Έρχονται 5 νέα “κινηματογραφικά” Eau de Toilette, από την Korres.

 

 

 

Ένα νέο λανσάρισμα από την Korres που μας παρουσιάζει 5 νέα αρώματα και για την  προώθησή τους ενώνει δυο καταξιωμένους καλλιτέχνες σε μια δημιουργική οπτικοακουστική συνεργασία.

 

Ο σκηνοθέτης Βασίλης Κεκάτος, βραβευμένος με Χρυσό Φοίνικα και ο διεθνώς καταξιωμένος και πολυβραβευμένος χορογράφος Αντώνης Φωνιαδάκης, σε μία απρόσμενη δική τους ‘ένωση’ για πρώτη φορά, δημιουργούν πέντε κινηματογραφικές στιγμές – μία για κάθε νέο άρωμα Korres.

 

 

 

 

Η δύναμη της ένωσης της τέχνης των δύο ορίζει πέντε κινηματογραφικές στιγμές – μία για κάθε νέο άρωμα Korres – οι οποίες απεικονίζουν σκέψεις, αναμνήσεις, συναισθήματα που ‘ξύπνησαν’ από τις αρωματικές νότες.

 

Αφετηρία τους ο αισθησιασμός και η ανέφελη διάθεση. Στον πυρήνα κάθε ιστορίας η έννοια της ένωσης – των κορμιών, του αρώματος, της κίνησης και της εικόνας, των ανθρώπων με τη γη, τον αέρα, το νερό.

 

 

 

 

Ο Βασίλης Κεκάτος εξιστορεί ένα όνειρο, απελευθερώνει ένα συναίσθημα μέσα από το χρώμα, τη ματιά, την αφήγηση. Ο Αντώνης Φωνιαδάκης αρθρώνει τις λέξεις με τα σώματα, δίνει κίνηση σε αυτή την αφήγηση, με τρόπο ποιητικό. Την ένωση αυτή συμπληρώνει με αέρινους ambient ήχους η μουσουργός Kid Moxie (aka Έλενα Χαρμπίλα).Κάθε στιγμή ενώνεται με ένα άρωμα Korres.

 

 

Για αρχή  κυκλοφορούν τα πρώτα τρία- “Morning Mimosa”, “Apothecary Wild Rose”, “Oceanic Amber”,  από τα πέντε συνολικά νέα Eau de Toilette Korres.

 

 

Η πρώτη κινηματογραφική στιγμή είναι αφιερωμένη στο άρωμα Morning Mimosa.

 

 

 

 

 

Το be continued.

 

 

13 Σχόλια
  1. Πολύ ωραία η ένωση κ η δημιουργικότητα για τα νέα λανσαρίσματα αλλά δεν με τρέλανε..δεν θα επέλεγα Eau de toillete και πόσο μάλλον από korre!! Την εταιρεία την έχω πιο πολύ στο μυαλό μου σε scincare κ καλλυντικά κ όχι για αρώματα με τίποτα..δεν θεωρώ ότι θα είναι κάτι διαρκείας κ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρόλα αυτά μπορεί να διαψευστώ κ αν το δοκιμάσει καμοία ας μας πει

  2. Kαλημερα
    Και εγω πιστευω οτι τα Eau de toillete δεν κρατανε
    Ομως επειδη η ΚΟΡΡΕΣ το ψαχνει με τα φυτικα συστατικα ισως και να ανετρεψε αυτη την πραγματικοτητα
    Θα δουμε
    Μια δοκιμη θα μας πεισει που λενε

  3. Αν και εχω δοκιμάσει το cashmere kumguat νομιζω της ιδιας σειρας ,μπορω να πω οτι η πρωτη εντυπωση ηταν μια έκρηξη οσμων στην μύτη απο λουλουδια και μπαχαρικα η οποια μετα εξελίχθηκε σε ενα απαλο αρωμα.Η διαρκεια του για Eau de toillete ηταν ικανοποιητικη.

  4. Ούτε στο δικό μου δέρμα κρατάει πολύ το eau de toillete-ισως να οφείλεται στη λιπαρότητα του κάθε δέρματος – αλλά είμαι περιεργη να τα δοκιμάσω, ελπίζω να έχουν δείγματα στο φαρμακείο

  5. Εξαιρετική σύλληψη! Η ένωση των τεχνών δίνει ιδιαίτερο αισθητικό αποτέλεσμα! Εγώ είμαι ικανοποιημένη από τα αρώματα Korres, οπότε θα επιδιώξω να δοκιμάσω και τα καινούργια!

  6. Θα αναζητήσω κι εγώ δείγμα στο φαρμακείο….
    Όσο για το αν κρατάνε ή όχι τα edt ,θα συμφωνησω με MARYL πως εξαρτάται από το δέρμα….αλλά και την σύνθεση του edt….

  7. Εμενα πάλι και πολύ μου κρατανε και πολύ τα συμπαθω
    Φανταστειτε ότι ακομα και το eau de cologne coconut sands μυριζει πανω του πολλές ωρες
    Νομιζω, απλά, μερικοί άνθρωποι μπερδευουν το longevity με το sillage.

    Η Kid moxie η ελεναρα χαρμπιλα ειναι η club queen στην Αμερική, να τα λεμε κι αυτα!

  8. @ΕΦΗ ΒΛΑΧΟΥ: Φοβερή επιτυχία το Coconut Sands! Ξεπούλησε και έγινε από τα best sellers της σειράς. Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που έγραψες για longevity και sillage.

    Επίσης thanks για το σχόλιο όσο αφορά την καλλιτεχνική προώθηση των αρωμάτων. H Korres είναι international brand πλέον και είναι καλό να ακούγονται και ονόματα δικών μας καλλιτεχνών στο εξωτερικό.

  9. Πολύ πρωτότυπη η ένωση αυτή! Μπράβο σε όλο το team Korres! Είχα πάρει το White blossom και είχα μείνει ευχαριστημένη από τη διάρκεια του. Δε θυμάμαι αν ήταν eau de toillet.
    xx

  10. Δεν μου κρατανε συνηθως, θα δοκιμασω και αυτα

  11. Μου αρέσουν πολύ τα προϊόντα korres!!! Πώς μου είχε ξεφύγει αυτό το ποστ;! Δεν τα έχω δει ακόμα στο φαρμακείο μου αλλά θα ρωτήσω την επόμενη φορά που θα πάω!!! 💜💜💜❤❤❤❤💙💙💙💙💚💚💚💚💛💛💛💛💛💜💜❤💜❤❤💙💙💙💚💛💛💚

  12. 💛💛💛💛💛💛💜💜💜💜💜❤❤❤❤❤❤❤💙💙💙💙💙💙💚💚💚💚💚💚💛💛💛

  13. Την άποψή μου για τα προϊόντα Κορρές την έχω πει πολλές φορές κι όσο κι αν προσπαθώ δεν αλλάζει. Το spot είναι συγκλονιστικό και μπράβο για την ιδέα και την υλοποίησή της.
    Μουτςς

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.