Τα Advent Calendars της The Body Shop x-mas 2020 και για καλό σκοπό.

 

 

Στο παραθαλάσσιο θέρετρο του Brighton ιδρύθηκε η The Body Shop και φέτος τα Advent Calendars του brand παίρνουν έμπνευση από την πόλη στην οποία «γεννήθηκαν» τα αγαπημένα προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης.

 

Τα νέα advent calendars έχουν φέτος σχεδιαστεί έτσι ώστε να μας μεταφέρουν το μήνυμα πως η αγάπη πρέπει να μοιράζεται, υπενθυμίζοντάς μας το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων. Έτσι, μας προτρέπουν να κάνουμε μικρές αλλά ουσιαστικές κινήσεις και πράξεις αγάπης. Ακριβώς αυτό το μήνυμα  περνά η εικονογράφηση των δώρων, με πρωταγωνιστές  χαρακτήρες που απολαμβάνουν τη ζεστασιά του σπιτιού τους στη γεμάτη χρώμα πόλη του Brighton.

 

Φέτος περισσότερο από άλλες χρονιές  οι ανισότητες αυξάνονται και φαινόμενα όπως η κοινωνική απομόνωση και η περιθωριοποίηση εντείνονται. Γι’ αυτό, με κάθε αγορά σας από την The Body Shop στηρίζετε ευάλωτες γυναίκες που πλήττονται από την κοινωνική και οικονομική κρίση που που επέφερε η πανδημία COVID-19.

 

Η Τhe Body Shop ενώνει τις δυνάμεις της με την Μη Κυβερνητική Οργάνωση Women Act με στόχο την ενδυνάμωση των γυναικών έτσι ώστε να είναι σε θέση να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους σε πολιτικό, κοινωνικό, πολιτισμικό και οικονομικό επίπεδο.

 

Το διάστημα από 02-11-2020 έως 10-01-2021, μέρος των εσόδων θα διατεθεί στην MKO Women Act για τη στήριξη δράσεων με σκοπό τη γυναικεία ενδυνάμωση.

 

 

                                                 Τα Advent Calendars «Make it Real Together»

 

 

Advent Calendar Τιμή 80Ε (περιέχει προϊόντα αξίας 110Ε)

 

Ανάμεσα στα πολύχρωμα σπίτια του Brighton βλέπουμε την Maya που κρατά στα χέρια της ένα σωρό δώρα! Ανοίγοντας το advent calendar ανακαλύπτουμε πως τα δώρα δεν προορίζονται για το χριστουγεννιάτικο δέντρο της: η Maya τα δωρίζει σε ένα τοπικό κέντρο υποδοχής και στήριξης γυναικών θυμάτων βίας.

 

 

 

 

 

Big Advent Calendar 115E (περιέχει προϊόντα αξίας 145Ε)

 

Η Erika είναι κατενθουσιασμένη! Μόλις αναδείχθηκε νικήτρια του ετήσιου διαγωνισμού κορυφαίου χριστουγεννιάτικου πουλόβερ της σχολής της. Εκτός από φοιτήτρια, είναι περιβαλλοντική ακτιβίστρια και μετακινείται παντού στην πόλη της, το Brighton, με το ποδήλατό της. Η ψηφοφορία ανέδειξε νικήτρια την Erika διότι έφτιαξε το πουλόβερ της μόνη της από ανακυκλωμένα υλικά.

 

Μέσα σε αυτό το advent calendar κρύβονται 25 full-size και mini εκπλήξεις περιποίησης για το μπάνιο, το σώμα και το πρόσωπο. Μεταξύ πολλών άλλων, θα ανακαλύψετε mini μάσκες προσώπου, το δίδυμο περιποίησης μαλλιών Banana και το Almond Milk & Honey Body Butter κ.α.

 

 

 

 

 

 

Ultimate Advent Calendar 170E (περιέχει προϊόντα αξίας 245,50Ε)

 

Η Leia είναι μία πραγματική υπερηρωίδα. Αγωνίζεται ανελλιπώς εδώ και δεκαετίες για τη δίκαιη μεταχείριση των φύλων, δίνοντας πάντα το παρόν στο Brighton Pride με την περιβόητη ντουντούκα της, την οποία χρησιμοποιεί επίσης κάθε Χριστούγεννα για να σκορπίσει χαρά σε όλη τη γειτονιά: κάθε χρόνο, προσκαλεί όλη τη γειτονιά για να στολίσουν όλοι μαζί το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ανταλλάσσοντας δώρα και ευχές.

 

Αυτό είναι το κορυφαίο  advent calendar του brand. Μέσα θα ανακαλύψετε 25 εκπλήξεις περιποίησης και ομορφιάς: νέα αλλά και εμβληματικά προϊόντα της The Body Shop, όπως την best-seller μάσκα προσώπου Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask και το Drops of YouthTM Youth Concentrate για πιο φρέσκια επιδερμίδα που ακτινοβολεί υγεία.

 

 

 

 

 

 

 

12 Σχόλια
  1. Εχω μείνει άφωνη…. καταρχάς ,αξιζουν συγχαρητήρια στην ΒΟDY SHOP για την πρωτοβουλία μαζί με την wOMEN ACT …
    Τα advents είναι ονειρικά …διαλέγω το «Make it Real Together» και νομίζω πως ο λόγος είναι προφανής…γιατί ειναι μοβ 💜💜
    Τώρα που αρχίζουν να κυκλοφορούν όλα αυτά τα ωραία σε χριστουγεννιάτικο mood και βλέπω όλα τα κορίτσια στα insta stories να παραλαμβάνουν τα pr kits απο τα brands, να ξέρετε πως με το ζόρι κρατιέμαι να μην φάω τα νύχια μου από τη ζήλεια…..θα ήθελα κι εγώ να είμαι στην θέση τους…
    Άσχετο λιγο αλλα θέλω να ενημερωσω πως βγηκε η απόλυτη φθινοπωρινή σειρά σώματος απο τα BODY SHOP…. Vanilla Pumpkin! 🎃🎃 με βανίλια Μαδαγασκάρης και ψημένη κολοκύθα….όσες ειστε κοντά σε BODY SHOP, σπεύσατε!!!!

  2. Πολύ χαριτωμένα, όπως κάθε χρόνο, αλλά με σημαντικό μήνυμα!

  3. μύρισε γιορτές???? αντε να ανοίξει λίγο το μάτι μας!!! τι καλά!
    Ας ελπίσουμε να είναι όλα καλά μέχρι τότε και οι γιορτές να μας βρούν υγιείς και πάνω απ όλα ασφαλείς! Υπέροχα τα κουτιά, με μοναδικά προιόντα όπως πάντα, μπράβο στην εταιρεία για την όμορφη αυτή πρωτοβουλία!

  4. Γεια σας
    Το συγκεκριμενο ειναι πανεμορφο
    Και το κουτι και τα προιοντα αγαπημενα
    Επικροτω τον σκοπο που εχει
    Αγαπημενη μου ασχολια απο περυσι που πρα το πρωτο ημερολογιο για μενα να κοιταζω πλεον τι βγαζουν οι εταιρειες

  5. Πόσο πιο πολύ μου άρεσαν τα adv. calendar του Body Shop σε σύγκριση με της Benefit… Συν τον καλό σκοπό τους! Για τσ προϊόντα, δεν το συζητώ, είναι υπέροχα με τις εκπληκτικες μυρωδιές των Body Shop.. Παρεμπιπτόντως πέρσι ήμουν τυχερή νσ κερδίσω το advent calendar της αγαπημένης μάρκας της Κατερίνας μου Catrice και πέρα από το οτι ήταν super, είχε τόσα πολλά καλλυντικά που τα μοιραστηκαμε οι τρεις μας (η κοκέτα μαμά μου ηταν η τρίτη) και ακόμα περίσσεψαν και τα δώρισα σε φίλες…

  6. Πόσο εμπνευσμένα! Πανέμορφα! Χριστουγεννιάτικα! Τέλεια! @Celia: ταυτίζομαι μαζί σου! Μα είναι εκπληκτικά όλα! Αυτό που μου αρέσει περισσότερο από όλα, είναι το πρώτο, στη τιμή των 80€. Και τι πιο υπέροχο: να αποκτήσουμε κάτι όμορφο, πραγματοποιώντας μια όμορφη πράξη προσφοράς! Ευχαριστούμε Body Shop για αυτή την δυνατότητα!
    xx

  7. ΟΥΑΟΥ!!!! Μόνο αυτό έχω να πω!!!! 💚💚💙💙💙💙💙❤❤❤❤💜💜💜💜💜💛💛💛💛💛💚💚💚💚💚 Κάτι μου λέει πως θα είναι στην λίστα των 2 advent calendars που θα αγορασω για φετος τα Χριστούγεννα!!! Μπράβο που στηρίζουν την woman act!!!! 💛💛💛💚💚💚💚💙💙💙💙❤❤❤💜💜💜💜💜💜 Πάντα φοβερά τα προϊόντα body shop!! 💛💚💙❤💜❤💙💚💛💚💙❤💜

  8. Είναι πραγματικά ονειρικά όλα κ τα κουτιά κ το περιεχόμενο τους😍😍😍😍Το Big Advent Calendar είναι πολύ πολύ δελεαστικό😜!! Συγχαρητήρια στο body shop κ για τα φανταστικά adv. και για την κίνηση από τα μέρη των εσόδων..τι να πρωτοβάλω στην λίστα?

  9. Α τελεια και συμβαλεις και σε κατι οταν τα αγοραζεις

  10. Δεν διαλέγω κανένα,τα θέλω όλα!Δύο-τρία τέτοια να παίζω όλη μέρα!!!

  11. Επίσης,ο φιλανθρωπικός σκοπός είναι πολύ σημαντικό κίνητρο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.