Κερδίστε 2 υπέροχες κρέμες χεριών SOS Hand’s Therapy από τα Stella’s Recip-y!

 

 

 

Ευτυχώς που υπάρχει η Stella. Και κάπου εκεί που νόμιζα ότι τα χέρια μου δεν θα επανέρχονταν, μου παρουσίασε το νέο της «διαμάντι» την κρέμα- θεραπεία χεριών SOS Hand’s Therapy.

 

Βλέπετε και εγώ – όπως και όλοι και όλες μας- ζω πλέον με αντισηπτικά. Αντισηπτικά στην είσοδο του σπιτιού, αντισηπτικά και απολυμαντικά σε κουζίνα και μπάνιο, αντισηπτικά στο αυτοκίνητό μου.

 

Και κάποια στιγμή- όπως ήταν λογικό-  εκεί κάπου στις αρχές Μαΐου τα χέρια μου άλλαξαν υφή.  Έγιναν «σκληρά», τραχιά ενώ το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπιζόταν στα ακροδάχτυλα. Προφανώς οι σκληρές φόρμουλες των αντισηπτικών σε συνδυασμό με την καθημερινή χρήση του υπολογιστή έκαναν το «θαύμα» τους , με την κακή έννοια.

 

Ξέρω ότι είναι κάπως ανατριχιαστικό αυτό που θα περιγράψω αλλά ειλικρινά έβγαζα πέτσες από τα ακροδάχτυλα μου. Ενώ χρησιμοποιούσα κρέμες χεριών κάθε μέρα- το πρόβλημα δεν έλεγε να υποχωρήσει. H ενυδάτωση-  όσο πλούσια και αν ήταν – προφανώς δεν ήταν αρκετή για το δικό μου πρόβλημα. Είχα ανάγκη από κάτι αναπλαστικό, μια πιο εντατική και θεραπευτική φόρμουλα, αλλά δεν είχα και ιδιαίτερη διάθεση να επισκεφτώ δερματολόγο.

 

«Μην ανησυχείς. Στην επόμενή μας συνάντηση, έχω κάτι να σου δώσω». μου είπε η Στέλλα σε μια συζήτηση μας, όπου της έλεγα το πρόβλημα μου.

 

Και πράγματι γύρω στα μέσα Ιουνίου, πήρα για πρώτη φορά στα χέρια μου την SOS Hand’s Therapy.

 

 

 

 

 

Και είναι πράγματι κάτι πολύ παραπάνω από κρέμα χεριών. Με καθημερινή χρήση συνήθως το βράδυ μέσα σε μόλις μια εβδομάδα και τα χέρια μου, ως δια μαγείας (της μαγείας των προϊόντων Stella’s Recip-y θα έλεγα) επανήλθαν. Απαλά, μαλακά, χωρίς ίχνος «σκασίματος», υπέροχα. Το έλαιο κάνναβης σε συνδυασμό με τα 100%, φυσικά και βιολογικά αιθέρια έλαια, έκαναν το θαύμα τους, αυτή τη φορά με την πολύ καλή έννοια. 

 

 

Περιττό να σας πω ότι την φυλάω ως κόρη οφθαλμού. Είναι πραγματικά η θεραπεία μου.  Καθημερινά φοράω μια απλή ενυδατική κρέμα του εμπορίου, αλλά μόλις βλέπω τα σκούρα, απλώνω την Hand’s Therapy  και απολαμβάνω τα μοναδικά της αποτελέσματα.

 

Και σήμερα, δυο από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε την κρέμα- θεραπεία χεριών,  Stella’s Recip-y SOS Hand’s Therapy!

 

Αφήστε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post από σήμερα Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου έως την επόμενη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου. Την Τρίτη 6 Οκτωβρίου,  θα ανακοινώσουμε με post την τυχερή νικήτρια!

 

Καλή εβδομάδα και καλή τύχη!

 

 

 

 

 

 

204 Σχόλια
  1. Να ένα δώρο που έχουμε όλες απόλυτη ανάγκη.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.