“ΆστροΟμορφιά”. Ομορφιά και Στυλ τον Οκτώβριο, ανάλογα με το ζώδιό σου.

 

 

Διανύοντας τον Οκτώβρη, τον μήνα του Ζυγού, ο οποίος αγαπά την ομορφιά και την αρμονία, μας αφήνουν τα αστέρια να ανοίξουμε ένα παράθυρο προς τον έναστρο ουρανό, να λάβουμε τα μηνύματα τους και να είμαστε δροσερές και όμορφες όλο τον μήνα.

 

 

Κριός:

Το βλέμμα σας αυτόν τον μήνα τα λέει όλα ! Ο τρόπος που κοιτάζετε τους άλλους αντικατοπτρίζει την επιθυμία σας.  Tα μάτια σας θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο αυτόν τον μήνα. Δώστε έμφαση στα χρώματα που θα χρησιμοποιήσετε αλλά και στο περίγραμμα τους, εννοείται πως φροντίζουμε και  τα φρύδια.  Παίξτε με σκιές και μολύβια και κάντε τον Οκτώβρη αξέχαστο.

 

Ταύρος :

Για να νιώσετε όμορφες δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο χαμόγελό σας. Φροντίστε τα χείλη σας έτσι ώστε να είναι ενυδατωμένα, ζουμερά  και απολαυστικά και το χαμόγελό σας αστραφτερό για να εκφράσετε και τις διαθέσεις σας. Lip balms, ενυδατικά κραγιόν,  οδοντόβουρτσες και οδοντόκρεμες θα είναι οι καλύτεροί σας φίλοι  και ίσως είναι καλή στιγμή να σκεφτείτε εκείνη την λεύκανση που είχατε αναβάλει…

 

Δίδυμοι :

Είναι πολύ σημαντικό για εσάς αυτό τον μήνα το θέμα της εμφάνισης και γενικότερα του styling. Χρειάζεται να δείξετε ποιοι είστε και η εικόνα σας πρέπει να έχει μια προσωπική ταυτότητα. Παίξτε με αξεσουάρ που νιώθετε άνετα να φοράτε. Φροντίστε να προσδίδουν ακριβώς την εικόνα που θέλετε γι’ αυτό προτιμήστε ήσυχους συνδυασμούς χωρίς πολλά χρώματα και σχέδια ώστε το μήνυμα που θα δίνουν να είναι ξεκάθαρο.

 

Καρκίνος :

Η συναισθηματική σας κατάσταση είναι λίγο τεταμένη μέσα στον Οκτώβρη. Για να βοηθήσετε τον εαυτό σας να ηρεμήσει, προτιμήστε να αφεθείτε στα χέρια ενός ειδικού που θα σας κάνει ένα θεραπευτικό μασάζ σε όλο σας το σώμα. Εναλλακτικά χρησιμοποιήστε πλούσιες κρέμες , ενυδατικές λοσιόν και αρωματικά έλαια για το σώμα. Ιδανική ώρα το βράδυ,  για απόλυτη χαλάρωση

 

Λέοντας :

Οι συνεχόμενες αλλαγές σας φαίνονται ενοχλητικές και είναι πιθανό χωρίς να το καταλάβετε να έχετε τη διάθεση να «πειράξετε» τα μαλλιά σας. Μην τα κόψετε και μην αλλάξετε εμφάνιση από παρόρμηση. Αντιθέτως περιποιηθείτε τα με λάδια και μάσκες ή ακόμα καλύτερα φτιάξετε μια μάσκα  φυσικά συστατικά που θα βρείτε εδώ . Δώστε τους την προσοχή που χρειάζονται και αφήστε την λάμψη τους να σας φτιάξει τη διάθεση.

 

Παρθένος :

Είστε σε γενικές γραμμές οι ευνοημένοι του Οκτώβρη. Δεν υπάρχει καλύτερη πρόταση για εσάς από το να ασχοληθείτε με τις τσάντες σας και το πορτοφόλι σας. Ξεκαθαρίστε τα παλιά και αγοράστε κάτι καινούργιο και ασορτί αν γίνεται. Ένα όμορφο σετ τσάντα- πορτοφόλι θα σας προετοιμάσει  με τον καλύτερο τρόπο για όσα όμορφα έχετε να “εισπράξετε” (κυριολεκτικά και μεταφορικά)  μέσα στον μήνα.

 

Ζυγός :

Κρέμες προσώπου και σώματος μπορούν να γίνουν ένα ευχάριστο παιχνίδι, που θα σας ηρεμήσει από το άγχος  του μήνα. Προτιμήστε οτιδήποτε έχει να κάνει με ενυδάτωση και αντιγήρανση. Η ανάγκη σας να φαίνεστε νεότερες αυτόν τον μήνα θα σας βοηθήσει και ψυχολογικά. Φροντίστε όμως τα αρώματα που θα αναδύονται από τις κρέμες σας να είναι απαλά.

 

Σκορπιός :

Τι θα μπορούσε να χαλαρώσει έναν Σκορπιό που βρίσκεται σε δράση και απαιτεί από αυτό το μήνα το ύψιστο των δυνάμεων του? Η πρόταση είναι να επισκεφτείτε ένα χαμάμ ή να φτιάξετε εσείς ένα όμορφο περιβάλλον στη μπανιέρα σας μα άλατα, αρώματα και κεριά.  Η μυστηριακή αυτή μαγεία ταιριάζει απόλυτα στην ψυχοσύνθεση σας.

 

Τοξότης :

Η δυναμική του Οκτώβρη δεν αφήνει σε ησυχία και τους Τοξότες. Μια όμορφη απόδραση από τις καθημερινές εντάσεις είναι η ενασχόληση με τα άκρα σας. Χέρια και πόδια όμορφα σας κάνουν να νιώθετε χαρά. Μανικιούρ, πεντικιούρ και παιχνίδι με τα χρώματα νυχιών. Μη φοβηθείτε τις πολυχρωμίες που ταιριάζουν στον χαρακτήρα σας.

 

Αιγόκερως :

Το όμορφο και απαλό δέρμα είναι πάντα στις προτεραιότητές σας, ακόμα περισσότερο τον Οκτώβρη που το άγχος σας μπορεί να θαμπώσει οποιοδήποτε λαμπερό δέρμα. Η πρόταση γι αυτόν τον μήνα είναι να κρατηθεί το σώμα καθαρό. Η αποτρίχωση και το πίλινγκ θα σας κάνουν να νιώσετε πιο ανάλαφρες. Δοκιμάστε φυσικές συνταγές με μέλι που θα βρείτε εδώ και γίνετε ο δημιουργός της απαλότητας σας.

 

Υδροχόος :

Η μεγάλη κινητικότητα αυτού του μήνα καθώς και οι επικοινωνιακές απαιτήσεις,  σας κατευθύνουν προς αναζητήσεις ομορφιάς που θα σας κάνουν να νιώθετε την μοναδικότητα σας. Παίξτε με τα αρώματα και βρείτε αυτό που πραγματικά τονίζει την ικανότητά σας να διαφέρετε. Φροντίστε όμως οτιδήποτε διαλέξετε να είναι δροσερό και ανάλαφρο.

 

Ιχθείς :

Ο Οκτώβρης θα μπορούσε να είναι για εσάς ένας μήνας αποτοξίνωσης. Πετάξτε οτιδήποτε παλιό και άχρηστο. Κάντε χώρο για νέα πράγματα, αγοράστε ένα καινούργιο ζευγάρι παπούτσια και ονειρευτείτε τα νέα σας βήματα. Περιποιηθείτε τις πατούσες σας με κρέμες και λαδάκια. Ξεκινήστε γυμναστική, περπάτημα και διαλογισμό.

 

Κι ας μην ξεχνάμε πως όμορφη γυναίκα είναι η ευτυχισμένη γυναίκα.

 

 

 

Ελίνα Βατικιώτη

Αστρολόγος

Υπεύθυνη Σπουδών και Ύλης του Αστρολογικού Σχολείου e-astrologyschool.gr .

 

 

 

21 Σχόλια
  1. ” Μανικιούρ, πεντικιούρ και παιχνίδι με τα χρώματα νυχιών. Μη φοβηθείτε τις πολυχρωμίες που ταιριάζουν στον χαρακτήρα σας.” Καλέ μόνο αυτα? Στα μαλλιά να δεις πολυχρωμία! Ανταύγειες μωβ, μελιτζανί, γκρενά και πάνω που ελεγα να τις κανω ακομα πιο έντονες! Ειναι βαριά η εφηβεία φίλες μου!!!! Θέλει κεφι!!!! 😉

  2. Αναζήτηση δροσερων αρωματων βλέπω για τους Υδροχόους, ωραία το μήνυμα ελήφθη 😊

  3. Συμφωνώ @Stella …
    Εξάλλου ο Τοξότης είναι παράδειγμα προς μίμηση για όσους θέλουν να μάθουν πως γίνονται οι ευχάριστες τρέλες της ζωής. 😀

  4. @Μaryl: Ναι, ναι και εγώ αυτό σκέφτηκα! Φοράω το Burberry “Her” σε αυτή τη φάση αλλά λέω μήπως το ΣΚ έρθει η ώρα για το πιο… φιληδονο- αισθησιακό Libre Intense. (να βοηθήσει και ο καιρός βέβαια λίγο, για να μη λιγωθούν οι γύρω μου… χαχαχαχχα) Εγώ δροσερά, αρνούμαι. χαχαχαχχαχ

  5. @Stella: Τι θα κάνουμε με σας τους καλλιτέχνες Τοξότες, μου λες?

  6. Διαβάζω για τα διδυμάκια κ λεω ε! Ναι! Παρήγγειλα χθες πόσα αξεσουάρ στέκες,γούνινα σκουλαρίκια, κασκόλ δαχτυλίδι με γούνα, βραχιόλι για μπράτσο κ τα περισσότερα ροζ..Αν κ δεν τα πιστεύω η κυρία Ελίνα έπεσε μέσα βλέπω😊

  7. @Julia: μία από τα ίδια Τζούλια μου 💗 ούτε δροσερά ούτε λουλουδάτα αρώματα ειναι στο top των προτιμήσεων μου😉

  8. @Julia Δεν είμαστε μόνο καλλιτέχνες! Είμαστε της τρέλλας, της περιπέτειας, της αναζήτησης και του αντικομφορμισμού!!! Οποτε αν θελετε να ζείτε τη ζωή σας με πάθος ακολουθήστε μας… Είμαστε πολύ μπροστά! 😉

  9. Καλημερα
    Ουτε και εγω με βλεπω με δροσερο αρωμα
    Τζουλια το αισθησιακό Libre το φορω απο περυσι που βγηκε και τωρα που ειναι Φθινοπωρο
    Μονο το καλοκαιρι δεν το εβαζα
    Το Libre Intense δεν το εχω μυρισει ακομη
    Ελπιζω να μην ειναι πολυ διαφορετικο απο το αρχικο που το βρισκω εξαιρετικο

  10. @Υδροχόοι :

    Το δροσερό άρωμα προτείνεται λόγω μεγάλης κινητικότητας την οποία θα έχετε μέσα στον Οκτώβρη.
    Εναπόθεσα πάνω σας την έρευνα ενός διαφορετικού δροσερού αρώματος που να ταιριάζει στη μοναδικότητα σας και να σας κρατά όλη την ημέρα φρέσκιες, χωρίς να σας κάνει ούτε λεπτό να σκεφτείτε κάτι άλλο εκτός από την επικοινωνιακή σας επιτυχία.

  11. Απο κινητικοτητα αλλο τιποτα πραγματικα
    Πολλα πραγματα πρεπει να κανω εως τις 20 του Οκτωβρη
    Δεν εχετε αδικο κα Βατικιωτη … μαλλον δροσερο χρειαζομαι για το τρεξιμο

  12. Είμαι ακριβώς στο ιδιο μήκος κύματος😁😁

  13. @Ελινα Βατικιώτη: Αααα… πολύ ωραία αυτή η πρόταση… με κάνει να το σκεφτώ διαφορετικά τώρα το δροσερό άρωμα.

  14. Για τους Κριούς, έμφαση στο μακιγιάζ των ματιών διαβάζω! Το υιοθέτησα, και μάλιστα τώρα με τη επιβάλλεται! Πολύ μου άρεσε η πινελιά με τα ζώδια στο bblog!
    xx

  15. Για τους Λέοντες να μην πειράξετε τα μαλλιά σας βλέπω!!! Ένας σας λέω, εδώ και μια βδομάδα σκέφτομαι ότι τα μαλλιά μου δεν στρώνουν με τίποτα και θέλω να τα κόψω καρε!!!! Ε δεν το τολμάω μετά από αυτό που διάβασα!!! Όπως λες και συ θα ξεκινήσω με λάδια και μάσκες και βλέποντας!!!! 💙💙💙❤❤💜💜💜❤❤💙💙💚☹💛💛💛💚💙💙❤❤💜

  16. 💜💜❤❤❤💙💙💚💚💛💛💛💚😍💚💙💙💙❤❤❤💜💜💜❤❤❤💙💙💙💚💚💛💛💛💛💚💚💙❤❤💜

  17. Πριν διαβάσω τα του Ζυγού, είχα παραγγείλει καλούδια από τη Στέλλα μας!

  18. Δεν σας κρύβω ότι έχω νευριάσει με τα ζώδια,έλεγαν ότι οι Αιγόκεροι θα είναι το 2020 το πιο τυχερό ζώδιο…Με την ταλαιπωρία που τραβάμε λόγω covid, δεν νομίζω.

  19. Ετσι ελεγαν @marianna? Ολα αστα να πανε μου πανε φετος.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.