To «μενού» της Garnier για όμορφα μαλλιά, εμπλουτίζεται.

 

 

 

Εκτός από την ήδη γνωστή μάσκα μαλλιών Hair Food, τώρα η Garnier φέρνει στη σειρά,  το σαμπουάν και το conditioner για ολοκληρωμένη φυσική περιποίηση στα μαλλιά.

 

Σε όμορφο και χαρούμενο packaging θα βρείτε τις εξής σειρές:

 

 

HAIRFOOD BANANA  ΓΙΑ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΘΡΕΨΗ

Για ξηρά μαλλιά

 

Εμπλουτισμένο με εκχύλισμα μπανάνας από την Κόστα Ρίκα  και γεμάτο με ενυδατικά θρεπτικά συστατικά, το Hair Food Banana  αποτελεί μια ολοκληρωμένη φροντίδα για ξηρά μαλλιά, ενώ ένα γλυκό άρωμα μπανάνας κάνει το λούσιμο απόλαυση. Μια ολοκληρωμένη ρουτίνα με  συστατικά 98% φυσικής προέλευσης, vegan σύνθεση και απαλλαγμένη από σιλικόνη, για μαλλιά δυνατά, απαλά με υγιή όψη.

 

 

 

 

 

HAIR FOOD PAPAYA  ΓΙΑ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ

Για φθαρμένα και ταλαιπωρημένα μαλλιά

 

Περιέχοντας εκχύλισμα παπάγιας από τη Βραζιλία, η σειρά επανόρθωσης Hair Food Papaya προσφέρει μια πλήρη ρουτίνα ικανή να αποκαταστήσει και να επανορθώσει τα φθαρμένα μαλλιά προσφέροντάς τους  εντατική φροντίδα με πλούσιο τροπικό άρωμα. Η συγκεκριμένη σειρά, είναι  φτιαγμένη με  συστατικά 98% φυσικής προέλευσης, vegan σύνθεση και χωρίς σιλικόνη για φυσική αίσθηση, ενώ προσφέρει εντατική επανόρθωση στην ταλαιπωρημένη τρίχα για λαμπερά μαλλιά που φαίνονται φυσικά και με υγιή όψη.

 

 

 

 

 

HAIR FOOD MACADAMIA ΓΙΑ ΑΠΑΛΟΤΗΤΑ

Για ξηρά και ατίθασα μαλλιά

 

Εμπλουτισμένη με εκχύλισμα Macadamia από τη Γουατεμάλα, η ολοκληρωμένη ρουτίνα Hair Food Macadamia προσφέρει εντατική απαλότητα στα μαλλιά. Τα φυσικά συστατικά της συγκεκριμένης σειράς σε συνδυασμό με το ιδιαίτερο άρωμα του γαλακτώματος Macadamia προσφέρουν στα μαλλιά θρέψη και επανόρθωση. Μια ολοκληρωμένη vegan σειρά χωρίς σιλικόνη για φυσική αίσθηση και εντατική ενυδάτωση και μαλλιά με υγιή όψη, λεία και απαλά.

 

 

 

 

 

HAIR FOOD ALOE VERA ΓΙΑ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Για κανονικά προς ξηρά μαλλιά

 

Η συγκεκριμένη φρέσκια και δροσερή σειρά  ​​Hair Food είναι εμπλουτισμένη με εκχύλισμα Aloe Vera, η οποία ενυδατώνει τα κανονικά προς ξηρά μαλλιά, προσφέροντας παράλληλα ένα φρέσκο, λουλουδάτο άρωμα. Φτιαγμένο από συστατικά 98% φυσικής προέλευσης, με vegan σύνθεση και χωρίς σιλικόνη για φυσική αίσθηση, το Hair Food Aloe Vera, ενισχύει την ενυδάτωση και την απαλότητα των μαλλιών, προσφέροντάς τους ανάλαφρη αίσθηση.

 

 

 

 

 

Μην ξεχνάτε ότι:

 

Τα προϊόντα έχουν 98% συστατικά φυσικής προέλευσης είναι  Vegan έχουν βιοδιασπώμενη σύνθεση, δεν περιέχουν σιλικόνη, δεν περιέχουν τεχνητά χρώματα και φυσικά χωρίς δοκιμές σε ζώα. Οι δε συσκευασίες,   είναι από 100% ανακυκλώσιμες συσκευασίες και ατασκευάζονται από 50% ανακυκλωμένο πλαστικό, για να μειωθεί η χρήση των πόρων του πλανήτη.

 

 

Ας δούμε και τις προτεινόμενες λιανικές τιμές των προϊόντων:

 

Hair Food σαμπουάν: 5,39€

Hair Food conditioner: 6,39€

Hair Food μάσκα 3 σε 1: 8,34€

 

 

 

15 Σχόλια
  1. Καλημερα
    Τα προιοντα αυτα της Garnier δεν τα εχω δοκιμασει
    Τα εχω μυρισει ομως και το αρωμα τους ειναι καταπληκτικο
    Πιστευω οτι θα αφηνουν απαλα και ενυδατωμενα τα μαλλια
    Τελειωνοντας αυτα που εχω ειναι επιλογη μου να τα αγορασω με προτεραιοτητα την σειρα MACADAMIA

  2. @Rania: Και εγώ τη σειρά Macademia έχω. Όμορφο απαλό αποτελεσμα και όμορφη μυρωδιά!

  3. Έχω την μπανάνα και είναι καταπληκτικά.Τα μαλλιά δε λαδώνουν,διατηρούνται και έχουν συνέλθει από την καλοκαιρινή ταλαιπωρία του ήλιου και της θάλασσας!!Δεν το περίμενα να είναι τόσο καλά.Σας τα συστήνω ανεπιφύλακτα!!

  4. Υπέροχα τα προϊόντα της Garnier!!! 💚💚💚💙💙❤❤❤💜💜💜❤❤💙💙💚💛💛💛💚💚💚💙💙💙❤❤💜💜💜❤❤💙💚💛💛💛 Εγω χρησιμοποιώ την σειρά της μπανάνας και μυρίζει υπεροχα!!! Επίσης να πω ότι ποτέ δεν τα έχω αγοράσει στις κανονικές τους τιμές επειδή πολύ συχνά τα βγάζουν προσφορά στη μισή Τιμή!!!! 💚💚💚💙💙💙❤❤💜💜💜❤❤💙💙💚💚💛💛💛💛💛💚💚💚💙💙❤

  5. Είχα δοκιμάσει πέρσυ την μάσκα με μπανάνα κ με παπάγια κ μου άρεσαν πολύ κ οι δύο! Τα νέα σαμπουάν κ conditioner δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα! Την σειρά με παπάγια θα είναι η επόμενη επιλογή μου! Τα βάζουν συχνά προσφορά

  6. Ούτε εγώ εχω δοκιμάσει κάποιο από αυτά, αλλά αν δοκιμάσω θα είναι η σειρά με Macademia, παρόλο που δεν εχω ξηρά μαλλιά, αλλά για την ευωδιά τους..

  7. Έχω δοκιμάσει τη μάσκα με την παπάγια και με τη μπανάνα και την κρέμα μαλλιών με την παπάγια.
    Οι μάσκες έχουν έντονο φρουτώδες άρωμα και δεν βαραίνουν τα μαλλιά. Η κρέμα έχει ικανοποιητικά αποτελέσματα ως προς την όψη μετά το λούσιμο, αλλά δεν με ικανοποίησε τόσο για το ξεμπέρδεμα των κατσαρών μαλλιών μου.

  8. Υπέροχα νέα από τη Garnier! Μυρίζουν όλα τα σαμπουάν της τέλεια! (όσα έχω δοκιμάσει) Επίσης, οι τιμές των προϊόντων της είναι super οικονομικές. Στα συν το ότι έχουν φυτική προέλευση. Θα δοκιμάσω τη σειρά Alie vera για έξτρα ενυδάτωση.
    xx

  9. Εγω παίρνω την παπάγια για επανόρθωση…την προτείνω ανεπιφύλακτα!!
    @AMALIA για το ξεμπέρδεμα θα σου προτεινω αυτά τα παιδικά magic sprays που ξεμπερδεύουν τα μαλλιά…

  10. Θα παρω την παπαγια γιατι εχω θεμα με το ξεμπερδεμα

  11. Έχω δοκιμάσει τις μάσκες και μου άρεσαν πολύ.Θα ήθελα και τα υπόλοιπα εφόσον έχουν φυσικά συστατικά .

  12. @Celia, ξεμπέρδεμα μόνο στο λούσιμο. Μετά τα αφήνω στην τύχη τους.

  13. Αγαπημένα bbgirls επανήλθα στο συγκεκριμένο ποστ για να σας ενημερώσω ότι δοκίμασα και το HAIR FOOD PAPAYA και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη!!!! Μου αφήνει φουλ απαλά μαλλιά και όντως προσφέρει εντατική φροντίδα!!!! Υπέροχο προϊόν όπως αυτός της μπανάνας!!!! 💛💛💛💛💛💛💚💚💚💚💚💜💜💜💜💜💜❤❤❤❤❤❤💙💙💙💙💙💙💙💛💛💛💛💛💛💚💚💚💚💚💜💜💜

  14. Έχω την Papaya κάνει δουλίτσα και μυρίζει φοβερά.
    Μουτςς

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.