Maybelline X Marvel SuperHeroes για Super προϊόντα μακιγιάζ.

 

 

“Ηρωική” συνεργασία,  αυτή τη φορά από τη Maybelline New York και το σύμπαν της Marvel όπου τα  “hero”, best seller προιόντα του brand,  συναντούν  “αληθινούς” superheroes και κυκλοφορούν σε limited edition συσκευασίες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η ιδέα της Maybelline είναι ότι  τα παρακάτω προιόντα «σε βοηθούν να αποκαλύψεις τα super hero χαρακτηριστικά σου μέσα από ένα  ξεχωριστό makeup routine» και οι superheroes που επιστρετεύτηκαν για αυτό είναι κάποιοι iconic χαρακτήρες της Marvel όπως Black Panther, Captain Marvel, Black Widow, Spider Man και Iron Man.

 

Τα 3 “superhero” προϊόντα είναι:

 

H Colossal Mascara  με φόρμουλα κολλαγόνου, extreme  βουρτσάκι, έντονο όγκο και dramatic look στις βλεφαρίδες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα Superstay Matte Ink με 24ωρη διάρκεια του χρώματος και  ματ φινίρισμα σε μια μόνο εφαρμογή. Το πινέλο σε σχήμα βέλους, κάνει όλη τη διαφορά, επιτρέποντας ομοιόμορφη εφαρμογή με ακρίβεια, ενώ τα concentrated ink pigments  χαρίζουν πλούσιο, έντονο χρώμα. Η φόρμουλα του SuperStay Matte Ink δεν «σπάει» ούτε αφυδατώνει τα χείλη.

 

 

 

 

 

 

 

Και φυσικά .. το Instant Anti Age Eraser Concealer

Με  ενσωματωμένο  σφουγγαράκι, απλώνει ομοιόμορφα το προϊόν στην επιδερμίδα, ώστε ακόμη και με ένα μόνο πέρασμα να καλύπτεις όποιο σημείο θες και κάνει «θαύματα» στους μαύρους κύκλους.  Εμπλουτισμένο με εκχυλίσματα από Goji Berry και Haloxy, συνδυάζει το μακιγιάζ και την περιποίηση που χρειάζεται η ευαίσθητη περιοχή κάτω από τα μάτια.

 

 

 

 

 

 

 

Ένα παράπονο το έχω βέβαια από την αγαπητή Maybelline. Δεν καταλαβαίνω αφού έκανε που έκανε τη συνεργασία με την Marvel γιατί  επέλεξε μόνο μια  γυναίκα superhero –την Black Widow  και βλέπουμε πάνω στις limited edition συσκευασίες σε κραγιόν, mascara και concealer σύμβολα  από τους αρσενικούς superheroes. Εντάξει μπορεί η Wonder Woman να μην ανήκει στην Marvel (προέρχεται από το «σύμπαν» των DC Comics και έτσι κι αλλιώς την έχει ήδη «χρησιμοποιήσει» η Mac) αλλά μάνι- μάνι μπορώ να σκεφτώ και άλλες ηρωίδες που πολύ θα ήθελα να έβλεπα σε αυτή τη συνεργασία:

 

Για παράδειγμα:

 

 

Την Gamora από το «Guardians of the Galaxy», θανατηφόρα αλλά και δίκαιη.

 

 

 

 

Την Okoye  την αρχιστράτηγο και ατρόμητη πολεμίστρια της Wakanda ηρωίδα στο “Black Panther”

 

 

 

 

Την “Storm” στους X-Men, που εκτός του ότι έχει super δυνάμεις – τα στοιχεία της φύσης είναι στο χέρι της -είναι και ακτιβίστρια,  μάχεται για τα ίσα δικαιώματα μεταξύ ανθρώπων και μεταλλαγμένων και επιπλέον – αυτό αξίζει να αναφερθεί – ήταν η πρώτη γυναίκα αφρικανικής καταγωγής που εμφανίστηκε ποτέ σε comic.

 

 

 

 

Την Dark Phoinix aka Dr Jean Grey, τη σπουδαία επιστήμονα- γιατρό και βιολόγο,  με τις μοναδικές τηλεκινητικές και τηλεπαθητικές δυνάμεις,  αλλά ταυτόχρονα  femme fatale, αντικείμενο πόθου ανάμεσα στους X-Men.

 

 

 

 

23 Σχόλια
  1. Αγαπημένα προϊόντα, ωραία συνεργασία. Περίμενα, βέβαια, και κάποιο νέο εντυπωσιακό προϊόν με τη σφραγίδα της MARVEL.
    Παρεμπιπτόντως, αγόρασα τη μάσκαρα Air Volume της L’Oreal. Πανάλαφρη σύνθεση με ωραίο αποτέλεσμα έντασης χρώματος.

  2. @Amalia: Ναι, αυτό θα ήταν το καλύτερο. Μια ας πούμε “black widow” σκιά, ή ένα κόκκινο “storm” κραγιόν, λέω εγώ τώρα… Α, πολύ χαίρομαι που σου άρεσε η Air Volume!

  3. Kαλημερα
    Για να πω την αληθεια δεν μου αρεσαν οι συσκευασιες
    Δεν ξερω τι με απωθει αλλα δεν με ελκυουν καθολου
    Μαλλον τις βρισκω λιγο “παλιες”

  4. Μ’ αρέσουν limited edition συσκευασιες αλλα τούτες εδώ δεν μπορώ να πω πως με ενθουσίασαν….
    Εννοείται πως το Instant Anti Age Eraser Concealer είναι iconic προ’ι’όν για το brand…
    Miας που ειπατε για μάσκαρα απο loreal, εμένα μια με είχε ενθουσιάσει η double extension beauty tubes (διπλό βουρτσάκι ,,με primer και με τουφίτσες-τριχούλες)….για μεγάλο χρονικό διάστημα είχε εξαφανιστεί αλλά τωρα πια με χαρα διαπιστ’ωνω πως μπορώ να την προμηθευτώ από αρκετά eshops)

  5. Πάντως τη μάσκαρα θα την πάρω οπωσδηποτε, είναι γνωστή η ποιότητα της Maybelline στις μάσκαρα, οι βλεφαρίδες γίνονται σαν ψεύτικες!

  6. Ήμουν στ’αλήθεια πολύ περίεργη να δω ποιες ηρωίδες επιλέχθηκαν και δεν κρύβω την απογοήτευσή μου. Αλλά δεν είναι της παρούσης – ή μήπως όχι? Πάντως, σ’ευχαριστώ, αγαπημένη, που κάνεις την ίδια σκέψη και το γράφεις δυνατά. Σε μια κοινωνία που προσπαθεί να αποτινάξει την πατριαρχία από πάνω της, οι επιλογές της Maybelline στην εν λόγω σειρά είναι τουλάχιστον φάουλ.

  7. @Ράνια: Είναι καπως «αρρενωπές» η αλήθεια είναι…

  8. @Celia: Υπάρχουν ίνες που μπορείς να χρησιμοποιήσεις με οποιαδήποτε mascara και να έχεις αυτό το false- lash αποτελεσμα. Τσέκαρε το Lash Booster της Radiant Professional.

  9. @Sheena: Φυσικά και είναι της παρούσης. Το έγραψα γιατί δεν σου κρύβω ότι και εγώ απογοητεύτηκα. Είχαν μια ωραία ευκαιρία και δεν την «εκμεταλευτηκαν». Θα μου πεις με το κραγιόν και τις mascara θα ασχοληθούμε όταν υπάρχουν τόσα και τόσα σοβαρά που συμβαίνουν γύρω μας; Ναι, και με αυτό. Αν μια μάρκα μακιγιάζ δεν υποστηρίξει το women empowerment κίνημα, έστω και «χαριτωμένα», έστω και με super ηρωιδες, τότε ποιος θα το κάνει; Ειδικά στην εποχή που διανύουμε…

  10. @JULIA, το ξέρω….απλά η συγκεκριμένη με εχει ενθουσιάσει γιατί το βουρτσάκι με το χρώμα εχει μικρες τριχουλες που ενσωματώνονται στις δικές σου…. το καταλαβαίνεις στο ντεμακιγιάζ που τις βλέπεις στο pad (τις τριχούλες της μάσκαρα, οχι τις δικές σου)

  11. Θα συμφωνήσω απολυτα μαζι σου @Τζουλια
    Και εμενα μου εκανε μεγαλη εντυπωση οτι δεν εβαλε πρωτη απο ολες την Captain Marvel!!! Τι συνεργασια ειναι αυτη εαν δεν βαζεις αυτη πρωτη???Βεβαια δικια μου αγαπημένη οπως ειπες και εσυ ειναι η Wonder woman !!!Φαντασου να έρχονταν αυτες οι δυο αντιμέτωπες😁

  12. @SofiaT: Μπράβο!! Μπράβο!! Και έσπαγα το κεφάλι μου γιατί ένιωθα ότι κάποια μου είχε «ξεφύγει»! Η Captain Marvel φυσικά!! Αυτή έπρεπε να ηγείται των best sellers!!😀😀😀

  13. @Julia ακριβως ετσι😁😁😁😁Το σωστο να λέγεται😁😁😘😘😘😘😘

  14. Θα δοκιμάσω τη Colossal mascara με κολλαγόνο, όχι γιατί με ενθουσίασαν οι συσκευασίες, αλλά για να δω αν η σύνθεση με το κολλαγόνο, δίνει αυτό το “κάτι” παραπάνω στις βλεφαρίδες, όπως μας έχει συνηθίσει η Maybelline.
    xx

  15. Τα περίμενα πιο ευφάνταστα σε ότι αφορά τισ συσκευασίες!

  16. Women’s empowerment movement – αυτό ακριβώς μου ήρθε στο μυαλό! Και οι συγκυρίες των τελευταίων χρόνων προσφέρουν άπειρες ευκαιρίες “εκμετάλλευσης”. Και γιατί να μην ταυτιστεί ένα κορίτσι ή μια γυναίκα με μια ηρωίδα και όχι πάλι με το ανδρικό πρότυπο; Γι’αυτό και μου φαίνεται τρομερά άστοχο. Τροφή για σκέψη λοιπόν!
    @SofiaT: Ναι, η Captain Marvel θα έπρεπε να ηγηθεί! Και επειδή θυμάμαι την αγάπη σου για την Ιαπωνία, σκέφτομαι κάτι αντίστοιχο με τις anime / manga ηρωίδες – πόσο ωραίο θα ήταν! Ειδικά ο Miyazaki χρησιμοποιεί γυναίκες ως κεντρικές ηρωίδες κατά κόρον! Οι ταινίες του προτείνονται ανεπιφύλακτα, ανεξαρτήτως ηλικίας!

  17. @Sheena ωωωω με εκπλήσσεις ευχάριστα που θυμάσαι την αγαπη μου για την Ιαπωνια!!!
    Τέλεια η ιδεα σου !!😘😘😘

  18. @SOFIAT , η SHEENA μας εχει ψυχογραφήσει ολα εμάς τα bb girls….

  19. @Celia: Χαχαχαχαχα, ευχαριστώωωω! Το εκλαμβάνω ως κοπλιμέντο! 🙂

  20. Να πω την αληθεια οι συσκευασιες δεν ειναι και κατι τρομερο

  21. Το concealer το έχω ,είναι καλό,το χρησιμοποιώ ως ‘πρόχειρο” γιατί δεν αλλάζω της laura mercier και της radiant,αυτό που μας είχε δωρίσει η Τζούλια παλιότερα.

  22. Τι άλλο θα σκεφτούν να βγάλουν;! Και εγώ λατρεύω τις μάσκαρα από maybelline!!!! Ξεκίνησα από έφηβη να τις φοράω και από τότε έχω σίγουρα μια μέσα στο Νεσεσέρ μου!!! Σίγουρα θα αγοράσω αυτή με τον αγαπημένο μου Spiderman!!!! ❤❤❤❤❤💜💜💜💜💜💜💙💙💙💙💙💚💚💚💚💚💚💛💛💛💛💛💛💛

  23. Βρίσκω λίγο άκυρο το συσχετισμό αλλά οκ.
    Μουτςς

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.