essence, τα νέα προιόντα μακιγιάζ και περιποίησης F/W 2020

 

Σε λίγες μέρες κυκλοφορεί  η νέα βασική συλλογή της essence φθινόπωρο / χειμώνας 2020 με πολλές προσθήκες σε όλες τις κατηγορίες  σε μάτια, χείλη, πρόσωπο και νύχια.

 

 

Ξεχωρίζει η σειρά HELLO GOOD STUFF, η οποία συμβαδίζει απόλυτα με το μότο «Καθαρή Ομορφιά» του brand. Και τα έξι προϊόντα της σειράς αποτελούνται από τουλάχιστον 90% φυσικά συστατικά, είναι vegan και δεν περιέχουν μικροπλαστικά, parabens, PEGs ή ορυκτέλαιο.

 

 

Ένα άλλο ξεχωριστό κομμάτι της συλλογής είναι το νέο Pretty Natural Hydrating Foundation, το οποίο δημιουργήθηκε λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των καταναλωτών της essence: είναι vegan, έχει ανάλαφρη υφή, αφήνει ένα φυσικό φινίρισμα, παρέχει 24ωρη ενυδάτωση και διατίθεται σε πολλές αποχρώσεις (θα βρείτε 10 αποχρώσεις στα καταστήματα και 31 αποχρώσεις online μέσω του www.essence.eu).

 

 

 

                   Aς δούμε κάποια από τα προϊόντα της συλλογής μακιγιάζ Essence F/W 2020

 

 

Hello Good Stuff Face Serum 4,99€

Η φόρμουλα με εκχύλισμα ανανά προσφέρει εντατική ενυδάτωση, αφήνοντας πίσω της μια όμορφη λάμψη και ένα διακριτικό άρωμα ανανά.

 

 

 

Hello Good Stuff Tinted Beauty Cream 4,99

 

Θρεπτική, ελαφρώς χρωματισμένη κρέμα ημέρας με φυσικό εκχύλισμα από άνθη κάκτου, υαλουρονικό οξύ και γλυκερίνη, προσφέρει ενυδάτωση για 24 ώρες, αναμειγνύεται εύκολα και εξαφανίζει τυχόν ατέλειες του δέρματος.

 

 

 

 

Hello Good Stuff Volume Mascara 4,89€

Η θρεπτική υφή με λάδι καρύδας και κερί από λαχανικά, θρέφει και δυναμώνει τις βλεφαρίδες, δίνοντάς τους όμορφο όγκο και ένα βαθύ μαύρο χρώμα.

 

 

 

 

 

Daily Dose of…. Eye shadow Palettes   6,29€

 

Τρεις νέες παλέτες σκιών με εννέα μεταλλικές, ιριδίζουσες και ματ αποχρώσεις με υψηλή απόδοση. Ενώ η παλέτα ENERGY προσφέρει έντονες αποχρώσεις σε χρυσό και πορτοκαλί, η DAILY DOSE OF LOVE περιέχει όμορφες, ευκολοφόρετες, ροζέ αποχρώσεις. Η παλέτα POWER, όπως λέει και το όνομά της, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε  εκφραστικά look σε έντονους κόκκινους και μπλε τόνους. Η συσκευασία των σκιών από 100% ανακυκλωμένο χαρτί και χωράει σε κάθε τσάντα χάρη στο πρακτικό της μέγεθος.

 

 

 

 

Pretty Natural Hydrating Foundation 6,29€

Ένα foundation που δημιουργήθηκε μαζί με τους καταναλωτές της essence σύμφωνα με τις επιθυμίες τους. Η ανάλαφρη, μακράς διαρκείας σύστασή του με υαλουρονικό οξύ και αλόη βέρα παρέχει ενυδάτωση για 24 ώρες και δημιουργεί ένα όμορφο, φυσικό ματ φινίρισμα. Χάρη στη μεσαία κάλυψη, εξαφανίζει την ερυθρότητα, εξασφαλίζει έναν ομοιόμορφο τόνο στο δέρμα και απλώνεται εύκολα και απαλά στο δέρμα. Στα καταστήματα θα βρείτε 10 αποχρώσεις και έως και 31 αποχρώσεις στο διαδίκτυο.

 

 

 

 

This is Me Semi- Shine Lipstick 2,89€

 

Τα δημοφιλή κραγιόν της σειράς this is me. ενισχύονται: από τώρα και στο εξής, οι οκτώ αποχρώσεις των νέων this is me ελαφρώς γυαλιστερών κραγιόν,  αφήνουν ένα φινίρισμα απαλής λάμψης αλλά και υψηλής κάλυψης στα χείλη. Η φόρμουλα με θρεπτικό καστορέλαιο γίνεται ένα με το δέρμα των χειλιών και αφήνει μία εξαιρετικά απαλή αίσθηση.

 

 

 

KONNICHIWA TOKYO eye shadow palette 8,99€

 

Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για την πρωτεύουσα της Ιαπωνίας – στιλάτα κορίτσια “Harajuku” συναντούν ρομπότ που μιλάνε. Με αυτήν τη νέα παλέτα σκιάς ματιών, οι φαν του Τόκιο μπορούν τώρα να βυθιστούν στη ζωντανή πλευρά της πόλης και να δημιουργήσουν ακαταμάχητα look στα μάτια. Η παλέτα περιέχει εννέα μακράς διαρκείας, ματ και λαμπερές αποχρώσεις, με υψηλή χρωματική απόδοση, που είναι ιδανικές για απαλά πορτοκαλί, ροζ και παλ μπλε στιλ μακιγιάζ για τα μάτια.

 

 

 

 

Brow Pomade & Brush 2,49 €

Ξεβιδώστε  το μικρό δοχείο, αφαιρέστε το καπάκι από την άλλη πλευρά και βυθίστε το κυρτό πινελάκι στην κρεμώδη υφή. Συμπληρώστε τυχόν μικρά κενά στα φρύδια και δώστε τους το επιθυμητό σχήμα. Αφήστε τα φρύδια σας να στεγνώσουν για λίγο και είστε έτοιμες. Η φόρμουλα έχει εξαιρετικά μακρά διάρκεια, είναι αδιάβροχη και δεν μουτζουρώνει.

 

 

 

 

 

——————————–

 

 

Καλό Μήνα! Πέμπτη σήμερα, ωραία αγαπημένη μέρα. Όπως και να έχει, η εργάσιμη εβδομάδα, τελειώνει σιγά – σιγά. Ακόμα πιο ωραία μέρα για μας, αφού γιορτάζει και ο κύριος Ρωμανός.

1 Οκτωβρίου, Ρωμανού του Μελωδού.

Πάνε βέβαια οι μπόμπες – σάντουιτς και τα γλυκά- hamburger (λέγε με και κοκ- έτσι τα έλεγε μικρούλης) για κέρασμα στο σχολείο- αυτά δεν επιτρέπονται. Τυλιγμένα σοκολατίνια θα είναι φέτος το κέρασμα σε συμμαθητές και καθηγητές.

 

«Μαμά ξέρεις, μπορεί να μη με αφήσουν να κεράσω ούτε αυτά»

«Μα είναι τυλιγμένα ξεχωριστά- δεν έχουν φόβο..»

«Και πάλι δεν ξέρω μωρέ μαμά..»

«Έ, καλά. Αν δε σε αφήσου φέρτα πίσω. Ποτέ δεν έβλαψαν κανέναν, 40 τυλιγμένα σοκολατίνια.»

 

(24 είναι τα παιδιά στην τάξη, απλά κερνάει και στο σχολικό, κερνάει και στην πύλη, κερνάει  τους άλλους καθηγητές με τους οποίους δεν θα έχει σήμερα μάθημα, γενικά υπάρχει ένας μαξιμαλισμός στα κεράσματα)

 

 

 

 

 

 

24 Σχόλια
  1. Καλο μηνα!!!Να χαιρεσαι το κουκλι σου με υγεια και πολυ τυχη!!!!😁😁😁😁😁😘😘😘😘

  2. @JULIA Να τον χαίρεστε αγαπημένη φίλη,με υγεία πάντα να πραγματοποιήσει όλα τα όνειρά του ο Ρωμανός και να τον καμαρώνετε !!! Μην το συζητάς ο μαξιμαλισμός έχει και τα καλά του😂😂😂❤️

  3. Να το χαιρόμαστε το παιδί μας!!!! Να το χαιρόμαστε το παλληκάρι μας! Απο δω Ρωμανέ τα σοκολατίνια, έχει δίκιο η μαμά σου…. ποτέ δεν έβλαψαν κανέναν μερικά τυλιχτά στην άκρη…. για όσο προλάβουν να μείνουν! 😉

    Να τον χαίρεστε Τζούλια! Γερός και καλότυχος να είναι!

  4. Καλησπέρα και καλό μήνα να’χουμε με υγεία! Τζούλια μου να χαίρεσαι τον κούκλο σου, να’ναι πάντα γερός και καλότυχος! Αγαπημένη η εταιρεία Essence με υπέροχα και οικονομικά προϊόντα όπως πάντα!! Καλή συνέχεια σε όλες!

  5. Καλό μήνα σε όλους μας💖και χρόνια πολλά πολλά στον υπέροχο γιο σου Τζούλια μου, να ναι πάντα γερός και χαρούμενος!! Όσο για τα essence είναι πάντα ενδιαφέρουσες οι προτάσεις τους, ποιοτικά και οικονομικά ταυτόχρονα!

  6. Τις πιο θερμές μου ευχές για το επίτιμο bb boy….χρόνια πολλά ,κ.Ρωμανέ και καλή πρόοδο….κι εσύ περήφανη μαμά, να τον καμαρώνεις…
    Καλόν μήνα και σε όλα τα bb girls.
    Για το συγκεκριμένο brand δεν έχω να πω πολλά… πάντα εκπλήσσομαι ευχάριστα με την σχέση ποιότητας – τιμής!

  7. Καλημερα….
    Να τον χαιρεσαι γερο με υγεια και γλυκο σαν τα σοκολατακια
    Καλο μηνα να εχουμε ολοι

  8. Ξεχασα την επιτημη παρουσιαση γιατι ο κ. Ρωμανος ειναι το “παιδι μας” μεγαλωσε και μεγαλωσαμε ολοι μαζι
    Η essence ειναι η εταιρεια που αγαπω να αγοραζω και να κανω δωρα στις ανιψιες μου

  9. Υπέροχα χρώματα στις παλέτες! Καλό μήνα και χρόνια πολλά!!!

  10. @Stella: Ε μα άδικο είχα; Φέρτα από εδώ τα σοκολατάκια να δεις τι έχει να γίνει! 😂😂😂
    Ευχαριστώ αγαπημένη μου!💜

  11. Και από εδώ χρόνια πολλά στο bb παιδάκι μας! Να μας αφήνει πάντα άναυδους με την ομορφιά και τα κατορθώματά του!

  12. Καλό μήνα @Julia μου!!! Να τον χαίρεσαι τον Ρωμανό σου!!! Πολύχρονος!!! Μ’αρεσει πολύ που είναι large!!! H γενναιοδωρία είναι μεγάλη αρετή!!! Η νέα συλλογή essence τέλεια, με ωραία χρώματα στις παλέτες που με ενθουσίασαν και με φανταστικά χαμηλές τιμές!
    xx

  13. Το Brow Pomade & Brush θα το πάρω οπωσδήποτε!!!! Μου φαίνεται φοβερό!!!! 💜❤❤❤💙💙💚💚💛💛💛💛💚💚💙💙💙❤❤💜💜💜💜💜❤❤❤💙💙💚💚💛💛💛💛💚💚💙💙💙❤❤💜💜 Να χαίρεσαι το αγοράκι σου!!! Γερός και τυχερός!!!!

  14. Χρόνια πολλά!Να τον χαίρεσαι τον πρίγκιπα!!!Δοκίμασα προ ημερών ένα μολύβι χειλιών essence,ήταν το πρώτο πράγμα που αγόρασα από την εταιρεία,πολύ φθηνό και πολύ καλό!Τα χρώματα της παλέτας φοβερά!!

  15. Χρονια πολλα να τον χαιροσαστε,η essence ειναι αγαπημενη μαρκα , μασκαρα , ρουζ τα τιμω ιδιαιτερως

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.