Πόσα αρώματα Burberry “Her” υπάρχουν τελικά;

 

 

 

Γύρω στα τέλη του καλοκαιριού βγήκαμε ένα βράδυ για ποτό με αγαπημένη φίλη. Εκείνο το βράδυ- όλως περιέργως- φορούσα μόνο ένα άρωμα, το Burberry “Her”,  “London Dream”. 

 

Μόλις μπήκε στο αυτοκίνητο μου η πρώτη της κουβέντα ήταν πολύ ωραίο το άρωμά σου, ποιο είναι;”. «To Burberry Her» της απάντησα εγώ – της είπα και δυο τρία πράγματα ακόμα για τον διάσημο και αγαπημένο μου αρωματοποιό Francis Kurkdjian και η συζήτηση περί αρώματος, έληξε εκεί.

 

Την επόμενη μέρα κατά τις 2 το μεσημέρι, με παίρνει τηλέφωνο μέσα από γνωστό κατάστημα καλλυντικών και ακουγόταν κάπως αγχωμένη. “Ρε συ, είμαι εδώ για να αγοράσω το χθεσινό σου άρωμα που πολύ μου άρεσε, αλλά τα έχω μπερδέψει! Όλα Her λέγονται!  Ποιο “Her” φορούσες εσύ χθες;” “Ναι, ναι!” της απαντάω- “δίκιο έχεις- φορούσα το Burberry Her London Dream”.  Έκλεισε το τηλέφωνο και  το αγόρασε επί τόπου φυσικά.

 

Εκείνες λοιπόν τις μέρες σκεφτόμουν ότι αν έχει μπερδευτεί η φίλη μου – πού είναι άκρως beauty addict – είναι πολύ πιθανό να έχετε μπερδευτεί και εσείς με τα διάφορά «Her»  που κυκλοφορούν. Ίσως λοιπόν είναι μια καλή ιδέα, να  δούμε σήμερα και τα τέσσερα που κυκλοφορούν- σύμφωνα με τους connoisseurs των αρωμάτων,  ονομάζονται flankers* και να ξεμπερδευτούμε.

 

Πάμε λοιπόν:

 

HER EAU DE PARFUM

Ένα φρουτώδες, gourmand, “περιπετειώδες”, ένα  άρωμα που αναμειγνύει μαύρα φραγκοστάφυλα, βατόμουρα και σμέουρα με νότες από βιολέτα και γιασεμί, περιτυλιγμένες από ξύλο και κρεμώδες amber. Κάπως σαν αρωματικό energy drink. 

 

 

 

 

HER BLOSSOM EAU DE TOILETTE

Το Burberry Her Blossom με νότες από μανταρίνι και ροζ πιπέρι στην κορυφή συνδυασμένες με άνθη δαμασκηνιάς και παιώνια. Στη βάση,οι νότες από κρεμώδες σανταλόξυλο και musk προσθέτουν ζεστασιά και βάθος σε αυτό το απαλό, φρουτώδες άρωμα. Ένα εκλεπτυσμένο, αέρινο άρωμα, που φοριέται όλες τις εποχές. 

 

 

 

 

HER INTENSE

Μυστηριώδες και φρουτώδες, το Burberry Her Intense είναι μία πιο έντονη εκδοχή του κλασικού Eau de Parfum με νότες από βατόμουρο, μεθυστικό γιασεμί και ζεστή βενζόη. Πλούσιο, έντονο, ένα touch πιο αισθησιακό και μυστηριώδες από τα “αδερφάκια” του.

 

 

 

 

 

HER LONDON DREAM

Φωτεινό και λαμπερό, το αυθεντικό άρωμα του Her εξελίχτηκε στο Her London Dream. Οι νότες κορυφής από ώριμο λεμόνι και φρέσκο τζίντζερ, σε συνδυασμό με το ρομαντικό τριαντάφυλλο και την παιώνια στην καρδιά, χαρίζουν ένα παιγνιδιάρικο, δροσερό αλλά και “πιπεράτο” – και για μένα τουλάχιστον- υπέροχο άρωμα.

 

 

 

 

Ας ρίξουμε και μια ματά στη νέα καμπάνια του Burberry Her με πρωταγωνίστρια τη Fran Summers,  Creative Director Riccardo Tisci και φωτογράφο τον Mario Sorrenti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*flankers: τα αρώματα που δημιουργούνται με βάση ένα άρωμα που προυπήρχε και λανσάρονται είτε με κάπως διαφορετικές νότες, άλλοτε πιο έντονες και άλλοτε πιο ελαφρές, είτε με διαφορετικό packaging, είτε (πιο σπάνια) με διαφορετικό όνομα ή συμπληρωματικό όνομα, πχ Her “London Dream” κ.λ.π.

 

 

 

30 Σχόλια
  1. Οπως τα Caudalie ετσι και τα αρωματα Burberry ειναι τα αγαπημένα μου!!Οσο και να τα αποχωριστώ (υπαρχουν πολλοι πειρασμοί) παλι γυρναω σε αυτα!! Πρωτο και πολυ αγαπημενο το
    Burberry classic ❤μετα το Weekend❤ ακολουθει το touch❤σιγουρο το Burberry london❤και εννοηται για το burberry Brit Rhythm❤❤
    Τωρα λογο του covid εχασα λιγο την επαφη …σιγουρα με την πρωτη ευκαιρια θα παω να τα ψαξω😁

  2. Καλά Τζούλια είσαι απο μόνη σου σκέτη ανακάλυψη χαχαχα😀beauty γκουρού!! Αυτό με τα “flankers” αρώματα δεν το γνώριζα καν,δεν μου έχει περάσει ποτέ απο το μυαλό κ όντως γιατί μου έρχονται στο μυαλό μου κάποια τέτοια αρώματα οπως του Trussardi τα uomo κ από Dior τα poison-poison girl,pure poison,hypnotic poison. Σωστά?😊

  3. @SofiaT: Καλά αν πιάσουμε οοοοολα τα Burberry δεν θα τελειώσουμε ούτε αύριο. Σήμερα είπα να μείνω στα “Her”. Στο μεταξύ – δεν ξέρω αν το γνωρίζεις- είναι το πιο πετυχημένο αρωματικό brand με τις περισσότερες πωλήσεις πανελλαδικά.

  4. @TZENH KAΣ: Πολύ σωστά! Πολύ σωστά! Κράτα όλες τις πληροφορίες σαν καλή μαθήτρια, γιατί μπορεί να κάνουμε κανένα τεστάκι όπου να’ναι και πρέπει να αριστεύσετε τα bb girls!! 🙂 🙂 🙂

  5. @Julia δενντο γνωριζα αυτο!!Χαίρομαι ομως ιδιαιτερα μιας και ειναι η αγαπημενη μου εταιρια😁😁

  6. Εξελίσσομαι εξελίσσομαι!! Χαχα.. μπορεί στα γραμματα να ήμουν του 16-17 αλλά στο beauty κομμάτι μες τη προηγούμενη καραντίνα είναι λες κ διάβαζα για το πανεπιστήμιο😀 Κάνε όσα τεστ θέλεις να φανταστείς έχω διαβάσει πόσα άρθρα του beautyblog που ήταν 3-4 χρόνια πριν😊😊😊

  7. @Julia να φανταστείς χρησιμοποιώ πλέον μονο ανθονερα για τονωτικη λοσιόν κ μάντεψε…απο ένα αρθρο της Στέλλας που έγραφε για τα ανθόνερα το 2015-16 κάπου εκεί κ από τότε που το διάβασα δεν έχω χρησιμοποιήσει τίποτα αλλο σε τονωτική λοσιόν

  8. @ΤΖΕΝΗ ΚΑΣ: Καλά, η Στέλλα, έχει δώσει απίθανα μαθήματα beauty εδώ και πολλά χρόνια. Και τι δεν μας έχει μάθει! Πακτωλός γνώσεων και ενημέρωσης!

  9. Kαλημερα σε ολες Δεν ειχα προσεξει ποτε οτι το her υπηρχε στα αρωματα
    Εκπληκτικα ολα τα αρωματα Burberry . Moυ ταιριαζαν πολυ
    Θυμαμαι ενα αρωμα που ειχε βγαλει Burberry body που οι περισσοτερες γυναικες που ερχονταν στην δουλεια φορουσαν αυτο το αρωμα
    Που ηταν και πολυ αναγνωρισιμο επισης. Ακομη ενα που μου αρεσε πολυ ηταν το HER INTENSE
    Αυτο που φορας Τζουλια δεν το εχω μυρισει
    Στην πρωτη ευκαιρια θα το κανω

  10. @Rania: Πολύ ωραίο και το Her Intense αλλά θα μείνω σε αυτό που είπες για τις Body Lotions και Creams. Είναι υπέροχες!

  11. @Rania2: Συγνώμη Ρανια μου διάβασα γρήγορα. Εννοείς το άρωμα Burberry Body. Πάντως ξαναγράφω ότι όλες οι body creams του brand είναι υπέροχες.

  12. Μα καλά… Να ‘ταν μόνο τα Burberry!!!! Συγνωμη κι όλας, αλλα την τελευταία δεκαπενταετία όποιο αρωμα βγει ακολουθούν κι άλλα 100 flankers μετα, σε χρόνο dt! Αλλάζουμε μια νοτα κι αρχίζουμε…. Eau de parfum intense, eau de l’ eau de nuit, eau de nuit gold, eau de gold… και δε συμμαζεύται… Συγνώμη αλλά δεν συμμερίζομαι την φιλοσοφία των flankers. Αυτο για μένα δεν είναι αρωματοποιια, είναι marketing που λέει, “όσους δεν πιασαμε με το πρωτο, θα τους πιάσουμε με το δευτερο και με το τρίτο…. Μετα απο τρια χρονια καταργούνται τα μισά τουλαχιστον… Εν τω μεταξύ το ένα ‘αρωμα αντιγράφει το άλλο και κανενα δεν σου μενει. Μυριζεις τους γύρω σου και μοιάζει να φορουν όλοι το ίδιο ή παρόμοιο άρωμα… γρινιάζω το ξέρω, αλλά νιώθω, πως αυτο δεν είναι δημιουργία!

  13. Καλησπέρα! Από τους πιο ξεχωριστούς οίκους & από τα πιο αγαπημένα αρώματα! Δεν θα μπορούσε να λείπει από τη συλλογή μου ένα άρωμα Burberry. Ομολογώ όμως ότι δεν ήξερα ότι υπήρχαν τόσες πολλές εκδοχές του Her. Παλαιότερα είχα πάρει και για το έτερον ήμισυ το London (δώρο για εκείνον, οσφρητική ευφορία για μένα!) Πάντως, ένα είναι το συμπέρασμα, ύστερα κι από το τηλεφώνημα της φίλης που έψαχνε το σωστό Her:
    @Julia μας, είσαι μια real διαφήμιση, το ξέρεις;
    xx

  14. @ΒΑΓΙΑ ο λογος που κρατουν το ίδιο όνομα κι αλλαζουν με το Intense κ.λ.π είναι καθαρα οικονομικός. Δεν χρειάζεται να πληρωσουν τα δικαιώματα ενος νεου ονόματος. Οποτε παιρνουμε π.χ το idole και του αλλαζουμε τα φώτα στις μετατροπές. Ποτέ το άρωμα δεν ήταν τόσο εφήμερο…

  15. @Sofia Marga: Χαχαχα! Και η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη φίλη μου έχει άλλο αγαπημένο άρωμα. Προφανώς της άλλαξα τη γνώμη και αγάπησε Burberry! 😀😀🌟🌟

  16. @JULIA εννοειται οτι και ολα τα body creams ειναι εξισου μοναδικα
    Κραταει το αρωμα τους και μονα τους οταν τα φορω σαν να εχω βαλει και αρωμα μαζι

  17. Αγαπώ τα αρώματα Burberry και μου ταιριάζουν πολύ. Eίναι τόσο σικάτα. Νομίζω το αγαπημένο μου είναι το Blush. Από τότε που το δοκίμασα δεν το αλλάζω. Αλλά και τα Her έχουν πολύ ενδιαφέρον.

  18. @ElEYTHERIA: Ανεξάντλητος ο οίκος πράγματι. Ούτε εγώ δεν θυμάμαι πόσα ακριβώς είναι τα αρώματα που έχουν κυκλοφορήσει. All time classic τα ρούχα, all time classic έχουν γίνει και τα αρώματα. Μεγάλες επιτυχίες!

  19. Από τα πρώτα αρωματα που είχα αγοράσει ήταν το Burberry Britt και μου ξύπνησε αναμνησεις το σημερινό post. Και το μπουκάλι του πανέμορφο είχε αυτο το καρό σχέδιο που έχουν οι καμπαρντίνες του Burberry. Από τα Her θέλω να δοκιμάσω το Intense. Είναι ακριβώς μέσα στα γούστα μου.

  20. @Rania @Julia συμφωνώ και γω με τα body creams. Και εξασφαλίζεις περισσότερη διάρκεια όταν χρησιμοποιείς και το ίδιο αφρολουτρο.
    xx

  21. @ANASTASIA: Αχ αυτές οι καμπαρντίνες… Ο οίκος Burberry για τις καμπαρντίνες είναι ο,τι και ο οίκος Chanel για το little black dress. Αξεπέραστος! 🌟

  22. Τον οίκο Burbery τον έχω συνδύασει με αυτά τα κομψότατα καρο ρούχα και κασκόλ και τις υπέροχες τσάντες, και δεν μπορώ να θυμηθώ αν έχω μυρίσει άρωμα του, αν και ψάχνοντας τη συλλογή μου από μινιατούρες ακριβών αρωμάτων είδα ότι έχω 1 μινιατούρα burberry και θα τη μυρισω οπωσδήποτε 😊 πολύ όμορφη και ταιριαστή η μούσα της καμπάνιας! Συμφωνώ με @Βαγια ότι με μπερδεύουν κ εμένα τα πολλά flankers, αλλά έχω καταλήξει πια τι είδους αρώματα μου ταιριάζουν κ ποιες μυρωδιές μου κάνουν κλικ(αν και τα πιο αγαπημένα μου τα έχουν πλέον καταργήσει)..

  23. Πλάκα μου κάνεις;! Μα είσαι μέσα στο μυαλό μου; Το ίδιο έπαθε και εγώ τις προάλλες(πριν την καραντίνα) όταν επισκέφτηκα ένα μαγαζί για να αγοράσω άρωμα!!! Άρχισε να μου λέει her το ένα her το άλλο her το επόμενο!!! Σε κάποια φάση γυρνάω και τις λέω μα μου δείχνεται διαφορετικά μπουκάλια με το ίδιο όνομα, πως γίνεται να είναι όλα her. Τελικά κάπως τα μπέρδεψε αλλά δεν κατάλαβα και Εγώ! 💜💜❤❤❤❤💚💚💚💚💚💛 Γυρισα σπίτι αλλα δεν θυμηθηκα να το ψαξω μεχρι που μου το θύμησες Εσύ!!!! Τέλεια η διευκρίνηση σου!!!! Μου έλυσες την απορία!!!!! 💜💜💜❤❤❤❤💙💙💛💛💛💛💚💚💛💚💚💜💜❤💙💙💙💜💛💛💚💚

  24. Burberry Weekend ήταν ένα από τα αρώματα στα νιάτα μου. Θυμάμαι την κρέμα σώματος που μπορούσε άνετα να φορεθεί ως άρωμα. Η μεγάλη παραγωγή αρωμάτων μας έχει προκαλέσει σύγχυση… Από την άλλη, δύσκολα πια συμβαίνει να φοράμε δύο πρόσωπα στον ίδιο χώρο το ίδιο άρωμα.

  25. @NikolM: Ειδες; Για άλλη μια φορά τα μεγάλα πνεύματα των bb girls συναντήθηκαν. 💜💜💜
    Όσο για το “Her” άστο… μεγάλο μπέρδεμα. Έως και οι πωλήτριες κάποιες φορές μπερδεύονται! 🤪

  26. @Amalia: Μάλιστα! Άλλη μια μεγάλη επιτυχία του οίκου μόλις μας την υπενθύμισες. Ναι οι κρεμες τους -το έγραψα και παραπάνω- είναι αχτύπητες! Σωστά. Πολλά αρωματα, πολλές επιλογές, πολύ προσωπικό πλέον το θέμα αφού ποτέ ένα άρωμα δεν μπορεί να μυρίζει ακριβώς το ίδιο σε κάθε γυναίκα. Θυμίζει μεν αλλά δεν είναι το «ίδιο» δε. 😘😘

  27. Το ιntense το εχω κι εγω ….τα υπόλοιπα όχι…. εχω βέβαια τα london & weekend….διαχρονικες αξιες…
    Τα flankers κι εμενα με μπερδευουν ….εγω προσπαθω να τα ξεχωριζω απο το κουτι και το μπουκαλι…. εκεί που παθαίνω ενα κοκομπλόκο με τα flankers ειναι τα ανδρικα…
    Test διαβαζουν τα μπιρμπιλωτα μαυ μάτια….πότε ,όμως;;;Προειδοποιημένο να ειναι για να προλάβουμε να είμεθα παρούσες, κυρία δασκάλα….

  28. Aααα και μιας και λέμε για flankers ,σας εχω το πιο κάτω…
    Aπο τα αγαπημένα δικα μου αρωματα ever ηταν κι ειναι το Beautiful απο Estee…. iσως κάποιες να γνωρίζουν πως το 1985 που η κυρία Estée Lauder παρουσίασε το νέο της άρωμα, Beautiful, σε ένα πλήθος κοσμικών και celebrities, μεταξύ τους ήταν και ο pop artist Andy Warhol…..ο Andy δήλωσε ότι το άρωμα της Estée από χίλια λουλούδια, ήταν το «νέο αγαπημένο του άρωμα» , τόσο πολύ που το φόρεσε και ο ίδιος. Τώρα για πρώτη φορά, τα δύο φλοράλ icons (Estee & Andy) ενώνουν τις δυνάμεις τους στην απόλυτη συνεργασία μεταξύ διαχρονικού αρώματος και μοντέρνου στυλ για να γιορτάσουν την 35η επέτειο του Beautiful με το νέο Beautiful Absolu , το οποίο φιλοξενείται σε νέο μπουκάλι και δίνει έμφαση στη συνύπαρξη της Estée και του Andy. Εμπνευσμένο από το αυθεντικό μπουκάλι Beautiful του 1985….
    Για όσες ενδιαφέρονται, θα το βρουν στο επίσημο eshop της Estee Lauder και σε όλα τα συνεργαζόμενα online καταστήματα. https://scontent.fath2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.15752-9/123655236_403359840693406_2168782590867747200_n.png?_nc_cat=111&ccb=2&_nc_sid=ae9488&_nc_ohc=OcKTp2KnsO4AX8dXKAO&_nc_ht=scontent.fath2-1.fna&oh=441341df5ae0b53212b62a889a67779b&oe=5FC9A4DB

  29. Τα flankers πρώτη φορά τα ακούω σαν ορολογία. Λύθηκε η απορία μου ωστόσο.
    Μουτςς

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.