Dior X- Mas 2020. To μακιγιάζ “Golden Nights”.

 

 

“Xρυσές Νύχτες» από τον οίκο Dior για τα Χριστούγεννα 2020,  με limited edition προϊόντα μακιγιάζ,  που «λυγίζουν» και τις πιο δυνατές από εμάς.

 

 

To design των προιόντων  με τις χιονονιφάδες απλώς σου κλέβει την καρδιά και πάμε να δούμε κάποια από τα limited edition προϊόντα.

 

 

Οι παλέτες ματιών  5 Couleurs Couture Golden Nights Eyeshadow Palette. Θα τις βρείτε σε 2 αποχρώσεις  Νο 089 Black Night και Νο 549 Golden Snow.

 

 

 

 

 

 

Η Rouge Dior Couture Collection με  6 αποχρώσεις,  Νο 999 Νο 028 Νο 665, Νο 666, Νο 772, και Νο 999 Matte.

 

 

 

 

 

Τα Diorific Lipsticks σε 4 αποχρώσεις  Νο 070, Νο 071, Νο 072, Νο 073

 

 

 

 

Το νέο Rouge Blush Golden Nights σε απόχρωση Νο 353 Rose Frisson

 

 

 

 

 

 

Η limited edition πούδρα Dior Forever Cushion Powder Νο 001 Golden Nights σε υπέροχη δερμάτινη θήκη.

 

 

 

 

Τα βερνίκια. Θα υπάρχει ένα  Diorific Top Coat Νο 001 Golden Snow για λάμψη σε κάθε απόχρωση που θα επιλέξετε και 3 ακόμα  Diorific Vernis Νο 649 Splendid Pink, Νο 767 Red Wonders, και Νο 997 Dark Nights.

 

 

 

 

 

 

Last but not least, τι να πούμε γι’ αυτό το Advent Calendar με 24 travel size προιόντα Dior, από  αρώματα, από  μακιγιάζ, φυσικά και  προιόντα περιποίησης, κ.α.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

To έχει σχεδιάσει η εικαστικός Safia Ouares,  η οποία εμπνεύστηκε μια μαγευτική χριστουγεννιάτικη νύχτα στο Παρίσι με αστέρια, χρυσόσκονη και Dior glamour. Το φυλάς για πάντα το κουτί.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aυτααααααά…. τι άλλα νέα εσείς;  Ακούω λοιπόν ότι ξεκινάει για άλλη μια φορά, η εποχή γυαλιών μυωπίας. Εξηγώ: έχω μυωπία και φοράω φακούς επαφής από τα 18. Τους φοράω βρέξει- χιονίσει και είναι το πρώτο πράγμα που κάνω αυτόματα κάθε πρωί, σχεδόν μισοκοιμισμένη πριν κάνω οτιδήποτε άλλο. Μισώ τα γυαλιά μυωπίας, αλλά  σπάνια, κάποιες χειμωνιάτικες Κυριακές τα φοράω, ας πούμε για να ξεκουράσω λίγο τα μάτια μου. Κατά τη διάρκεια του προηγούμενου lock down φόρεσα τα (μισητά) γυαλιά μου, περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Γι αυτό λέω, ότι ξεκινάει η εποχή «γυαλιά μυωπίας». Αλλά και  η εποχή για λίγο περισσότερο μποτέ. Ας πούμε ότι θα έχω λίγο περισσότερο χρόνο για μποτέ αφού στη δική μου δουλειά δεν θα αλλάξουν και πολλά πράγματα- εξ άλλου μάθαμε τώρα στις digital παρουσιάσεις και ήδη έχω μια, αρχές της επόμενης εβδομάδας. Έχω κάνει στοκ και δυο τρια βιβλία, είμαι ok, προς το παρόν. (αν και  τα βιβλία, στην περίοδο lock down δεν μου λείπουν ποτέ, έχω ανακαλύψει μεγάλο κόλπο για να τα προμηθεύομαι και δια ζώσης εκτός από online.  Όποια θέλει να της πω- γιατί το κρατάω κάπως κρυφό- ας μου στείλει email στο [email protected])

 

Δεν σας λέω ότι θα είναι εύκολο, ιδιαίτερα αυτόν τον συγκεκριμένο μήνα. Διότι το να μην ξεχυθώ στα μαγαζιά, τον κάπως ξενέρωτο Μάρτιο ok, το καταφέρνω. Να με κλείσεις όμως μέσα τον pre-xmas Νοέμβριο, είναι πρωτόγνωρο.

 

Χαλαρώστε, πάνω και πέρα από όλα προέχει η υγεία μας, οπότε εδώ θα το περάσουμε και αυτό, μαζί. Και θα τα λέμε και θα γελάμε και θα γκρινιάζουμε και online shopping θα κάνουμε, θα περάσει και αυτό. Και θα φτιάξουμε με ησυχία τις καλύτερες shοpping lists για μετά, θα το δείτε.

 

Προς το παρόν ετοιμαστείτε γιατί αύριο έρχεται αστρολογικό post από την αστρολόγο Ελίνα Βατικιώτη. Ποιο είναι το χρώμα σου, σύμφωνα με το ζώδιό σου και γιατί πρέπει να το εντάξεις στην καθημερινότητά σου;

 

Εγώ (για λίγο ελπίζω) βάζω τις γυαλούμπες μου και αποχωρώ.

 

 

 

 

See you soon bb girls, boys, world.

 

 

 

 

 

 

Ουπς! Να’ μαι πάλι! (δεν άργησα πολύ τελικά, κανά δεκάλεπτο…)

 

Ξέρω ότι δεν είναι επί του παρόντος,  αλλά για να μην απαντώ σε κάθε μια ξεχωριστά και επειδή έχω λάβει και μηνύματα  και mails , να σας ενημερώσω ότι το Advent Calendar της Catrice έχει εξαντληθεί από παντού. Μάλιστα στην εταιρεία μου είπαν ότι δεν έχει ξανασυμβεί καμία χρονιά να εξαντληθεί μέσα σε μια εβδομάδα (!) (όλες μαζί τρέξατε bb girls; ) Υπάρχει μια μικρή περίπτωση να ξαναέρθουν κάποια τεμάχια τον Νοέμβριο και αν συμβεί αυτό θα κάνω φυσικά  alert.

 

 

 

46 Σχόλια
  1. @Julia Καταρχήν αυτά που αποκαλείς “γυαλούμπες”” κ δεν τα θες καθολου να ξέρεις αν δεν το ξέρεις ήδη ότι σε κάνουν 16-20 χρονών! Δεύτερον αυτο το design του Dior είναι απλα μαγευτικό, κάτι που δεν βλέπουμε χιόνια τα τελευταία χρόνια, κάτι ότι τωρα με την καραντίνα μας βλέπω να τα βλέπουμε απ το παράθυρο,κάτι οτι η ψυχολογία μας είναι στα περίεργα της σαν τις ορμόνες νομίζω αυτό είναι το πιο χαλαρωτικό κ εποχικό design που έχουμε δει φέτος κ ναι σου κανει η πολυτέλεια Dior! Μέσα στα mini size προιοντα βλέπω κ 2 από τα πιο αγαπημένα αρώματα Sauvage αλλα κ το Addict αν δεν κανω λάθος! Οσο για την νεα μας καραντίνα αν κ δεν μας έλειψε, μου έλειψε ο επικοδομητικός χρόνος που είχα κ έκανα κ τα beaute μου, η ηρεμία μου, ο χρόνος να περιποιηθώ παραπανω το σπίτι, οι πολλές online αγορές μου κ τώρα ειμαι οκ θα ελεγα με αυτό, βέβαια θα δείξει ως πότε κ για να εγκαινιάσω κ την νεα καραντίνα σήμερα έκανα κ την online παραγγελία μου έτσι για το καλό😀 Για να δούμε κ τις αυριανές προβλέψεις ποιό χρωμα είναι για τα Διδυμάκια κ γιατί

  2. Τι να πρωτοσχολιάσω; Θα ξεκινήσω με τη σειρά με τον ανεπανάληπτο Dior που δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις. Αυτό το advent πρέπει να είναι το ομορφότερο που κυκλοφόρησε αυτή τη χρονιά. Τα γυαλιά σου πάνε μια χαρά και συμφωνώ και εγώ ότι η υγεία πάνω από όλα. Αρκεί να έχεις καλή διαδικτυακή παρέα!!

  3. Υπέροχο το advent calendar Dior!! 💜❤💙💚💛💜❤💙💚💛💜❤💙💚 Τα γυαλιά σου πάνε παρά πολυ!!! Και ήμουν έτοιμη να σου στείλω μνμ για τα catrice επειδή θέλω να το παραγγείλω για την αδερφή μου!!! Αναμένω μπας και βρω κανένα μέσα Νοεμβρίου…. Όντως πολύ δύσκολη περίοδος για καραντίνα, ο νους μου περπατάει στην αγορά της Τσιμισκή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με λαμπερά λαμπάκια παντού και αγοράζει ένα σωρό δωράκια!!!! Καλό κουράγιο σε όλες κορίτσια!!! 💜❤💙💚💛💜❤💙💚💛💜❤💚💙💛💜❤💙💚

  4. Αααα Επίσης να ρωτήσω κάτι… μπήκα να παραγγείλω το advent με τις καυτερές σάλτσες για το bbboy ❤💜 ( είναι από προηγούμενο ποστ) αλλά λέει ότι έρχονται από Αγγλία. Δεν θέλω να πληρώσω για εκτελωνισμο! Ξερει μηπως κανενας τι παιζει για αγορες απο UK? Το λεω επειδή έγινε το Brexit…

  5. @Nikol όχι δεν πληρώνεις τελωνείο ακόμα για παραγγελίες από Αγγλία κ εγώ παραγγέλνω συχνα από αγγλικά site..αυτό θα γίνει νομίζω τελη Δεκεμβριου ή Ιανουαριο απ όσο ξέρω σχετικα με εκτελωνισμό

  6. @TZENH ΚΑΣ: Τζενάκι, τζενάκι, με συμπαθείς, αλλά άστο… τα χάλια μου έχω με τις γυαλούμπες, αλλά anyway. Eίναι έτσι ακριβώς τα φετινά Dior καλούδια. “Μαγευτικά”. Νομίζω επί τούτου για να χαρούμε λίγο παραπάνω. Εξ άλλου, αν θυμάμαι καλά, ο Dior φέτος δεν έβγαλε Φθινοπωρινή κολεξιόν μακιγιάζ, οπότε τα έδωσε όλα στα Χριστούγεννα. Πάντως με τα σημερινά σου online ψώνια, μου έφτιαξες το κέφι, να το ξέρεις!!

  7. @Bάγια: Nα ήταν και χειμώνας, καλά θα ήταν. Πάλι με κοντομάνικο είμαι σήμερα…

  8. @ANASTASIA : Surprise!! Αφησα για το τέλος το καλύτερο advent!! χιχιχι… (καλά δεν υπόσχομαι ότι θα είναι και το τελευταίο που θα σας δείξω…)

  9. @Nikol M: Mε το που θα με πάρουν τηλέφωνο από την εταιρεία, θα σας ενημερώσω πάραυτα!! Δεν φαντάζεσαι πόσες το θέλετε! Αχ… πανέμορφη Θεσσαλονίκη… μου έχει λείψει τόσο πολύ. Από το 2017 έχω να έρθω ένα ταξιδάκι…

  10. @Nikol M: Με πρόλαβε το Τζενάκι… (αλλά και πάλι και μετά τον Ιανουάριο, πιστεύω θα βρεθεί κάποια φόρμουλα για τις online αγορές.. ή τουλάχιστον, το εύχομαι…)

  11. @ΤΖΕΝΗ Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες! Το διάβασα και εγώ σε διαφορά site αλλα είπα να το επιβεβαιώσω!!! Πάω γρήγορα να παραγγείλω για το bbboy μου!!! 💜❤💛💚💙❤💜💛❤💚💜💜💛💙💚

  12. @JULIA μου οπωσδήποτε να μην με ξεχάσεις, είχε αγοράσει πιο παλιά η αδερφή μου προϊόντα catrice και έμεινε πολύ ευχαριστημένη!!! Οπότε το advent calendar της catrice είναι ότι πρέπει για εκείνη!!! 💜💛❤💚💙💛💜💚❤💙💛 Σε περιμένω να έρθεις όταν γίνουν καλύτερα τα πράγματα!!!

  13. @Julia Τι να κάνω Τζούλια μου βγαίνει η γυναικεία μου φύση της υπερκατανάλωσης, στα κανονικά μας δεδομένα είμαι μια άριστη καταναλώτρια με τις καραντίνες κ αυτά γίνομαι ο απόλυτος καταναλωτισμός!! Μία παραγγελία έκανα την Δευτερα την περιμενω Σάββατο από Ελλαδα κ μια απο το εξωτερικό σήμερα την περιμενω σε καμοιά 10 αρια μέρες είδες εμεις εδώ Θεσσαλονικη ξεκινήσαμε νωρίτερα την καραντίνα γι αυτό
    😂😂!! Άσε που είδα το advent calendar της revolution κ θέλω να το πάρω..

  14. @MAGGIE: Ασε.. δεν υπάρχουν λόγια… τύπου κειμήλιο- το κρατάς για πάντα. Αφού επιστράτευσαν καλλιτέχνιδα. Τι να λέμε τώρα…

  15. @ΤΖΕΝΗ ΚΑΣ: Δύο αγορές ήδη??? Μου έφτιαξες διπλά το κέφι!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

  16. Τζούλια δηλαδή και στη μυωπία μοιάζουμε? Δεν υπάρχει αυτό!! Είχα 7,50 βαθμούς μυωπία, και από τα 18 μου μέχρι τα 30 μου φορούσα φακούς επαφής γιατί είχα τρελό κομπλεξ με τα γυαλιά.. Ολα αυτα μέχρι το 2005 που μπήκε στη ζωή μου ενας εξαιρετικος οφθαλμίατρος(που δυστυχώς εφυγε νωρίς 😒) ο κ. Γεωργαριου και μου έκανε ενα ωραιότατο lazer και από τοτε είδα το φως μου, ξενοιασα από φακούς, υγρά κλπ και εχω και πιλοτική όραση, όπως μου ελεγε, δηλ. 12 στα 10! Συνιστω ανεπιφύλακτα το lazer και οποιες φίλες μου, μετά τη δική μου εμπειρία το έκαναν, οπότε με βλέπουν όλο ευχαριστώ μου λένε.. Βέβαια εσένα σου πάνε πολύ τα γυαλιά από την άλλη 💖 Τις παλέτες Dior και γενικά όλα αυτά τα τελεια καλλυντικά Dior τα έχω ήδη τσεκάρει οπως και ότι σε Dior βγαίνει, λόγω της φίλης μου που εργάζεται σε σταντ του Dior χρόνια τώρα (είναι η αγαπημένη μου που με προμηθεύει με δείγματα).. Τι να πω για τον Dior, είμαι και προκατειλημενη ισως, και τα λατρεύω όλα! Οσο για την επερχόμενη καραντίνα, ας έχουμε υπομονή οσο μπορούμε, δεν μπορούμε να κάνουμε κ αλλιώς.. Γελασα πάντως πολύ με αυτό που διάβασα στο Facebook: Τα κακά νέα είναι ότι πάμε κατά διάολου, τα καλά νέα είναι οτι θα είμαστε μεγάλη παρέα 😉

  17. Καλημερα
    Θα ξεκινησω απο τα νεα για ολικο κλεισιμο
    Μαλλον μας σκεφτονται εμας τις γυναικες για να κανουμε τις χειμωνιαρικες προετοιμασιες.
    Δεν εξηγειτε αλλιως.
    Τον Μαρτιο να ετοιμαστουμε για καλοκαιρι και τον Νοεμβριο για χειμωνα
    Δειτε μονο τα θετικα, που επιμενω ειναι πολλα
    Αφηστε που θα στολισουμε τα σπιτια μας πιο νωρις ολοι
    @Julia σε ενα σε νιωθω πολυ
    Ψωνια και δωρα για τους αγαπημενους μας
    Αυτο θα μου λειψει. Ετοιμαζομουν για βολτες σε αγαπημενα εμπορικα κεντρα και την Ερμου
    Οσο αφορα τον DIOR σιγουρα το ημερολογιο ειναι ενα ονειρεμενο δωρο …για μενα φυσικα…θα μου το εκανα δωρο

  18. @Maryl: Έχω μεγάλη ιστορία με το laser. Σε ηλικία 20 ετών μου έκλεισε η γιαγιά μου να κάνω την επέμβαση στο μεγαλύτερο οφθαλμολογικό νοσοκομείο του Λονδίνου. Πήγαμε το πρωί, η γιαγιά περίμενε στον χώρο υποδοχής, μπαίνω εγώ μέσα και όπως μπήκα έτσι βγήκα. Εν ολίγοις φοβήθηκα. Δεν θέλεις να ξέρεις τι μου έψαλε η γιαγιά μέχρι να επιστρέψουμε σπίτι. Ε, αφού δεν το έκανα τότε, τώρα πλέον είναι αργά….

    Χαχαχαχα!!! Πολύ καλό!!😂😂😂!
    Όπως το είπα και εγώ καπως: τουλάχιστον να κάνουμε παρέα έστω και διαδίκτυακα!

  19. Κατ’ αρχήν είσαι μια κούκλα με τα γυαλιά! Σοφιστικέ, cultivate και εξαιρετικά σεξυ….. (αν δεν με πιστευεις, ρώτα κανένα αρσενικό…. Μεταξύ των πρώτων φαντασιώσεων τους…).
    Δευτερον, μ’ έχει παρει απο κατω με το νεο lockdown,γιατί όσο κι αν συζητιόταν έλπιζα να το αποφύγουμε. Δύσκολες εποχές για τους περισσότερους εργαζόμενους συμπολίτες μας, για να μην πω για όλους…
    Τρίτον… Εσεις προλάβατε να στρώσετε? Πότε στρώσατε? γιατί με Lockdown, τα χαλιά δεν έρχονται… Οπότε μας βλεπω τσαντιράκι τα Χριστούγεννα στο σπιτι, αν συνεχιστεί όλο αυτο και δεν λήξει στις 3 εβδομάδες.
    Τρίτον…. θέλετε να σας πω τι έπαθα με το e-shopping, στο οποίο ούτε λόγος, έχω γίνει expert? Προχθες στο αγαπημενο e-shop του πολυαγαπημενου Marks and Spencer, στο οποίο τα πάντα έρχονται από Αγγλία, εντοπιζω το leather like παντελονι που έψαχνα, σε έκπτωση. Σαν την τρελλή το χτυπάω και σε δυο χρώματα μάλιστα, μπορντω και μαυρο… Για να γλυτώσω τα μεταφορικά, δηλώνω παραλαβη απο το καταστημα του Συντάγματος, που είναι και δίπλα στη δουλειά μου. Θα παω λεω να τα παρω απο κει, ποιός ο λόγος…. Μαντέψτε! Τα παντελόνια δεν έχουν καν φυγει ακόμα απο Αγγλία….. Εγω τωρα φταιω να στηθω έξω απο το μαγαζι και να φωνάζω…. “Τα παντελόνια και μετα κλείνετε…” Και να τα πα΄ρω σε τρεις εβδομάδες ο.κ. Αν τα πάρω την άνοιξη, τι κάνουμε???? 😉

  20. @Rania: Αχ πω και πως περίμενα το σχολιό σου σήμερα για να πάρω λίγο από την αισιοδοξία σου!! Και εγώ καπως έτσι το σκέφτομαι: τις ώρες που μπορώ θα κάνω με ησυχια ντουλάπες, σπίτι, στολίσματα, μια χαρά! Το δέντρο το έχω ήδη στήσει αλλά δεν έχω ολοκληρώσει τον στολισμό γιατί είχα πολλά αυτές τις μέρες. Και όταν θα βγούμε τον Δεκέμβριο θα είναι όλα τέλεια!!🎄🎄🎄🎄🌟🌟🌟😘😘

  21. @Stella: 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂!!!!! Σε παρακαλώ σε ικετεύω αν βρεθείς και φωνάζεις έξω από το MS Συντάγματος «βγάλτε μου τα δερμάτινα παντελόνια!!» φώναξε με!!! Δεν θέλω να το χάσω αυτό!!

  22. @julia θα στο στειλω video για να γίνει viral!!!! 😉

  23. @Julia ωραια θα τις κανουμε τις δουλειές μας με ησυχία και όλα μια χαρά…. Αλλά τα χαλιά πως θα τα στρωσουμε? Μήπως να στηθω κι εξω απ΄το καθαριστήριο και να φωνάζω κι εκεί? “βγαλτε έξω τα χαλιά μου????”

  24. @Stella: Να μια καλή ευκαιρία για last minute shopping αύριο. Carpet shopping γιατί όχι;; 🛍🛍🛍

  25. @Stella αν βρεις λυση πες μου και εμενα
    Βρηκα το δωρο που θελω να κανω στην κορη μου απο τα Marks and Spencer και θα εβαζα παραλαβη απο Ερμου
    Παντως λεω να το παραγγειλω και πιστευω οτι θα ερθει για Χριστουγεννα
    Και εκει εχουν Lockdown οποτε ολα θα γινονται πιο αργα
    Οσο για τα χαλια δεν το σκεφτηκα αυτο οτι δεν θα μπορουν να τα φερουν
    @Julia μια απο τα ιδια και εγω
    Φοβαμαι το laser και εγω Επισης δεν τα καταφερνω με τους φακους και φορω γυαλια
    Αλλα μ αρεσουν τα γυαλια οπως και τα δικα σου
    Σου πανε παρα πολυ…κοριτσακι δειχνεις

  26. Μου άρεσαν πολύ οι παλέτες του Dior, και φυσικά (τι πρωτότυπο!) το ημερολόγιο.
    @Julia, είσαι πολύ όμορφη ΚΑΙ με γυαλιά!!! Δεν είναι γυαλουμπες, αλλά, σου προδίδουν τύπο καθηγήτριας! Σου το έχει πει ποτέ όταν τα φοράς το bboy σου, ο Ρωμανός;
    Όσο για το lock down να θυμηθούμε τις υπέροχες αναρτήσεις αυτής της παρέας, και να στηρίζουμε η/ο μία/ένας την)τον άλλη/ο
    Άλλωστε τα όνειρα κανείς δεν μπορεί να μας τα φρενάρει!!! Σωστά; Καλή προετοιμασία για τα αγαπημένα μας Χριστούγεννα!!
    xx

  27. @Sofia Marga: Μπαααα το μικρό bb boy δεν ασχολείται.. αλλά η αλήθεια είναι ότι τα γυαλιά αρέσουν στα μεγαλύτερα αγόρια- άβυσσος η ψυχή τους..

    Αχ ναι, ναι! Ας αρχίσουν οι ετοιμασίες των Χριστουγέννων. Τα Χριστούγεννα εξ άλλου είναι κατ εξοχήν η γιορτή για τα σπίτια μας! 🎄🎄🎄

  28. @Stella να σου πω ενα ευχαριστο νεο
    Πηρα τηλεφωνο την εταιρεια που εχει τα χαλια και μου ειπε λειτουργουν κανονικα γιατι θεωρουνται εταιρειες παροχης υπηρεσιων
    Επισης παραδιδουν πραγματα οπως οι couriers
    Οποτε δεν θα εχουμε προβλημα
    Ειδες JULIA και κοριτσια ..αν εχεις θετικη σκεψη τιποτα δεν σε κανει να απογοητευεσαι

  29. Αχ, Dior, η πρώτη αγάπη και παντοτινή! Μπήκα στη σελίδα, τσέκαρα το Advent και βγήκα κλαίγοντας, διότι οι καιροί είναι αβέβαιοι όσο ονειρεμένο και αν είναι! Η δε Golden Nights είναι απλώς φανταστική, υπέροχα χρώματα και το packaging τέλειο. Αχ και βαχ, ακούει κανείς;
    @Julia: ΝΑΙ στα γυαλιά! Σου πάνε πολύ-πολύ!
    @Stella: Και εγώ θέλω να το δω αυτό το βιντεάκι! Και συμπάσχω με τα χαλιά, γιατί τα έχω κατεβάσει στο πατρικό, που η μαμά μου έχει αποθήκη και χώρο. Και δεν μπορούμε να μετακινηθούμε εκτός νομού και δεν ξέρω τι ισχύει με το ΚΤΕΛ.
    Αλλά αυτό που με ζορίζει είναι το ότι πάλι κλείνουμε σε περίοδο γιορτών, όπως και στο Lockdown, part I. Που ο κόσμος περιμένει πώς και πώς να ψωνίσει και τα καταστήματα να δουλέψουν. Δύσκολα τα πράγματα. Ελπίζω τουλάχιστον να είναι μέχρι τέλος Νοέμβρη (αν και δεν το πιστεύω). Ειλικρινά, θέλω να περάσω τις γιορτές με την οικογένεια και τους φίλους μας, τα τελευταία χρόνια τους μαζεύω στο σπίτι και το χαίρομαι με τα τραπέζια και τις ετοιμασίες, το Πάσχα δυστυχώς ήμασταν μόνοι και δεν ήταν καθόλου ευχάριστο.

  30. @Rania!!! Ναι! Ναι!!! Πήρα κι εγώ στο καθαριστήριο και μου είπαν το ίδιο!!! Τα καλά νέα της ημέρας!!! Όσο για το Marks and Spencer έπαιρνα σήμερα τηλέφωνο και δεν το σήκωναν. Αύριο λέω να πεταχτω από κει κι αν μάθω κάτι θα σου πω.

  31. @Stella, επειδή είσαι εξπερ στο e-shopping, και γω δηλώνω αρχάρια, αν θέλω να παραγγείλω και γω (γιατί μου αρέσει πολύ πολύ το Marks & Spencer, έχει και πολύ ωραίες πυτζάμες) πρέπει να ακολουθήσω το site τους σε αγγλική βερσιον η είναι το ίδιο ότι και να κάνω;
    Ευχαριστώ
    xx

  32. Τέλος καλό όλα καλά για όλα τα bb girls!! 💜💜💜 Lets all think positive και όλα θα γίνουν! 😘😘

  33. Αααααχ. εμένα στείλτε μου το packaging από τις παλέτες…..κι ας ειναι κι άδειες…. ερωτας με την πρώτη ματιά…
    Καλά, για το advent εννοείται πως δεν έχω λόγια….παραμυθένιο…. είναι απ’ αυτα που θα μπορουσα να έχω στην συρταριέρα μου επάνω όλον τον χρόνο…
    @JULIA, με τις χαριτωμένες γυαλούμπες σου δεν φαίνεσαι πάνω από 20,,,να ξέρεις…. άντε, πάλι τσίμπησε ςτο κοπλιμάν…..
    Τώρα, όσο αφορά στο lockdown , δεν θα με πάρει από κατω…. θέλω να ελπίζω πως τον Δεκέμβριο θα μπορέσουμε να ξεχυθούμε στα καταστήματα για αγορές διά ζώσης (τηρώντας τα μέτρα ασφαλεις κι υγιεινης ,πρωτιστως)

  34. @Rania: έχεις πολύ δίκιο Ράνια μου για τη θετικοτητα που πρέπει να βλέπουμε αυτά που συμβαίνουν, όχι τίποτα άλλο αλλά να μην τρελαθούμε στο τέλος! Έτσι, αφού με βαριά τη καρδια ακύρωσα τη σαββατοκυριακατικη απόδραση που είχαμε κανονίσει για το αγαπημένο Ναύπλιο, αποφάσισα με ελαφρά την καρδιά να στολίσω το καθιερωμένο ροζ δέντρο μας το Σάββατο, θα χαρεί πολύ και η μικρή μου που όπως κάθε χρόνο με το που μπει ο Νοέμβριος μου το ζητάει.. Οποιο Bb κορίτσι θέλει και μπορεί ας στολίσει κ αυτό 😉 θα είναι σαν να είμαστε μια νοερη παρέα που στολίζουμε μαζι

  35. @MARYL κΙ εγώ λέω να στολίσω μεσα στο διημερο το λευκό μου δεντράκι…. αν και ήδη έχω βγάλει κάποια χριστουγεννιάτικα , αν παρακολουθεις τα stories μου….

  36. @JULIA @ΟΛΕΣ Tι λέτε να ακολουθήσουμε το παραδειγμα της MARYL και να ξεκινήσουμε να στολίζουμε τα σπίτια μας για τα Χριστούγεννα και να φτιάξουμε όλες μαζί μια παρέα ομορφη που σε πείσμα των καιρών θα παραμείνουμε χαρούμενες και με θετικές σκέψεις;;;; Και να γεμίσει ο αγαπημένος κόσμος του BB με δεντρα,στολιδια και χαρουμενη χριστογεννιάτικη διάθεση;;;
    @JULIA, αυτα τα παραδοσιακά χιονάκια του bb μήπως φέτος να έρχονταν λίγο νωρίτερα , ετσι για ανέβει η διάθεση ,βρε παιδί μου…..

  37. @Celia: νομίζω ότι έχεις καταλάβει ότι είμαι φανατική σου θαυμάστρια και λατρεύω τον τρόπο που διακοσμείς το χώρο σου 💜

  38. Τελειες παλετες σκιων ερωτευτηκα τις γκρι , μπορντω αποχρωσεις

  39. @Celia και Maryl εγω θα παω προς τα μεσα της εβδομαδος το στολισμα γιατι πρεπει να ερθουν πρωτα τα χαλια
    Ομως τα χιονια στο bb Julia τα θελω και εγω
    @Stella πες μου οταν μαθεις κατι γιατι βρηκα ενα απο αυτα που ηθελε παντα η κορη μου
    Ελπιζω να μην τελειωσει το στοκ λογω των ονline αγορων
    Ξερω οτι θα το χαρει πολυ οταν το παρει

  40. Από όσες σκιές έχω δοκιμάσει -και δεν είναι λίγες- οι αγαπημένες μου είναι οι Dior. Αυτή η παλέτα Νο 549 Golden Snow είναι golden dream… Για το advent calendar δεν θέλω να πω τίποτα. Winternight dream.

  41. @JULIA, ακούς;;;; Τα bb girls απαιτουν πιο νωρίς τα χιονάκια στο bb φέτος…. κανόνισε, λοιπόν….

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.