Press Day για την FOREO

 

 

 

Πραγματοποιήθηκε το πρώτο διαδικτυακό Press Day της FOREO την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020, με  καλεσμένη την καταξιωμένη δερματολόγο Δρ Φωτεινή Μπαγεώργου, προκειμένου να συστηθεί το Σουηδικό brand στο κοινό, όπως επίσης και οι προηγμένης τεχνολογίας skintech συσκευές.

 

 

Η εκδήλωση, στην οποία το παρόν έδωσαν beauty editors κι εκπρόσωποι των Media, ξεκίνησε με μία σύντομη παρουσίαση του brand από την PR Manager Νότιας Ευρώπης, Anna Zanchi, η οποία μίλησε για την εξελιγμένη τεχνολογία που κρύβεται πίσω από κάθε συσκευή του brand, ενώ ανέλυσε το πώς ξεκίνησε η εταιρεία.

 

Συγκεκριμένα, κι όπως ανέφερε η ίδια κατά την ομιλία της, η FOREO ξεκίνησε τη λαμπρή πορεία της το 2013 από τον founder Filip Sedic, ο οποίος θέλησε να δημιουργήσει μία συσκευή καθαρισμού της επιδερμίδας με εξαιρετική ποιότητα και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες που θα σέβεται και θα φροντίζει την επιδερμίδα. Η FOREO, 7 χρόνια μετά τη δημιουργία της, έχει εξελιχθεί στο απόλυτο beauty tech brand με πιστούς οπαδούς ανά τον κόσμο και απευθύνεται σε κάθε beauty lover, καθώς είναι.. FOR EveryOne.

 

 

Στη συνέχεια το λόγο πήρε η δερματολόγος Δρ Φωτεινή Μπαγεώργου, η οποία αρχικά μίλησε για την αγάπη της προς τη FOREO και την προσωπική της εμπειρία με τα προϊόντα, καθότι είναι και η ίδια πιστή οπαδός για πολλά χρόνια, ενώ αργότερα εμβάθυνε περισσότερο για τα features του hero product LUNA 3.

 

Συγκεκριμένα, η δερματολόγος εξήγησε πώς τα πρωτοποριακά TSonic Pulsations απομακρύνουν το 99.5% των ρύπων, τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας και τα υπολείμματα μακιγιάζ, ενώ παράλληλα αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος και προσφέρουν τον καλύτερο δυνατό καθαρισμό, κάνοντας την επιδερμίδα να λάμπει. Φυσικά, αναφέρθηκε στα αντιβακτηριδιακά, πολύ απαλά bristles από σιλικόνη και την  μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν το LUNA 3 από τους ανταγωνιστές του.

 

 

 

 

Τέλος, λίγο πριν ολοκληρωθεί η εκδήλωση, η δερματολόγος μίλησε και για το ανατρεπτικό beauty gadget UFO 2, το οποίο προσφέρει αίσθηση περιποίησης spa μέσω της εφαρμογής των ειδικών sheet masks που είναι συμβατές με τη συσκευή. Παράλληλα, πραγματοποίησε live επίδειξη του UFO 2 σε συνεργάτιδά της, αναλύοντας τα benefits που προσφέρουν στην επιδερμίδα τα LED Lights που παράγει η συσκευή, σε συνδυασμό με τα T-sonic Pulsations και τη θερμοθεραπεία ή/και κρυοθεραπεία που πραγματοποιεί το UFO 2 αναλόγως της μάσκας που χρησιμοποιείται κάθε φορά.

 

 

 

 

Τα προϊόντα FOREO πωλούνται στο foreo.com και στην Ελλάδα αποκλειστικά στα Sephora Greece.

 

16 Σχόλια
  1. Αα αυτή τη λιλά συσκευή την έχω δει να κυκλοφορεί γενικά στο διαδίκτυο.. Κάνει άραγε δουλειά; 🤔 Την έχει δοκιμάσει κάποιο bb girl;

  2. Αχ αυτή η foreo αχ! Πολυακουσμένη κ πολυδιαφημισμένη κ τσιμπημένη.. έχω κ έγω την ίδια απορία με την @ Ελευθερία αν όντως κάνει τόσο θεαματική πια δουλειά!! Τα φώτα σας bbgirls

  3. Πριν μερικά χρόνια γινόταν ο κακός χαμός με τη συσκευή καθαρισμού clarisonic…ΧΑΜΟΣ κυριολεκτικά.
    Εν μια νυκτί εξαφανίστηκε απο την ελληνική αγορά χωρίς καμία εξήγηση κάνοντας όλους όσους την αγόρασαν(ας μην αναφερθούμε στο κόστος της) να μείνουν με τη συσκευή στο χέρι μην μπορώντας να βρούν πλέον διαθέσιμες ανταλλακτικές κεφαλές.Άρχισαν οι άνθρωποι να ψάχνουν σαν τρελοί κεφαλές σε stock στο διαδίκτυο ‘οχι τίποτα άλλο αλλά για να κάνουν απόσβεση στα χρήματα που έδωσαν για τη ΄΄θαυματουργή΄΄συσκευή.Ας μην αναφερθούμε στις διάφορες θεωρίες που ακούγονταν ότι οι συσκευές καθαρισμού προκαλούν χαλάρωση των συνδετικών ιστών του δέρματος(με ότι αυτό συνεπάγεται για την εμφάνιση και ποιότητα της επιδερμίδας μακροχρόνια)
    Τους τελευταίους μήνες δεν υπάρχει youtuber και influencer που να μην ορκίζεται στη συγκεκριμένη συσκευή.
    Δεν χρειάζεται βέβαια να σχολιάσουμε το γεγονός ότι ανάθεμα και αν κανένα 20χρονο κοριτσάκι απο το youtube και το instagram έχει πληρώσει 200e για να αγοράσει τη συσκευή(ας είναι καλά οι προωθητικές ενέργειες και το promotion)
    Αναρωτιέμαι πραγματικά αν η συγκεκριμή συσκευή έχει την κατάληξη του προκατόχου της.
    Υπάρχει κανείς που έχει δοκιμάσει το συγκεκριμένο προϊόν για να μας περιγράψει τι θεαματικά αποτελέσματα να περιμένουμε απο μια συσκευή καθαρισμού;
    Προσωπικά για τετοιες συσκευές δεν πείθομαι.
    Ο παραδοσιακός καθαρισμός προσώπου μια χαρά έχει δουλέψει για εμένα…μη σας πω οτί κοντράρομαι άνετα με όλους εκείνους που διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους υπέρ τέτοιων συσκευών για το ποιός έχει την ωραιότερη επιδερμίδα.
    Καθαριστικός αφρός,scrub,χημική απολέπιση με πρόγραμμα,συστηματικά και τα αποτελέσματα θα σας δικαιώσουν.

  4. Καλημερα
    Αυτα που περιγραφει ο @Panoς ηταν και δικη μου απορια οταν πρωτοβγηκε η clarisonic…
    Εγραφα και εγω τοτε οτι φοβαμαι για την χαλαρωση των ιστων του προσωπου
    Δεν την αγορασα ποτε λογω αυτου του γεγονοτος αλλα και της πολυ υψηλης τιμης της
    Και εκ του αποτελεσματος θα μου επιανε και εμενα χωρο σε καποιο συρταρι….και ευτυχως για μενα
    Για αυτη την νεα συσκευη διαβαζω παντου και εγω
    Και σε περιοδικα του εξωτερικου αλλα και απο ντοπιες youtuber και influencer
    Εκτος απο δυο το πολυ τρεις beauty editors του επιπεδου της Τζουλιας δεν πιστευω καμμια αλλη, για τους λογους που αναφερει και ο @ΡANOS
    Αν δεν την ειχαν δωρεαν δεν θα εγραφαν τοσο διθυραμβικα σχολια
    Το bb kαι την Τζουλια την εμπιστευομαι γιατι με τα χρονια ειδα οτι δεν προωθει απλως αλλα εχει αποψη και την λεει χωρις περιστροφες

  5. @ΡΑΝΙΑ Είναι δυνατόν να βρισκόμαστε εδώ στο bb και να μην εμπισευόμαστε την Julia;
    Πάντοτε εκφράζει την άποψή της και την κριτική της και γι’αυτό είμαστε μέρος της παρέας που έχει δημιουργήσει εδώ στο bb.
    Το συγκεκριμένο post είναι ένα ενημερωτικό post για την κυκλοφορία της συσκευής και πολύ καλά παρουσιάζεται καθώς υπάρχει στην αγορά και γίνεται πολύς λόγος.

  6. Φυσικα και δεν ειναι δυνατον @Panos
    Mε την πολυ ομορφη γραφη της την ευγενεια της, και την ενμερωση μας για οτι νεο κυκλοφορει γιαυτο θα την στηριζω και θα την αγαπω

  7. @panos @ Rania εγώ χρησιμοποίησα χρόνια την clarisonic κι ήμουν πολύ ευχαριστημένη. Κεφαλές βρήκα πανευκολα και παμφθηνα από σάιτ στην Αγγλία και μάλιστα με φθηνότατα ταχυδρομικά, πολύ πιο φθηνά απ’ όσο αν αγόραζα τις κεφαλές εδώ. Μου έχουν μείνει κάποιες μάλιστα ολοκαίνουργιες στο κουτί τους, αν τις θέλει κάποιος τις στέλνω. Επειδή εμεινα πολύ ευχαριστημένη, όταν χάλασε η συσκευή της clarisonic την αντικατέστησαν με μια της belissima που είναι εξαιρετική και κάνει εκτός από καθαρισμό, απολεπιση, μασάζ, έχει ειδική κεφαλή για απορρόφηση της κρέμας και δεν την αποχωρίζομαι πλέον. Την πήρα κάπου 45€ κι έχω σκοπό να την κάνω δώρο και στις κολλητες μου.

  8. Αυτό το φαινόμενο με τη Foreo στο insta το εχω προσέξει κ εγώ, είναι κάποιοι μήνες που γίνεται χαμός με αυτη τη συσκευή και μάλιστα πολλές από τις influensers που την παρουσιάζουν τη βάζουν και σε διαγωνισμό…Εγώ γενικά όσον αφορά τέτοιου είδους συσκευές δεν εχω καποια ιδιαίτερη άποψη, ούτε θετική ούτε αρνητική, δεν είναι δηλ.απο τις συσκευές που “καίγομαι ‘να αποκτήσω, αφού ουτε καν στον κόπο μπήκα να λαβω μέρος και στους διαγωνισμούς.. Πιστεύω ότι κάποια δουλίτσα θα κάνει σίγουρα, αλλά από τη μία βαριέμαι να χρησιμοποιώ μόνη μου τετοιες συσκευές και από την άλλη προτιμώ τον κλασικό καθαρισμό που κάνω κάθε χρόνο στην αισθητικό.

  9. @Panos ακριβώς όπως τα λες! Δεν μπορεί η youtuber και η instagramer να με πείσει να το αγοράσω. Θα ήθελα την γνώμη μιας κοπέλας που να μην προωθεί την συσκευή και να λέει την αλήθεια. 💜💛❤💚💙💛💜❤💚💙 Συμφωνώ Επίσης στο ότι ο κλασικός τρόπος καθαρισμού είναι ο καλύτερος αλλά έχω στον νου μου μήπως βγει ένα έξυπνο gadget που να μου κάνει τον καθαρισμό ακόμα καλύτερο!

  10. Κανει τιποτα η μπα, γιατι παιρνουμε και αλλα και δεν βγαινουν καλα και κλαιμε τα λεφτα

  11. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα κάποια μηχανή καθαρισμού, αν και έχω μια, δώρο από φίλη μου. Ο λόγος, που δεν την έχω δοκιμάσει, είναι γιατί και γω, δεν εμπιστεύομαι τα… χέρια μου! Ανησυχώ μήπως κάνω κακό στο δέρμα μου, αντί καλό, και για αυτό προτιμώ τη βοήθεια των δερματολόγων & αισθητικών. Θα ήθελα όμως πολύ να διαβάσω την εμπειρία άλλων bbgirls. @Panos , είσαι πολύ ενημερωμένος! Μπράβο!!
    xx

  12. Εγώ influencer δεν είμαι αλλα με το clarisonic ειμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη ….κι ευτυχώς είχα προνοήσει να αγοράσω ανταλλακτικες συσκευές κι ακόμα το χρησιμοποιώ ανελλιπώς…. δεν έχω διαπιστώσει αυτα που ειχα διαβασει κι εγω για χαλάρωση των ιστών κι ομολογουμενως ήμουν αρκετά επιφυλακτική στη χρήση του συγκεκριμένου gadget….
    Για το foreo δεν εχω ίδια άποψη αλλά αυτο που γράφει το επίτιμο bb boy για το promotion σε youtubers/influencers με βρίσκει σύμφωνη….

  13. Εχω αντίστοιχη συσκευή την οποια την χρησιμοποιώ 2 φορες το μήνα όταν θελω πιο
    βαθύ καθαρισμό για καθε μερα καταφευγω στον κλασικό καθαρισμό του προσώπου με αφρο .

  14. Με το clarisonic την έπαθα!Δεν έχω ανταλλακτκά!Τη χρησιμοποιώ μόνο για peeling.Η foreo άραγε τι λέει;;

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.