Παγκόσμιο virtual symposium από τη Lancome.

 

 

Άλλη μια virtual παρουσίαση στον κόσμο της ομορφιάς, αυτή τη φορά από την Lancome η οποία μας προσκάλεσε στο πρώτο παγκόσμιο virtual symposium αφιερωμένο στην επιστήμη του μικροβιώματος,  με δημοσιογράφους και συμμετέχοντες από είκοσι χώρες.

 

Στο symbosium  η Lancôme συγκέντρωσε  διεθνείς εξειδικευμένους επιστήμονες για να αποκαλύψει την τελευταία επιστημονική έρευνα σχετικά με την επιστήμη του μικροβιώματος και τις δυνατότητές του.

 

 Η επιστήμη του μικροβιώματος έχει καίριο ρόλο στην ενδυνάμωση της λειτουργίας του προστατευτικού φραγμού της επιδερμίδας.

 

 

Η επιδερμίδα μας.

 

Η επιδερμίδα μας δεν είναι μόνο αυτά που βλέπουμε με γυμνό μάτι. Έχει το δικό της μικροβίωμα: ένα ζωντανό οικοσύστημα ευεργετικών μικροοργανισμών που συνιστά αναπόσπαστο κομμάτι της επιφάνειας της επιδερμίδας και αποτελείται κυρίως από βακτήρια. Μετά από δεκαετίες εσφαλμένων αντιλήψεων γι’ αυτούς τους μικροοργανισμούς, σήμερα έχουμε κατανοήσει ότι τα βακτήρια αυτά δεν είναι μόνον ευεργετικά, αλλά έχουν θεμελιώδη ρόλο στην καλή υγεία και εμφάνιση της επιδερμίδας μας. Διότι, παραδόξως, ο οργανισμός μας αποτελείται κατά 50% από ανθρώπινα κύτταρα και κατά 50% από βακτήρια. Το μικροβίωμά μας είναι εξίσου μοναδικό με το DNA ή τα δακτυλικά μας αποτυπώματα.

 

 

 

 

Advanced Génifique – Αποδεδειγμένη ενδυνάμωση στο μικροβίωμα της επιδερμίδας

 

Από το 2009, όταν κυκλοφόρησε, ο ορός Advanced Génifique της Lancôme έχει εξελιχθεί σε παγκόσμιο φαινόμενο, έχοντας πουλήσει πάνω από 35 εκατομμύρια μπουκάλια παγκοσμίως. Έχει λάβει πάνω από 170 βραβεία και 10.000 κριτικές 5 αστεριών, ενώ 97% των γυναικών που τον χρησιμοποιούν θα τον πρότειναν σε άλλους.

 

 

Το 2019, ο ορός “αναγεννήθηκε” με το λανσάρισμα του νέου Advanced Génifique. Μιας αναβαθμισμένης σύνθεσης, κατοχυρωμένης με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, που ενισχύθηκε με την επιστήμη του μικροβιώματος, για να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο αντιμετώπισης της επιδερμίδας και να εγκαινιάσει μια νέα εποχή πιο αποτελεσματικής περιποίησης.

 

 

 

 

Ο ορός Advanced Génifique, που εμπλουτίζεται σήμερα με ένα μοναδικό σύμπλεγμα 7 πρεβιοτικών & προβιοτικών κλασμάτων, ενδυναμώνει αποδεδειγμένα το μικροβίωμα της επιδερμίδας. Επιπλέον, βοηθά στην επανόρθωση της επιδερμίδας κατά77% ταχύτερα –από την πρώτη κιόλας σταγόνα.

 

 

Κάθε δόση του σταγονόμετρου απελευθερώνει στην επιδερμίδα 30 εκατομμύρια κλάσματα πρεβιοτικών & προβιοτικών. Αυτή είναι η ιδανική δόση των βασικών θρεπτικών στοιχείων που απαιτούνται, για να ενισχυθεί η ανάπτυξη των ευεργετικών βακτηρίων του μικροβιώματος της επιδερμίδας. Η επιδερμίδα επανορθώνεται ταχύτερα. Από το πρώτο κιόλας μπουκάλι, είναι λαμπερή, πιο δυνατή και δείχνει πιο νεανική. Ο ορός Advanced Génifique πρωτοπορεί στην επιστήμη του μικροβιώματος. Είναι η απάντηση για πιο δυνατή, με υγιή όψη και ισορροπημένη επιδερμίδα.

 

 

 

 

Δείτε στο post παρακάτω reviews από αναγνώστριες που έχουν δοκιμάσει τον όρό  Advanced Génifique και τι μας έγραψαν μετά από χρήση 20 ημερών.

 

 

Lancôme Advanced Genifique: Τα δικά σας reviews για τον εμβληματικο ορό.

 

 

 

28 Σχόλια
  1. To θυμάμαι αυτό το post και εκείνο το 20ημερο πείραμα. Μαζί με άλλον έναν ορό – επίσης γνωστής μάρκας- νομίζω ότι είναι τα δυο καλύτερα serum που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Είναι απίστευτο το πόσα μαθαίνεις χάρη στις έρευνες που γίνονται.

  2. Καλη εβδομάδα σε όλους!! Θυμάμαι ότι πρώτη φορά άκουσα για το μικροβιωμα από μία διαφήμιση της Dove κ επειδή δεν το γνώριζα, το έψαξα στο google και διάβασα πόσο σημαντικό είναι για την καλή υγεία του δέρματος! Μπράβο στη Lancome για το εκπληκτικό της serum, δείγματα έχω δοκιμάσει και, μόνο από τα δείγματα, το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό!

  3. @ANNAK: Η αλήθεια είναι ότι οι οροί είναι σπουδαία προιόντα και θα έλεγα ότι είναι άκρως σημαντικά για την καλή εμφάνιση της επιδερμίδας. Δυστυχώςόμως, στη χώρα μας, δεν έχουν την απήχηση που θα έπρεπε. Θεωρούνται προαιρετικά ενώ από τα 35 και άνω είναι “υποχρεωτικά” (καταλαβαίνεις τι εννοώ) για υγιή και νεανική επιδερμίδα.

  4. @Μaryl: Σπουδαίο το ότι μπορούμε να ψάχνουμε και να μαθαίνουμε. Άσε που με τόσο διάβασμα, οι γνώσεις μας στη Χημεία, φτανουν πλέον, σε άλλα επίπεδα!

  5. Kαλημερα κοριτσια
    Ημουν απο τις τυχερες που το ελαβα τοτε και το χρησιμοποιησα
    Οσα εγραψα ηταν αληθεια και στα μετεπειτα χρονια που το ξαναγοραζω βλεπω ποσο εξαιρετικο προιον ειναι
    Πραγματικα ειναι ενα σερουμ που κανει θαυματα στο δερμα
    Προχθες το Σαββατο που ημουν στα SEPHORA η αισθητικος της LANCOME μου εξηγησε ολα αυτα που αναφερει η Τζουλια για το μικροβιωμα και το μοναδικό σύμπλεγμα 7 πρεβιοτικών & προβιοτικών κλασμάτων που περιεχει
    Τον επομενο μηνα που τελειωνει το σερουμ αλλης εταιρειας που χρησιμοποιω εναλλαξ με τον ADVANCE θα παρω αυτη την τελευταια εξελιγμενη συνθεση του ορου
    Και αν θελετε ξαναγραφω reviews ευχαριστως

  6. Καλη εβδομαδα ξεχασα να ευχηθω
    Αντε να μπαινουμε σιγα σιγα σε Φθινοπωρο εστω και καθυστερημενα, να φτιαξει η διαθεση μας

  7. @RANIA: Καλή εβδομάδα! Χαίρομαι πολύ σου σου ταίριαξε. Και γράφω “ταίριαξε” γιατί κάποιες φορές ακόμα και τα πιο εξειδικευμένα προιόντα, μπορεί απλά να μην ταιριάξουν στο δικό μας δέρμα.

  8. Είμαι προς αναζήτηση νέων προιόντων , ενυδατικής, σέρουμ κλπ και θα τα λάβω σοβαρά υπ όψιν μου όλα τα παραπάνω.

  9. @Julia ποσο δικιο εχεις
    Εγω ημουν αυτη που πολλα προιοντα επειδη δεν μου ταιριαζαν τα κατηγορουσα
    Αλλα καταλαβα μετα απο τα ποστ που εγραφες οτι απλα δεν ταιριαζαν σε μενα οχι ομως οτι ηταν αχρηστα
    Σε ευχαριστω πολυ γιαυτο

  10. Τα δύο τελευταία χρόνια κυρίως γίνεται πολύς λόγος για το μικροβίωμα και τη σημασία του για την υγεία της επιδερμίδας.Η αλήθεια είναι πως πολλά προϊόντα skin care που χρησιμοποιούμε με λάθος τρόπο, καταστρέφουν το μικροβίωμα της επιδερμίδας και μακροχρόνια φέρνουν αντίθετα αποτελέσματα (αναφέρομαι κυρίως σε peeling,scrub,δερμοαπόξεση κλπ).
    Υπάρχει μάλιστα μια θεωρία (κυκλοφορεί ως μυστικό ομορφιάς και νεότητας) σύμφωνα με την οποία θα πρέπει να αποφέυγουμε να πλένουμε το πρόσωπό μας το πρωί (μπορούμε να χρησιμοποιούμε μόνο νερό χωρίς κάποιο προϊόν) γιατί η επιδερμίδα μας κατα τη διαρκεια της νύχτας καθώς αναπλάθεται,εκκρίνει έλαια που συντηρούν το μικροβίωμα και τα βακτήρια και σύμφωνα με την συγκεκριμένη θεωρία τα έλαια αυτά είναι το ισχυρότερο αντιγηραντικό-φυσικό σέρουμ.Χρησιμοποιώντας το πρωί προϊόντα καθαρισμού με την συγκεκριμένη θεωρία,απογυμνώνουμε το δέρμα μας απο τις φυσικές εκκρίσεις και καταστρέφουμε το μικροβίωμα αφήνοντας εκτεθημένο το δέρμα μας στις περιβαλοντικές επιθέσεις. Μη με ρωτήσετε τώρα ποιός αντέχει να μην καθαρίσει το πρόσωπό του το πρωί…αδειάζοντας το μισό καθαριστικό προσώπου;
    Ο συγκεκριμένος ορός τώρα δίνει αναμφισβήτητα ένα effect φωτεινότητας κατά τη χρήση του αλλά προσωπικά τον θεωρώ καλλυντικό προϊόν και όχι skin care γιατί δεν έχω διαπιστώσει να λειτουργεί και να προσφέρει κάτι στη βελτίωση του δέρματος.Το effect φωτεινότητας που προσφέρει θα το χαρακτήριζα μάλιστα ως effect μακιγιάζ (θέλωντας να τονίσω οτι με την διακοπή της χρήσης του προϊόντος εξαφανίζεται αμέσως και η φωτεινότητα στην επιδερμίδα,γεγονός που με κάνει να πιστέυω οτι δεν λειτουργεί ως skin care προϊόν με την έννοια οτι θεραπευει η βελτιώνει ουσιαστικά την ήδη υπάρχουσα κατάσταση της επιδερμίδας) Αντίθετα έχω χρησιμοποιήσει ορούς με βιταμίνη c, ρετινόλη(δοκιμάστε τον νέο ορό με ρετινόλη της la roche posay, απλά εξαιρετικό προϊόν) κλπ που το effect που προσφέρουν συντηρήται στην επιδερμίδα για αρκετό καιρό μετά τη διακοπή χρήσης και όντως λειτουργούν ”θεραπευτικά”.
    Παιδιά προς αποφυγή παρεξηγήσεων παραθέτω απλώς το δικό μου review απο τη δική μου εμπειρία χρήσης του προϊόντος που μπορεί να λειτουργήσει βοηθητικά για κάποιους, χωρίς να σημαίνει οτι είναι κανόνας.
    Όπως λέει και η Julia μπορεί κάποια πράγματα απλώς να μην μας ταιριάζουν.
    Καλή εβδομάδα να έχουμε !!!

  11. @Panos: Συμφωνώ απόλυτα για τη μη χρήση scrub / απολέπισης το πρωί. Για πολλους λογουσ. Ναι, σε έναν πολύ mild καθαρισμό προσώπου.

    Το serum της La Roche Posay Retinol B3 το αγαπώ και εγώ, ενώ όλο το καλοκαίρι χρησιμοποιούσα το LP Hyalu B5 με υλαρουρονικο οξύ.

    Ο ορός Genifique έχει και άμεσο αποτελεσμα -effect λάμψης αλλά και μακροπρόθεσμα διορθώνει βλάβες της επιδερμίδας υπό την προϋπόθεση όμως ότι δεν θα τον σταματήσεις. Νομίζω αυτό ισχύει για πολλά προϊόντα υψηλής τεχνολογίας. “You don’t use it, you lose it”. 🙂

  12. Εγώ δεν βρηκα δείγματα τις προάλλες που βρέθηκα στο The Mall …κρίμα… επίσης, εχω να <> πως ποτέ δεν επιλέγομαι για να λάβω μέρος στα secret projects…..χαχαχα…
    Θα πρεπει σίγουρα να βρω δείγματα για να τσεκάρω αν αυτή η αναβαθμισμένη ενισχυμένη σύνθεση θα <> καλά στο δικό μου δέρμα και θα συνεργαστεί καλά μαζί του αποκωδικοποιώντας το μικροβίωμά του….

  13. @Julia μου έχεις απόλυτο δίκιο με την μακροχρόνια χρήση ενός προϊόντος αλλά στη σημερινή εποχή με τον τεράστιο ανταγωνισμό στη σύγχρονη κασμητολογία και την πληθώρα προϊόντων που καθημερινά κυκλοφορούν ,φαντάζει σχεδόν απίθανο να μένουμε πιστοί στη χρήση ενός προϊόντος για χρόνια στοχεύοντας στη μακροπρόθεσμη διόρθωση βλαβών της επιδερμίδας.Δυστυχώς για τις εταιρείες στην εποχή μας με τα τόσα προϊόντα που κυκλοφορούν η σύγκριση μεταξύ προϊόντων απο τους καταναλωτές είναι η απάντηση…Πάντως αυτό λειτουργεί υπέρ μας γιατί οι εταιρείες κάτω απο την πίεση του ανταγωνισμού μας προσφέρουν όλο και καλύτερα,όλο και πιο αποτελεσματικά προϊόντα.

  14. @Cellia δειγματα ειχαν στα SEPHORA γιατι ανοιξε η κοπελα το συρταρι να βγαλει το προιον που θα αγοραζα και ηταν γεματο απο δειγματα
    Μου ειπε φυσικα οχι οταν της ζητησα
    Και ο λογος ηταν οτι δεν τους το επιτρεπουν λογω κορωνοιου
    Σε τι θα με πληξει ο κορωνοιος στο κλεισμενο μπουκαλακι η το χαρτινο φακελλακι – δειγμα δεν το καταλαβα
    Μαλλον βρηκανε παλι καποια δικαιολογια
    @Panos συμφωνω με ολα οσα εγραψες

  15. Η αλήθεια είναι όντως ότι υπαρχει τεράστιος ανταγωνισμός κ κάθε εταιρεία προσθέτει νέα συστατικά που κάποια χρόνια πριν δεν είχαμε ιδέα εδώ στην Ελλάδα!! Εγώ πολλά τα έμαθα από άρθρα κ site του εξωτερικού! Βέβαια ακόμα είμαι δύσπιστη ως την αποτελεσματικότητα των προιόντων από την άποψη που έλεγε κ η Στέλλα ως προς το πόσο ποσοστό περιέχουν του συστατικού κ επισης όλα τα υπόλοιπα πόσο καλά κ ασφαλή είναι με μακροχρόνια χρήση! Π.χ η σιλικόνη πρώτο δεύτερο μήνα το πρόσωπο είναι ουάου μετά αρχίζουν κ φράζουν οι πόροι.Η τιμή επίσης σε πολλά είναι απαγορευτική μιας κ αν ψάξεις τα συστατικά διαπιστώνεις οτι σχεδόν τα περισσότερα είναι ίδια με ένα ανάλογο προιόν πολύ χαμηλότερης τιμής! Βέβαια πρέπει να μένουμε πιστοί σε μια ρουτίνα κ όχι να χρησιμοποιούμε πολλά κ να αλλάζουμε συνέχεια οό,τι χειρότερο! Εγώ πάντως δεν χρησιμοποιώ ιδιαιτέρως δείγματα γιατί με μία δύο φορές δεν μπορώ να καταλάβω κ πολλά!

  16. Τον ορό της Lancome, τον έχω αγοράσει αρκετές φορές, και τον έχω κατατάξει στα αγαπημένα μου προϊόντα, γιατί πραγματοποιεί αυτά που υπόσχεται. @Panos σωστά όσα λες.
    xx

  17. Τωρα που ξαναμπηκα από το πρωί και διάβασα με προσοχή όλα τα τέλεια σχόλια σας, τελικά συμφωνώ κ εγώ με τον @Panos…Το πρωί, παρόλο που έχω λιπαρό δέρμα, ξεπλένω μόνο με κρύο νερό το πρόσωπο μου, μετά τονωτική και μετά κρέμα ματιών και πρόσωπου και αυτό ακριβώς που ανέφερε ο @Panos για την πρωινή περιποίηση του προσώπου μας, μου το είχε πει πριν χρονια η αισθητικος της μαμάς μου και μου έχει “μεινει”.. Όσο για τα δείγματα, η αλήθεια είναι ότι έχουν σταματησει εδώ και χρόνια να δίνουν στα περισσότερα καταστήματα, αλλά ευτυχώς σε ένα συγκεκριμένο εργάζεται μία παιδική μου φίλη και με “προμηθευει” τακτικά με ότι καινούργιο κυκλοφορεί σε δείγμα κι έτσι ευτυχώς μπορω6να έχω μια άποψη.. Όσο για τη δικαιολογία που είπε η υπάλληλος στη @Rania τη θεωρώ εντελώς ψεύτικη και λίγο ανόητη εφόσον πρόκειται για κλειστά φακελάκια ή μπουκαλάκια, με αυτή τη λογική δεν πρέπει ούτε να αγοράζουμε λοιπόν από τα καταστήματα.. Μόλις εχτές η κοπέλα στο φαρμακείο που πηγαίνω μου γέμισε ένα τσαντάκι με δείγματα μίας εκπληκτικής σειράς της ΑHAVA.. @Rania δεν γνωρίζω που μένεις, αλλά αν βρεθείς Πειραιά μπορω να σε πάω στο συγκεκριμένο φαρμακείο και να, σε γεμίσουν δείγματα 😊😉

  18. @Μαryl σε ευχαριστω πολυ για την προθυμια σου να με βοηθησεις
    Κατοικω Καλλιθεα και θα σου πω οταν θα θελω να δοκιμασω καποια και δεν βρισκω δειγματα
    Ευχαριστω πολυ

  19. @ΡΑΝΙΑ είναι πολύ αστείο κι εκνευριστικό αυτό που γίνεται με τα δείγματα σε σχέση με τον covid κι ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι πολιτική των εταιριών,των καταστημάτων ή των πωλητριών-αισθητικών…
    @MARYL οταν κατεβω Πειραιά ,θα εχω φροντίσει να σε ενημερώσω απο πιο νωρίς…..τα δείγματα πάντα είναι ευπρόσδεκτα….

  20. Μετά από μια γεμάτη εικοσαετία skin care routine, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι δεν υπάρχουν μαγικά μπουκαλάκια που με την πρώτη εφαρμογή διώχνουν τα οποία προβλήματα, ούτε μεταμορφωνουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Εκτός αν πρόκειται για ιατρική παρέμβαση. Για να δούμε τα αποτελέσματα ενός προϊόντος πρέπει να ενταχθεί στην ρουτίνα μας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο AG έχει και ένα benefit για εμάς τις βιαστικές που θέλουμε άμεσα ορατά αποτελέσματα. Την λάμψη, την ενυδάτωση και την εξομάλυνση της δερματικης απόχρωσης. Με την πάροδο των χρόνων, αυτό που κάνω είναι να προσθέτω στην ρουτίνα μου επιπλέον προϊόντα όπως το luna της sunday riley για κάποια βραδιά. Αλλά παραμένω πίστη στον AG. Αν είναι καλλυντικό προϊόν και όχι skin care δεν ξέρω. Αλλά γιατί να σταματήσω την χρήση του εφόσον αυτό που εισπράττω με ικανοποιεί.. (ναι από τότε αγοράζω πάντα τη μεγάλη συσκευασία). Το ζητούμενο είναι να κλειδωνουμε σ ένα ωραίο αποτέλεσμα και να το διατηρούμε καθώς μεγαλώνουμε..
    Julia, κορίτσια μου σας φιλώ! Panos μετά από το post με την τυρόπιτα έχεις ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου!

  21. @Anastasia v: Ευχαριστούμε Αναστασια, για ένα ακόμα εξαιρετικό review (ιδιαίτερα μετά από μακροχρόνια χρήση του Advanced Genifique είναι ακόμα πιο σημαντικό το review σου) Τα είπες όλα σε λίγες προτάσεις, συμφωνώ απόλυτα με ο,τι έγραψες και δεν θα άλλαζα ούτε λέξη. Την Sunday Riley χρησιμοποιεί η Isabella -μια φίλη μου στο Λονδίνο – και μου έχει πει τα καλύτερα. Μάλλον ήρθε η ώρα για δοκιμή. Πολλά φιλιά! 😘😘

  22. @ANASTASIA χαχαχα που την θυμήθηκες την τυρόπιτα 😂😂😂;
    Αναστασία μου έχεις απόλυτο δίκιο με την διάρκεια χρήσης των προϊόντων για να δούμε την αποτελεσματικότητά τους.Μεγάλο θέμα όμως είναι και το τι όριο δίνει καθένας απο εμάς στον όρο΄΄μακροχρόνια χρήση”(προσωπικά κριτήρια,απαιτήσεις και αξιολογήσεις) Όσον αφορά τα προϊόντα και τα reviews που παραθέτουμε (αφού μας δίνει την ελευθερία αυτή η Julia) είμαι σίγουρος ότι ο καθένας παραθέτει την ειλικρινή του άποψη και είναι ωραίο και εποικοδομητικό ακόμα και το να διαφωνούμε, γιατί θα ήταν αφύσικο να συμφωνούμε όλοι οι άνθρωποι σε όλα.Με την Julia για παράδειγμα διαφωνούμε πολλές φορές αλλά πιστεύω ότι υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση για τις απόψεις που έχουμε, αρκεί να τις παραθέτουμε με σεβασμό.Το σημαντικό πλεονέκτημα που έχει το bblog είναι ότι επιτρέπει να εκφράζει κάθε αναγνώστης την αλήθεια του,την προσωπική του οπτική.
    Για τον λόγο αυτό Julia δεν πιστεύω ότι υπάρχουν καλά η κακά reviews,υπάρχουν απλώς reviews αναγνωστών-καταναλωτών που παραθέτουν την σεβαστή άποψή τους.Αλίμονο αν χαρακτηρίζαμε ”καλά” reviews μόνο ότι συμφωνεί με την προσωπική μας άποψη και το αντίθετο.
    Έχω αγοράσει προϊόντα που έχουν ”Θεοποιηθεί” απο κριτικές και ήταν η μεγαλύτερη αποτυχία για εμένα, αλλά είμαι σίγουρος ότι καποιοι άλλοι καταναλωτές θα τα λάτρεψαν.
    Η ουσία είναι να έχουμε αυτό το προϊόν που μας ικανοποιεί και ”δουλεύει”για εμάς!!!
    Εγώ πάντως περιμένω πάντα στα σχόλια κάτω απο τα posts δω κριτικές προϊόντων, reviews και προσωπικές απόψεις(αυτή δεν είναι η ουσία;)
    Σας φιλώ!!!

  23. @Panos: Ναι φυσικά έτσι ακριβώς είναι. Το review δεν χωρίζεται σε καλό ή κακό. Μόνο σε εμπεριστατωμένο από όποιον / όποια το γράφει αναφέροντας πάντα τη δική της/του εμπειρία είτε καλή, είτε όχι.

  24. Υπαρχουν προιοντα που σε αλλους καθονται καλα και σε αλλους οχι. Κανα δυο που εβαλα που τα εχουν must have, ελεγα μετα αυτο ειναι που κανει θαυματα? Πλακα κανουν?

  25. Κι εγώ σκέφτηκα να πάρω το συγκεκριμένο μόλις τελειώσει το serum advanced night repair της estee.Εχω διαβάσει πολύ ωραία σχόλια άλλωστε.

  26. Τον ορο τον είχα κερδίσει από έναν διαγωνισμό που είχες κάνει περίπου 2 χρόνια πριν!!! Ήταν ότι καλύτερο ❤❤❤💜💜💜💙💙💙💚💚💚💚💛💛💛💛 Τον χρησιμοποίησε και η μαμά μου αλλά και Εγώ!!! Υπέροχη αίσθηση όταν το άπλωμα στο δέρμα… αν δεν κανω λάθος είχα στείλει παλιά και τις εντυπώσεις μου!!!! Απλά καταπληκτικό!!! 💜💜❤❤❤❤❤💙💙💙💚💚💚💛💛💛💛💜💜💜💜❤❤❤💙💙💚💛💛💛

  27. Επίσης να πω ότι η μαμά μου από τότε το έχει αγοράσει τουλάχιστον ακόμα 2 φορες!!!! Σας λέω είχε χρόνια να “λατρέψει ” ένα προϊόν ομορφιας!!!! 💜💜💜💜💜❤❤❤❤❤💙💙💙💙💚💚💚💚💛💛💛💛💛💛💜💜💜💜❤❤💙💙💚💚💛💛💛💛

  28. Ο ορός αυτός είναι από τους καλύτερους (αν όχι ο καλύτερος) που κυκλοφορούν κι έχω δοκιμάσει. Μου ταιριάζει απόλυτα, κάνει δουλειά αλλά θέλει να το χρησιμοποιείς μόνιμα για να έχεις αποτελέσματα. Κι αυτό είναι που με δυσκολεύει γιατί μου αρέσει να δοκιμάζω νέα προϊόντα.
    Μουτςς

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.