Mόδα: Πως θα φορέσουμε το καλσόν, ένα από τα μεγαλύτερα trends αυτής της εποχής.

 

 

Aν και μου αρέσει το γυμνό πόδι,  αγαπώ πολύ και τα καλσόν. Μονόχρωμα, με σχέδια, fishnets, οπάκ ή διάφανα, δεν μπορώ να σας πω πόσα έχω. Είναι από τα αγαπημένα αξεσουάρ της γκαρνταρόμπας μου, γιατί με ένα ασυνήθιστο καλσόν, αλλάζει ακόμα και το πιο βαρετό ντύσιμο.

 

 

Όχι ότι περίμενα το Φθινόπωρο της εκπληκτικής χρονιάς  2020 (sic) για να τα φορέσω, τα φοράω πάντα,  αλλά όπως και να το κάνουμε είναι ωραίο να είναι και σούπερ trend κάτι που έχεις σε μεγάλη αφθονία στην ντουλάπα σου.

 

 

 

 

 

Στο μεταξύ ένα καλσόν σε βοηθάει πολύ σε αυτή την άχαρη περίοδο που από τη μια θέλεις να εξακολουθήσεις να φοράς εκείνο το όμορφο καλοκαιρινό φόρεμα (μπορείς εξάλλου με τέτοιο καιρό…)  αλλά από την άλλη, σου φαίνεται πολύ γυμνό το πόδι χωρίς τίποτα. Βάζεις ένα όμορφο καλσόν και τσουπ, έξω από την πόρτα.  Καλά,  με μακριά σορτς και δερμάτινες βερμούδες (άλλο μεγάλο trend φέτος) δεν το συζητώ. Ένα όμορφο καλσόν, δείχνει απλά υπέροχο.

 

 

Luxury οίκοι μόδας όπως Miu, Miu, Gucci, Fendi, Chanel, Saint Laurent,  το έχουν εντάξει για τα καλά στις συλλογές τους για Fall/ Winter 2020 αλλά και οι celebrities όπως θα δείτε παρακάτω δεν έχασαν χρόνο και ήδη έχουν κάνει τις εμφανίσεις τους με τα δικά τους αγαπημένα.

 

 

 

SAINT LAURENT FALL/WINTER 2020

Δυναμικό look φέρνει στο μυαλό κάτι από S/M, αφού οίκος συνδύασε αυτό το δαντελένιο καλσόν με δερμάτινο body suit και μπόλικο attitude από το μοντέλο.

 

 

 

 

Kim Kardashian West

Kαι να μην ξέρεις τον οίκο Fendi θα τον μάθεις,  αφού μετράς περί τα 150 F’s πάνω στην Kim Kardashian West. Εκτός από τα ρούχα προτιμά  και το καλσόν της με logo. (ας μην λέω πολλά όμως,  γιατί έχω και εγώ ένα μαύρο καλσόν Emporio Armani που από πάνω έως κάτω έχει το γνωστό logo-  πουλί)

 

 

 

 

MIU MIU FALL/WINTER 2020

Baloon jacket,  οπάκ, καρό καλσόν σκέτο. Σούπερ συνδυασμός αν μπορείς να το υποστηρίξεις.

 

 

 

 

 

 

KAIA GERBER

Street style, άκρως νεανικό και όμορφο από την Kaia Gerber με over sized bomber jacket, καλσόν με slogan και Nike sneakers.

 

 

 

 

Teyana Taylor

H τραγουδίστρια με μονόχρωμη animal print καπαρντίνα, καλσόν με ρίγα μπροστά και statement σκουλαρίκι.

 

 

 

 

 

ANNA SUI FALL/WINTER 2020

Με λουλουδάτο print.

 

 

 

 

CHANEL FALL/WINTER 2020

Όλα λευκά, χρυσά κοσμήματα, υπέροχες, υπέροχες μπότες,  και διάφανο λευκό καλσόν με μικροσκοπικά double C logo. Αχχχ…. τι άλλο να πω;

 

 

 

 

ZOË KRAVITZ

Pop of color από τον οίκο Gucci για τη Zoe, συνδυασμένο με παπούτσια με 70’ς αναφορές και little black dress.

 

 

 

 

 

Gucci Fall/Winter 2020

Color blocking, τυρκουάζ, κόκκινο, λευκό.

 

 

 

 

 

BELLA HADID

Very chic και femme fatale look για την Bella Hadid που επιλέγει bustier φόρεμα, διάφανο μαύρο καλσόν, animal print τσάντα και τέλειο winged eyeliner στα μάτια.

 

 

 

 

PRADA FALL/WINTER 2020

Καλσόν με ρίγες μάλλινο, ιδανικό για τις πιο κρύες μέρες του χειμώνα σε όμορφη παγωμένη απόχρωση του γκρι είναι τέλειο για να κάνεις layering και να προσθέσεις όγγκο και υφή σε κάποιο, πιο ανάλαφρο ύφασμα.

 

 

 

 

 

DUA LIPA

Και εκεί που τρέμεις όλο το βράδυ μη και φύγει κανάς πόντος έρχεται η Madame Dua Lipa και κάνει τον πόντο, trend. Kαι το πάει ταβάνι, με λευκό μυτερό τακούνι.

 

 

 

 

Fendi Fall/Winter 2020

Oversized πανωφόρια με διάφανα, λεπτά καλσόν και ankle boots για ένα εύκολο και όμορφο look προτείνει ο οίκος.

 

 

 

 

 

KENDALL JENNER

Yπέροχο look για να γίνει η μετάβαση από τη μια εποχή στην άλλη. Oversized πουλόβερ με λεπτή πλέξη, καλσόν, σορτς και flats σε ζεστή φθινοπωρινή παλέτα αποχρώσεων.

 

 

 

 

 

 

CHRISTIAN DIOR FALL/WINTER 2020

Ο οίκος προτείνει layering σε διαφορετικές υφές και δαντελένια καλσόν.

 

 

 

 

Balenciaga Fall/Winter 2020

Αφήνω τελευταία αυτή την breath taking εικόνα, όπου ο οίκος Balenciaga,  παραδίδει μαθήματα του τι σημαίνει monochromatic look. Λατρεία το σατέν καλσόν.

 

 

 

 

17 Σχόλια
  1. Εκπληκτικες εμφανίσεις όλες, κι εγώ λατρεύω τα καλσόν, μπορεί να εχω και 30 σε ολα τα σχέδια, αλλά από χρώματα μόνο μαύρο και φιμε, αντε και κανένα nude, και θεωρώ ότι το κατάλληλο καλσόν κολακεύει πολύ το πόδι, το λεπταινει και το μακραίνει..

  2. Έχοντας απηυδήσει κάθε φορά που έφευγαν πόντοι στο καλσόν (προτού μάθουμε τη Dua Lipa), εδώ και χρόνια έχω καταλήξει σε χοντρό μαύρο καλσόν τύπου κολάν – βέβαια, σε εξαιρετικές περιπτώσεις καταλήγω σε διάφανο / nude. Επίσης, έχω κάτι χαριτωμένα πολύχρωμα με σχέδια, που τα βρίσκω πολύ girlie. Μου άρεσε πολύ η πρόταση του οίκου Dior!
    Καλή εβδομάδα!
    Υ.Γ. Χάζευα πριν λίγο φευγαλέα ειδήσεις και πήρε το μάτι μου ότι έφυγε ο αγαπημένος μου Kenzo Takada από covid!

  3. ιKαλημερα…
    Εννοειται οτι ενα καλσον δειχνει ομορφο το ποδι, λειο χωρις ατελειες
    Προτιμω τα σκετα σε φιμε η μαυρο χρωμα, αλλα και τα οπακ οταν φορω φουστα κοντη Μου αρεσαν τα περισσοτερα λουκ που ειδα Αναλογα το ντυσιμο ταιριαξαν τα δαντελωτα και ολα τα υπολοιπα καλσον
    Ξεχωρισα το διάφανο λευκό καλσόν με μικροσκοπικά double C logo απο αυτα που δεν ειναι κλασσικα
    Βρηκα εξαιρετικο το ντυσιμο της KENDALL JENNER

  4. @Sheena: Ναι χθες το βράδυ. Σπουδαίος καλλιτέχνης. Κρίμα…😔.

  5. Ηταν απο τα αγαπημενα μου αξεσουαρ οταν φοραγα φουστες και ειχα σε ολα τα χρωματα και σχεδια.Το θεωρω απο τα απόλυτα γυναικεία αξεσουαρ που μπορουν να να ανεβασουν το ντυσιμο σε αλλο επιπεδο.
    Ειχα διαβασει καπου οτι η πρωτη γυναίκα που φόρεσε μεταξωτό καλσόν, μέχρι το γόνατο ήταν η βασίλισσα Ελισάβετ Ι’ της Αγγλίας το 1562.
    Ακομα στον δευτερο παγκοσμιο πολεμο οι γυναικες αναγκαστηκαν να δωρίσουν τα καλσον τους για να γινουν αλεξίπτωτα!!Για αυτο τον λογο οι γυναίκες βρήκαν μια εξυπνη λυση να χρωματιζουν με βαφή τα γυμνά τους πόδια και ζωγράφιζουν την χαρακτηριστική μαύρη γραμμή της ραφής στο πίσω μέρος του ποδιού τους με ένα μικρό πινέλο!!!!

  6. @SofiaT: Αχ αυτό το fashion icon- Elizabeth I 😍
    Ναι για τον ΒΠΠ το ήξερα και εγώ με τη βαμμένη γραμμή στο πίσω μέρος της γάμπας!

  7. @Julia & Rania: ο Kenzo Takada, πέρα από το αγαπημένο μου Flower by Kenzo – το άρωμα του Υδροχόου – και γενικά τη λαμπρή του πορεία, από το 2016 συνεργαζόταν με την Avon και είχε βάλει την υπογραφή του στο υπέροχο άρωμα Avon Life(for her & for him).. Στεναχωρεθηκα ειλικρινά στο άκουσμα της χτεσινής δυσαρεστης είδησης…

  8. @SofiaT: Αγαπημένες και οι δυο ταινίες – συγκλονιστική η Cate Blanchett!!!🤩🤩🤩

  9. @Maryl: Γι αυτό έγραψα «καλλιτέχνης» και όχι απλά σχεδιαστής μόδας. Σπουδαίος και εμπνευσμένος ο Kenzο. Απώλεια πραγματική.

  10. Αγαπημένο αξεσουάρ που εδώ και χρόνια, για πρακτικούς λόγους, έχω αφήσει στην άκρη! Μου αρέσουν πολύ τα δαντελένια!

  11. Τα καλσόν σε όλες τις εκδοχές τους κ σε όλα τα χρώματα μου αρέσουν πάρα πολύ είτε με φούστα είτε με σόρτς με τα παντα!!Ό,τι χρώμα,απλό ή με σχέδια μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά κ μπορείς να παίξεις με το ντύσιμο! Κολακεύουν το πόδι καλύπτουν ατέλειες δίνουν άλλον αέρα στο στυλ😜

  12. Το Channel υπέροχο με διαφορά!!! Γενικά αγαπώ τα καλσόν γιατί δείχνει πολύ όμορφο μέσα από αυτό το γυναικείο πόδι. Πάντα, αγαπημένο μου ήταν και είναι το κλασικό με τη γραμμή από πίσω που το φορούσε η μητέρα μου! So chic!
    xx

  13. Ελιωσα με το σχόλιο (ας μην λέω πολλά όμως, γιατί έχω και εγώ ένα μαύρο καλσόν Emporio Armani που από πάνω έως κάτω έχει το γνωστό logo- πουλί)….ακόμα γελάω….
    Αγαπώ τα καλσον πάάάάρα πολύ….θα ορέσω καλσόν ,κι ας είναι και μέσα απο κολάν ή παντελόνι που δεν θα φαίνονται…. αγαπώ πολύ τα calzedonia κι εχω μεγάλη συλλογή…. δεν σνομπάρω ομως ούτε τα καλσον που εχω βρει σε λα’ι’κές αγορες….βρίσκεις σχεδια που τύφλα να έχουν τα επώνυμα brands ….
    H Dua Lipa εχει κάνει μόδα τους ”φευγάτους” πόντους στα καλσόν;;;Δεν το γνώριζα…
    Για τον Kenzo Takada διάβασα κι εγώ…. Καλλιτέχνης!!!Σωστά το έγραψε η Τζουλια…. R.I.P.

  14. Έχω ένα μαύρο πουά καλσόν και το αγαπώ!!! Ανυπομονώ να χεινωνιασει να το φορέσω!!! ❤❤❤💜💜❤❤💙💙💚💚💛💛💛💛💚💚💙💙❤💜💜💜💜❤❤❤💙💚💚💛💛💛💚💙❤💜

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.