LISA: Από μούσα της Κ-POP, “μούσα» της Mac.

 

 

 

Η Mac ανακοινώνει τη LISA από τις BLACKPINK (Lalisa Manobal) ως τη νέα της Global Brand Ambassador. Ξεκινώντας μία μακροχρόνια συνεργασία από τον φετινό Οκτώβριο, η Lisa θα αποτελεί πλέον το πρόσωπο πίσω από τις  Mac συλλογές, αλλά και τις διάφορες ενέργειες του brand.

 

Ως μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες επαγγελματικού μακιγιάζ παγκοσμίως, η Mac στρέφεται προς την πανίσχυρη Κορεάτικη Pop (K-Pop), η οποία ασκεί τεράστια επιρροή στην διεθνή pop κουλτούρα, απευθύνεται σε ένα πολύ μεγάλο μέρος του καταναλωτικού κοινού και ενθαρρύνει συζητήσεις και τάσεις εντός και εκτός του χώρου της ομορφιάς. Η LISA αποτελεί την πρώτη γυναίκα-είδωλο της Κορεάτικης Pop που λαμβάνει τον τίτλο της Global Brand Ambassador της Mac.

 

 

 

 

“Πάντα ήμουν μεγάλη φαν της Mac! Λατρεύω τον τρόπο που το brand μετατρέπει το μακιγιάζ σε μια μορφή έκφρασης, κάτι που πάντα μου δίνει αυτοπεποίθηση πάνω στη σκηνή” τονίζει η LISA. “Είμαι ενθουσιασμένη που, μαζί με τη M·A·C, θα προσκαλέσουμε και θα ενδυναμώσουμε ακόμα μεγαλύτερο κοινό, καθώς διαθέτουμε κοινές αξίες, όπως είναι ο σεβασμός στην ατομικότητα και την ποικιλομορφία.”

 

“To  ταλέντο της LISA καθώς και το τολμηρό, μοντέρνο στυλ της ταιριάζουν απόλυτα στη φιλοσοφία της M·A·C,” συμπληρώνει ο Drew Elliott, Senior Vice President και Global Creative Director της M·A·C Cosmetics. “Πάντοτε σίγουρη και χωρίς να αποφεύγει τα ρίσκα, ενσαρκώνει την αφοσίωσή μας στην ουσία της ατομικότητας, της αποδοχής της διαφορετικότητας και της ελευθερίας της αυτο έκφρασης πάνω απ’ όλα. Ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε στους υποστηρικτές της τι ετοιμάζει για αυτούς μέσω της συνεργασίας μας.”

 

 

 

 

Ως η Global εκπρόσωπος του brand, η LISA θα είναι το πρόσωπο πίσω από τις ανανεωμένες συλλογές και τις βασικές καμπάνιες της Mac όπως επίσης και η μούσα σε νέα projects. Επιπρόσθετα, η LISA θα συνεργαστεί με τους Makeup Artists της Mac για να μοιραστεί τα πρωτότυπα looks της, τα μυστικά ομορφιάς της, τη ρουτίνα περιποίησής της αλλά και το lifestyle της.

 

 

15 Σχόλια
  1. Οι περισσότερες εταιρείες πλέον στρέφονται δικαίως στην κορεάτικη κουλτούρα κ πρόσωπα από scincare προιοντα μεχρι κ fashion και φυσικά όχι άδικα!! Έχουν από τα πιο όμορφα λαμπερά κ υγιή πρόσωπα στον κόσμο!!Prada,Alexander mcQueen,Prada,Luis Vuiton,Versace,Chanel,Gucci,Bvlgari και ποσα αλλα τεράστια brands! Μου αρεσε πολύ η κίνηση της Mac κ η νέα του μούσα είναι πραγματικά πανέμορφη

  2. Βρισκω εξυπνη κινηση μαρκετιν την συνεργασια με την LISA
    Ακολουθησε την ταση που υπαρχει στον κοσμο των καλλυντικων
    Πιστευω παντως οτι ειναι θεμα DNA και οχι καλυντικων οπωσδηποτε αυτη η ομορφη επιδερμιδα που εχουν οι Κορεατισες
    Προσωπικα πλεον δεν με ελκυει η οποιαδηποτε θεα προβαλει καποιο προιον στο να το αγορασω
    Με κανει πελατισσα το προιον που ταιριαζει σε μενα και οχι στην abassador της καθε εταιρειας

  3. Συμφωνώ με @Rania, σπάνια δίνω σημασία στην εκάστοτε ambassador, ειδικά όταν δεν τις γνωρίζω, εκτός από κάνα δυο εξαιρέσεις(όπως Monica Bellucci ή JLo) που έχω ομολογουμένως επηρεαστεί.. Η Mac αλλάζει τόσο συχνά ambassador που δεν προλαβαίνω να τις παρακολουθήσω και αρκετές, όπως την παραπάνω, δεν τις ξέρω μου αρκεί που μου ταιριάζουν τα προϊόντα της..

  4. Με την κορεάτικη pop εχω ανύπαρκτη σχέση και ως εκ τούτου δεν γνωρίζω και την νέα ambassador αλλα την βρίσκω χαριτωμένη….με βρίσκει απολύτως συμφωνη η άποψη της MARYL…

  5. Η κορεατικη ομορφιά , δε μ’αφηνει αδιάφορη. Πάντα θαύμαζα και μου άρεσε το δέρμα τους , λες κι ήταν από πορσελάνη. Η MAC, συνήθως, κάνει πολλές και διαφορετικές τέτοιου είδους συνεργασίες. Δεν το βρίσκω κακό, μου αρέσει και η Lisa από τις φωτογραφίες που τη βλέπω, αγαπώ έτσι κι αλλιώς τα προϊόντα της MAC.
    xx

  6. @Rania: Σίγουρα έχουν από φυσικού τους υπέροχα δέρματα αλλά μην ξεχνάς και πως τα φροντίζουν. Μια ώρα το πρωί και μια ώρα το βράδυ αφιερώνουν, με multiple στρώσεις προϊόντων. Προσπάθησα και εγώ να το κάνω αυτό κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Μετά … άστα.😂

  7. @Maryl: Και όμως η MAC δεν έχει πολλές ambassadors στις βασικές της συλλογές. Συνήθως είναι απλά μοντέλα. Μόνο στα Viva Glam και σε κάποιες limited edition συλλογές πχ Mariah Carrey. Νομίζω ότι για κάτι νέο προορίζουν την LISA…

  8. @JULIA εννοειται οτι η φροντιδα ειναι αυτη που διατηρει το καλο DNA που εχουμε κληρονομησει
    Ασε πονεμενη ιστορια συνηθειες που καναμε στην καραντινα και που ξεχασαμε ολες μετα, με πρωτη εμενα

  9. Πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο, που δεν μοιάζει αμιγώς ασιατικό. Είναι σαν να εμπεριέχει στοιχεία της Δύσης και της Ασίας. Μένει να δούμε την καμπάνια.

  10. Μακαρι να μπορουσα να κανω ολη αυτη την ιεροτελεστια που κανουν οι κορεατισσες

  11. Θα συμφωνήσω με τη @Meryl. Πολύ γλυκιά κοπελίτσα αλλά δεν συνηθίζω να δίνω σημασία…. 💜💜💜💜💜❤❤❤❤💙💙💙💙💙💚💚💚💚💛💛💛💛💛💛💛

  12. Επίσης, σκέφτομαι τελευταία παρά πολύ έντονα να υιοθετήσω το συγκεκριμένο κούρεμα που είναι φέτος τάση… Τα μαλλιά μου είναι αρκετά μακριά οπότε δεν ξέρω αν θα μου αρέσουν τόσο κοντά… 💜💜💜💜💜❤❤❤💙💙💚💚💚💚💛💛💛💛💛 Άκυρο με το ποστ αλλά είπα να το πω επειδή με προβληματίζει αρκετά

  13. Όμορφη και λαμπερή,δεν τη γνωρίζω βέβαια αλλά το δέρμα τέλειο.@julia,μία ώρα το πρωί και μια το βράδυ ε;Αδύνατο…

  14. Ωραία κοπέλα αν και δεν μου μοιάζει και πολύ κορεάτισσα .
    Μουτςς

  15. Litsa λίγο μοιάζει με νοτιοκορεατισα άμα την παρατηρήσεις λιγο

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.