Σαφάρι στη ζούγκλα με τις νέες αποχρώσεις Essie, Φθινόπωρο 2020, “In the Jungle”

 

 

In the Jungle. Στη ζούγκλα. Η ζούγκλα της Αφρικής λοιπόν και τα πανέμορφα χρώματα της αφρικανικής σαβάνας, ήταν η έμπνευση πίσω από τις νέες φθινοπωρινές αποχρώσεις 2020,  στα βερνίκια νυχιών της Essie.

 

 

Αν και η ζούγκλα για κάποιο λόγο φέρνει στο μυαλό καυτές καλοκαιρινές μέρες εν τούτοις τα χρώματα της συλλογής, κλασσικό κόκκινο, δαμασκηνί, μπλε, σοκολατί, πλούσιο πορτοκαλί ταιριαστό με τις ώριμες κολοκύθες του Halloween, όλα αυτά είναι χρώματα που ταιριάζουν με τις αποχρώσεις του Φθινόπωρου και δείχνουν φρέσκα, του τώρα.

 

 

 

 

 

Η  σκούρα χακί θα έλεγα ότι είναι η σταρ απόχρωση της συλλογής, ένα χρώμα που ταιριάζει τέλεια με τις πρώτες φθινοπωρινές μέρες και νύχτες (όταν τελικά έρθουν).

 

 

 

 

Ας δούμε τις αποχρώσεις στα βερνίκια νυχιών Essie Fall 2020

 

 

Heart of the Jungle

 

 

 

 

 

 

Cargo Cameo

 

 

 

 

 

Waterfall in Love

 

 

 

 

 

Don’t be spotted

 

 

 

 

 

Adrenaline Brush 

 

 

 

 

 

 

Swing of things

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Wimoweh” αλλά κανονικά η λέξη είναι “uyimbube”που στη γλώσσα των Zulu σημαίνει «Είναι λιοντάρι».  Παλιό αφρικανικό τραγούδι που έγινε διασκευή και έσπασε ταμεία.

 

 

 

 

21 Σχόλια
  1. Ωραίο το Heart of the Jungle αλλά μου φαίνεται ότι ερωτεύτηκα το Swing of Things! Απίθανο χρώμα!

  2. @Anastasia: Ναι, πολύ πλούσιο χρώμα αυτό, δίκιο έχεις.

  3. Καλημερα
    Αλλη μια συμπτωση με τα αρθρα του bb
    Xθες παρακολουθουσα τεννις Ρολαν Γκαρος απο το Παρισι ( οι αγαπες δεν κρυβονται )
    Ειδα μια δημοσιογραφο περιπου 40 ετων που επαιρνε συνεντευξη απο τον Ναδαλ να εχει ολα τα νυχια του χεριου της βαμμενα με διαφορετικα χρωματα
    Ηθελα λοιπον σημερα να ρωτησω την Τζουλια
    Επειδη δεν το παρακολουθω πολυ με το μανικιουρ ειναι ταση η η ιδια ηθελε να κανει κατι εξτριμ
    Οσο για τα νεα χρωματα της Essie. καταπληκτικα πραγματικα
    Σημερα εβαλα ενα χρωμα στο πεντικιουρ που εκανα στην αποχρωση του Swing of things
    Εξαιρετικο χρωμα…απιθανο γραφει πολυ ομορφα το λατρεψα…. οπως και το Heart of the Jungle

  4. Ωραία η αποχρωση σε χακί αλλα ψηφίζω swing of things….μακράν η πιο φθινοπωρινή απόχρωση θεωρώ….μου θυμίζει λίγο απόχρωση plum (που την λατρεύω)
    Την Jennifer την εχω περισσότερο στο Adrenaline Brush …

  5. @Rania: Τέννις μεγάλη αγάπη! Ωραίο το δαμασκηνί γι αυτή την εποχή πράγματι.

  6. @Celia: Δεν κρύβεται η αγάπη μου στα κόκκινα βερνίκια εδώ που τα λέμε.. αλλά σύντομα θα με δεις με το Heart of the Jungle γιατί μου «κόλλησε» να το κάνω και είναι να μη μου «κολλήσει» κάτι…😉😉😀😀

  7. Το δαμασκηνι σίγουρα! Ή αλλιώς στο swing of things η ψήφος μου! Πάντως, και μόνο τα ονόματα των Essie σου εξιταρουν τη φαντασία!
    xx

  8. @ΡΑΝΙΑ , δεν ξερω αν το κάθε νύχι και διαφορετικό σχέδιο είναι trend αλλά η μεγαλύτερη τάση στο nail art του φθινοπώρου 2020 είναι το cowhide….πέρασε την βάση των νυχιών σου δύο στρώσεις κρεμ βερνίκι, περίμενε να στεγνώσει κι έπειτα με ένα λεπτό πινέλο σχημάτισε το περίγραμμα και γέμισε το εσωτερικό με ένα καφέ βερνίκι… https://freegossip.gr/wp-content/uploads/2020/09/1600625109_58_Cowhide-nails-%CE%A0%CE%BF%CE%B9%CE%BF-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%B9%CE%B2%CF%8E%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF-trend-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%BD%CF%8D%CF%87%CE%B9%CE%B1.jpg

  9. Είναι η καλύτερη μάρκα για μανό κ ήρθε η ώρα να ξαναμακρύνω τα νυχακια μου γιατι αυτές οι νέες αποχρώσεις είναι συγκλονιστικές!!!

  10. @JULIA, πώς σε ξέρω,πώς σε ξέρω…χαχα…. ανυπομονω να σε δω και με χακί απόχρωση κι ακόμα περισσότερο πώς θα το ”ντύσεις” και θα το συνδυάσεις στυλιστικά….λατρεύω πάντα τα combinations σου…το ξέρεις αυτό….

  11. Αν και το χακί δεν το προτιμούσα στα μανο, με το συγκεκριμένο αλήθεια ξετρελαθηκα💚.. Επομένο ή μάλλον παρόμοια αγαπημένο είναι το Swing of things!

  12. @Celia: Κάτι έχω στο μυαλό μου, αλλά βλέπεις δεν με βοηθάει και ο καιρός… άσε που κάτι έχω ακούσει για 35 βαθμούς το ΣΚ και αντί για χακί μανικιούρ με βλέπω με μαγιό και παρεό πάλι…😂😀😲

  13. Κι εγώ θα διάλεγα το Swing of things, όχι γιατί δεν είναι όμορφα και ιδιαίτερα χρώματα τα άλλα, αλλά γιατί με οδηγεί η διάθεσή μου!

  14. Και το χακι και το swing of thinks ειναι τελεια

  15. Heart of the Jungle θα γινει το αγαπημενο μου βλεπω❤

  16. Δεν νομίζω πως θα τολμούσα το περίεργο χακί αλλά σίγουρα θα τολμήσω το Swing of things!!!! Επίσης λάτρεψα το καυτό κοκκινακι Adrenaline Brush και η αλήθεια είναι ότι συνηθίζω να κάνω πολύ συχνά τα νύχια μου κόκκινα!!! Υπέροχα και τα δύο!!!! 💚💚💚💙💙💙💙❤❤❤💜💜💜💜❤❤❤💙💙💚💚💚💛💛💛💛💛💚💚💙💙❤❤💜💜💜💜❤❤💙💚💚💛💛💛💛💚💙💙❤❤💜

  17. Το χακί και το πορτοκαλί δεν θα τα έβαζα αλλά τα άλλα μου αρέσουν πολύ!

  18. Καταπληκτικά χρώματα αλλά την καρδιά μου έχει κλέψει το Swing of things.
    Μουτςς

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.