Review: Η Έλενα, νικήτρια του διαγωνισμού, δοκιμάζει τη θεραπεία ΝΑΝΟ2GLOW στα DNA Centers και γράφει την εμπειρία της

 

 

 

Καλημέρα bb girls! Είμαι η Έλενα και σήμερα θα’ θελα να σας διηγηθώ την υπέροχη εμπειρία που έζησα στα DNA Centers στο Σύνταγμα, αφού ήμουν η νικήτρια για την επαναστατική θεραπεία προσώπου NANO2GLOW!

 

Η ευτυχία που ένιωσα όταν ήρθε το επιβεβαιωτικό e-mail με όλες λεπτομέρειες, νομίζω ήταν λίγη….σε σχέση με τη χαρά που ένιωσα όταν τελικά ήρθε η μέρα που θα συναντούσα την Τζούλια στα DNA Centers, η οποία θα βρισκόταν μαζί μου για να με γνωρίσει από κοντά. Δεν σας κρύβω ότι δεν θα μπορούσα να κερδίσω καλύτερο δώρο  από τη συγκεκριμένη θεραπεία προσώπου, γιατί μετά το καλοκαίρι,  η επιδερμίδα μου την είχε πραγματικά ανάγκη!

 

Ο χώρος στην καρδιά της Αθήνας στο Σύνταγμα είναι υψηλής αισθητικής, με πανέμορφα χρώματα που αμέσως σού δημιουργεί μια αίσθηση γαλήνης και θετικής ενέργειας και αυτό ακριβώς ένιωσα όταν επισκέφτηκα για πρώτη φορά τα  DNA Centers.

 

 

 

 

 

 

 

 

Πριν ξεκινήσει η θεραπεία μου, γνώρισα το εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο αποτελείται από ανθρώπους,  φιλικούς και ευγενικούς, που αμέσως σε κάνουν να νιώθεις ότι ανήκεις σε αυτή την όμορφη ομάδα, που θα πραγματοποιήσει τα δικά σου όνειρα!

 

 

Κατά την διάρκεια παραμονής μου στο χώρο, τηρηθήκαν ευλαβικά όλοι οι κανόνες για την αποτροπή της διασποράς του ιού Covid-19, καθώς προέχει η ασφάλεια του προσωπικού, των μελών αλλά και των επισκεπτών του ιατρικού κέντρου. Άλλωστε μετά από κάθε θεραπεία, όπως διαπίστωσα ιδίοις όμμασι, το δωμάτιο που γίνεται η θεραπεία απολυμαίνεται σχολαστικά και είναι έτοιμο να υποδεχθεί τον επόμενο επισκέπτη!

 

 

Αρχικά με ξενάγησαν στον χώρο και μετά η πολύ γλυκιά και φιλική κα Ιωάννα Κάβουρα, η υπεύθυνη των DNA Centers, πήρε το ιστορικό μου και μου εξήγησε για την νέα πρωτοποριακή θεραπεία προσώπου NANO2GLOW η οποία μετά την ταλαιπωρία που έχει υποστεί το δέρμα το καλοκαίρι, μπορεί να αντιστρέψει τις αρνητικές επιπτώσεις της ηλιακής ακτινοβολίας.

 

Η χαρά μου και το χαμόγελο που είχα μέχρι τ’αυτιά…. δεν περιγράφεται! Με οδήγησαν σε ένα υπέροχο δωμάτιο με μωβ αποχρώσεις, λες και το είχανε κάνει  παραγγελία για τα bb girls και με άφησαν να ετοιμαστώ. Αφού ξάπλωσα αναπαυτικά, ήρθε η εξειδικευμένη αισθητικός κα Έλενα που με καλωσόρισε και άρχισε να μου εξηγεί κάθε βήμα της θεραπείας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το πρώτο βήμα της θεραπείας ξεκίνησε με το μηχάνημα OZONE PLASMA το οποίο προκαλεί μικρο-σπινθήρες και είναι απόλυτα ανώδυνο. Αυτά τα μικρά «τσιμπιματάκια» απ’το μηχάνημα ενεργοποιούν τον γρήγορο πολλαπλασιασμό των υγιών κυττάρων και επιδιορθώνουν το ph της επιδερμίδας.

 

Επιπλέον η κα Έλενα μου εξήγησε ότι με το μηχάνημα OZONE PLASMA επιτυγχάνεται πρωτεϊνοσύνθεση, με αποτέλεσμα να ενισχύεται η συνεκτικότητα του δέρματος. Το μηχάνημα δεν μένει μόνο στο πρόσωπο αλλά φροντίζει και τον λαιμό και το ντεκολτέ, δυο πολύ σημαντικά σημεία για εμάς τις γυναίκες που όλες θέλουμε να δείχνουν νεανικά.  Είχα αφεθεί στα χέρια της κας Έλενας και απολάμβανα την κάθε στιγμή, νιώθοντας απίστευτη ηρεμία και χαλάρωση.

 

 

 

 

 

 

 

 

Μετά την προετοιμασία της επιδερμίδας με το μηχάνημα, το δέρμα μου ήταν πλέον έτοιμο για το δεύτερο βήμα της θεραπείας, για να μπορέσει να δεχτεί και να απορροφήσει τέλεια αλλά και σε βάθος το βασικό συστατικό της φόρμουλας NANO2GLOW, που είναι το Sodium DNA, ένα δραστικό συστατικό με υψηλές ιδιότητες δερματικής αναδόμησης.

 

 

 

 

 

 

 

 

Στο τρίτο και τελευταίο βήμα, η θεραπεία ολοκληρώνεται με μάσκα οξυγόνωσης, η οποία αναζωογονεί και οξυγονώνει την επιδερμίδα. Στο τέλος, η κα Έλενα εφάρμοσε ένα αντηλιακό προσώπου, αφού ποτέ δεν εκθέτουμε την επιδερμίδα μας στον ήλιο, πόσο μάλλον εγώ που μόλις είχα ολοκληρώσει την θεραπεία και έχω διάφανη και ευαίσθητη επιδερμίδα!

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι η ισχυρή λείανση των ρυτίδων, η σημαντική αύξηση της ελαστικότητας αλλά και της σύσφιξης του δέρματος, μαζί με πλούσια ενυδάτωση και η λάμψη.

 

Δεν μπορούσα να το πιστέψω… το πρόσωπό μου είχε μεταμορφωθεί! Η επιδερμίδα μου ήταν απίστευτα απαλή, έλαμπε και λείανση των ρυτίδων ήταν κάτι περισσότερο από εμφανείς! Για το σημείο δε του προσώπου που έμεινα άφωνη ήταν στο «πόδι της χήνας» γύρω από τα μάτια μου. Ως άνθρωπος που γελάω συχνά, οι γραμμούλες γύρω από τα μάτια ήταν αρκετά εμφανείς. Τελειώνοντας τη θεραπεία δεν μπορούσα να πιστέψω το απίθανο ποσοστό της λείανσης γύρω από τα μάτια μου!!

 

 

Πριν τη Θεραπεία NANO2GLOW ρυτίδες στο “πόδι της χήνας”

 

 

Μετά τη Θεραπεία NANO2GLOW ρυτίδες στο “πόδι της χήνας” πολύ πιο λείες και πολύ λιγότερο εμφανείς.

 

 

 

Το ίδιο διαπίστωσε και η αγαπημένη μου Τζούλια, που ήταν μαζί μου κατά την διάρκεια της θεραπείας! Ένιωθα ενθουσιασμένη και ευλογημένη που ήμουν εγώ η τυχερή και μπόρεσα ν’απολαύσω αυτή την νέα επαναστατική θεραπεία προσώπου NANO2GLOW και να δω άμεσα τα θεαματικά της αποτελέσματα στην επιδερμίδα μου!

 

Πραγματικά αυτή η εμπειρία θα μου μείνει Αξέχαστη! Πιστεύω ότι  όταν εμπιστευόμαστε την ομορφιά μας σε επιστημονικά κέντρα όπως τα DNA Centers, που παρέχουν εξειδικευμένες ιατρικές συμβουλές από επιστήμονες γιατρούς και δερματολόγους και καλύπτουν όλες τις αισθητικές απαιτήσεις μας, με επαγγελματισμό και φυσικά ιατρική γνώση τότε πράγματι μπορούμε να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας!

 

 

 

 

 

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ θα ήθελα να πω στο beautyblog.gr & more  και φυσικά στην αγαπημένη μου Τζούλια,   που έκανε αυτό το όνειρο μου πραγματικότητα!

 

 

14 Σχόλια
  1. Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα!! Σας ευχαριστώ από καρδιάς! 🤗🥰🤗

  2. Υπέροχη εμπειρία! Μπράβο σου! Και υπέροχο αποτέλεσμα! Super ανανέωση!
    xx

  3. Μπράβο Έλενα! Πάντα τυχερή και λαμπερή!

  4. ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΕΝΑ!!! ΤΕΛΕΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΛΑΜΠΕΙΣ!!!

  5. Τέλεια αποτέλεσματα Ελενα, ακτινοβολείς, είσαι super 😍!!

  6. Mπράβο,Έλενά μας….ζηλεύουμε λίγο ,να ξέρεις….

  7. Σας ευχαριστώ πολύ αγαπημένα μου BBGirls! Ήταν πραγματικά μια φανταστική εμπειρία, με απίστευτα αποτελέσματα!! Να κλείσετε σύντομα ραντεβού στα DNA Centers για να απολαύσετε αυτή την νέα πρωτοποριακή θεραπεία προσώπου, γιατί Μας Αξίζει! Καλή συνέχεια και καλό σ/κ! 🙂

  8. Μπράβο Έλενα για την υπέροχη θεραπεία που κέρδισες κ φαίνεσαι τόσο χαρούμενη με τα αποτελέσματά της!! Όντως ζηλεύουμε λίίίγο

  9. Μπράβο σου Έλενα!!! Είσαι πολύ τυχερή!!!! Χαίρομαι που το απολαυσες!!!! 💜❤💙💚💛💚💙❤💜❤💙💚💛💚💙❤💜❤💙💚💛💚💙❤💜

  10. Μπράβο,τέλεια.Εχουμε δει και το αποτέλεσμα της Τζούλιας μέσα από τις φωτογραφίες της!

  11. Καλα τελειο αποτελεσμα , μμμμ αρχιζω να το σκεφτομαι και εγω

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.