Fashion: Ώρα για εσώρουχα.

 

 

Είχε έρθει η στιγμή για μια ολοκληρωμένη συλλογή εσωρούχων και από τα πολυκαταστήματα Zara στις γυναικείες αλλά και τις αντρικές κολεξιόν.

 

Η  Zara Lingerie όπως θα ονομάζεται από εδώ και στο εξής,  έκανε το ντεμπούτο της στις 22 Οκτωβρίου. Τα εσώρουχα είναι σχεδιασμένα για να να προσφέρουν απόλυτη άνεση, ενώ τα κομμάτια της συλλογής φτιάχνονται χρησιμοποιώντας εξειδικευμένες  τεχνικές εσωρούχων.

 

 

 

 

Τα υφάσματα είναι καλής ποιότητας-μετάξι, alpaga, μαλλί, βαμβάκι– και κάποια από αυτά είναι αναμεμειγμένα με ελαφρύ τούλι. Στη συλλογή εκτός από εσώρουχα θα βρείτε επίσης  πυτζάμες, ρόμπες, μάσκες ύπνου, κορμάκια και κασκόλ, σε μία αρκετά μεγάλη γκάμα χρωμάτων.

 

 

 

 

 

 

 

Η νέα συλλογή αποτυπώνεται σε μια σειρά από πορτρέτα, μέσα από τον φωτογραφικό φακό της Annemarieke Van Drimmelen, με μια black & white ρομαντική  αποτύπωση των γυναικών σε φυσικές και προσωπικές στιγμές.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η νέα συλλογή εσωρούχων ΖΑRA  θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά online.

 

 

Για τον επόμενο μήνα τουλάχιστον,  ξεχνάμε κάπως τα εξώρουχα– και που να τα βάλεις εξάλλου;- και μας βλέπω να το ρίχνουμε στα εσώρουχα. Εγώ για άλλη μια φορά την πάτησα όπως στα τέλη Φεβρουαρίου που είχα ανανεώσει κάπως την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα και όπως τα αγόρασα, έτσι έμειναν αφού όταν τελικά «βγήκαμε» ήταν καλοκαίρι. Και αυτή τη φορά γύρω στα μέσα Οκτωβρίου έκανα τα ψωνάκια μου– και από ό, τι πήρα μόνο ένα φόρεμα πρόλαβα να βάλω. (δεν με βοήθησε και ο καιρός βλέπετε…). Eίμαι όμως αισιόδοξη, θα τα βάλω όλα τον επόμενο μήνα και σίγουρα θα ψωνίσω και στα mid sales του Νοεμβρίου. 

 

Όπως και να έχει πάντως, είναι μια καλή εποχή για να  βγάλουμε το άχτι μας στα εσώρουχα, τα lingerie, τα χαριτωμένα home wear, τις όμορφες σατέν πυτζάμες  και με αφορμή το λανσάρισμα της σειράς Zara Lingerie ας δούμε κάποιες άλλες αγαπημένες μάρκες εσωρούχων:

 

 

Calvin Klein

 

Τι να πεις γι’ αυτά; Ίσως η πιο αναγνωρισμένη μάρκα εσωρούχων. Λατρεύονται από άντρες και γυναίκες εξίσου και μας έχουν δώσει και κάποιες από τις καλύτερες καμπάνιες ever. Απλά, όμορφα, εκλεπτυσμένα,  «τριζάτα» (όπως τα λέω εγώ). Και για όλα τα μεγέθη.

 

 

 

La Perla

 

H σοφιστικέ Ιταλική μάρκα που έκανε το ντεμπούτο της το 1954, επανασχεδίασε τον τρόπο που φορούσαν εσώρουχα οι γυναίκες μέχρι τότε  και λέγεται ότι ήταν η αγαπημένη της μοναδικής ιταλίδας Sofia Loren. Για όσες ψάχνουν πολυτέλεια που δεν «φωνάζει». Μετάξι, αέρινη δαντέλα αλλά και πιο απλά και καθημερινά κομμάτια πάντα όμως με μοναδική ποιότητα.

 

 

 

 

Savage X Fenty

 

Η Rihanna μπήκε και στον χώρο των εσωρούχων και η αλήθεια είναι ότι δημιούργησε όμορφες κολεξιόν για κάθε μέγεθος, κάθε στυλ και κάθε νούμερο- από τα πιο small έως τα πιο large sizes γιατί κάθε γυναίκα είναι ποθητή και πρέπει να νιώθει αυτοπεποίθηση. Από τις πρώτες all inclusive μοδάτες μπράντες εσωρούχων.

 

 

 

 

Wolford

 

All time classic μάρκα με θηλυκές προτάσεις για κάθε γυναίκα. Μετάξι, αλλά και σχέδια που αγκαλιάζουν και «στενεύουν»  τη γυναικεία σιλουέτα, οι περισσότερες προτάσεις έχουν μια vintage εσάνς.

 

 

 

 

Maison Lejaby.

 

Στυλ αλλά και άνεση από τη γαλλική μάρκα εσωρούχων.  Eίτε ψάχνετε άνετα κομμάτια για το γραφείο, είτε πιο πολυτελή για το βράδυ δεν θα σας απογοητεύσει.

 

 

 

 

Kiki de Montparnasse

 

Κάτι ανάμεσα σε street wear και sleepwear,  αισθησιακό αλλά και fashion forward. Για πολλές είναι το ιδανικό brand για ταξίδι του μέλιτος αφού είναι τόσο- όσο sexy.

 

 

 

 

 

Αgent Provocateur

 

Κάθε γυναίκα κάποια στιγμή πρέπει να αποκτήσει στη ζωή της ένα Agent Provocateur κομμάτι. Η  Αγγλική μάρκα ιδρύθηκε το 1994 από τον γιο της σχεδιάστριας Vivienne Westwood, Joseph Corre. Το πρώτο κατάστημα άνοιξε στο Soho, στην Broadwick Street.  O πιο κοντινός tube station για να φτάσεις εκεί ήταν η Tottenham Court Road. Έβγαινα από το σταθμό, κατευθείαν στον πρώτο δρόμο αριστερά και μετά πάλι αριστερά και έφτανα στην βιτρίνα και χάζευα με τις ώρες. Δεν ήμουν ούτε σε ηλικία, ούτε σε budget για A.P. αλλά για να μου φύγει το μαράζι αγόρασα ένα nude μεταξωτό νάιλον καλσόν, με κόκκινο πέλμα και κόκκινη ραφή στο πίσω μέρος (!), από τη σειρά Agent Provocateur “Maitresse” μέσα σε μια χρυσή θήκη- συσκευασία. Το έχω ακόμα  στη ντουλάπα μου. Σέξι, παιγνιδιάρικα, femme fatale σχέδια, υπέροχα για κάθε περίσταση που θέλεις κάτι … διαφορετικό.

 

 

 

 

 

 

22 Σχόλια
  1. @Julia ακριβώς την ιδια κουβέντα έκανα και εγω…που να αγοράσεις καινούρια ρούχα αφου σε λιγο δεν πρόκειται να τα φορέσεις 😑Εχουμε μπει στην mid season sale εποχη και την πρωτη Κυριακη επρεπε να ειναι τα καταστήματα κλειστά!Μηπως πρέπει να κάνουμε ηλεκτρονικά ψωνια για ανοιξιάτικα/καλοκαιρινά αφου τοτε βλεπω να βγαινουμε με ασφαλεια 😤
    Τελικα καλα τα λες τα εωρουχα/πιτζαμες θα εχουν ανοδο απο εδω και περα 😊Βλεπω οι εταιριες να βγαζουνε νεα σειρα ρουχων αποκλειστική για το σπιτι 😁😁😁
    Παντως η νεα σειρα εσωρουχων που εβγαλαν τα πολυκαταστημαυα Zara την βρισκω αξιολογη!

  2. @SofiaT: Αγαπημένη διατηρώ την αισιοδοξία μου και πιστεύω ότι θα είμαστε εντάξει σε ένα μήνα. Και θέλω πολύ να κάνω τα ψώνια μου στα mid sales. Έρχονται Χριστούγεννα, η λίστα μου είναι ατελείωτη! Πάντως ναι, χαμός θα γίνει με το home wear, συμφωνώ. Θεωρώ και εγώ ότι δεν τα καταφερε και άσχημα η Zara…

  3. Εγω πάντως το περασμενο σκ αγόρασα μερικα άνετα κομμάτια Homewear…. γιατι φέτος το χειμώνα μας βλέπω να τα χρειαζόμαστε περισσότερο από τα ρούχα… 😉 Από εσωρουχα προτιμώ τα ιταλικά Lovable.
    Οσο για την αξεπέραστη Agent Provocateur, που μπροστα της ωχρια η υπερεκτιμενη Victoria Secret, φοράω αυτες τις μέρες που ψύχρανε λίγο, το υπέροχο, κλασσικό και φανταστικό άρωμα της Agent Provocateur.

  4. @Julia μου και εγω θα το ηθελα αυτο!!αλλα δεν νομιζω μεσα σε τοσο λιγο χρονικο διαστημα θα φυγει ο covid ….χαλαρωσαμε πολυ το καλοκαίρι και μετα με αποτελεσμα τα κρουσματα να εχουν ξεφύγει κατα πολυ…εγω φοβάμαι οτι δεν θα αποφύγουμε το lock down απο την στιγμη που κυκλοφορούμε ολοι εξω ο covid βρίσκει προσχαρο εδαφος να μεταδοθεί 😫 Μακαρι με τα νεα μετρα να περιοριστεί λιγο η κατάσταση και να την γλυτώσουμε.

  5. @Stella: Έχει ωραια πράγματα και η Victoria τώρα που το λες.. – mea culpa που δεν την πρόσθεσα. Εκτός από εσώρουχα, έχω μια κόκκινη ρόμπα- μπουρνούζι που 10 χρόνια μετά, είναι σαν να την αγόρασα χθες…

  6. @SofiaT: Συμφωνώ απόλυτα Σοφάκι. Παρα- χαλαρώσαμε και τώρα το πληρώνουμε…(εγώ πάντως ήμουν πολύ προσεκτική όλο το καλοκαίρι σε σημείο που οι φίλοι μου, μου έκαναν πλάκα…)

  7. Καλησπερα. Δεν ήξερα την αγγλική μάρκα Agent Provocateur, την έμαθα μόλις τώρα (!) από την όμορφη ιστορία σου @Julia με το ιδιαίτερο καλσόν! Μπράβο που μπορείς και διατηρείς τέτοια κομμάτια! Εμένα, πολύ αγαπημένη μου εταιρεία είναι η Lejaby Κάποτε τα εσώρουχα μου ήταν αγορασμενα μόνο από αυτήν. Τα Zara μου άρεσαν πολύ, και πιστεύω πως και οι τιμές τους είναι προσιτές όπως γενικά οι τιμές των Zara. Μάλιστα, και λόγω εποχής αλλά και λόγω των καταστάσεων που ζούμε όλοι μας, τα εσώρουχα και η ένδυση για μέσα το σπίτι, είναι must! Και επειδή έχω να κάνω και κάποια δώρα, νομίζω, πως θα είναι και πολύ πολύ χρήσιμα!
    xx

  8. Kαλημερα
    Ομορφα εσωρουχα εχουν ολες οι εταιρειες που αναφερεις
    Οσο αφορα τα ΖΑΡΑ θα ηθελα να τα δω σε φυσικο καταστημα πρωτα
    Ειμαι λιγο διστακτικη στις οnline επιλογες μου σε αντιθεσ με την κορη μου που εχει γινει εξπερ
    Για τον φετεινο χειμωνα σιγουρα οτι αφορα τν διακοσμηση σπιτιου και τα Homewear κομματια θα εχουν τον πρωτο λογο
    Χθες που ημουν στα ZARA HOME μετανιωσα που δεν αγορασα μια γουνινη κουβερτα σε εκπληκτικο πρασινο βαθυ χρωμα που βρηκα, γιατι πλεον δεν υπαρχει ουτε οnline
    Απο οτι μου ειπαν οι κοπελες φετος εχουν μεγαλυτερες πωλησεις στα ειδη σπιτιου
    Εκεινα παλι που φευγουν σαν ζεστο ψωμακι ειναι τα κερια και αρωματικα χωρου

  9. @Sofia Marga: Α, τι καλή ιδέα! homewear για Xmas δωράκια! Δεν το είχα σκεφτεί! Σούπερ ιδέα Σοφία μας!

  10. @Rania: Ρανια μου δεν ξέρω αν θα αλλάξει κάτι αργότερα πάντως προς το παρόν το Zara Lingerie θα το βρίσκεις αποκλειστικά και μόνο online.
    (Και άλλη γούνινη κουβέρτα;; Δεν ειχες αγοράσει και μια animal print πέρυσι;; Α πες το ότι από σένα έχουν έλλειψη τα Zara Home! 😀😀😀)

  11. @julia Ναι ειχα αγορασει περυσι καλα θυμασαι
    Ε βαζω και εγω το χερακι μου στο να υπαρχει ελλειψη απο εμπορευματα
    Και να φανταστεις οτι κοιμαμαι με μια απαλη λεπτη κουβερτα ολο τον χειμωνα και ανοιχτο παραθυρο. Και χωρις καλτσες και παντοφλες κυκλοφορω μεσα στο σπιτι ασφαλως γιατι δεν αντεχω την ζεστη

  12. Μου αρέσει που θα υπάρχουν online γιατί ειμαι τρελή φαν των online αγορών😀😀η χάρη μου εχει φτάσει παγκόσμια στο online shopping δεν το συζητώ!! Λέω στον άντρα μου όσα λεφτά κ να είχα τόσα πιο πολλά θα αγόραζα! Ειδικά με paypal που τα προπληρώνεις κ μετά όταν σου έρχεται χαρτί να τα παραλαβεις ή στα φέρνει ο κούριερ είναι σαν να έρχεται ο Άγιος Βασίλης😂😂 γιατί έχεις ξεχάσει ότι τα πλήρωσες! Πάντως Calvin Klein no1 για εμένα κ από ποιότητα κ στο στυλ που μου αρέσουν!!

  13. @Rania: Και αυτό το θυμάμαι! Σορτσάκι χειμώνα – καλοκαίρι!! ( πάντως το σμαραγδί χρωμα της κουβέρτας πρέπει να είναι υπέροχο…)

  14. @JULIA οντως ειναι καταπληκτικο χρωμα
    Ειναι επισης το χρωμα που υπερτερει φετος στα διακοσμητικα για το χριστουγεννιατικο δεντρο και το σπιτι
    Και το ειδα σε οσα μαγαζια βρηκα χριστουγεννιατικα ειδη να ειναι το βασικο χρωμα.
    Μεταξυ αυτων και το MARKS &SPENCER που εφερε αρκετα χριστουγεννιατικα και φυσικα ξετρελαθηκα και απο αυτο το καταστημα

  15. Πολύ ωραία τα εσώρουχα.όταν τα αγοράζω ανανεώνομαι.Όσο για τα εξώρουχα χαχα,τι να πω;έχω από πέρυσι,από πριν την καραντίνα αφόρετα.Και φέτος τον Οκτώβριο αγόρασα κάποια,αλλά δεν βλέπω να τα φοράω.Εμείς στα σχολεία κανονικά αλλά μέχρι πότε;Μου είπε και μια πωλήτρια προ ημερών να δω τις καινούργιες κάπες που έφεραν.Τι να δω,έχω αφόρετη απο τον Φλεβάρη της είπα και απογοητεύτηκε.Πάντως,μόνο online shooping βλέπω και τίποτα άλλο για τη συνέχεια.

  16. @Marianna: Δυο τρεις φορές την εβδομάδα θα κάνω μια βόλτα στα μαγαζιά και όλο και κάτι θα πάρω. Διάφορα, όχι μόνο ρούχα. Νομίζω είναι ψυχολογικό. Να προλάβω πριν μας κλείσουν και τη λιανική που πολύ το φοβάμαι..

  17. Κι εγώ, χρόνια τώρα, από Ζαρα αλλά και απο H&M ψωνιζα εσώρουχα και πιτζαμουλες.. Αλλά τα τελευταία χρόνια έχει λανσάρει και η Αvon κατι τέλειες πιτζάμες για άντρες, γυναίκες και παιδιά καθώς και ολόσωμες φόρμες – πιτζαμες για γυναίκες, τόσο εντυπωσιακα που νιώθεις star μέσα στο σπίτι σου😉

  18. Ηοmewear κι εσώρουχα ειναι και ήταν πάντα απο τις αγαπημένες μου αγορες…. La Perla, lejaby ,DIM, Intimissimi και oysho ειναι απο τα αγαπημένα μου brands…. για καθημερινη χρηση προτιμω τα εσωρουχα χωρις ραφες γιατι δινουν αξεπεραστη ανεση….

  19. Γέλασα παρά πολύ με ένα ποστ στο fb που έλεγε: Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε τα χειμωνιάτικα ρούχα σας, κατεβάστε μόνο τις πυτζάμες σας γιατί μόνο αυτές θα χρειαστείτε!!!! Και απ ότι φαίνεται έχει απόλυτο δίκαιο!!! Θεσσαλονίκη και καραντίνα θα πάνε παρέα για αρκετό διάστημα απ ότι βλέπω!!!💜💜❤❤❤💙💚💚💛💛💚💛💜💜❤💙💙💙❤💛💛💚💚 Συνήθως ψωνιζα εσώρουχα από Intimissimi,oysho και μινερβα(για καθημερινά) και med(για special moments). Ωραία η συλλογή από zara!!! Θα την έχω κατά νου αυτές τις μέρες που θα ψωνίζω από το ίντερνετ αναγκαστικά!!!! 💜💜💜❤❤❤💙💙💚💛💛💛💛💚💚💜💜💜❤❤💙💙💚💛💛💛💚💛

  20. Φιλη μου ελεγε οτι οι πυτζαμες πουλανε τρελα . Εγω παλι προχθες αγορασα ποσα ρουχακαι δεν βλεπω να τα φοραω χαχα

  21. Ωραίες προτάσεις.Θα τις έχω υπόψιν.
    Μουτςς

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.