AstroΟμορφιά: το χρώμα που σας ταιριάζει ανάλογα με το ζώδιο σας.

 

 

 

Τα χρώματα είναι δονήσεις που αντιλαμβανόμαστε με την όραση.  Έχει παρατηρηθεί πως κάθε χρώμα δίνει ένα ιδιαίτερο μήνυμα στον εγκέφαλο, ενώ πολλές φορές μας δημιουργεί  και  συναισθήματα.

 

Σύμφωνα με την Τεχνική του Μίτου της Αριάδνης, οι Ζωδιακές Περιοχές (τα Ζώδια), συνδυάζονται και με ένα χρώμα που τις αντιπροσωπεύει και βοηθάει στην εξισορρόπηση των ενεργειών τους.

 

 

Έτσι το Κόκκινο δικαιωματικά ανήκει στον Κριό , αφού αντανακλά την φλογερή φύση της δράσης. Είναι μια πολύ καλή επιλογή χρώματος για αξεσουάρ όταν θέλουμε να ξεχωρίσουμε. Το Ρουμπίνι το θεωρούσαν στην αρχαιότητα το λίθο που μας κάνει αήττητους.

 

 

Το Κοραλλί ανήκει στον Ταύρο αφήνοντας την αίσθηση της γλυκύτητας. Κάποτε πίστευαν πως ο κάτοχος ενός κοραλλιού αποκτά τύχη και χρήματα.

 

 

 

 

 

Το Πορτοκαλί ταιριάζει απόλυτα στον Δίδυμο και στη νοητική του ευελιξία. Το άρωμα πορτοκαλιού θεωρείται το πιο ταιριαστό για χώρους που απαιτείται νοητική συγκέντρωση. Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σε ένα γραφείο ή την ώρα του διαβάσματος.

 

 

Το Λευκό  δεν θα μπορούσε να ανήκει σε άλλο Ζώδιο εκτός από τον Καρκίνο, τον οποίο Κυβερνά η Σελήνη. Η αντανάκλαση του,  είναι χαρακτηριστική της αντανάκλασης των συναισθημάτων του Ζωδίου.  Για να καθησυχάσουμε τα συναισθήματά μας, είναι καλό να φοράμε κάτι λευκό. Τα μαργαριτάρια λατρεύτηκαν από τις γυναίκες και έγιναν σύμβολα τύχης και ευημερίας για όποια γυναίκα τα αγαπά πολύ.

 

 

Το Κίτρινο και το Χρυσαφί εννοείται πως ανήκουν στον Λέοντα. Τίποτα λιγότερο από το ατόφιο χρυσάφι δεν θα μπορούσε να αναδείξει τις πλούσιες ικανότητες του Ζωδίου. Ας μην ξεχνάμε πως ακόμα κι αν δεν είμαστε Λέοντες, κάπου έχουμε ένα στοιχείο του Λέοντα στο ωροσκόπιο μας και αυτό μπορεί να αφυπνιστεί, δημιουργώντας μας την αίσθηση της χαράς για τη ζωή.

 

 

 

 

 

Το Λαδί είναι το χρώμα της Παρθένου, με πρώτη γνωστή Παρθένο την θεά Αθηνά. Το χρώμα αυτό εκτός από το ότι ανήκει στην πολύτιμη για την υγεία μας ελιά, θεωρείται πως κατευνάζει την ανήσυχη καρδιά μιας σκληρής ή μοναχικής γυναίκας. Ο συνδυασμός του με το Λευκό χρώμα δίνει την αίσθηση της καθαρότητας και της ηρεμίας.

 

 

 

Η ισορροπία ανάμεσα στο Μπλε και το Κίτρινο, αναδύεται μέσα από τις καθαρές Πράσινες αποχρώσεις του Ζυγού, ενώ ταυτόχρονα βρίσκεται απέναντι από το Κόκκινο χρώμα του Κριού για να τον δροσίζει με τη δροσιά του, όταν εκείνος θερμαίνεται από την ένταση. Εκτός όμως από κατευναστικό θεωρείται και το χρώμα του χρήματος. Τυχαίο αφού η Αφροδίτη που κυβερνά τον Ζυγό, κυβερνά και τον Ταύρο;  Όπως και να έχει ένα πράσινο πορτοφόλι θεωρείται το καλύτερο για να φιλοξενήσει τα χρήματά μας και να τα αναπαράγει.

 

 

 

 

 

Το εκπληκτικό Τιρκουάζ ή αλλιώς γαλαζοπράσινο χρώμα, ανήκει στον εξίσου εκπληκτικό Σκορπιό. Σαγηνευτικό, μυστηριώδες με αίσθηση δροσιάς μπορεί να μας γοητεύσει μόνο και μόνο κοιτάζοντας το. Μπορεί να μας γεμίσει ενέργεια και δύναμη, να μας δώσει ελπίδα και πίστη πως μπορούμε να καταφέρουμε αυτό που επιθυμούμε. Πολύ συχνά πλέον βλέπουμε πως γίνεται όλο και περισσότερο αποδεκτό και από τους άντρες, στους οποίους παρεμπιπτόντως ταιριάζει πολύ.

 

 

Ο Τοξότης δεν θα μπορούσε να έχει συνδυαστεί με άλλο χρώμα εκτός από το Μπλε του ουρανού και της θάλασσας , του ταξιδιού και της περιπέτειας. Θεωρείται χρώμα προστασίας από αρνητικές ενέργειες για αυτό φοράμε μπλε ματάκι ή χρησιμοποιούμε μπλε χάντρες για να αποφεύγουμε το μάτιασμα. Πολύ συχνά τα βραβεία έχουν μπλε κορδέλες. Η επιλογή μιας σκούρας απόχρωσης του μπλε δείχνει σοβαρότητα, ενώ οι πιο ανοιχτές παιδικότητα.

 

 

 

 

Και κάπου εκεί στη σοβαρότητα έρχεται το Μαύρο, το οποίο ανήκει στον Αιγόκερω. Το Μαύρο δεν θεωρείται χρώμα, εφόσον εμπεριέχει όλα τα άλλα χρώματα.  Φορώντας μαύρα ρούχα δείχνουμε πως είμαστε άξιοι να αναλάβουμε κάποιο ρόλο. Το συγκεκριμένο χρώμα θεωρείται από πολλούς πως ανήκει στον Σκορπιό διότι έχει να κάνει με σεξουαλικότητα. Στην ψυχολογία το Μαύρο όμως έχει να κάνει με την αξιοπρέπεια γι αυτό οι άντρες σ’ ένα επαγγελματικό ραντεβού προτιμούν σκούρες αποχρώσεις του μπλε ή το καθαρά μαύρο χρώμα. Έχει την ιδιαιτερότητα να τονίζει σημεία ή να κρύβει ατέλειες γι αυτό το αγαπούν πολύ οι γυναίκες, όταν ξέρουν πως πρέπει να το χρησιμοποιούν.

 

 

Συνεχίζοντας φθάνουμε στον Υδροχόο, ο οποίος είναι σχεδόν ταυτισμένος με το Mοβ. Ένα χρώμα λίγο βαρύ για τους υπόλοιπους, εύκολα όμως  διαχειρίσιμο από την περιοχή του Υδροχόου. ‘Ένα χρώμα που ξεχωρίζει και δημιουργεί μοναδικές προσωπικότητες, γι αυτό και χρησιμοποιείται από λίγους. Όμως μπορούμε να δημιουργήσουμε εξαιρετικό βλέμμα με σκιές σε αποχρώσεις του μοβ, σε βαθμό που θα μείνουν αξέχαστες.

 

 

 

Τελευταίο χρώμα της παλέτας μας είναι η Ματζέντα. Μοιάζει με ανοιχτό μοβ- σκούρο ροζ και πολύ λίγοι έχουν καταφέρει να το ξεχωρίσουν σαν χρώμα. Η ανθρωπότητα χρειάζεται λίγα ακόμα χρόνια για να εξοικειωθεί μαζί του και να το ξεχωρίσει από το μοβ-ροζ. Αυτό το ιδιαίτερο χρώμα ανήκει στους Ιχθείς. Θεωρείται πνευματικό χρώμα και μας φέρνει σε επαφή με τη δημιουργικότητά μας, την έμπνευσή μας και τα συναισθήματά μας. Εξαιρετικό για να ντύσουμε ένα τετράδιο που γράφουμε τις σκέψεις αλλά και τις εμπνεύσεις μας.

 

 

 

 

 

 

Όλα τα χρώματα κρύβουν μέσα τους μια μαγεία, παρόμοια με αυτή που κρύβουμε κι εμείς. Συνομιλώντας μαζί τους, συνομιλούμε με τον εαυτό μας. Χρησιμοποιώντας τα, εκφράζουμε τις επιθυμίες μας και αυτά είναι πάντα πρόθυμα να συνεργαστούν μαζί μας.

 

 

 

 

Ελίνα Βατικιώτη

Αστρολόγος

Υπεύθυνη Σπουδών και Ύλης του Αστρολογικού Σχολείου e-astrologyschool.gr .

 

 

 

33 Σχόλια
  1. Καλημέρα!
    Πρώτη φορά διαβάζω αντιστοίχιση ζωδίων με χρώματα! Τι ωραίο!
    Και διαπιστώνω πως τόσα χρόνια επιλέγω λανθασμένα κόκκινο πορτοφόλι, ενώ θα έπρεπε να έχω πράσινο… όχι τίποτα άλλο, σήμερα τελευταία μέρα πριν το lockdown, προλαβαίνω;;; 😀😀😀
    Καλή συνέχεια και δύναμη bb girls!

  2. @ΒΙΚΥ: Άρα θα συμπεράνω ότι είσαι Ζυγός σωστά; Αν και νομίζω σύμφωνα με τα λεγόμενα της Ελίνας, όλες μας καλό θα ήταν να έχουμε ένα πράσινο πορτοφόλι. Φυσικά και πρλαβαίνεις ψώνια! Εγώ αποφάσισα, όλη μέρα να είμαι έξω σήμερα!! Καλή υπομονή bb girl! No worries! θα κάνουμε παρεούλα από εδώ μέσα! 🙂 🙂 🙂

  3. Κοραλλί; Χμ… Τόσα χρόνια τους Ταύρους τους είχα συνυφασμένους με το κόκκινο, το έχω διαβάσει τόσες φορές που το έχω κάνει βίωμα! Ενδιαφέρουσα ανατροπή!

  4. @Sheena: Και εγω νόμιζα ότι το χρώμα του Υδροχόου είναι το μπλε. Φυσικά και το μοβ είναι δευτερεύον του μπλε. Νομίζω και το κοραλί είναι δευτερεύον του κόκκινου. Άρα μάλλον είναι ακόμα πιο εξειδικευμένα τα χρώματα από την Ελίνα.

  5. Τι άλλο θα ταίριαζε στους Υδροχόους από το υπέροχο μωβ!? 💜💜 Τελικά τίποτα δεν ειναι τυχαίο, είναι το χρώμα που λατρεύω από μικρή!

  6. @ΒΙΚΥ κανω ακριβως το ιδιο😁και εγω νομιζα οτι το κοκκινο πορτοφόλι θεωρείται τυχερο για τα χρηματα😄😄 Παντως οι πρασινες αποχρωσεις ειναι οι αγαπημενες μου και λιγο παραπάνω οι χακι,παντα οταν μπαίνω σε ενα κατάστημα το μάτι μου θα πέσει η θα το τραβήξει οτι ειναι χακοπρασινο και απο διαβαζω πιανω και λιγο απο
    Παρθενο 😁

  7. Πορτοκαλί ε?? Δεν θα το φανταζόμουν ποτέ κοιτα να δεις..δεν το είχα εντάξει ποτέ ιδιαίτερα σε τίποτα ούτε αξεσουάρ,ρούχα,μαγιό,παπούτσια πουθενά, αλλά τώρα που το σκέφτομαι θα ήταν πολύ πολύ καλή ιδέα..πάντως στα ανθόνερα που χρησιμοποιώ για λοσιόν σίγουρα θα προστεθεί κ το πορτοκάλι

  8. Υδροχόος κι εδώ! Πάντα αμφιταλαντεύομαι ανάμεσα στο μπλε και το κόκκινο, τα δύο αγαπημένα μου χρώματα, που μαζί κάνουν το μοβ.. Δεν το είχα σκεφτεί! Όσο για το πορτοφόλι, κόκκινο επιλέγω συνήθως, αλλά μάλλον θα το γυρίσω σε πράσινο μπας και δω προκοπή, χαχαχ!!

  9. Κι όμως παρότι τοξότης, το μπλε δεν το αγαπώ καθόλου…. μα καθόλου όμως? Το θεωρώ πολύ καταπιεστικό χρωμα και συντηρητικό, καθώς το εχω συνδέσει με τη σχολική ποδια που φορουσαμε παλιά ή με κατι ταγεράκια γεροντοκόρων ή θεούσων κυριών… Απο μικρό παιδάκι λατρευα και λατρευω το μωβ σε όλες του τις αποχρώσεις. Είναι το μονο χρώμα που δεν βαριέμαι ποτέ, το αγαπω ακόμα και στα μαλλιά μου και μου παει επίσης πολύ!

  10. Aν πω στο bb boy του σπιτιου πως το χρώμα του ειναι το κοραλλί, θα πνιγεί από τα γέλια…
    Δεν ξερω αν το τιρκουάζ είναι το χρώμα του Σκορπιου αλλα εγώ δεν μπορω να πω πως είναι από τα πολύ αγαπημένα μου. Προτιμώ το μοβ ματζέντα…το εχω σε πανωφόρια,κασκολ,σκουφια,τσαντες,ρουχα και ειδη διακοσμησης στο σπιτι…. κι ειναι και το χρώμα του ΒΒ (όχι του big brother….του beauty blog)

  11. @JULIA
    Ζυγός είμαι, ναι!
    Καλά ψώνια λοιπόν για σήμερα και φυσικά είμαστε η καλύτερη παρέα! 😊
    @SOFIAT
    Κι εγώ αγαπώ πολύ το πράσινο! Από τα χειμωνιάτικα χακί μέχρι το καλοκαιρινό ζωηρό πράσινο που έχει το γρασίδι! Επίσης, μου αρέσουν πολύ οι γαλαζοπράσινες -τιρκουάζ αποχρώσεις, μάλλον γιατί πλησιάζω τον Σκορπιό!
    Είδες, δεν είναι τυχαίο τελικά! 😉

  12. Καλημέρα !

    Θα ήθελα πρώτα από όλα να σας ενημερώσω πως η σύνδεση των χρωμάτων είναι καθαρά Αστρολογική και έχει προκύψει από την Τεχνική του Μίτου Της Αριάδνης, στην οποία χρησιμοποιούμε το χρώμα σαν δόλωμα, γαι να ακολουθήσουμε τον αστρολογικό χάρτη σε μια βόλτα στο ασυνείδητο. Μετά από 15 χρόνια δουλειάς θα μπορούσα να πω με βεβαιότητα πως δεν με διέψευσε ποτέ αυτή η Αστρολογική Παλέτα 💜. Αν σας βοηθάει στην κατανόηση των χρωμάτων , θα έλεγα πως είναι τα (θεραπευτικά) βοηθητικά χρώματα της ισορροπημένης κατάστασης ενός Ζωδίου.💜

    @ΒΙΚΥ και @SOFIAT
    Η νοοτροπία του κόκκινου πορτοφολιού έρχεται από την Κίνα . Το Κόκκινο για τους Κινέζους και το Feng shui δείχνει την αφθονία όταν συνδιάζεται με το χρυσό χρώμα.
    Την Πρωτοχρονιά είναι ενδιαφέρον να δέσετε τις βρύσεις του σπιτιού με κόκκινη και χρυσή κορδέλλα και να τις αφήσετε ελαφρώς ανοιχτές την ώρα της αλλαγής του χρόνου. Αυτό αποτελεί μια συμβολική πράξη για ενεργοποίηση της αφθονίας στο σπίτι μας.
    Όμως το Κόκκινο όπως και το Χρυσό, συνδέονται με το ξόδεμα της ενέργειας και τη γενναιοδωρία. Δεν θα το έβαζα λοιπόν σε πορτοφόλι εφόσον εκεί θέλω να εισπάξω περισσότερα από όσα θα δώσω. Θα προτιμούσα το πράσινο σαν χρώμα του χρήματος ή το μαύρο που εμπεριέχει τα πάντα.

    @SHEENA
    Το κόκκινο πανί που εκνευρίζει τον Ταύρο, έχει συνδέσει το χρώμα αυτό με τη Ζωδιακή Περιοχή. Όμως ο Ταύρος δεν βλέπει χρώματα και εκνευρίζεται απλά επειδή το πανί κουνιέται 😁. Η Τζούλια έχει δίκιο πως το κοραλλί είναι παράγωγο του κόκκινου όμως είναι ένα ιδιαίτερο χρώμα που συνδέει την γλυκήτητα της και την δύναμη τηςπεριοχής του Ταύρου. Το κόκκινο είναι πολύ δυναμικό, επιθετικό και απαγορευτικό , χαρακτηρηστικά που δεν αφορούν την σιγουριά και την αφθονία αυτού του Ζωδίου.
    Όταν θέλουμε να μαζέψουμε χρήματα ( τα χρήματα ανήκουν στον Ταύρο), βάζουμε καραμέλλες (Ταύρος) κοντά στην πόρτα του μαγαζιού μας ή καίμε ζάχαρη (Ταύρος) αντί για λιβάνι στο σπίτι 😁.

  13. @Stella
    @Celia

    Το να μην αγαπάμε το χρώμα του Ζωδίου μας γενικά ή στα ρούχα δεν είναι κάτι πρωτότυπο 😁. Τα χρώματα που χρησιμοποιούμε μας δείχνουν τις ποιότητες που θέλουμε να εκφράσουμε.
    Π.χ την εποχή που μας έλκει το κόκκινο μπορεί να χρειάζεται να κινηθούμε με προσωπική πρωτοβουλία, ενώ την εποχή που μας έλκει το μπλε μπορεί να θέλουμε να εξερευνήσουμε τον κόσμο.
    Η εποχή που μας έλκει το μωβ συνήθως είναι η εποχή που ζητάμε αλλαγές από τη ζωή μας. Ενώ όταν μας έλκει το τυρκουάζ μπορεί να έχει έρθει η στιγμή να κάνουμε μια επένδυση 💜

  14. @ELINA VATIKIOTI Nα λοιπον ο λόγος που με ελκύει το μοβ…. επιζητώ αλλαγές στη ζωή μου…. πάντα το θέλω αυτό…γιατι απο την μια ειμαι ατομο που βαριέται ευκολα κι απο την αλλη ποτέ δεν είμαι ικανοποιημένη με την κατά καιρούς επικρατούσα κατάσταση στη ζωή μου… δεν είναι καλό αυτό, το ξέρω….αλλά φταίει ο συνδυασμός με τον ωροσκόπο μου (Τοξότης)
    Κυρία Ελίνα, μήπως θα ήταν εύκολο να κάνετε ένα αρθρο με <> για την νέα χρονιά ανά δεκαήμερο ζωδίου;;;;
    Εεεεεε, bb girls;;;;;; Θέλουμεεεεε;;;;Ναιαιαιαι…..

  15. @STELLA, μόλις τώρα διαβασα το σχόλιό σου ….ελιωσα με τον συνειρμό με την σχολική ποδιά…. χαχαχα… ταυτιζομαστε μπορω να πω ως προς την προτίμησή μας στο μοβ…. και στα μαλλιά…χαχαχα, τα ξεχασα αυτά…ειπα ολα τ’ αλλα και ξεχασα τα μαλλιά….και τα lipsticks ξεχασα (αλλα οχι κι αδικαιολόγητα τώρα με την αποχή λόγω μασκας)

  16. @ELINA VATIKIOTI και εγω το χρωμα στο πορτοφολι το “εκλεψα”:απο το κινεζικο feng shui
    Έχετε απολυτο δικιο γιατι ξοδευω περισσοτερα απο οσα εισπράττω!!Μαλλον ηρθε η ωρα να αλλαξω χρωμα!!Οσο για το πρασινο εχετε πεσει μεσα ειναι το αγαπημένο μου χρωμα!!και οπως ειπα πιο πολυ το χακι νομιζω αυτο το επηρεάζει γιατι ειμαι στην αλλαγη δυο ζωδίων!

  17. @Celia: Έχεις απόλυτο δίκιο. Magenda είναι το bb. Και τώρα ξεκαθαρίζουν πολλά. Διότι ο ωροσκόπος μου είναι Υχθείς και το bb πράγματι ξεκίνησε σαν ένα (ψηφιακό) τετράδιο σκέψεων και ενίοτε συναισθημάτων.

  18. Καλημερα
    Σε μενα σαν Υδροχοο μου αρεσει το μωβ αλλα και το μπορντω και το λευκο ειναι απο τα αγαπημενα μου
    Απο τις διευκρινησεις που διαβασα δικαιολογησα τις αγαπες μου σε αυτα τα χρωματα
    Οσο αφορα την καραντινα μεχρι και ο καιρος συμμαχει για να θελουμε να κλειστουμε μεσα πινοντας ζεστη σοκολατα η καποια ποικιλια απο τους αγαπημενους μας καφεδες η ροφηματα
    Σε οτι με αφορα εχω τον καφε που θελω , αστυνομικα βιβλια που περιμενουν να τα διαβασω, και πολλα πολλα πραγματα που πρεπει να κανω
    Ελπιζω να με φτασουν οι τρεις εβδομαδες, γιατι μετα σιγουρα ψωνια, ψωνια, και παλι ψωνια
    Το μονο που μου λειπει στην καραντινα
    Τιποτα αλλο ομως

  19. @Maryl &
    @ Eleytheria &
    @ Rania:

    Υδροχόοι όλου του κόσμου ενωθείτε! ( τυχαία βγήκε αυτή η έκφραση, μόνο για το δικό μας ζώδιο; Δε νομίζω! Love, love και λίγο ακόμα … 💜💜💜💜)

  20. @Celia
    Θα προσπαθήσω να γράψω κάτι όμορφο για τη νέα χρονιά, αν και λόγω αυξημένων υποχρεώσεων δεν ξέρω αν θα βρω χρόνο να το χωρίσω σε δεκαήμερα.

    Όμως έχω σκοπό έτσι κι αλλιώς να φτιάξω κάτι για την ενίσχυση της αφθονίας και την ευημερία που όλοι χρειαζόμαστε .

    Σίγουρα πάντως θα υπάρχουν και προβλέψεις ή προτροπές (όπως μου αρέσει εμένα να τις αποκαλώ) 💜💜💜💜

  21. @ELINA VATIKIOTI
    Ευχαριστούμε πολύ για τις τόσο ενδιαφέρουσες πληροφορίες! ❤️
    Επίσης, βρίσκω υπέροχο το έθιμο με τις βρύσες και από φέτος θα το υιοθετήσω! 😊

  22. @Elina Vatikioti: Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Ναι, μάλλον έχετε δίκιο, το κοραλλί ως πιο απαλή απόχρωση του έντονου κόκκινου προσιδιάζει στην πράα και ήπια φύση του Ταύρου – αρκεί, φυσικά, να μη χάσει το δίκιο του, γιατί τότε ούτε το κόκκινο αρκεί! 😀 Για τις καραμέλες και τη ζαχαρη, θα το εφαρμόσω, μου φαίνεται λογικό λόγω αγάπης για το φαγητό και τη ζάχαρη γενικά, μας χαρακτηρίζει έντονα!

  23. Το ήξερα πως το κόκκινο είναι το χρώμα του Κριού, του ζωδίου μου, αλλά, τι όμορφη ανάλυση! Και το τυρκουάζ, που είναι το χρώμα του Σκορπιού, το ζώδιο της μικρής μου κόρης, της ταιριάζει φανταστικά! Δε ξέρω bbgirls για σας, αλλά με μας, το άρθρο αυτό, έπεσε μέσα ακριβώς!
    xx

  24. Ως γνήσιος Λέοντας θα συμφωνήσω απόλυτα! Λατρεύω το χρυσό χρώμα! Πάλι καλά που πλέον είναι στην μόδα και μπορώ και έχω στα σαλόνι μου μικρές χρυσές πινελιές και δεν ακούω την μουρμούρα της μαμάς μου ότι είναι κιτς!!! Ειδικά ο συνδυασμός λευκό με χρυσό κάνει το μάτι μου να λαμπυριζει!!! 💛💛💛💛💛💚💚💚💚💚💜💜💜💜💜❤❤❤❤❤💙💙💙💙💙

  25. @ELINA πόσο όμορφη λέξη αυτη που αντικαθιστα τις προβλέψεις…. προτροπές…τέλειο…. δείχνει και το πόσο θετικός άνθρωπος ειστε….. περιμένω με ανυπομονησία λοιπόν τις προτροπες για την νεα χρονιά…

  26. @ΒΙΚΥ ,τώρα διαβασα κι εγω αυτο με τις βρυσες στην αλλαγή του χρόνου…. τρεχω απο τωρα να βρω κόκκινες κορδελλες ….σιγουρα το σπιτικο μου εχει αναγκη απο καλή ενεργεια ,θετικά vibes και μικρα μυστικα για την ενεργοποιηση της αφθονίας…. νομίζω και των περισσότερων από εμάς….

  27. 🌺 @bbgirls 🌺
    Χαίρομαι που σας άρεσε το άρθρο μου για τα χρώματα, όπως και αυτές οι μικρές συμβουλές για την ενεργοποίηση της αφθονίας .🌺🍀
    Μικρά χαριτωμένα “τελετουργικά” όπως οι κόκκινες κορδέλες στις βρύσες, κάνουν τη ζωή μας πιό χαρούμενη και αναζωπυρώνουν την ελπίδα μας … ιδιαίτερα όταν αντιλαμβανόμαστε πως εμείς οι ίδιες ανταποκρινόμαστε στην ενέργεια και έλκουμε το καλύτερο που μας αξίζει 🌺🌼

  28. @ELINA μου το άρθρο σου ήταν υπέροχο!!! Συνέχισε να γράφεις γιατί ο λόγος σου είναι πολύ όμορφος! Θα βάλω και εγώ κόκκινη κορδελιτσα στη βρύση μου!!! ❤❤❤❤❤

  29. Επιτέλους πρόλαβα να σας διαβάσω… Πράσινο, αγαπημένο, ειδικά το βαθύ το κυπαρισσί. Αλλά και όλες οι γαλαζοπράσινες αποχρώσεις είναι οι πρώτες μου επιλογές. Λόγω ωροσκόπου να υποθέσω;

  30. @ELINA τέλεια η ιδέα με τις κόκκινες κορδέλες! Θα την ακολουθήσω την προτροπή! Ευχαριστούμε πολύ και για το άρθρο και για τις συμβουλές- προτροπές!
    xx

  31. Τελειο αυτο με τις κορδελες θα το κανω και εγω

  32. ΠΩ,πω μαύρο για μένα!Το φοράω συνεχώς,όμως τοα αγαπημένο μου είναι το μωβ,φούξια!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.