Radiant και Seven7een: 2 αντισηπτικά για bb girls.

 

 

Αφού χρησιμοποιούμε που χρησιμοποιούμε αντισηπτικά πολλαπλές φορές μέσα στην καθημερινότητά μας πλέον, γιατί αυτά να μην είναι τουλάχιστον λίγο πιο φιλικά, με λίγο καλύτερη μυρωδιά και γιατί όχι; λίγο πιο θηλυκά βρε παιδί μου, λίγο πιο beauty oriented.

 

 

Εγώ τα έχω και τα δυο και τα βάζω εναλλάξ. Ο λόγος για τα νέα αντισηπτικά το Hand Solution Mild Antiseptic της Radiant Professional και το Perfumed Hand Spray της Seventeen.

 

 

 

                            Το Hand Solution Mild Antiseptic της Radiant Professional

 

Eίναι ένα ήπιο αντισηπτικό διάλυμα με ειδική αντλία και ευχάριστο άρωμα για γρήγορη απολύμανση των χεριών. Περιέχει 70% αιθυλική αλκοόλη φυτικής προέλευσης που του δίνει αντισηπτικές ιδιότητες, έναντι βακτηρίων και ιών καθώς και γλυκερίνη και πανθενόλη που ενυδατώνουν το δέρμα. Ο συνδυασμός της σύνθεσης με την ειδική αντλία κάνουν την εφαρμογή  ασφαλή, αποτελεσματική ευχάριστη και για πολλές χρήσεις. Στεγνώνει γρήγορα και δεν  αφήνει κολλώδη υφή στα χέρια. Το χρησιμοποιώ πολύ και έχω να πω ότι αφήνει μια πολύ διακριτική λεμονάτη και φρέσκια μυρωδιά στα χέρια. Και είναι ωραίο να το έχεις στην είσοδο του σπιτιού και να ψεκάζονται και οι καλεσμένοι, μόλις έρθουν στο σπίτι. Σε 2 μεγέθη – 200ml και 50ml για την τσάντα.

 

 

 

                                                Το Perfumed Hand Spray της Seven7een.

 

Κάτω από την ομπρέλα της αρωματικής σειράς της Seventeen έρχεται να προστεθεί, το Perfumed Hand Spray σε 3 αρώματα – Red Flame, Cyan Summer και Purple Magic.

Πρόκειται για ένα ήπιο αντισηπτικό διάλυμά με ειδική αντλία  που περιέχει 70% φυτικό οινόπνευμα γεωργικής προέλευσης για ταχεία απολύμανση των χεριών. Εμπλουτισμένο με γλυκερίνη και πανθενόλη έτσι ώστε ακόμα και με πολύ συχνή χρήση προστατεύει  την επιδερμίδα των χεριών.  Στεγνώνει γρήγορα και αυτό και δεν  αφήνει κατάλοιπα και κολλώδη υφή στα χέρια. Μετά την εφαρμογή το άρωμα του είναι διακριτικό και απαλό.   Θα το βρείτε σε 2 μεγέθη – 200ml και 50ml για την τσάντα.

 

 

 

Σημειώστε ότι και τα δυο αντισηπτικά είναι κατάλληλα για όλα τα καλλυντικά προϊόντα κραγιόν, σκιές, ρουζ και compact, πριν τη χρήση τους ,  μικροαντικείμενα και επιφάνειες, όπως το εσωτερικό των νεσεσέρ σας, το κινητό, ο υπολογιστής σας, τα γυαλιά σας, το γραφείο, κτλ κτλ. (εγώ ότι βρω μπροστά μου το ψεκάζω..)  Προσοχή μόνο σε compact επιφάνειες να ψεκάζετε πάντα από απόσταση  20 – 25cm και όχι από πολύ κοντά.

 

 

9 Σχόλια
  1. Τι όμορφες και επίκαιρες προτάσεις αυτά τα αντισηπτικά! Και πάνω που λέω , διαβάζοντας το άρθρο, καλύφθηκα με το αντισηπτικό της Radiant, διαβάζω την σύνθεση του αντισηπτικού της Seventeen, που διατίθεται και σε 3 αρώματα! και καταλαβαίνω, πως θα προμηθευτώ άμεσα και από τα δύο!
    xx

  2. Πολύ ωραίες προτάσεις, ειδικά που με τα δια προϊόντα μπορείς να ψεκάσεις και διάφορες επιφάνειες.. Εχω και εγώ ψυχαναγκασμο με, αυτό, μέχρι και στην είσοδο εχω βάλει αντισηπτικό σπρέι για να ψεκάζεται οτιδήποτε πριν μπει στο σπίτι.

  3. Α τελεια νεαααααα λεμονατη μυρωδια super

  4. Ωραίες προτάσεις. Θα προσπαθήσω να τα βρω, γιατί με τα αντισηπτικά στο σχολείο έχω βαρεθεί τη μυρωδιά νοσοκομείου.

  5. Α, τα θέλω αυτά. Νομίζω θα προτιμήσω το Radiant. Και ωραία ιδέα, στην είσοδο για τους καλεσμένους!

  6. Ενδιαφέρουσες προτάσεις και οι δυο …ειδικά της seventeen το purple magic θα ήθελα να το δοκιμάσω (γιατί είναι μοοοοβ….)
    Πάντως αν αρχίζω να ψεκάζω το MacBook Pro του bb boy του σπιτιου, δεν νομίζω πως θα το εκτιμήσει δεόντως….άντρες,παιδι μου…τι να πει κανείς…

  7. Υπέροχα!!!! Πραγματικά πολύ χρήσιμα!!!! 💜❤💙💚💛💚💙❤💜❤💙💚💛💚💙❤💜❤💙💚💛

  8. Αναγκαιότητα πλέον τα αντισηπτικά,οι τελευταίες πληροφορίες άκρως απαραίτητες.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.