Helena Rubisntein Powercell Skinmunity Youth Reinforcing Serum: Με τη δύναμη του κρίταμου.

 

 

 

Το 2020, η Helena Rubinstein παρουσιάζει τον ανανεωμένο εμβληματικό ορό Powercell Skinmunity Youth Reinforcing Serum  με βελτιωμένη και πιο συμπυκνωμένη σύνθεση.

 

Στο πλαίσιο μιας 10ετούς συνεργασίας, η Helena Rubinstein και το εργαστήριο BiotechMarine  ανέπτυξαν μια βιοτεχνολογική διαδικασία εκχύλισης, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

 

Δοκιμασμένος σε πραγματικές συνθήκες, βελτιώνει την ποιότητα της επιδερμίδας -εξομαλύνει τις ατέλειες και τη τραχύτητα- κι ενισχύει τα χαρακτηριστικά της νεότητας τονικότητα και λάμψη υγείας-αφήνοντας την επιδερμίδα πιο δυνατή και νεανική.

 

 

 

 

Βασικό συστατικό της σύνθεσης το Κρίταμο, ένα μοναδικό  ενεργειακό φυτό

 

Το κρίταμο (CrithmumMaritimum), που έχει την ικανότητα να διαπερνά τους σκληρούς βράχους, είναι ένα προστατευόμενο είδος που ευδοκιμεί στα πιο αφιλόξενα περιβάλλοντα του πλανήτη όπου επικρατούν ακραίες συνθήκες ,αντιμέτωπο με την αλμύρα ,τους ισχυρούς ανέμους ,την ξηρασία ,την έκθεση στις υπεριώδεις ακτίνες. Αναπτύσσεται λίγα μόνο μέτρα μακριά από τη θάλασσα και επηρεάζεται από τις αλμυρές σταγόνες νερού που συνήθως αποδεικνύονται καταστροφικές για τα φυτά, και ανήκει σε μια οικογένεια «ενεργειακών φυτών» που είναι γνωστά ως αλόφυτα.

 

Για να καταπολεμά τις εξωτερικές επιθέσεις και την περιβαλλοντική καταπόνηση, αυτό το αλόφυτο αναπτύσσει εντυπωσιακές ικανότητες επιβίωσης .Χάρη στους ισχυρούς μηχανισμούς άμυνας και την αντιοξειδωτική δύναμη, το κρίταμο έχει την απίστευτη ικανότητα να αντιστέκεται στο αλμυρό νερόκ αι τη νξηρασία ρυθμίζοντας τις οργανικές λειτουργίες του. Απορροφά πιο εύκολα νερό, απομονώνει το αλάτι και αποτοξινώνεται, επιδεικνύοντας υψηλή ανθεκτικότητα.

 

Από την digital παρουσίαση του νέου προιόντος Helena Rubinstein

 

 

 

 

 

 

 

13 Σχόλια
  1. Καλημέρα & καλή εβδομάδα! Ένα θαύμα της φύσης, έτσι προσαρμοσμένο ώστε να πραγματοποιήσει ένα θαύμα πάνω στην επιδερμίδα μας! Τι να πω; Θα το δοκιμάσω σίγουρα!
    xx

  2. Καλημερα
    Εχω πολλα χρονια να αγορασω καποιο προιον του οικου
    Παντα ομως τον εχω στο μυαλο μου σαν ενα οικο που εχει λιγα προιοντα, στοχευμενα σε συγκεκριμενες αναγκες
    Δεν αναλωνετε να βγαζει συνεχως προιοντα και αυτα που εχει η ποιοτητα τους ειναι πολυ υψηλη
    Καλη εβδομαδα σε ολες και ολους ευχομαι

  3. Καλή εβδομάδα!! Φαίνεται ένα πολύ καλό κ αποτελεσματικό προιόν κ αν κρίνω από την τιμή πρέπει να κανει καλή δουλειά! Βεβαια όλα τα προιόντα του οίκου είναι αρκετά τσιμπημένα οπότε δεν νομίζω να δοκίμαζα κάτι..

  4. Έχω ακούσει τα καλύτερα για τα προϊόντα Helena Rubisntein, εδω και πολλά χρόνια, ήμουν στην ηλικία σχεδόν της μικρής μου κόρης και θυμάμαι να τα φοράει η αδερφή της μαμάς μου (η αγαπημένη μου θεία από την Αμερική), να φέρνει κρέμες και στη μαμά μου και να ορκίζεται στο όνομα τους! Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ, είναι βέβαια, αρκετά ακριβά προιοντα, αλλά για να τα φοράει η θεία μου, που δεν τη λες και τον πιο εύκολο και βολικό άνθρωπο του κόσμου 😉, σίγουρα αξίζουν τη τιμή τους..

  5. Αρκετα εντυπωσιακο!!!Το σιγουρο ειναι οταν χημεια και φυση συνδιαζονται εχουμε εξαιρετικα αποτελεσματα.

  6. Δεν θα σκεφτόμουν ποτέ ότι ο αγαπημένος θαλασσινός φυτικός μεζές μπορεί να γίνει προϊόν ομορφιάς!!! Εντυπωσιακό!

  7. Koρίτσια, δοκιμάστε -αν δεν έχετε ήδη δοκιμάσει- την lash queen fatal black mascara….εχει το φυσικό αποτέλεσμα ενός lash lift Οι πληροφορίες για την ικανότητα επιβίωσης του κρίταμου ήταν άκρως ενδιαφέρουσες και εντυπωσιακές…

  8. @Celia, συμφωνώ μαζί σου!!! Αυτή η mascara, είναι ΤΟ κάτι άλλο!!!
    xx

  9. @SOFIAMARGA , Μα, δεν είαι τέλεια;;;Εγώ ορκίζομαι σ’ αυτήν…χαχα…. in lash queen we trust….

  10. Δεν εχω δοκιμασει κατι απο αυτο το brand θα δοκιμασω και αυτο αλλα και τη μασκαρα που προτεινει η celia

  11. Και εγώ έχω ακούσει τα καλύτερα απο τη μάμα μου για αυτήν την εταιρεία. Ίσως δοκιμάσω κάποια στιγμή και Εγώ!!💜💜💜💜💜💜❤❤❤💙💙💙💙💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛❤💙💙💙💙💙❤❤❤❤❤❤💜💜💜💜

  12. Έχω χρόνια να δοκιμάσω κάτι από αυτο το brand,ήταν πολύ καλό θυμάμαι.Η μάσκαρα ακούγεται δελεαστική @celia.

  13. Πρώτη φορά ακούω για το κρίταμο…
    Μουτςς

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.