L’OCCITANE en Provence: Μύρισε Χριστούγεννα και στην Προβηγκία.

 

 

 

Φέτος, περισσότερο από ποτέ, η  L’OCCITANE en Provence, μας προσκαλεί να επανασυνδεθούμε με τη Φύση, με τον εαυτό μας και με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

 

Αυτή την εποχή που διανύουμε χρειάζεται να θυμόμαστε πως η ευεξία και ο ποιοτικός χρόνος για τον εαυτό μας πάνε μαζί χέρι-χέρι. Και μόνο όταν σεβόμαστε τη φυσική διαδικασία, μπορούμε να αποκομίσουμε τα δώρα της.

 

 

 

 

Χριστούγεννα με τη L’OCCITANE en Provence

 

Η εορταστική  κολεξιόν για το 2020, είναι αποτέλεσμα αυτής της έμπνευσης: μια σειρά προϊόντων επηρεασμένα από τη φύση για μια ολοκληρωμένη αίσθηση ευεξίας,

 

Οι παραγωγοί – άνδρες και γυναίκες που νοιάζονται και προστατεύουν τα φυσικά συστατικά – αποτελούν την καρδιά της L’OCCITANE en Provence. Τα προϊόντα  αντικατοπτρίζουν το πνεύμα των παραγωγών. Η εργασία με συστατικά φυσικής προέλευσης, προϋποθέτει σεβασμό στη Φύση και στο χρόνο που χρειάζεται για να τελειοποιηθούν, στο πέρασμα των εποχών.

 

Για την σειρά Immortelle, αυτό σημαίνει αναμονή δύο ετών από τη στιγμή της φύτευσης μέχρι τη συγκομιδή του πρώτου άνθους. Και για το Shea, πρέπει να περιμένουν δεκαπέντε χρόνια πριν το δέντρο φέρει τον πρώτο του καρπό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι limited edition συλλογές X-Mas 2020

 

SHEA BUTTER CLASSIC

 

H κλασσική  συλλογή με Shea Butter ντύνει εορταστικά με λαμπερές ασημί και βαθύ μπλε αποχρώσεις την διάσημη κρέμα χεριών και το lip balm για ευπρόσδεκτα δώρα στους λάτρεις της  φροντίδας.

 

 

 

 

 

SHEA BERGAMOT

 

Το θρεπτικό βούτυρο Shea επικαλείται το άρωμα από ένα ζεστό φλιτζάνι τσάι Earl Grey με αναζωογονητικές νότες εσπεριδοειδών, απόλαυση στις αισθήσεις και μια χαριτωμένη πρόσκληση για χαλάρωση και χρόνο για τον εαυτό μας. Οι συνθέσεις «σαντιγί» προσφέρουν τον ιδανικό συνδυασμό για ενυδάτωση και απαλότητα, που θα ζωντανέψουν την τελετουργία στο ντους. Πάντα πλούσιο και πολυτελές, το Shea ταιριάζει απόλυτα με το λεπτό άρωμα Περγαμόντου, εμπνευσμένο από τη ζεστασιά αυτής της χαρούμενης εποχής του χρόνου.

 

 

 

 

VERBENA MANDARIN

 

Το Eau de Toilette, αιχμαλωτίζει το απαλό άρωμα από τις φλούδες μανταρινιών και πορτοκαλιών όταν καίγονται μαζί στο τζάκι γεμίζοντας αρώματα τον ουρανό της Προβηγκίας τον Δεκέμβριο. To μανταρίνι και το αρωματικό ξύλο Κέδρου από την οροσειρά του Άτλαντα, στροβιλίζονται στον αέρα μαζί με τη λεμονί Verbena, δημιουργώντας ένα μαγευτικό μπουκέτο που σας μεταφέρει στις γεμάτες ζωή Χριστουγεννιάτικες αγορές του Γαλλικού Νότου. Διαθέτει και ολοκληρωμένη σειρά μπάνιου.

 

 

 

 

 

 Μύρισε, Χριστούγεννα.

 

 

44 Σχόλια
  1. Wowwwwww!!!!! Πόσο αγαπημένη Εταιρεία! Πολύ αγαπημένη! Την Verbena την λατρεύω, είναι η πιο αγαπημένη μου από τις πράσινες νότες, σας έχω γράψει και για το σχετικό άρωμα https://beautyblog.gr/2020/07/02/10-yperocha-kai-asynithista-kalokairina-aromata/
    Φαντάζομαι πόσο υπέροχο θα είναι κι αυτο με τον συνδιασμο μανταρινιού!

  2. Πω! Πω η σειρα SHEA BERGAMOT τι τέλεια! Μολις μπήκα στο site κ βλεπω ότι είναι σε πολύ προσιτή τιμή κ σε κανονικά ml! Για δώρο ή για μένα πάλι θα δούμε…

  3. Λεω να παρω μια κρεμα χεριων μιας και τελειωσε αυτη που ειχα , να δοκιμασω και αυτη

  4. @Stella: Πράγματι έχεις γράψει στο παρελθόν για άρωμα L’Occitane Verbena!

  5. Τι όμορφο μήνυμα από την L’Occitiane! Η επαφή μας στη φύση, μέσα από αυτά, τα υπέροχα αρώματα! Και, γω, όπως η @Τζενη, θα προτιμήσω το Shea Bergamot ! Πάντως, οι κρέμες χεριών της L’OCCITIANE είναι εκπληκτικές, @MARIA K.
    xx

  6. Μέχρι εδώ μου μύρισε το περγαμόντο! Όντως, μοσχοβόλησαν Χριστούγεννα! Θα τα τσεκάρω οσονούπω!

  7. Ταξίδι στην ονειρεμένη Προβηγκία πήγαμε σήμερα.. στο μεταξύ είναι η τέλεια μέρα για ένα φλιτζάνι Earl Grey!! Ευχαριστώ που μου το θύμισες!

  8. @Sheena & ANASTASIA: Περγαμόντο, earl grey, Χριστούγεννα, Χριστούγεννα στην Προβηγκία, νομίζω και μένα μου φτιάξατε το κέφι!

  9. Πόση μαγεία των Χριστουγέννων μας πέρασες με το συγκεκριμένο αρθρο;! 💜💛❤💚💙 Όντως είναι σαν να μύρισε Χριστούγεννα!!! 💜💛❤💚💙💜💛❤💙💚💜💛❤💙💚💜💛❤💙💚 Και για μένα το μανταρίνι!!! Μου άρεσε πολύ!!! 💜💛❤💚💜💙💙💜💚❤

  10. “‘άρωμα από τις φλούδες μανταρινιών και πορτοκαλιών όταν καίγονται μαζί στο τζάκι γεμίζοντας αρώματα τον ουρανό της Προβηγκίας τον Δεκέμβριο. ” Αυτο να κάνω εικόνα μονο μου
    φτανει για να μου φτιάξει το κέφι σήμερα!!!
    Αγαπημενη εταιρια !!!Με πηγες πολυ πισω σημερα
    @Τζουλια θυμάμαι οταν δουλευα ακριβως στην απεναντι γωνια ειχε ανοιξει καταστημα L’OCCITANE καθε φορα που ηθελα να φτιαξω την διαθεση μου πηγαινε και μύριζα τα θεσπεσια αρώματα !!!

  11. @SofiaT: Nα ξέρεις εγώ το κάνω αυτό κάθε Χριστούγεννα. Βάζω σε ένα κατσαρολάκι φλούδες από πορτοκάλια και μανταρίνια, ρίχνω ξυλάκια κανέλας και γαρίφαλο και το αφήνω να σιγοκαίει όλη μέρα στο μάτι της κουζίνας. Δεν μπορώ να σου πω για την ατμόσφαιρα και την υπέροχη μυρωδιά όταν διαχέεται σε όλο το σπίτι… αχ…

    Νομίζω το θυμάμαι αυτό… διόρθωσέ με αν κάνω λαθος- δεν ήταν σε μια σούπερ boutique στο Κολωνάκι? Και απέναντι η L’Occitane?

  12. Καλημερα
    Το αρθρο απο μονο του αναβλυζει αγαπημενα αρωματα
    Με εβαλαν σε Χριστουγεννιατικο κλιμα, ζεστο τσαι και αρωματα ζεστα μανταρίνιου, λεμονιου και αρωματικό ξύλο Κέδρου .
    Οτι πιο ομορφο μαζι με ξυπνημα επιθυμιας για ταξιδια στην ομορφη γειτονικη χωρα
    Η ευχη που θα στειλω στον Αγιο Βασιλη ειναι αν μπορει εστω για φετος να κρατησει τα Χριστουγεννα περισσοτερες μερες

  13. Λαθος οχι γειτονικη χωρα η Γαλλια αλλα παντα αγαπημενη οπως και η Ιταλια
    Προβηγκια και Τοσκανη αγαπημενες μου περιοχες

  14. @Rania: Αγαπημένη μου, δεν έκανες λάθος. Νομίζω ότι για πρώτη φορά, τα Χριστούγεννα του 2020 θα είμαστε όλοι σε μια «γειτονιά» αφού όλοι ζούμε κάτω από τις ίδιες δύσκολες συνθήκες. Παρόλα αυτά – αν και θα ακουστεί κλισέ- μπορούμε όλοι να ζήσουμε από νωρίς τα Χριστούγεννα στην καρδιά μας.

  15. Από τα πιο αγαπημένα μου brands με υπέροχα αρωματικά προϊόντα για το σώμα. Αυτό το post με έβαλε για τα καλά σε x-mas mood. Στο μεταξύ ήρθε η ώρα να ξεκινήσω λίστες δώρων.

  16. Όντως μυρίζει Χριστούγεννα με τέτοια υπέροχα προϊόντα!! Το Shea Bergamot πρέπει να ευωδιάζει υπέροχα!

  17. Xριστούγεννα επιτέλους!! Ας ελπίσουμε ότ θα είναι το ίδιο όμορφα με κάθε άλλη χρονιά. Αν το νιώσουμε, έτσι θα γίνει.

  18. Από τα post που δεν μπορώ να πω τι μου άρεσε περισσότερο. Τα θέλω όλα τώρα, να μου φτιάξουν τη διάθεση, να με ταξιδέψουν…

  19. @Julia εννοεις την “boutigue” Σολωνος &Βουκουρεστιου??

  20. @SofiaT: Θυμάμαι καλά ή σαχλαμάρες γράφω??? 🙂 🙂 🙂

  21. @Julia μια χαρά θυμάσαι!!!!ΓΙΑΤΙ η στο πανω η κατω τετραγωνω ηταν ο οικος μοδας AIGNER
    η’ RAXEVSKY και στα δυο εχω γραψει ιστορια εκει!!!χαχαχαχα😁😁😁

  22. @SofiaT: Ακριβώς!! Ακριβώς!!! Shopping ή window shopping σε αγαπημένα Aigner και Raxevsky (έχω από τότε μια φοβερή καμπαρτίνα Raxevsky..) και μετά καφεδάκι στο Da Cappo. Αχ τι μου θύμισες αγαπημένη! (σίγουρα θα είχαμε γνωριστεί τότε και που να ξέραμε…:) 🙂 :))

  23. @Τζουλια δεν μπορούσες να τα περιγραψεις καλύτερα !!!Υπέροχες εποχές!!!Φοβερα καταστήματα!!κοσμος!!!καφε στο Da Cappo❤
    Το αναλογο “κουτσομπολιο”για τους επώνυμους
    Ηταν και πολλοι που περναγαν απο εκει!!
    Ποσους εχω γνωρισει!!!μετα στο Aigner αλλα και στην Raxevsky εχω μπολικες ιστοριες χαχαχα
    Λες να είχαμε συναντηθεί??? Μου βάζεις ιδέες !!!

  24. @SofiaT: Περιττό να σου πω πόσο μου έφτιαξες το κέφι, έτσι; Ευτυχώς που τις ζησαμε αυτές τις μοναδικές εποχές και έχουμε υπέροχες αναμνήσεις. Ειδικά τέτοια εποχή που άρχιζε και ο στολισμός των δρόμων και των καταστημάτων… όνειρο, όνειρο… Είμαι σίγουρη ότι κάπως θα είχαμε συναντηθεί!! Με κάποιες από εσάς εδώ μέσα το πιστεύω ακράδαντα!!!

  25. @Τζουλια εγω να δεις πόσο χάρηκα!!!Καλα την εποχη του στολισμου ηταν μαγικά!!Τα στολιδια η μουσικη που επαιζε!!!Τα κερασματα !!! ΤΑ events!! Καποια Χριστουγεννα ειχαμε στην εισοδο του καταστήματος κοπελες ντυμένες Ξωτικα Και Αγιοβασιλιτσες οι οποιες μοίραζαν σφηνακια Καλουα!!!Καλα δεν σου λεω τι χαμος ειχε γινει!!!😁😁😁😁Οι χαρουμενοι ανθρωποι που ερχονταν ολο χαρα να αγορασουν τα δωρα τους!!!
    Καλα μετα απο αυτο ειμαι σίγουρη οτι ειχαμε ανταλλάξει βλέμματα η ειχαμε κάτσει πλάτη πλατη στο Da Cappo!!!😁😁😁😁😁😁

  26. @SofiaT Μη σου πω ότι και αυτό το θυμάμαι!! Μέγα χορηγοί εκείνη την εποχή το Kahlua και η Moet!!!! Aχαχχαχαχαχ!!! Και μετά βουρ στον πεζόδρομο της Χάριτος για τα υπόλοιπα!!! (ξέρεις εσύ….)

    To σκάμε, bb girl?????? χααχαχχαχαχαχαχαχχχα!!!!!!

  27. @Julia ντύνομαι και έρχομαι πετώντας!!!!χαχαχαχ

  28. @SofiaT: Έως που συγκινήθηκα σήμερα με το «ταξιδάκι» μας αγαπημένη…🎅🎄😌😌😍🥰❤️❤️❤️❤️

  29. Έχω δοκιμάσει πολλά πραγματάκια από την εταιρεία και μου άρεσαν ιδιαίτερα.Το αγαπημένο μου ήταν μια λοσιόν σώματος cherry αν θυμάμαι καλά και τα υπέροχα σαπούνια της.Έχω ακόμα στο μπάνιο μου.

  30. @Julia ❤❤❤❤❤❤❤😘😘😘😘😘😘
    Ηταν μια υπεροχη “μεταφορα στον χρονο” με μια καταπληκτικη συνταξιδιωτισσα!!!!Σε αγαπωωω❤❤❤❤❤❤

  31. Την κρέμα χεριών και το τσάι Earl Grey με αναζωογονητικές νότες εσπεριδοειδών σίγουρα μπαίνουν στην λίστα μου!!
    Αυτό με τις φλουδες απο πορτοκάλι και μανταρινι στο ματι της κουζινας (και με μια ιδεα κανέλας) ποια δεν το κάνει;; Και με ανάλογο έλαιο στο diffuser….
    @SOFIAT με την περιγραφή σου αυτην για την Προβηγκία των αισθήσεων ,νομισα για μια στιγμή πως κι εγω βρισκομουν σ’ αυτο το τζάκι δίπλα διαβάζοντας κάποιο αγαπημένο βιβλίο, τυλιγμένη στην αγαπημένη μου κουβέρτα κι απολαμβάνοντας ένα τσάι με νότες εσπεριδοειδών ….

  32. @SofiaT: Και εγώ πολύ, αγαπημένο μου διακριτικό, πανέμορφο και εκλεπτυσμένο bb girl. ❤️❤️❤️❤️❤️

  33. @Sofia T & Julia σε αυτο το συννεφο αναμνησεων βαλτε και εμενα που δεν εχανα ποτε βολτα στα μαγαζια του Κολωνακιου τα Χριστουγεννα
    Η διαθεση των ανθρωπων οι εκπληκτικα σικατα στολισμενες πανεμορφα βιτρινες, και ολο το κλιμα ηταν αδυνατον να μην ειμαι καθε χρονο εκει
    Σιγουρα και σε καποιο τραπεζι για καφε μετα στο Da Cappo!!
    Εχω κανει πολυ ομορφες αγορες για τα δωρα μου
    Οδος Χαριτος αχ αχ αχ !!!!!!!

  34. @Julia βλεπεις ειχες δικιο!!!!
    @PANIA μαλλον στο Da Cappo εχουμε βρεθεί πολλα bbgirls 😘😘😘😘😘

  35. @Rania & SofiaT: Ήμουν σίγουρη!!!! Το καλύτερο όμως θα ήταν μα μη μέναμε μόνο στις αναμνησεις! Καφεδάκι στο Κολωνάκι με bb girls!!! ( άντε το πολύ -πολύ εγώ να πιω τσάι!! 😂😂😘😘😘❤️❤️❤️)

  36. @JULIA..Τι ωραια που θα ειναι..μακαρι οταν ανοιξουν να κανονισουμε μια συναντηση
    Θα μιλαγαμε ωρες μη σου πω θα μας περιμεναν να τελειωσουμε για να κλεισουν το βραδυ

  37. @Rania: Tι μας κάνουν εμάς λίγες ώρες; Μη σου πω weekend χρειαζόμαστε για να ευχαριστηθούμε!!!! 🙂 🙂 🙂 !!!!!

  38. @JULIA ε ναι τοσα χρονια αναμνησεων αλλα και συγχρονων θεματων θελουν μερες

  39. @Julia@Rania το κανω εικονα 😁απο τα γελια και τις φωνές θα ξεσηκωσουμε ολο το Κολωνάκι🤣😂😂😂😂😂😂😂

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.