7 νέα φθινοπωρινά αρώματα που μας τράβηξαν την προσοχή.

 

 

Όπως και οι φθινοπωρινές κολεξιόν ρούχων μας εισάγουν στη νέα σεζόν το ίδιο ισχύει και για την άφιξη νέων αρωμάτων. Εξάλλου το φθινόπωρο,  είναι η πιο σημαντική εποχή του χρόνου για να κάνουν τα νέα αρώματα την εμφάνιση τους, έτσι ώστε να προλάβουν να αγαπηθούν και ενδεχομένως να δοθούν σαν δώρο τη γιορτινή σεζόν.

 

Οι οίκοι βγάζουν το βαρύ πυροβολικό τους και ένα –ένα αριβάρουν τα blockbusters,  που θα κεντρίσουν την προσοχή με απώτερο σκοπό να γίνουν best sellers.

 

Aυτές είναι κάποιες από τις νέες αφίξεις:

 

 

Chanel ‘Coco Mademoiselle’ L’Eau Privee Night Fragrance

Ο οίκος λανσάρει φέτος το πρώτο «άρωμα νύχτας». Μεγάλη έμφαση δίνεται στο ζουμερό μανταρίνι, το τριαντάφυλλο και το γιασεμί που προϋπήρχαν μεν στο original “Coco Mademoiselle” αλλά με πολύ περισσότερη ένταση αυτή τη φορά σε ένα seductive άρωμα που δημιουργήθηκε για να φοριέται αφού πέσει το σκοτάδι…

 

 

 

 

 

Valentino “Voce Viva” Eau de Parfum 

Μούσα η Lady Gaga πρόκειται για ένα σωστά ισορροπημένο eau de parfum με λευκά λουλούδια, γαρδένια και γιασεμί συνδυασμένα με ζεστασιά από σανδαλόξυλο και vanilla absolu.

 

 

 

 

 

 

Giorgio Armani ‘My Way’

Eχουμε κάνει preview από το καλοκαίρι για το My Way, εδώ,  γιατί ήταν μεγάλο λανσάρισμα του οίκου που είχε να μας δώσει νέο άρωμα από το παγκόσμιο best seller “Si”.  Οικολογικό refill μπουκάλι  και νότες από περγαμόντο, αιγυπτιακό  άνθος πορτοκαλιού, tuberose και γιασεμί από την Ινδία και αισθησιακή βανίλια από τη Μαδαγασκάρη.

 

 

 

 

 

Idole Intense Eau de Parfum 

Νέα πιο μεστή σύνθεση του περσινού Idole με μαγαλύτερη έμφαση στο γιασεμί και το τριαντάφυλλο, συνοδεύονται πετυχημένα με πατσουλί και σανδαλόξυλο.

 

 

 

 

Hugo Boss “Alive” Eau de Parfum

Παρουσιάστηκε σαν ένα άρωμα «που θα σου φτιάξει τη διάθεση» και ποια δε θέλει φτιαγμένη διάθεση σε αυτή την εποχή, εδώ που τα λέμε;  Φρέσκο ανοίγει με νότες από ζουμερό μήλο και δαμάσκηνο και συνεχίζει με ξύλο κέδρου και γλυκιά βανίλια.

 

 

 

 

Marc Jacobs “Perfect” Eau de Parfum

 

Αξίζει τη ματιά μας μόνο και μόνο για τη νέα έμπνευση-καπάκι-μπουκάλι του Marc Jacobs. Χαρούμενες, παιγνιδιάρες και λαμπερές νότες  – ασφόδελος, ραβέντι γλυκαίνουν κάπως με κρεμώδεις νότες από γάλα αμυγδάλου και κασμίρ. Motto του αρώματος το “Perfect as I am”.

 

 

 

 

“Libre” Intense Eau de Parfum

Γράψαμε γι’ αυτό σε προηγούμενο post που μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω και με λίγα λόγια πρόκειται για ένα άρωμα που έχει δανειστεί νότες και από «παραδοσιακά» αντρικά αρώματα, αισθησιακό,  έντονο και μυστηριώδες.

 

 

YSL: Το νέο άρωμα “Libre” Intense.

 

 

 

24 Σχόλια
  1. Αν και έχω το αντρικό uomo valentino το οποίο είναι από τα ωραιότερα που εχω μυρίσει πραγματικά θεσπέσιο άρωμα κ θα το έλεγα περισσότερο unisex προς γυναικείο μιας κ περιέχει κόκκους καφέ,σοκολατα,περγαμόντο κτλ θέλω πολύ να δοκιμάσω το Valentino “Voce Viva κ ίσως αναβαθμίσω το uomo! Με την πρώτη ευκαιρία θα πω εντυπώσεις

  2. Γίνεται να πεις “όχι” σε night άρωμα? Είμαι πάρα πολύ περίεργη να το μυρίσω.

  3. Ανυπομονώ να δοκιμασω το chanel απο τη συνθεση που διαβασα, και απο την αδυναμια που τους εχω ! Το Libre μου αρεσε πολυ, ενω το My way εχει όντως μεγαλη διάρκεια. Θα ηθελα να δοκιμάσω το Perfect, για να διαπιστώσω ποσο Perfect ειναι!
    xx

  4. Καλημερα απο τα αρωματα που αναφερονται στο αρθρο εχω δοκιμασει τα Chanel ‘Coco Mademoiselle’ ,My Way“ και το Libre” Intense
    Πραγματικα και τα τρια ειναι εξαιρετικα και μου ταιριαζουν
    Δυνατα αρωματα , ιδιαιτερα που διαρκει το αρωμα τους
    Μου αρεσε το μπουκαλι του αρωματος του Marc Jacobs που οπως σε ολα εχει περιτεχνο κουμπωμα
    Σε ενα μονο εχω αντιρρηση
    Δεν θα αγορασω ποτε αρωμα γιατι μου αρεσει η αγαπημενη μου ηθοποιος η οποιαδηποτε αλλη που το διαφημιζει
    Θα το αγορασω γιατι μου ταιριαζει και οχι γιατι ειναι “εξυπνη” η ωραια διαφημιση
    Μαλλον για να επιμενουν οι διαφημιστικες θα “πουλαει”
    Προσωπικη μου εκτιμηση η αγορα οτιδηποτε μονο και μονο γιατι μας αρεσει η διαφημιση το θεωρω πολυ χαζο και πεταμενα χρηματα

  5. @TZENH KAΣΑΠΙΔΟΥ: Αν σου αρέσουν τα αντρικά αρώματα, ίσως πρέπει να δοκιμάσεις και το Libre Intense.

  6. @ELEYTHERIA: Κανένας δεν μπορεί να πει όχι στη Chanel!

  7. @Sofia Marga: To Libre ή το Libre Intense σου άρεσε περισσότερο?

  8. @Rania: Καταλαβαίνω τι λες, αλλά να ξέρεις παίζει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο ειδικά σε νεαρότερες ηλικίες, η μούσα του αρώματος. Έχει στηθεί βιομηχανία εκατομμυρίων πάνω σε αυτό, ταυτίζεσαι με τη μούσα. Και να σου πω την αλήθεια όχι μόνο για τις νεαρότερες. Σε ηλικία 60 ετών η Elizabeth Taylor λάνσαρε το άρωμα “Diamonds” και έγινε ο κακός χαμός. Φυσικά είναι ο χυμός που έχει τον τελευταίο λόγο.

  9. Για εμένα αντικείμενο πόθου είναι το Channel, αλλά από περιέργεια πολύ θα ήθελα να δοκιμάσω και το Valentino που μούσα είναι η super Lady Gaga!

  10. Tα αρωματα Lancome τα τελευταια χρονια ηταν εντελως gourmand, και τα απεφευγα. Αλλά το Idole Intense το αγορασα, ειναι πιο up my alley. Εχει συμπαθητικη διαρκεια και αρκετίσανταλόξυλο που μεγαλώνοντας ωριακω λοτι συμαθω το χειμώνα.
    Έφη

  11. @Εφη Β: Όχι ότι είχα κάποια αμφιβολία αλλά τα τελευταία χρόνια είμαι σίγουρη: τα flankers είναι πάντα καλύτερα. Ή τουλάχιστον είναι καλύτερα για μας τις Ευρωπαιες που θελουμε περισσότερο body στα αρώματα αντίθετα με τις Αμερικανίδες που θέλουν πιο ελαφρές εσάνς. Αλλά επειδή η USA ειναι και ο μεγαλύτερος πελάτης έχει τον πρώτο λόγο στις δημιουργίες των οίκων.

  12. @Julia γιαυτο ανεφερα οτι το γεγονος οι εταιρειες να ψαχνουν και να πληρωνουν πολλα χρηματα για τις μουσες τους σιγουρα εχουν δει οτι παρασυρονται πολλοι καταναλωτες
    Ποια ειμαι εγω που θα το αμφισβητησει
    Απλως σε οτι με αφορα δεν κοιταζω ποτε ποια ειναι η μουσα αλλα τι μου λεει το προιον

  13. Ναι με την πρώτη ευκαιρία θα δοκιμασω κ το libre intense από ysl ! Το la nuit του ysl το αντρικό είναι παρα πολύ ιδιαίτερο άρωμα αν κ δεν έχει την ουαου διαρκεια το αρωμα του είναι κατι ξεχωριστό κ όχι το κλασικό αντρικό οπως μυριζουν τα περισσότερα! Συνήθως οταν ταυτίζομαι με έναν δημιουργό να το πω τα περισσότερα αρώματα του μου ταιριάζουν κ μου αρέσουν!Βεβαια υπαρχουν κ εξαιρέσεις παραδειγμα το πρώτο αντρικό άρωμα που έβγαλε ο Antonio Banderas το diavolo του 97 ήταν εξαιρετικό κ με διαρκεια κ ενταση αργοτερα από όσα έβγαλε μόνο το golden secret μου άρεσε κ είχε κ διάρκεια

  14. @Jula Παλιότερα πίστευα ότι τα flankers ειναι clones watered down ή spiced up.Αλλά πια, μετα από ώριμη σκέψη και εκατονταδες μπουκαλια συμφωνώ πια, ότι οι “διορθωτικές” κινησεις ειναι οι καλυτερες

  15. Επισης Τζουλια σε οτι αφορα το Libre το προτιμω απο το Libre Intense
    Βεβαια ρωτας την @Sofia αλλα σου απαντω και εγω επειδη ολο τον χειμωνα περυσι ειχα το To Libre Και μαλλον θα μεινω σε αυτο σε σχεση με το Libre Intense αν το ξαναγορασω
    Η επομενη αγορα αρωματος μαλλον θα ειναι το My Way

  16. @Ρανια: Συμφωνώ! Και επίσης η φίλη μου η Χριστίνα μου είπε το ίδιο: προτιμά το Libre το περσινό από την φετινή Intense έκδοση.

  17. Αχ, περιμενα με ανυπομονησία αυτο το μοσχομυριστό κι ευωδιαστό άρθρο για τα top φθινοπωρινά αρώματα…
    Αν μπορουσα ,θα τα αγόραζα όλα. Για μια ακόμα φορά εντυπωσιαστηκα απο κάποια μπουκάλια περισσότερο… από τον MJ και το καπάκι στο Perfect δεν περίμενα τίποτα λιγότερο…και το YSL LIBRE με το λογότυπο σαν αλυσίδα ειναι λιτό αλλά εντυπωσιακό…το my way μου θυμίζει κατι από μπουκάλι Versace BRIGHT CRYSTAL… Aυτο που θα εμπλουτίσει την συλλογή μου άμεσα ειναι σίγουρα το IDOLE…

  18. Απο ολα εκτος το chanel το οποιο ειναι για εμενα
    statement perfume,θα ηθελα σιγουρα να μυρισω
    το “voce viva”η μουσα του ομως δεν με τρελαίνει.

  19. Το Libre μου άρεσε περισσότερο. Γενικά, νομίζω πως μου πάνε οι πρώτες εκδόσεις που βγαίνουν. Όπως στο modern muse για παράδειγμα. Τώρα, όσον αφορά αυτό που λέει η @Rania, εγώ έχω να πω, πως το marketi ng παιζει ρόλο, ειδικά στα αρώματα. Δεν έχω αδυναμία στην Lady Gaga, αλλά, η Julia Roberts με τηνLancome πάνε μαζί στο μυαλό μου, όπως και παλαιότερα η Ιζαμπέλ Ροσελίνι.
    xx

  20. Το my way μου χει κεντρισει το ενδιαφερον

  21. Το chanel coco ,δεν ξέρω,αλλά μου κλείνει το μάτι,πάρε μου λέει χαχα!

  22. Να σημειώσω στη λίστα επιθυμιών:
    ▪︎Chanel για τη νύχτα
    ▪︎My Way για τη μέρα

  23. Ενώ μου αρέσουν πολύ τα “βαριά” αρώματα το libre δεν μου άρεσε ιδιαίτερα… Το chanel Δεν το αλλάζω με τπτ!!! 💜❤💜💜❤❤❤💙💙💙💙💚💛💛💛💛💛💜💜💜❤💙💚💚

  24. Συγκλονιστικά τα μπουκαλάκια.
    Μουτςς

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.