Έρχεται η χριστουγεννιάτικη Sephora.

 

 

Πιστή στο ραντεβού της που γίνεται δυο φορές το χρόνο, τον Οκτώβριο για να δούμε τις χριστουγεννιάτικες συλλογές και τον Μάρτιο για να απολαύσουμε καλοκαιρινά καλούδια, αύριο η Sephora μας κάλεσε στην παρουσίαση Sephora X-Mas 2020, αλλά αυτή τη φορά, ψηφιακά.

 

Και στο μυαλό μου έρχονται περασμένες χρονιές γιατί πραγματικά οι παρουσιάσεις Sephora είναι σαν λούνα παρκ για ενήλικα κορίτσια αφού συνήθως σε μεγάλους επιβλητικούς χώρους, χριστουγεννιάτικα διακοσμημένους,  απολαμβάνουμε με την ησυχία μας και όλες τις ομώνυμες x-mas collections και φυσικά όλες τις x-mas collections των exclusive brands που βρίσκονται μόνο στα Sephora. Φυσικά στα stands όλων των brands βρίσκονται οι managers που μας εξηγούν και λύνουν κάθε απορία μας για τα νέα προιόντα έτσι ώστε μετά εμείς, να τα «μεταφέρουμε» σε σας.

 

 

Trip down memory lane από προηγούμενες x-mas Sephora  παρουσιάσεις.

 

 

Από το 2011 η limited edition σειρά μακιγιάζ του Karl Lagerfeld που πρωταγωνιστούσε η … φιγούρα του!

 

 

 

 

Επίσης από το 2011 η απίθανη Too Faced Παλέτα «In Your Dreams”

 

 

 

 

 

 

To 2012 είχε γίνει χαμός με τη multi παλέτα της μάρκας “Makeup Studio” ένα παραγματικό μίνι studio ομορφιάς.

 

 

 

 

 

 

To 2013 μασκότ ήταν το το Beauty Bird, και όπως πάντα τα έσοδα από τις πωλήσεις του, είχαν  διατεθεί  για τη στήριξη του έργου της ΕΛΕΠΑΠ.

 

 

 

 

Το 2014 είχαμε αγαπήσει τη μάρκα με βερνίκια νυχιών Ciate και είχαν παρουσιάσει για τα χριστουγεννα ένα σετ με 4 λαμπερές x-mas αποχρώσεις σε ένα τύπου gingerbread house το Candy Cane House.

 

 

 

 

To 2016 ήταν απίστευτα χαριτωμένο το Benefit Girl O’ Clock Rock Advent Calendar με τα 12 προϊόντα best sellers της μάρκας.

 

 

 

 

 

Το 2018 είχαμε κάνει και το “δικό” μας bb Advent Calendar με Sephora δώρα με την υπέροχη “Magic in the Night” συλλογή.

 

 

 

 

Την περισνή “Frosted  X-mas”  παρουσίαση για το 2019 που έγινε γύρω στις 20 Οκτωβρίου την θυμάμαι παρα πολύ καλά  γιατί ήταν μια απίθανη “φθινοπωρινή” μέρα, που μόνο “frosted” δεν θύμιζε αφού είχαμε 28C εκείνη τη μέρα…

 

 

 

 

Stay tuned λοιπόν και σύντομα θα σας έχω  χριστουγεννιάτικα Sephora νέα.

 

 

 

8 Σχόλια
  1. Τι υπέροχη αναδρομή! Πάντα με αυτές του τις εκπλήξεις το Sephora, έχει εγκαταστήσει την πινελιά του απροσδόκητα όμορφου σε χριστουγεννιάτικο mood! στο μυαλό μου! Πόσο απίθανο ήταν το χριστουγεννιάτικο δέντρο δίπλα στην πισίνα με 28 βαθμούς Κελσίου! Ανυπομονώ να δω τι θα παρουσιάσει φέτος!
    xx

  2. Πόσο όμορφα όλα!!! Αυτή η παλέτα make up studio θυμάμαι με ειχε κατενθουσιασει οταν την είχα πρωτοδεί κ ακόμα και τώρα νιώθω το ίδιο! Φαντάζομαι τι ωραία Sephora νέα θα μας έχεις!

  3. Μακάρι και η ψηφιακή εκδοχή να κρύβει όμορφες εκπλήξεις. Αναμένουμε τις εντυπώσεις σου…

  4. Tη σειρά του 2018 με την γλυκιά χαριτωμένη κουκουβάγια την θυμάμαι ακόμα ..για το advent της benefit πίσω στο 2016 ,δεν μπορώ παρά να σχολιάσω πως ήταν πιο cute από αυτό φέτος….
    Αναμένουμε τις νέες ltd collections και τις εντυπώσεις απο τα δρώμενα της ψηφιακής παρουσίασης…νέοι καιροί,νέα ήθη…χαχαχα….

  5. Τελεια αναδρομη , αναμενουμε τις νεες collections

  6. Υπεροχα Όλα!!! Αγαπάμε sephora!!! 💜💜💜❤❤❤💙💙💙💚💚💚💙💙❤❤💛💛💛💛💛💛💛💛💜💜💜❤❤❤💙💚💚💚💙❤❤💜💛💛💛💛💛

  7. Aναμένουμε,μου αρέσουν πολύ όλα τα χριστουγεννιάτικα δωράκια και για τον εαυτό μας και για τους άλλους.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.