… δεν ξεφλουδίζω πια! Προπαντός δεν έχω φαγούρα! Κόντευα να τρελαθώ απ΄ την φαγούρα… επιτέλους ξανακοιμήθηκα! Δεν ξέρω πώς να σ’ ευχαριστήσω!». Με είχε ευχαριστήσει ήδη βέβαια, γιατί η δική μου χαρά σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις δεν περιγράφεται…

 

 

 

 

Αυτή η κρέμα έγινε η S.O.S Hand’s Therapy, που είναι πολύ περισσότερα από μια κοινή κρέμα χεριών. Είναι μία ολοκληρωμένη θεραπεία για τα χέρια μας που τόσο ταλαιπωρούνται αυτή την εποχή από τον εντατικό καθαρισμό, τα οινοπνεύματα, τα απολυμαντικά και τα αντισηπτικά, αλλά και τις καθημερινές συνθήκες.  Είναι ο μηχανισμός επιβίωσης, η διάσωση, η πρώτη βοήθεια των χεριών μας, από τις επιπτώσεις των αντισηπτικών, των χημικών καθαριστικών, του οινοπνεύματος και του συνεχούς πλυσίματος, την δύσκολη περίοδο COVID 19 που διανύουμε.

 

Στην μελετημένη της φόρμουλα, περιέχει έλαιο κάνναβης που είναι επουλωτικό και αναπλαστικό, αλλά και βιταμίνη Ε, πανθενόλη-προβιταμίνη Β5, λιβάνι, πατσουλί, αλόη, βούτυρο καριτέ και αβοκάντο και πολλά ακόμα αγνά συστατικά που διάλεξα με πολύ προσοχή.

 

Θέλει ελάχιστη ποσότητα, όσο ένα μπιζέλι (τα 50ml της συσκευασίας διαρκούν, έναν ολόκληρο χειμώνα) κι αν την φορέσεις το βράδυ πριν κοιμηθείς, θα έχεις ένα εξαιρετικό αναπλαστικό, μια θεραπεία για τα χέρια.

 

 

 

 

Η S.O.S HAND’S THERAPY είναι αφιερωμένη στη Βασιλική και στην κάθε Βασιλική αυτού του κόσμου. Στις κυρίες που καθαρίζουν τα σπίτια μας, προσέχουν τους ηλικιωμένους μας, φροντίζουν τα παιδιά μας, αλλά και σε κάθε γυναίκα που είτε για την οικογένεια της, είτε προς χάριν της δουλειάς της, περνούν μέσα απ΄ τα δυο της χέρια, όλα τα απαραίτητα της καθημερινής μας διαβίωσης.  Όλα όσα θεωρούμε σημαντικά, αλλά κι όλα όσα παραβλέπουμε ως ασήμαντα ή συνηθισμένα, μα χωρίς αυτά δεν υπάρχει ροή.  Όλα όσα είναι, η ένδειξη της φροντίδας και της αγάπης.

 

Θα την βρείτε στο [email protected] και στο [email protected]

 

Stella

 

 

 

 

20 Σχόλια
  1. 👍👍 νομίζω πως κάθε χειμώνα τα ίδια αντιμετωπιζουμε οι περισσότερες.. ειδικα εγω απο μικρή θυμαμαι τα χέρια μου γινόταν κομμάτια κ έτρεχαν αιμα..φυσικά οσες κρεμες χεριων εχω δοκιμάσει τα διορθωνουν επιφανειακά την άλλη μέρα τα ίδια! Ίσως επειδη δεν ήταν αναπλαστικές όπως η συγκεκριμένη που μου φαίνεται θεραπευτική

  2. Ψηφίζω Στέλλα! Ότι και να κάνει είναι σίγουρα αποτελεσματικό και ευωδιαστό! Θα είναι μέσα στην επόμενη παραγγελία μου! Τα χέρια μας σε ευχαριστούν!!!

  3. Τελικά, αυτο το ελαιο κανναβης θαυματουργό….

  4. Προβλέπω να γίνει ανάρπαστη ειδικά τωρα που οι περισσότερες θα “βγάλουμε” το ph του δέρματος μας από την υπερβολική χρήση αντισηπτικων..

  5. Το προϊόν είναι καταπληκτικό.Θεραπεια χεριών πρώτη φορά …!!!Κ πρώτη φορά τα χέρια μου είναι νεανικά κ Παρ ότι είμαι νοσηλεύτρια κ τα αντισηπτικά είναι συνεχώς στο δέρμα μου …..με την κρέμα της Στέλλας τα χέρια μου είναι μαλακά …Ευχαριστώ πολύ.
    Πρώτη φορά …..!!!!Χέρια μαλακά κ νεανικά.

  6. @Stella μπραβο Στελλα μας!!!Εισαι καταπληκτικη😘😘😘😘

  7. @Stella, έχεις πάει σε άλλο επίπεδο την εξειδικευμένη φροντίδα! Δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να μη τη χρειάζεται!

  8. Όλα τα ταλαιπωρημένα χέρια ευγνωμονούν τα μαγικά σου χέρια.
    Μουτςς

  9. @STELLA μας, θέλω να σε ρωτήσω αν αυτή η φόρμουλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στις φτέρνες ή στο πέλμα των ποδιών;

  10. Πονεμενο θεμα , λογω δουλειας τα χερια μου γινονται χαλια , θα δοκιμασω και αυτη την κρεμα σιγουρα

  11. @celia φυσικά και κάνει! Έχω μια φίλη με σοβαρά πρόβληματα που την χρησιμοποιεί και εκεί!

  12. Μπράβο σου @Stella μου!!!! 💚💚💚💙💙💙💙❤❤❤❤💜💜💜💜❤💙💚💚💛💛💛💛💛 Όντως χρήσιμη η κρέμα σου για τον δύσκολο χειμώνα που μας περιμένει!!!

  13. Θαυματουργό πράγμα, Στέλλα, με την μεγάλη καρδιά!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.