Catrice Beauty Advent Calendar, γεμάτο με εκπλήξεις.

 

 

Πολλές από εσάς, αγοράσατε πέρυσι το Advent Calendar της Catrice και ας δούμε σήμερα και το φετινό που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες.

 

(είπαμε,  θα δούμε όσα περισσότερα  beauty advents μπορούμε  φέτος…)

 

To πολύ ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο beauty advent είναι ότι όλα τα προϊόντα  είναι στο κανονικό τους μέγεθος και ανάμεσά τους θα βρείτε 16 best seller προϊόντα από την κλασσική συλλογή και οκτώ limited edition προϊόντα  σε συλλεκτικά σχέδια, τα οποία διατίθενται μόνο σε αυτό το ημερολόγιο.

 

 

 

Αυτά περιλαμβάνουν must -have κόκκινο κραγιόν, βερνίκια νυχιών nude, μπορντό, αλλά και με glitter, ένα highlighter για έντονη λάμψη, ένα πινέλο πολλαπλών χρήσεων και ένα blush.

 

 

 

 

 

Επιπλέον, στο Advent Calendar υπάρχουν 24 χάρτινα σακουλάκια με διαφορετικά, σχέδια και 24 ταιριαστά χρυσά αυτοκόλλητα για να τα συνδυάσετε και να φτιάξετε τα δικά σας εξατομικευμένα δωράκια.

 

 

 

Aυτό το DIY της Catrice με τα σακουλάκια και τα γιορτινά αυτοκόλλητα,  είναι μια  όμορφη ιδέα για μικροδωράκια σε φίλες και αγαπημένες  κατά τη διάρκεια των γιορτών. Κάνετε μια μικρή συγκέντρωση για τσάι με φίλες, ένα κρασί το βράδυ, ένα γιορτινό τραπέζι; Σας βγάζουν ασπροπρόσωπες σαν party favors. Εγώ το κάνω αυτό κάθε φορά στις γιορτές γιατί τα 24 προϊόντα είναι υπέρ αρκετά για να χαρώ και εγώ, αλλά και οι φίλες μου.

 

Φυσικά τα σακουλάκια με τα αυτοκόλλητα δεν είναι υποχρεωτικό να περιλαμβάνουν κάποιο προϊόν μακιγιάζ, μπορείτε να τα γεμίσετε με γλυκά, με καραμέλες, με ένα αξεσουάρ, με ένα μήνυμα αγάπης, ό, τι θέλετε εν ολίγοις.

 

 

 

 

 

 

Ρίξτε μια ματιά στη φωτό με τα προιόντα του advent. Και τι δεν περιλαμβάνει. Τέσσερις multi παλέτες, προϊόντα για τα μάτια, προϊόντα για τα χείλη, προϊόντα για το πρόσωπο, πινέλο, highlighting drops,  βερνίκια νυχιών- δεν του λείπει τίποτα για ολοκληρωμένο μακιγιάζ.

 

 

 

 

 

Και όπως πάντα σούπερ τιμή στα 39,99Ε. Ε, εντάξει, τα αξίζει τα λεφτά του, έχεις ό,τι χρειαστείς από προιόντα μακιγιάζ, σχεδόν μέχρι μέχρι την επόμενη χρονιά.

 

 

25 Σχόλια
  1. Καλημερα
    Ε …ενταξει για οποια θελει ολα τα προιοντα μακιγιαζ , πραγματικα τα εχει ολα για ολοκληρωμενο μακιγιαζ
    Δεν ηξερα οτι η συγκεκριμενη εταιρεια βγαζει ημερολογιο
    Το διαβασα οταν το εγραψε η @Maryl και φυσικα φετος που εβαλα σκοπο να τα δω ολα , ειναι μεσα στα τεσσερα που εχω καταληξει στην τιμη που μπορω να δωσω
    Χορηγος δεν με εχει πλησιασει για να μπορω να παρω τα ονειρεμενα beauty ημερολογια που εχω δει στις ακριβες τιμες
    Περιμενω ομως…..

  2. τι ωραίο και για δώρο και πανέμορφο πινέλο!!!

  3. Μπορω να πω οτι ειναι το καλυτερο ολοκληρωμενο ημερολογιο μακιγιαζ σε
    προσιτη τιμη😃

  4. Φοβερή τιμή για full size προιόντα και χωρίς ελλείψεις! Νομίζω από όσα έχουμε δει ως τώρα ξεχωρίζει αυτό,του Ysl και των sephora

  5. Πολύ όμορφο beauty Calandar και πραγματικά σε καλή τιμή. Super ιδέα το κάλεσμα- μοίρασμα με τις φίλες μας! Και πόσο πολύ αγαπώ να τυλίγω εγώ τα δώρα των αγαπημένων μου! Εξαιρετική σκέψη από την Catrice το DIY
    xx

  6. Εντυπωσιακό advent calendar! Τέλεια η ιδέα με τα χάρτινα σακουλάκια! Να σπεύσουμε…

  7. @Rania: Ε ναι, πραγματικά αξίζει. Essence και Catrice κάνουν ωραία δουλειά τα Χριστουγεννα!

  8. @TZENH KAΣΑΠΙΔΟΥ: Αυτό είναι! Nα δούμε όσα περισσότερα κυκλοφορουν, έτσι ωστε να καταλήξουμε στα αγαπημένα μας, πριν φτιαξουμε τις wish-lists!

  9. @Sofia Marga: Και εγώ τρελαίνομαι να το κάνω αυτό με τις φίλες μου! Σαν μικρά κοριτσάκια κάνουμε όλες! Τα Χριστούγεννα πρέπει να τα μοιράζεσαι με όλους τους τρόπους!

  10. @Amalia: Να και σε βγάζει και από τη σκέψη της συσκευασίας! Φωνάζεις τις φίλες σου και τα έχεις όλα έτοιμα.

  11. Της Catrice το advent calendar είχα κερδίσει περσι και ειλικρινά ήταν τοσο όμορφο και τοσο πολλά τα καλλυντικά που η τιμή του είναι δυσανάλογα μικρή! Το συστήνω ανεπιφύλακτα, είναι εξαιρετικό για δώρο! 💕💕

  12. Ναι, @Julia μου, ακριβώς! Κι οι κόρες μου, αυτό ακριβώς μου λένε! Πώς κάνω σαν μικρό παιδί! Και μία από τις πιο αγαπημένες μου ασχολίες είναι η στιγμή που αμπαλαρω τα χριστουγεννιάτικα δώρα μου για όλη την οικογένεια, και η τοποθέτηση τους κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο!
    xx

  13. Και για μενα αλλα και για δωρο ειναι οτι πρεπει

  14. Wow! Πραγματικά εντυπωσιακό! Όμορφη συσκευασία, πλήρης προϊόντων (τι άλλο να ζητήσει κανείς;) και σούπερ τιμή! Εξαιρετική ιδέα για δώρο!
    Υ.Γ. Bb girls, εκστασιάζεστε και εσείς να προσφέρετε δώρα τα Χριστούγεννα; Είναι η καλύτερή μου να ψάχνω δωράκια για οικογένεια και φίλους, το χαίρομαι απίστευτα πολύ! Ελπίζω να μη μας στερήσουν τη χαρά φέτος με lockdown, θέλω να βγω και να χαζεύω τις στολισμένες βιτρίνες – χώρια που οι άνθρωποι με τα καταστήματα περιμένουν πώς και πώς να δουλέψουν αυτές τις μέρες!

  15. Βλέπω πως περιλαμβάνει και το primer και το concealer και το top best seller foundation…. είναι εξαιρετική η τιμή του,αν αναλογιστεί κάποιος πως τα προ’ι’όντα είναι κανονικού μεγέθους…. είμαι σίγουρη πως η MARYL θα το αγοράσει ξανά και φέτος….

  16. @Sheena, είναι το καλύτερο μου στις γιορτές! Να βγαίνω να βλέπω βιτρίνες και μπαζαρ και να παίρνω δώρα για όσους περισσότερους μπορώ! Μου αρέσει τόσο πολύ να μπορώ να δίνω χαρά σε κάποιον φίλο/συγγενή/γείτονα με αυτόν τον τρόπο! Και μετά μου αρέσει να τα τυλίγω, να βάζω κορδέλες, φιόγκους πάνω στις συσκευασίες..! Για αυτό ,(και όχι μόνο) ελπίζω να τα καταφέρουμε να ψωνίσουμε τα δώρα μας φέτος κανονικά!
    xx

  17. Ε ναι!!! Αυτό περίμενα!!! Υπέροχα Όλα και φοβερή η τιμή του!!!! Ένα για μένα και ένα για δωράκι στην αδερφή μου…💜💜💜💜❤❤❤❤💙💙💚💚💚💚💛💛💛💛💛💛💜💜💜❤❤❤💙💙💚💚💚💛💛💛💛💛💙💙❤❤❤💜💜❤💙💚💚💚💙❤❤❤
    Ειλικρινά όπως το λες!!!! Ότι χρειάζεσαι για όλη τη χρονιά💜💜❤❤❤❤💙💚💚💚💛💛💛💛

  18. Επίσης να πω πως εμένα μου αρέσουν και τα προϊόντα της revolution η οποία βγάζει κάθε χρόνο calendar το οποίο είναι υπέροχο και πολύ οικονομικό. Αν θεωρεί διαφήμιση το σχόλιο μου ας διαγραφτει. Δεν έχω κανένα πρόβλημα!!!

  19. Τελειο ειναιιιιιι σκεφτομαι να το παρω και εγω γιατι και η τιμη ειναι σουπερ

  20. SUPER τιμή για τόσα πολλά καλούδια!Θα ήθελα να το πάρω φυσικά.

  21. Ουαου! Θα συμφωνήσω μαζί σας! Όντως είναι καταπληκτικό! Αλλά κορίτσια μου που μπορώ να το αγοράσω… Έψαξα στο Internet αλλά δε βρήκα κάτι!

  22. Ωραία ιδέα αυτό με τα μικροδωράκια.
    Μουτςς

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.