Radiant Professional: Εξι υπέροχα makeup looks Φθινόπωρο- Χειμώνας 2020-21

 

 

Αυτή την εβδομάδα και για την τάση subliminal στην ομορφιά μάθαμε και το άρωμα “Beautiful” ξαναθυμηθήκαμε και πανέμορφο έστω και νοητό ταξίδι πήγαμε στην ορεινή Αρκαδία. Νομίζω λοιπόν,  ότι σήμερα είναι ιδανική μέρα για να δούμε μακιγιάζ. Ακολουθούν οι προτάσεις  της Radiant Professional για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα 2020-21.

 

Για άλλη μια φορά, μούσα του μακιγιάζ της Radiant Professional για τη σεζόν Φθινόπωρο- Χειμώνας 2020 είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου  Η φυσική, μεσογειακή ομορφιά της   ταιριάζει  στην φιλοσοφία  της Radiant Professional και η ίδια φωτογραφίζεται και μας παρουσιάζει τις μεγαλύτερες τάσεις στο μακιγιάζ αυτής της σεζόν. Τα έξι μακιγιάζ που ακολουθούν δημιουργήθηκαν από τον makeup artist Αχιλλέα Χαρίτο.

 

 

Nude

Η πιο trendy τάση στο μακιγιάζ. Ελαφριά βάση που χαρίζει φρέσκια και δροσερή όψη στην επιδερμίδα.

 

 

 

Artistic

Εκλεπτυσμένο butterfly effect, με απόλυτο πρωταγωνιστή το αισθησιακό μαύρο eyeliner.

 

 

 

 

Fireball

Φλογερό, δυναμικό και all time classic, το κόκκινο κραγιόν είναι για το νεσεσέρ σας ό,τι και ένα little black dress για την γκαρνταρόμπα σας. Αξεπέραστο

 

 

 

 

 

Mysterious

Nude glossy χείλη, χρυσαφένια, chocolate brown βλέφαρα, σε ένα μακιγιάζ που αποθεώνει τη μεσογειακή ομορφιά.

 

 

 

 

Night Glam

H έντονη λάμψη στα βλέφαρα συνοδεύει τέλεια το αισθησιακό smoky look των ματιών.

 

 

 

 

Enigmatic

Τα smoky eyes  παραμένoυν στο προσκήνιο και για αυτή τη σεζόν στην πιο μοντέρνα εκδοχή τους.

 

 

 

 

 

Να αναφέρω εδώ ότι star product της φετινή συλλογής και αυτό που χρησιμοποιήθηκε για να δημιουργηθούν όλα τα μακιγιάζ,  είναι η multi palette Face & Smokey Eyes. Χρώματα κολακευτικά, πλούσια και μυστηριώδη που μπορούν να χρησιμοποιηθούν μεμονωμένα ή συνδυαστικά και να σας χαρίσουν αμέτρητα διαφορετικά makeup looks από το πρωί έως το βράδυ.  Υφές ματ, shimmering,  glossy και metallic που χάρη στις καινοτόμες φόρμουλές τους,  γλιστρούν ανάλαφρα πάνω στα βλέφαρα, τα μάγουλα και το πρόσωπο,  προσφέροντας αμέτρητες δυνατότητες και στυλ μακιγιάζ. Έξι νέες αποχρώσεις για το μακιγιάζ του προσώπου και 12 αποχρώσεις σε σκιές ματιών  είτε θέλετε μια παιχνιδιάρικη έκρηξη χρώματος είτε ένα smoky eye look πιο τολμηρό, έντονο και dramatic.

 

 

 

Και όπως πάντα ήρθε η ώρα για το πολύ διασκεδαστικό μας δημοψήφισμα. Ποιο από τα παραπάνω είναι το αγαπημένο σας makeup look;

 

 

 

 

 

 

31 Σχόλια
  1. Να κάνω την ανατροπή και να ακουστεί και μια αντρική γνώμη;
    Nude και fireball
    Εκλεπτυσμένα κομψά και άκρως θηλυκά.
    Τα άλλα πολύ ΄΄μουτζούρα” βρε παιδιά… Μην πέσετε να με φάτε τώρα…σαν να ακούω τη Celia ”δεν βαφόμαστε για εσάς αλλά για τους εαυτούς μας”. Μια γνώμη είπαμε βρε αδέρφια…
    Σας αγαπάμε μωρέ όπως και να’χει ❤️

  2. @Panos: Δεν εχω καλύτερο από το ακούω και τη γνώμη ενός άντρα για makeup, μαλλιά, ρούχα, κλπ. Πιο μικρή πάντα ρωτούσα τον μπαμπά μου και κάποιες φορές τον εμπιστευόμουν περισσότερο και από τη μαμά μου. Σεβαστή η άποψή σου, απόλυτα, απλά να ξέρεις ότι πλέον όλες μας τονίζουμε πολύ τα μάτια, για να βγάλουμε το άχτι μας, λόγω χρήσης της μάσκας. Οπότε όπως είναι λογικό- έχουν πάρει πολύ κεφάλι τα προιόντα για το μακιγιάζ των ματιών. Στις επιλογές σου λατρεία φυσικά το κόκκινο κραγιόν, αλλά έπεσες μέσα και στο πρώτο- το Nude μακιγιάζ γιατί στην αγορά εκτός από τα προιόντα των ματιών, έχουν πάρει κεφάλι και τα ελαφριά foundation με ανάλαφρες φόρμουλες που δεν “μένουν” πάνω στη μάσκα και δεν βαραίνουν το δέρμα. Οπότε μια χαρά, οι επιλογές σου!

    Ψήφισες???

  3. Έμφαση στα μάτια! Λογικό ειναι! Kαι γιατί όχι? Πολυ ωραια looks, ήμουν ανάμεσα στο enigmatic, το Mysterious, αλλά και το Artistic γιατί θαύμασα το σχήμα του eye liner, που μάλλον εγω δεν θα καταφέρω ποτε να κάνω μόνη μου. Ψήφισα enigmatic, αλλα γενικότερα το smoky το αγαπώ και το κάνω πολύ, και το καλοκαίρι με χρωματιστές σκιές.
    Η δε παλέττα….. to die for!!!!!!!!

  4. Πάνο μου, πάντα ευπρόσδεκτες οι απόψεις σου! 🙂

  5. Ωχ ξέχασα να ψηφίσω…Μόλις έριξα την ψήφο στο Nude!!!
    Κάτι μου λέει πως η ψήφος μου πιθανόν αντιπροσωπεύει και την ψήφο των περισσότερων ανδρών…που θέλουν τις γυναίκες λιγότερο φορτωμένες.
    Καλά έχουμε παγκόσμιες αποκλειστικότητες στο bb.
    Η πρώτη επίσημη αντρική ψήφος σε post make up.
    Πάντως προκαλώωωωωω τα bbgirls να πάρουν και τις γνώμες των συντρόφων τους η των φίλων τους…στοιχηματίζω οτι θα ψηφίσουν το nude.

  6. Καλημέρα! Ψήφισα το Fireball, δεν μπορώ ν’αντισταθω σ’αυτο το κόκκινο μπορντό κραγιόν! ! Στην πρώτη φωτογραφία, πριν ανοίξει το post στην οθόνη μου, νόμιζα πως η φωτογραφία είναι της Σάντρα Μπούλοκ, κι όχι της Ηλιάνας! Πάντως τέλειο το make up, η επιδερμίδα είναι το α και το Ω σε ένα μακιγιάζ κατά τη γνώμη μου!….ε, είναι και τα -αδιαμφησβητητα μαγικά- χέρια του Χαρίτου!!!
    @Panos: και ο άντρας μου, το ίδιο θα διάλεγε! Το nude! Πάντα μου έλεγε ότι δεν του αρέσει το πολύ μακιγιάζ στις γυναίκες, και πως δεν μου χρειάζεται τίποτα!!! Μάλλον, με έβλεπε όμορφη…με η χωρίς μακιγιάζ.
    xx

  7. @Panos: Eίμαι σίγουρη χωρίς καν να ρωτήσω ότι η τεράστια πλειοψηφία των αντρών θα ψήφιζε Nude. Αχ, τι ωραία που σε ένα makeup post έχουμε και τη γνώμη ενός άντρα!

  8. Όλα είναι φανταστικά, αλλά εγώ ψήφισα το Mysterious, που απογειώνει την μεσογειακή ομορφιά! @Panos Σ’ευχαριστούμε για την γνώμη σου, είναι πολύ σημαντικό ν’ακούμε και την αντρική πλευρά!

  9. @Stella: Εχεις δίκιο για την παλέτα. Φοβερές αποχρώσεις και πολύ fashion forward υφές. Στην τελευαταία σειρά, λιγουρεύομαι την μεσαία αποχρωση…

  10. Enigmatic ψήφισα. Ακόμα και αν δεν βάψω τόσο έντονα τα μάτια μου, μου φαίνεται υπέροχο. Και μου αρέσει και η ονομασία του.

  11. Ολα ειναι καταπληκτικά! 💜💛❤💚💙💛💜💚❤💙💛 Μου άρεσε πάρα πολύ το Enigmatic!!! 💜💛❤💚💙💜💛❤💚💙 Κούκλα η άτιμη η Ηλιανα!!! Μήπως γνωρίζετε το κραγιόν από Enigmatic Ποιο είναι; Θα ήθελα πολύ να το αγοράσω επειδή είναι κοντά στα χρώματα Μου! 💜💛❤💚💙💜💚❤💙💛💜💚❤💚💙

  12. Επίσης πιστεύω πως θα έρθει διαγωνισμουλης μετά από αυτό το ποστ! Κάνω λαθος;! 💜💛❤💚💙💛💜💚❤💙💛💜💚❤💙

  13. Λοιπόν, εγώ ΑΡΝΟΥΜΑΙ να ψηφίσω. Δεν ξέρω, αλλά μου φάνηκαν υπέροχα ΟΛΑ! Επομένως, δσυκολεύτηκα πολύ και δεν μπορώ να διαλέξω μόνο ένα! Ίσως να φταίει η μεσογειακή ομορφιά της Ηλιάνας που κάθε πρόταση μακιγιάζ της “έκατσε” καταπληκτικά, ίσως το ότι μάλλον να χρειαζόταν εν τέλει και μια αλλαγή και ανανέωση στο πρόσωπο της καμπάνιας (χωρίς, φυσικά, αυτό να σημαίνει ότι δε βρίσκω την Καγιά υπέροχη) – γιατί θυμάμαι ότι πέρυσι το είχαμε συζητήσει (εκτενώς μαζί) ότι τα looks επαναλαμβάνονταν.
    @SofiaMarga: Αχ, Σοφία μου, σ’ευχαριστώ! Γιατί έσπαγα το κεφάλι μου τι μου θύμιζε – ναι, τη λατρεμένη μου Sandra Bullock!

  14. Μια επισήμανση θα ήθελα να κάνω:
    Διαβάζοντας τα σχόλια των bbgirls και του @Panos, διαπιστώνω ότι όλα, μα όλα τα μακιγιάζ έχουν μεγάλη απήχηση κι ότι (ίσως) πρώτη φορά δεν βγαίνει μόνο ένα πρώτο πανηγυρικά, αφήνοντας τα άλλα πίσω. Άρα, η Radiant έκανε super δουλειά με αυτές τις προτάσεις!
    xx

  15. Καλημερα….ψηφισα το Mysterious
    Φυσικα και μου αρεσαν και αλλα look
    Πιστευω οτι αναλογως για το που θα παρεβρεθεις και το τι φορας αναλογως πρεπει να ειναι και το βαψιμο του προσωπου
    Η Ηλιαννα πανεμορφη και ειναι αυτο που λεμε μοντελο που μεταμορφωνετε που ειναι και το επιθυμητο

  16. @Nikol M: βεβαίως, βεβαίως. Το κραγιόν του look ‘Enigmatic” είναι το Matt Lasting Lip Color No 75, μια απο τις νέες αποχρώσεις της μάρκας στα απίθανα Matt Lasting.

  17. @όλες: Κανονικά το lookbook θα το βρίσκατε σε όλα τα καταστήματα καλλυντικών, για να δείτε και τα προιόντα που χρησιμοποιήθηκαν σε κάθε look. Προς το παρόν, όμως, μπορείτε να τα δείτε στο site της Radiant για να είσαστε έτοιμες να φτιάξετε wish list.
    https://gr.radiant-professional.com/el/lookbook/

  18. Ήμουν μεταξύ του Night Glam και του Enigmatic και τελικά ψήφισα το Enigmatic.. Τι κούκλα η Ηλιανα, πιστεύω αναδεικνύει όλα τα στυλ μακιγιαζ!

  19. Αυτά τα matte lasting κραγιόν!!!! Δεν υπάρχουν!!!!!

  20. Συμφωνώ @STELLA!Αυτά τα κραγιόν δεν υπάρχουν, έχω το νούμερο 19 και το φορούσα καθημερινά ( Φυσικά πλέον με τις μάσκες δεν φοράω κραγιόν!). Ευχαριστώ πολύ αγαπημένη μου Τζούλια για το νούμερο. Όταν θα ανοίξουν τα μαγαζιά θα πάω να το πάρω!!! 💜💛❤💚💜💛💙💚💜💛❤💙💚💜💛❤💚💜💛💜❤💚❤💜💛

  21. @Nikol M. Μα οι άνθρωποι στη radiant έχουν μεγαλουργήσει. Τα μόνα κραγιόνlong lasting που δεν ξηραίνουν τα χείλη και μένουν αναλλοίωτα για ώρες…. Και με μάσκα αντέχουν παντως 😄😉

  22. Ξεκινώντας σημερα τον πρωινο καφέ μου μπαίνω στο bb και βλεπω μία μία τις φώτο μα τι να πω υπέροχη σε όλες η Παπαγεωργίου και τα προιόντα radiant τι εκπληκτικά που εγραψαν..δεν εχω λόγια..ψήφισα Enigmatic!! Αυτό είναι κ το στυλ του μακιγιάζ μου άλλωστε από τότε που με θυμάμαι να βαφομαι.Κυριολεκτικά όταν το ειδα είπα αυτό είμαι εγώ χαχα😋

  23. Nude κι εγώ και το bbboy μου. Καλά δεν περιμένατε και κάτι άλλο μάλλον από εμένα.
    @SOFIAMARGA, συμφωνώ. Είναι όλα όμορφα και εύκολα για όλες μας.

  24. @STELLA συμφωνώ απόλυτα!!!! 💜💛❤💚❤💛💜💚❤💙💛💜💚❤💙 Παρόλο που είναι ματ δεν ξηραινουν καθόλου τα χείλη!!! Δεν το εχω δοκιμάσει ακομα με μασκα. Λες να το τολμήσω; χαχαχα 💜💛❤💚💙💜💛❤💚💙

  25. Enigmatic δαγκωτό!!!Αλλά με τέτοιο μοντέλο σαν την Ηλιάνα όλα φαίνονται υπέροχα!!!

  26. Ολα μου αρεσαν αλλα πιο πολυ το enigmatic

  27. Πόσο όμορφη η Ηλιάνα .Fireball ψηφίζω.
    Μουτςς

  28. Enigmatic!! Βέβαια και τα υπόλοιπα look είναι υπέροχα!

  29. Πολύ ωραία παλέτα!έβγαλε και νέα μάσκαρα η radiant!θα ήθελα να τη δοκιμάσω!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.