True or False Lashes, ψεύτικες βλεφαρίδες από τη Mac. “You Asked we Lashed”!

 

 

Tο προβλέψαμε και το γράψαμε από την Άνοιξη. Στην εποχή του Covid 19 και της μάσκας,  το επίκεντρο της προσοχής είναι τα μάτια.

 

Γι’ αυτό και υπάρχει αύξηση στις πωλήσεις σε προϊόντα ματιών (mascara, μολύβια, eye liners, σκιές) γι’ αυτό προφανώς και η Mac εμπλουτίζει την έτσι κι αλλιώς μεγάλη συλλογή της, από ψεύτικες βλεφαρίδες.

 

Δέκα νέα, επαναχρησιμοποιούμενα, φυσικά, ενισχυμένα και έντονα σχέδια έρχονται να συμπληρώσουν την ήδη υπάρχουσα εμβληματική συλλογή που τώρα πλέον μετράει 20 ζευγάρια, ανάλογα με την ώρα και τη διάθεση.

 

 

 

 

Αυτές είναι οι νέες  ψεύτικες βλεφαρίδες της συλλογής:

 

 

80 Romantic Lash

Ένα ζευγάρι από λεπτεπίλεπτες και καμπυλωτές βλεφαρίδες, ιδανικές για καθημερινή χρήση

 

 

81 Charmer Lash

Ένα ζευγάρι από τουφάκια βλεφαρίδων σε μοτίβο βεντάλιας για πλούσιο, φυσικό αποτέλεσμα.

 

 

82 Seductress Lash

Ένα ζευγάρι από λεπτεπίλεπτες, ιδιαίτερα καμπυλωτές βλεφαρίδες για ελκυστικό και απόλυτα ακαταμάχητο βλέμμα.

 

 

83 Siren Lash

Ένα ζευγάρι βλεφαρίδων που αυξάνει την ένταση του βλέμματος με ένα δυνατό, γεμάτο και φτερωτό στυλ.

 

 

84 Goddess Lash

Ένα ζευγάρι από πυκνές και λεπτές και ταυτόχρονα φτερωτές βλεφαρίδες. Βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων.

 

 

84 Sexpot Lash

Ένα σετ από τρία αποσπώμενα τμήματα βλεφαρίδων που σας επιτρέπουν να μετατρέψετε ένα casual look σε sexy.

 

 

86 Opportunist Lash

Ένα σετ από τολμηρές και αψεγάδιαστες βλεφαρίδες που παρέχουν ακριβώς ό,τι χρειάζεστε: έξτρα μήκος & πολυεπίπεδο αποτέλεσμα.

 

 

87 Maximalist Lash

Ένα πολυτελές ζευγάρι βλεφαρίδων με πλούσιο μήκος και ομοιόμορφο, καμπυλωτό αποτέλεσμα.

 

 

88 Stunner Lash

Ένα ζευγάρι βλεφαρίδων για καμπυλωτό αποτέλεσμα και ανοιχτό βλέμμα.

 

 

89 Megastar Lash

Ένα ζευγάρι βλεφαρίδων που βρίσκεται στο επίκεντρο χάρη στη δραματική ένταση και τον έξτρα όγκο που προσφέρουν τα τουφάκια που είναι τοποθετημένα χιαστί.

 

 

 

 

 

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη online στο www.maccosmetics.gr από 27/10 και σε όλα τα φυσικά σημεία πώλησης Mac & στα e-shop των συνεργαζόμενων αλυσίδων καλλυντικών από τις 29/10,ενώ θα παραμείνει στη βασική συλλογή.

 

 

9 Σχόλια
  1. Αν και δεν έχω φορέσει ποτέ ψεύτικες βλεφαρίδες, δεν μπορώ να πω ότι δεν μου τραβούν την προσοχή φορεμένες από άλλες γυναίκες.
    xx

  2. Πολλά μου πέσανε και μπερδεύτηκα…δεν ξερω ποιο να πρωτοδιαλέξω…
    Με κόλλα ειναι ή μαγνητικες ;; Mε φοβιζαν παντα οι ψευτικες βλεφαριδες ως προς την εφαρμογή τους… φοβαμαι πως κατα την αφαίρεσή τους μαζί μ’ αυτες θα φυγουν κι οι δικες μου… ωστόσο -και συμφωνώντας με την Σοφία πιο πάνω- τις πιο πολλές φορές με γοητεύουν φορεμενες σε αλλες γυναίκες…. βέβαια, συμβαινει και το αντιθετο καποιες άλλες που το αποτέλεσμα φωνάζει απο μακρυά φτηνό και ψεύτικο….

  3. Μια εποχή φορούσα καθημερινά ψεύτικες βλεφαρίδες, ειχα γίνει τοσο εξπέρ που μπορούσα να τις φοράω και χωρίς καθρεφτη! Βλέποντας τόσες πολλές επιλογές από την αγαπημένη Mac έρχομαι στον πειρασμό μήπως ξαναρχίσω πάλι να φοράω γιατί, κακά τα ψέματα, καμία μάσκαρα δε συγκρίνεται με εφέ που προσδίδουν οι ψεύτικες βλεφαρίδες!

  4. Δεν έχω φορέσει ποτέ ψεύτικες βλεφαρίδες!!! Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω γιατί όντως φαίνονται καταπληκτικές…Βέβαια να σας πω την αλήθεια ότι “φοβαμαι” να τις περάσω μονη μου! 💜💜❤❤❤💙💚💚💛💛💛💛💜💜❤❤💙💚💚💛💛💛💜💜❤❤💙💚💚💛💛

  5. Εντάξει οι ψεύτικες βλεφαρίδες είναι πειρασμός αλλά δεν ξέρω πότε κ σε τι περίσταση θα αποφάσιζα να τις φορέσω😕 γιατί αν τύχει κ πάω κάπου να με βαλουν θα θέλω να είναι και οι πιο έντονες κ μεγάλες 4D δηλαδή😀 οπότε τώρα που κλείνουν τα μαγαζιά 12:30 κ μάλλον όπως φαίνεται κ νωρίτερα θα χει πλάκα να πάω έτσι 7:30 η ωρα την κόρη μου σχολείο😂😂

  6. Εντυπωσιακή ποικιλία, αν και οι ψεύτικες βλεφαρίδες με άφηναν και με αφήνουν αδιάφορη…

  7. Δεν έχω βάλει ποτέ ψεύτικες βλεφαρίδες,ευτυχώς οι δικές μου οι πάνω είναι μακριές.Μου αρέσουν όμως γιατί τονίζουν το βλέμμα αρκεί να μην είναι κραυγαλέες.

  8. Δεν έχω βάλει ποτέ βλεφαρίδες. Και, μεταξύ μας, δεν νομίζω να καταφέρω να βάλω και ποτέ.
    Μουτςς

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.