H Χ-Mas collection της Bobbi Brown 2020, είναι πολύ luxe.

 

 

Τετάρτη σήμερα, είμαστε στα μέσα της εργάσιμης εβδομάδας, είναι μια μέρα –τουλάχιστον στην Αθήνα – φθινοπωρινή, με όμορφα σύννεφα χαμηλά στον ουρανό (επιτέλους να δούμε και λίγα σύννεφα) και τι πιο ωραίο από το να ρίξουμε μια ματιά στην χριστουγεννιάτικη limited edition κολεξιόν μακιγιάζ της Bobbi Brown με την ονομασία “Luxe”.

 

Να υπενθυμίσω, πριν συνεχίσω, ότι τώρα πλέον υπάρχει και official ελληνικό e- shop με προϊόντα Bobbi Brown και θυμάμαι σαν χθές που υπήρχαν μόνο σε λίγα επιλεγμένμα καταστήματα και όταν ανέβαζα post για τη μάρκα- πάντα με ρωτούσατε στα σχόλια και για τα σημεία πώλησης.

 

Anyway, η φετινή συλλογή είναι πράγματι luxe  όπως και το όνομά της και όσο αφορά τα προϊόντα αλλά και όσο αφορά το packaging  και πάμε να δούμε κάποια προϊόντα που ξεχωρίζουν:

 

 

Tα Sheer Indulgence Extra Lip Tint Trio – Limited Edition

Τα πολύ διάφανα και λαμπερά Extra Lip Tints  σε 3 limited edition αποχρώσεις 06 Bare Nude, 01 Bare Pink,  09 Bear Poppy.

 

 

 

 

Το Luxe Prismatic Lipstick- Limited Edition

Μπορντό απόχρωση αλλά με επικάλυψη από  μπλε χρωστικές και μεταλλικό φινίρισμα. Όταν το απλώσετε το αποτέλεσμα είναι ένα πολύ λαμπερό χρώμα στα χείλη.

 

 

 

 

To Luxe Gilded Highlighter- Limited Edition

Το αγαπημένο highlighter της μάρκας σε glitter edition

 

 

 

 

Luxe Eyeshadow Bronze Palette- Limited Edition

H παλέτα για τα μάτια Luxe Eyeshadow Bronze Palette με μπρονζέ, γήινες αποχρώσεις. “Bronze”, “Copper”, “Champagne”, “Chocolate”

 

 

 

 

Luxe Eyeshadow Burgundy Palette – Limited Edition

Η παλέτα για τα μάτια Luxe Eyeshadow Burgundy Palette σε πιο ζεστές ροζ, χρυσό, μπορντό αποχρώσεις “Pink Tule”, “Golden Pink:, “Cabernet”, “Ruby”.

 

 

 

 

Πολύ ωραίο είτε για μας,  είτε για κάποιο δώρο σε αγαπημένη το Essential Brush Kit με όλα τα βασικά πινέλα μακιγιάζ σε πολύ όμορφη δερμάτινη θήκη.

 

 

 

 

H Bobbi Brown μια από τις πιο διάσημες makeup artists των τελευταίων δεκαετιών,  μισεί το contouring οπότε μην ψάξετε για προιόντα contouring στις συλλογές της, είτε τις μόνιμες είτε τις limited edition. Εχει ενδιαφέρον να θυμηθούμε παρακάτω μια συνέντευξη που έδωσε πριν λίγα χρόνια.

 

 

Bobbi Brown: “Μισώ το contouring”.

 

 

 

19 Σχόλια
  1. Καλημερα
    Ποιοτικα προιοντα
    Μοναδικα βρισκω τα κραγιον του οικου

  2. Η Βοbbi είναι φίλη μου σίγουρα…χαχα…υιοθετώ την άποψή της περί contouring…κι εγώ το μισώ…χαχαχα…
    Με εντυπωσίασε το Essential Brush Kit και το μεντί χρώμα της δερμάτινης θήκης…. ομορφη ιδέα για δώρο…

  3. Δικαιολογημένη η ονομασία Luxe..! Πολύ όμορφη σειρά, με ωραίες συσκευασίες. Το μπορντό κραγιόν και η πρώτη παλέτα με αγαπημένα χρώματα, ξεχωρίζουν! @Julia, πράγματι, υπάρχει και ελληνικό e- shop Bobbi Brown , και λίγο καιρό πριν, είχε τα προϊόντα του με έκπτωση – 50%
    xx

  4. Πράγματι Luxe φαινεται μόνο απο τις εικονες που τα βλέπεις φαίνεται ποσο ποιοτικά προιοντα είναι! Το Prismatic Lipstick με εντυπωσίασε ιδιαίτερα! Ενταξει για τις παλέτες τα λόγια είναι περιττά.. για το contouring με βρίσκει κ μένα απολυτα σύμφωνη! Βασικά εγώ στο μακιγιάζ θελω τα βασικά, απλά τα θελω σε ποικιλία κ ποσότητα χαχα

  5. @Stella: So true! Μη σου πω και σαν χαρακτήρα έτσι θα την έλεγα ποιητική αδεια. Ήρεμη, ήσυχη, εκλεπτυσμένη… nude!

  6. @Celia: Όταν βλέπω κάποια όχι και τόσο πετυχημένα «σμιλεύματα» τείνω και εγώ να συμφωνήσω με τη «δική» μας BB.

  7. @Sofia Marga: Νομίζω ακόμα έχει κάποιες εκπτώσεις. Μισή τιμή!

  8. Για εμενα η bobbi brown ειναι το συνώνυμο της αληθινής ομορφιάς,θελει με τα προιοντα της να αναδεικνύουμε την φυσικη ομορφιας μας και οχι να την καλύπτουμε για αυτο δεν της αρεσει το contouring το οποιο μεταμορφώνει το προσωπο σε κατι αλλο απο αυτο που εισαι😁

  9. Αγαπαω Bobbi Brown, τα παραπάνω καλλυντικά είναι σαν κοσμήματα, και συμφωνώ σχεδόν σε ότι έχει πει, καθώς και για το contouring.. Επίσης μου άρεσε πολύ η συμβουλή της ότι οσο αφορά το μακιγιάζ να επικεντρωνομαστε στο πιο αγαπημένο χαρακτηριστικο του πρόσωπου μας.. Π.χ.μας αρέσει το χρώμα των ματιών μας? Εστιάζουμε σε αυτο και το αξιοποιούμε στο επακρο!! Εστίαση στο θετικό!

  10. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα τη μάρκα αυτή αλλά ευελπιστώ στο μέλλον να τα καταφέρω!!

  11. Παιρνω συνεχεια κραγιον απο αυτο το brand ευκαιρια να παρω και κατι αλλο χαχα

  12. Αυτά ! Αυτά φέρνουν τα Χριστούγεννα! Και επιτέλους, να απενοχοποιηθεί και το μη contouring!!!

  13. @AMALIA, συμφωνω…απενοχοποίηση τώρα!Χαχαχα…
    @JULIA, πόσο ευστοχη η λέξη που χρησιμοποίησες…σμιλεύματα….

  14. Υπέροχα Όλα!! 💜💜💜💜❤❤❤❤💙💙💙💚💚💛💛💛💛💛💜💜❤❤❤💙💙💙💚💛💛 μου αρέσουν πολυ τα προϊόντα Bobbi Brown!!!! Είχα πάρει κάτι πινέλα τα οποία είναι ΦΟΒΕΡΑ!!!! 💚💚💚💚💙💙💙❤❤❤❤💜💜💛💛💛💛💜💜💜💜❤❤❤💙💙💙💚💚💛💛

  15. Αγαπημένο brand!Τα θέλω όλα χωρίς εξαιρέσεις.Όσα πήρα βγήκαν πολύ καλά.

  16. Είναι από αυτά που τα θέλω όλα.
    Μουτςς

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.