Connexion: Τάσεις στα μαλλιά από τη Mod’s Hair F/W 2020

 

 

 

H Mod’s Hair παρουσίασε τις προτάσεις της για τον φετινό χειμώνα, 2020,  με την κολεξιόν Connexion αφιερωμένη στο καρέ κόψιμο και τις φυσικές αποχρώσεις.

 

Έχοντας σαν έμπνευση τα νέα δεδομένα και κυρίως την ανάγκη για επαφή και φροντίδα η νέα κολεξιόν περιλαμβάνει κουρέματα, χρώματα και εικόνες που απευθύνονται στη γυναίκα που θέλει να είναι όμορφη, παραμένοντας όμως πολύ φυσική.

 

Κυρίαρχες τρεις διαφορετικές εκδοχές του καρέ για ίσια, σπαστά αλλά και σγουρά μαλλιά αλλά και μια εκδοχή για μακριά μαλλιά για όσες δεν θέλουν να «θυσιάσουν» την μακριά τους κόμη.

 

 

 

Όσο αφορά τα χρώματα η Mod’s Hair κινήθηκε και πάλι σε πιο ζεστές και φυσικές αποχρώσεις με διακριτικό ξάνοιγμα στο χρώμα αλλά και την τεχνική balayage surfer σα να έχουν ανοίξει τα μαλλιά φυσικά από τον ήλιο.

 

 

Αυτές είναι οι τάσεις που μας προτείνει:

 

Τάση “Mona”, καρέ σε σπαστά μαλλιά

 

 

 

 

Τάση “Agnetha” μακρύ καρέ σε ίσια μαλλιά.

 

 

 

 

Τάση “Sigourney” καρέ σε σγουρά μαλλιά

 

 

Τάση “Victoria” Μακριά μαλλιά με κίνηση

 

 

 

Kαι για τους άντρες προτείνουν ένα surfer style πιο μακρύ μαλλί.

 

 

 

 

 

Πάντως μετά την πρόσφατη φωτογράφηση της «θεάς» Jennifer Lopez με αφέλειες, συζητιέται έντονα στα “κομμωτηριακά” πηγαδάκια,  ότι οι αφέλειες θα είναι το νέο επόμενο hair mega trend.

 

 

 

 

 

30 Σχόλια
  1. Θεά όπως το είπες Τζούλια η Jennifer Lopez ε! Ναι μακριά ελαφρώς σπαστά μαλλιά με αφέλειες υπαρχει πιο hot?? Ω no!!Βέβαια η Lopez ό,τι κ να τα κάνει είναι θεά αλλά όντως αυτή η τάση είναι τέλεια παρότι οι αφέλειες είναι κομματάκι δύσκολο κατα πόσο ταιριάζει σε όλα τα πρόσωπα κ σίγουρα θελει συνέχεια φτιάξιμο αλλά είναι ένα καλό ρίσκο!

  2. Και με την ψιλή να τα παρει παλι κουκλαρα θα ειναι η Jlo βεβαια στην φωτο το μαλλι το κόβω για εξτενσιον 😁Σιγουρα το χτενισμα μακρι μαλλι με αφέλειες ειναι all time classic και πολυ σεξι
    δες Μπριζιτ,Caroline De Maigret,Jane Birkin κ.λ.π
    Το θεωρο οτι μετα το καρε ειναι το δευτερο πιο χαρακτηριστικό γαλλικο χτενισμα.Απλα θελει προσοχη γιατι δεν νομιζω οτι ταιριάζει σε ολα τα προσωπα.

  3. Το τόλμησα φέτος! Πριν από δύο μήνες έκοψα τα μαλλιά μου καρέ, αλλά ως εξής: καρέ τα πίσω με μύτη μπροστά, οπότε δε μου ήταν πολύ επώδυνος ο αποχωρισμός της κόμης (το μαλλί μου συνήθως φτάνει σε μήκος λίγο κάτω από τη μέση). Το συνιστώ, ανανεώθηκε η εμφάνιση! Απλώς, όπως λέει και η Σοφία, δεν ταιριάζει σε όλα τα πρόσωπα, οπότε η καθεμιά θα πρέπει να βρει το κούρεμα που της ταιριάζει. Μου αρέσει το “Agnetha”, αλλά το φαντάζομαι σε concept “εργαζόμενη γυναίκα στη Wall Street”, δεν έχω ιδέα γιατί! Και, επίσης, από μένα είναι “ναι” στις αφέλειες!

  4. @SofiaΤ κι εγω έτσι πιστευα, μεχρι που η αγαπημενη μου Λιζ καλή της ώρα εκει που ειναι στο Αμέρικα, μου τα εκοψε καρε πριν κάποια χρόνια και μου εξηγησε, ότι υπαρχει ενα καρε που ταιριάζει στην κάθε μια, όπως και στο κοκκινο κραγιόν υπαρχει μια απόχρωση για την κάθε μια ! Ο καλός ο κομμωτης θα βρει το μήκος και το υφος του καρέ που σου ταιριαζει. Δεν υπάρχει πιο τέλειο κούρεμα και το απόλυτα αυτόνομο! 😉

  5. Καλημερα…επειδη εχω σγουρα μαλλια το συνιθισμενο μου κουρεμα ειναι το καρέ σε σγουρά μαλλιά
    Πιστευω οτι πρεπει να βρουμε κομμωτη η κομμωτρια που θα μπορει να μας πει τι μας πηγαινει
    Συνηθως ομως πολλες απο μας βγαινουμε με αλλο κουρεμα απο αυτο που θελουμε η απο αυτο που μας πηγαινει
    Μου εχει τυχει κομμωτρια να μου κανει κουρεμα αλα γκαρσον γιατι δεν ηξερε πως να διορθωσει τις ψαλιδιες που εκανε

  6. Πολύ ωραίο το καρέ #agnetha”… Είμαι φαν του μακρύ μαλλιού, και ξετρελάθηκα με την J Lo, αυτή η υπέροχη γυναίκα ότι και να κάνει είναι θεαρα!! Βοηθάει πολύ πιστεύω το τέλειο σχήμα του κεφαλιού της..

  7. @STELLA ακριβώς οπως είπες ο «καλός»ο κομμωτής (κάνει θαύματα) …κάτι δύσκολο κατα εμένα να τον βρεις…ειχα βρει παλαιότερα μια καταπληκτικη κομμώτρια αλλα δυστυχώς σταματησε😕
    Καρέ πάντως τα έκοψα πέρσι και μου πήγαινε ,σίγουρα ειναι ενα κούρεμα που θα κανω ξανά απλά τώρα με εχει πιάσει να τα μακρυνω😁

  8. Έχω ένα μακρύ καρέ αυτην τη στιγμή που χρειάζεται το φρεσκαρισματάκι του…οι αφέλειες μου αρέσουν στις άλλες αλλά επανω στο δικό μου πρόσωπο δεν νομίζω πως δείχνουν και πολύ ωραίες…τουλάχιστον όσες φορές ως τωρα το επιχείρησα κι ενώ το είχα μελετήσει και ειχα ανυπομονησία κι ήμουν σίγουρη για το αποτέλεσμα, μάλλον απογοητεύτηκα…. όλο λέω να βρώ ενα μικρό ποστις με αφελειοτσουλουφάκια αλλά δεν μπορώ να πετύχω το χρώμα (εκτός κι αν γινω σαν την Ηλιάννα που είχε για ένα διάστημα άλλο χρώμα στις αφέλειες κι άλλο στο υπόλοιπο μαλλί… btw, το νέο κουρεμα και χτένισμα (disco girl inspired) της Καγιά το είδατε;; Λέτε να επηρρεάστηκε από την Τάση “Sigourney”;;; https://files.missbloom.gr/2020/10/image1-e1603194032981.jpeg

  9. @ΤΖΕΝΗ ΚΑΣΑΠΙΔΟΥ : Αυτό που θέλουν σίγουρα οι αφέλειες είναι συχνό κόψιμο για να παραμένουν αφέλειες! Τουλάχιστον δυο φορές το μήνα!

  10. @SofiaT: Ναι, φυσικά. 100% extensions είναι αλλά της καλύτερης ποιότητας. Λατρεύω τις αλλαγές στα μαλλιά είτε με exte είτε με περούκες. Κάθε μετά μπορείς να είσαι μια άλλη.

  11. @Rania: Κοντό και σγουρό ακούω όποτε πιστεύω θα σου πήγαινε πολύ το “Sigourney”!

  12. @Maryl: Αν έχεις ωραία ποιότητα μαλλιού και εγώ πιστεύω ότι το Agnetha είναι αξεπέραστο. So chic!

  13. @SofiaT & Stella: Και όμως δεν πιστεύω ότι έχει να κάνει με τον κομμωτή. Έχει να κάνει με τη μέρα που θα τον/την πετύχεις. Μου έχει τύχει στον ίδιο κομμωτή να κάνω ακριβώς το ίδιο κόψιμο / στυλ τη μια φορά να πετυχαίνει και την άλλη όχι. Το ίδιο και με βαφή/ ανταύγειες.

  14. Καταπληκτική η Lopez !!! Καταπληκτική!!! Αφέλειες έχω να κάνω από τότε που πήγαινα γυμνάσιο… πολλά πολλά χρόνια πριν! Το σκέφτομαι , αλλά έχω τους ενδοιασμούς μου: έχω μικρό μέτωπο, και όχι ιδιαίτερα μεγάλο πρόσωπο. Επίσης τα μαλλιά μου έχουν ένα όμορφο φυσικό κυματισμό, ,στο ύψος των ώμων. Πάντως αν θα εκανα καρέ, θα έκανα Sigournay , που είναι πολύ κοντά στο στυλ μου.
    xx

  15. @Julia για να μην πετυχαίνει το κουρεμα δευτερη φορα η κομμώτρια που προκαλει μια εκπληξη !!!αλλα για την βαφη εχω ακουσει οτι μπορει να επηρεαστεί απο τηις ορμονες καποιες ημερες και να μην πετυχει😫

  16. @SofiaT, το κούρεμα επηρεάζεται από τις ορμόνες της κομμώτριας!🤣 Ανάλογα με τα κέφια τους…
    Μου αρέσουν πολύ τα καρέ, αλλά δεν έχω τολμήσει.με το σγουρό… Μάλλον χρειάζεται να με πείσει κάποιος κομμωτής.

  17. @Amalia & SofiaT: Χαχαχα! 😂😂. Σοφακι θα συμφωνήσω με την Amalia σε αυτό! Το έχω πάθει και μάλιστα από διάσημο άντρα κομμωτή. Τη μια φορά θαύμα το κούρεμα και την επόμενη τραγωδία! Προφανώς έχουν και οι άντρες τα ορμονικά τους! 😜😱🤣

  18. @Amalia: Δύσκολο το καρέ σε σγουρά μαλλιά συμφωνώ. Κινδυνεύεις να βγεις κλόουν- πατικωμένα στην κορυφή και με πολύ όγκο στο πλάι … το έχω πάθει ΚΑΙ αυτό… ( καλά και τι δεν έχω πάθει εδώ που τα λέμε, με τα μαλλιά μου..). Θέλει φοβερή μαεστρία στο κόψιμο. Βέβαια θα σε έβλεπα με το “Sigourney”. Θα ήταν υπέροχο.

  19. @AMALIA ,δες λιγο και τη φωτο με το νέο λουκ της Βίκυς που έβαλα πιο πάνω…

  20. @Julia @Amalia θα λεμε αντι για bad hair day
    Bad hairdresser day🤣🤣🤣🤣🤣

  21. Οσες φορες εκανα αφελειες δεν μπορουσα να τα φτιαξω καθολουυυ

  22. @Celia, δυστυχώς, το θέμα δεν είναι η ιδέα, που παρεμπιπτόντως είναι πολύ ωραία, αλλά αυτός που θα την εκτελέσει.

  23. Αχ το προηγούμενο σχόλιο εδώ έπρεπε να το κάνω!!!! 💜💜💜💜❤❤❤❤❤💙💙💙💙💙💚💚💚💚💛💛💛

  24. Το βλέπω μέσα στην βδομάδα να το κόβω καρέ το μαλλάκι μου!!!! 💜💜💜💜💜❤❤💙💙💙💙💙💚💚💚💚💚💛💛💛💛💛💛💛💛❤❤❤❤❤

  25. Έχω ίσια μαλλιά τα οποία μου αρέσουν σπαστά με όγκο και πάντα μακρύ καρέ.Σε μικρότερη ηλικία τα είχα πιο μακριά αλλά τώρα πλέον όχι.Λατρεύω το καρέ,το βρίσκω πολύ μοντέρνο και κολακευτικό.Εκείνο που δεν μπορώ είναι να βλέπω 55+ γυναίκες με μακρύ μαλλί.

  26. Όσο για το κούρεμα, ακόμα και η ίδια κομμώτρια μου τα κόβει διαφορετικά με αποτέλεσμα να γκρινιάζω κάποιες φορές.Γενικά είμαι μίζερη με τα μαλλιά μου,αν δεν είναι όπως τα θέλω ποιος με ακούει!

  27. Μάσκα, γυαλιά, αφέλειες, κάντε το εικόνα! Η κολλητή μου πάντως το καρέ της το θυσίασε γιατί λέει τα λάστιχα της το χαλούσαν και έκανε ένα υπέροχο καπελάκι κούρεμα τύπου Μεγκ Ραϊαν κ απαλλάχτηκε από τις ουριτσες του καρέ. Νέες συνθήκες, νέα δεδομένα, προσαρμόστηκε κ το κούρεμα σε αυτά

  28. Το μοντέλο με την τάση “Mona” δεν βλέπω να ευχαριστήθηκε. Έτοιμη να μας δείρει είναι.
    Μουτςς

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.