Εικόνες και makeup από τον Peter Philips

 

 

«Ειδικά αυτή την εποχή το μακιγιάζ και η εφαρμογή του μπορεί να γίνει ακόμα πιο πολυτελές, γιατί είναι περισσότερο πολύτιμο» Peter Philips Dior Creative Director.

 

Συμφωνώ με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου Dior. Στους γρήγορους ρυθμούς της κανονικής καθημερινότητας το μακιγιάζ ακόμα και  η skin care  ιεροτελεστία  γίνεται στα στενά πλαίσια του περιορισμένου χρόνου, κάτι που ισχύει για όλες μας. Παύει να είναι μια μικρή καθημερινή «πολυτέλεια»  και γίνεται άλλο ένα «κουτάκι» στο οποίο βάζουμε τικ – ουφ έγινε και αυτό.
Αν και η εργασιακή πραγματικότητα για κάποιες από εμάς δεν έχει αλλάξει δραστικά (είτε μέσω τηλεργασίας είτε επειδή η δουλειά μας είναι έτσι κι αλλιώς  ψηφιακή) εν τούτοις και πάλι το γεγονός ότι έχουν μειωθεί δραστικά – σχεδόν εντελώς οι μετακινήσεις μας- μας δίνει μια κάποια άνεση χρόνου.

 

Μαγειρική, διάβασμα, μουσική, χορός (η καλύτερη άσκηση), διακόσμηση, οργάνωση – τώρα έχουμε πολύ περισσότερο χρόνο γι αυτά. Γιατί λοιπόν μέσα στα παραπάνω  να μην προσθέσουμε και λίγο extra  self pampering;

 

Στην προηγούμενη καραντίνα την περασμένη Άνοιξη βρήκα για πρώτη φορά τον χρόνο και εφάρμοσα την Κορεατική ιεροτελεστία του layering των προϊόντων skin care το πρωί και το βράδυ και ήταν απίστευτη η διαφορά που είδα στην ποιότητα του δέρματος μου. Δεν είναι τυχαίο ότι οι Κορεάτισσες έχουν κατά γενική ομολογία τις ομορφότερες επιδερμίδες στον κόσμο.

 

Ο Peter Philips από την άλλη, μας λέει ότι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να αντιμετωπίσουμε την «κλεισούρα» και τις περισσότερες ώρες που έχουμε στη διάθεση μας- είναι να δοκιμάζουμε και να προβάρουμε στον καθρέπτη μας διαφορετικά μακιγιάζ – για εκείνον το πιο διασκεδαστικό ενήλικο παιγνίδι.

 

 

 

 

ΣΚ είναι, ακόμα περισσότερο χρόνο έχουμε,  shopping δυστυχώς όχι,  όποτε πάρτε ιδέες από μακιγιάζ πρόσφατα αλλά και πιο περασμένων ετών  δια χειρός Peter Philips

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

18 Σχόλια
  1. Καλημέρα! Ναι, λόγω καραντίνας, η περιποίηση του προσώπου μου, έχει γίνει μια καθημερινή απόλαυση για μένα! Σχολαστικός καθαρισμός, μάσκες, extra θεραπείες και ενυδάτωση, μια απλή ρουτίνα! Το δέρμα μου, δείχνει πιο όμορφο, άσχετα με την διάθεση μου, που έχει τα σκαμπανεβάσματα της, όπως όλων μας υποθέτω. Το νόμισμα πάντα έχει δύο όψεις! Ο χρόνος παραμονής μέσα στο σπίτι μας, μας ανοίγει άλλα, νέα παράθυρα ενασχόλησης, ανακάλυψης & ευχαριστησης! Όπως αυτές οι όμορφες προτάσεις μακιγιάζ! …και γιατί όχι; Στέκομαι μπροστά στον καθρέφτη μου, πιάνω τα πινέλα μου και όλα τα σύνεργα για μακιγιάζ, και πιάνω δουλειά!
    xx

  2. @Sofia Marga: Να μας πεις ποιο σου άρεσε περισσότερο! Εμένα μου άρεσε πολύ το μαύρο eyeliner με glitter στο κάτω βλέφαρο. 🌟🌟🌟

  3. @Julia, αγαπώ πολύ το γήινο, φυσικό μακιγιάζ. Οπότε, από τον γκουρού του μακιγιάζ Peter Philips μου αρέσει πιο πολύ το μακιγιάζ στην 5η εικόνα, που στο μοντέλο δίνει έμφαση στα μάτια του με την μάσκαρα, και η τελευταία εικόνα, που το μοντέλο φορά ένα υπέροχο καφέ- κοραλί κραγιόν.
    xx

  4. Η τέταρη φωτογραφία είναι μοναδική!! Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το υποστηρίξω αυτο το έντονο glam μάτι αλλά τοσο ωραία συνδιαστικά με τα χείλη θα ήθελα ένα τόσο θεαματικό μακιγιάζ 😜 θα συμφωνήσω απολύτως για το layering, το ακολουθώ τους τελευταίους μηνες κ η διαφορά του προσώπου μου είναι εμφανέστατη!! Αγαπώ πολύ την περιποίηση κ ό,τι σχετίζεται με αυτήν αλλωστε! Ειναι ενα ατελείωτο κομμάτι που όλο ανακαλύπτεις περισσότερα κ τελικά βρίσκεις αυτά που χρειάζεται το δέρμα σου..είναι τόσο ωραίο μετά από λάθος ρουτινες,προιόντα κ άγνοια να μαθαίνεις τις αναγκες του δέρματος σου κ τα κατάλληλα προιόντα κ βλέπεις τα τοσο ωραία αποτελέσματα..εφτασα να κοιτάζομαι στον καθρέφτη πιο πολύ κ από την βασίλισσα στην Χιονάτη😂😂😂😂

  5. Καλημερα
    Χρυσα χερια ο Peter Philips
    Καλλιτεχνης….σαν να ζωγραφιζει σε λευκο καμβα
    Μου αρεσε η προτελευταια εικονα με μακιγιαζ

  6. Εν μέσω καραντίνας περιποιούμαι το πρόσωπό μου αλλά όχι περισσότερο από πριν,το ίδιο θα έλεγα.Το μακιγιάζ όμως όταν βγαίνω για γυμναστική είναι περιορισμένο.Λίγο μολύβι,ρουζ αλλά οπωσδήποτε κραγιόν.Από τα παραπάνω μου άρεσε η CARA.

  7. Θεός ο Peter Philips!! Όλα τα μακιγιάζ του είναι ξεχωριστά και μου άρεσαν ολα(ίσως πιο πολύ της δεύτερης φωτογραφίας με τα φούξια και χρυσά έντονα λαμπερά χρώματα).. Εγώ, τώρα στο δεύτερο lockdown, νιώθω ότι έχω να βαφτω χρόνια.. Κάνω βέβαια συνέχεια μάσκες, μέρα παρά μέρα, βάζω serum και κρέμες, διαφορετικά προϊόντα κάθε 3 ημέρες για να παίρνω συστατικά από παντού 😉, αλλά μακιγιάζ, πέρα από ένα lipbalm κ λίγο πούδρα που βάζω κάθε απόγευμα που κατεβαίνω για περπάτημα, τίποτα άλλο..

  8. Υπέροχα Όλα αλλά πιο πολύ μου άρεσε το μακιγιάζ στην φωτο με το διχτυωτο πέπλο!!!!! Έντονο ματι και απαλά χείλη!!! 💜❤💚💙💜💛❤💚💙💜💛❤❤💚💙💜❤💚💙💙💚💙💜❤💙💚💛💜❤ Και εγώ μια από τα ίδια! Όλη μέρα μάσκες και κρέμες στο πρόσωπο! Ίσως να είναι καλό και αυτό επειδή συνήθιζα να βγαίνει καθημερινά και νομίζω πως είχε ανάγκη το δέρμα μου αυτήν την παύση… Να και τα καλά της καραντινας!!! 💛💜💚❤💙💜💚❤💚💙

  9. Λέω να εξασκηθώ στο πώς να δέσω τις μπότες μου στο λαιμό μου καλύτερα. Να τις χαρώ έτσι τουλάχιστον.
    Μουτςς

  10. Ωραίες εικόνες! Πάντως τα ωραία μακιγιάζ φτιάχνουν τη διάθεση και το έχουμε όλοι ανάγκη αυτό, για να ξεχνιόμαστε λίγο.

  11. @Rania: Είναι πράγματι πολύ ταλαντούχος makeup artist με ωραίες ιδέες.

  12. @MARIANNA: Και εγώ κάνω ελαφρύ μακιγιάζ κάθε μέρα. Και όταν βγαίνω για συγκεκριμένες δουλειές, αλλά ακόμα περισσότερο όταν έχω digital meetings και παρουσιάσεις που πλέον έχω τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα.

  13. @Maryl: Εχεις δίκιο αυτές οι metallic σκιές είναι απίθανες. Φυσικά η έντασή τους είναι προς χάριν της καλλιτεχνικής φωτό, αλλά τα χρώματα είναι υπέροχα.

  14. @Litsa: χαχαχα. Μη μιλάς στο σπίτι του κρεμασμένου για σχοινί. Πάλι την πάτησα ακριβώς όπως τέλος Φεβρουαρίου και έχω τα ωραία μου καινούργια συνολάκια και κάθονται στη ντουλάπα- συν ένα όμορφο γκρι χαμηλό μποτάκι..

  15. Επίσης να πω ότι τάσεις για το μακιγιάζ του 2020 με 2021 είναι το no make up! Δηλαδή μακιγιάζ χωρίς foundation και χωρίς ιδιαίτερες λάμψεις και κοψίματα όπως είχαμε συνηθίσει…. 💜💛❤💚💙💜💛❤💙💚💜💛❤💙💚💜💛❤💙💚 Άρα απλό βάψιμο με κραγιόν,μάσκαρα,σκιά και ρουζ!! Μου αρέσει!!!! 💜💛❤💚💙💜💛❤💙💚💜

  16. Αχ, αυτή η εικόνα με το μαύρο βέλο. Αξιοζήλευτη… Ευτυχώς που η δεύτερη καραντίνα συνέπεσε με την απόκτηση υπέροχων προϊόντων από τα χεράκια της Στέλλας μας και έτσι δίνω λίγο περισσότερο χρόνο στην περιποίηση. Γιατί από μακιγιάζ, μηδέν…

  17. @Julia: Φοράω τα υπέρλαμπρα μποτάκια μου και περιφέρομαι στο σπίτι ως άλλη Βίρνα Δράκου αλλά στο πιο πυτζαμέ. Μια χαρά με βρίσκω,σιγά.(είπε κι άρχισε να κλαίει από μέσα της χαχαχαχαχ)
    Μουτςς

  18. Στην περιποίηση προσώπου δεν άλλαξε κάτι τωρα στην δεύτερη καραντίνα…στο makeup πλέον δίνω λίγη περισσότερη έμφαση στα μάτια και στα χείλη μόνο βούτυρο κακάο και άχρωμο gloss…για ευνόητους λόγους…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.