Radiant Professional “Invisible”. To “αόρατο” make up, που χρειαζόμαστε τώρα.

 

 

 

 

Έχω ξαναγράψει ότι αν  έπρεπε να διαλέξω μόνο 3 προϊόντα μακιγιάζ,  αυτά θα ήταν το make up μου, ένα κόκκινο κραγιόν και μια mascara.

 

Σε αυτό το σημείο οφείλω να παραδεχτώ ότι τους τελευταίους   Covid19 μήνες,  έχω κάνει μια παραχώρηση στο μακιγιάζ μου. Δεν φοράω τόσο συχνά  το αγαπημένο μου κόκκινο κραγιόν και το έχω αντικαταστήσει με πιο ροζ-nude αποχρώσεις και κάποιες φορές ακόμα και με gloss (!). (μάλιστα, εγώ το έχω κάνει αυτό- η- μόνο-κόκκινο-ή-τίποτα- δεν το πιστεύω ούτε που το γράφω..).

 

Με τη mascara τα έχουμε βρει μια χαρά και με το παραπάνω- ίσα- ίσα τώρα που φοράω μάσκα,  επιβάλλονται και οι πολλαπλές στρώσεις ή ακόμα και οι mascara με fibers- λεπτές ίνες που κάνουν τις βλεφαρίδες να δείχνουν διπλάσιες από ό, τι είναι.

 

Στο προϊόν όμως που δεν προτίθεμαι να κάνω καμία  παραχώρηση είναι στο foundation, στο αγαπημένο μου make up,  το προϊόν που στη στιγμή αλλάζει το δέρμα μου, προς το πολύ καλύτερο. Μικρο ατέλειες και δυσχρωμίες εξαφανίζονται,  η επιδερμίδα μου δείχνει πιο λαμπερή, πιο ομοιόμορφη με μια λέξη – γιατί τα πολλά λόγια είναι φτώχια- πιο όμορφη. Το foundation,  θα υπάρχει πάντα στην καθημερινότητα μου.

 

Εξ άλλου και βγαίνω και κυκλοφορώ για τα αναγκαία και λίγο περπάτημα όταν μπορώ  και τηλεργασία κάνω και  με κάμερες- φώτα -πάμε ζω πλέον αφού τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα παίρνω μέρος σε κάποια digital παρουσίαση (τώρα ξεκίνησαν και zoom meetings καθηγητών, γονέων και κηδεμόνων και θα συνδεθώ και απ’ ευθείας με Παρίσι αργά το μεσημέρι).  Και όπως και να το κάνουμε δεν θέλω να εμφανίζομαι απεριποίητη σε όλα αυτά. 

 

 

 

 

Εν ολίγοις, εξακολουθώ  ανελλιπώς  και φοράω foundation, απλά πλέον θέλω πιο ελαφρές, πιο διάφανες, πιο «μεταξένιες» αλλά και σταθερές φόρμουλες και  για να μην μένει το προϊόν  πάνω στη μάσκα αντί για το πρόσωπό μου,  αλλά και για να «αναπνέει» το δέρμα μου κάτω από τη μάσκα γιατί δεν είμαστε τώρα για mascne- αυτό μας έλειπε.

 

Σε όλα τα παραπάνω έχω βρει τη λύση με το Invisible Foundation SPF 20  το νέο foundation της Radiant Professional. Είναι το foundation που με έχει σώσει αυτή την- ιδιόρρυθμη-  εποχή και επειδή το δοκίμασα και το φοράω,  είναι αυτό ακριβώς που δηλώνει το όνομά του: Invisible– αόρατο.

 

 

Η φόρμουλά συνδυάζει ακριβώς αυτά που θέλω δηλαδή και ελαφριά κάλυψη και  φροντίδα της επιδερμίδας και ενυδάτωση αλλά και προστασία από τις ακτίνες του ήλιου με ιδανικό για την εποχή  SPF 20 (δεν θέλω υψηλότερο δείκτη προστασίας το φθινόπωρο και τον χειμώνα- το 20 είναι ό, τι πρέπει)

 

 

 

 

Η ελαφριά,  lightweight σύνθεσή του, είναι εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ, το συστατικό που προσφέρει στην επιδερμίδα την  ενυδάτωση αλλά και την ελαστικότητα. Την ελαφριά σαν πέπλο κάλυψη την οφείλει στις  νέας τεχνολογίας χρωστικές που περιέχει, οι οποίες σε συνδυασμό με μεταξένια oil-free έλαια  καλύπτουν φυσικά και γίνονται ένα με το δέρμα χαρίζοντας αυτό το φωτεινό χρώμα αλλά  και τον ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα μου, που είναι και το δικό μου ζητούμενο. 

 

 

 

Κάτι ακόμα που μου αρέσει είναι η άνετη και απαλή  λεπτόρρευστη υφή του, που απλώνεται πανεύκολα όπως μια ενυδατική κρέμα, δεν  σπάει στις γραμμές έκφρασης και δε τονίζει τους πόρους, διατηρώντας  λείο και ενυδατωμένο το δέρμα. Στα συν του επίσης,  ότι  αποτρέπει  την εμφάνιση λιπαρότητας- που με τη μάσκα μπορεί να αποκτήσει ακόμα και ένα κανονικό προς ξηρό δέρμα. Ενυδάτωση- Κάλυψη- Προστασία, το λες και 3 σε 1.

 

 

Και  μια που σήμερα μιλάμε για όμορφη επιδερμίδα και πετυχημένο μακιγιάζ- όσο ελαφρύ και αν είναι- πρέπει εδώ να προσθέσω ότι  υπάρχει  ένα προϊόν που αν ήταν μέχρι τώρα προαιρετικό, πλέον είναι «υποχρεωτικό» και θα έπρεπε κάθε μια από εμάς να το έχει στην τσάντα της.

 

 

Σίγουρα καταλάβατε ότι αναφέρομαι στα setting sprays. Eίναι τα προϊόντα που σετάρουν και σταθεροποιούν το μακιγιάζ, διατηρούν το πρόσωπο ματ χωρίς γυαλάδες ενώ ταυτόχρονα φρεσκάρουν και ενυδατώνουν το δέρμα. Με ένα setting spray το σίγουρο είναι ότι το μακιγιάζ θα μείνει στο πρόσωπο και όχι πάνω στη μάσκα.

 

 

 

 

 

Χρησιμοποιώ το Setting Spray De-Tox επίσης της Radiant το είχα και όλο το καλοκαίρι που μας πέρασε στην τσάντα μου.  Σούπερ φόρμουλα που αποτοξινώνει γιατί μπορεί να μην βγαίνω τόσο συχνά όσο πριν,  αλλά περνάω ακόμα περισσότερες ώρες,  πάνω από τον υπολογιστή.  Εξ άλλου τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και θέλω το δέρμα μου να λάμπει στη πρώτη μου έξοδο εκτός σπιτιού η οποία εύχομαι να είναι σύντομα.

 

 

22 Σχόλια
  1. Mόλις περιέγραψες ακριβώς το μακιγιάζ που κάνω. Μέικ απ, μάσκαρα, ελαφρύ κραγιόν ή gloss. Βέβαια εγώ στην τηλεργασία, προσθέτω και αρκετό ρουζ με δείχνει πιο φρέσκια στην κάμερα- ποιος να μας το έλεγε ότι θα μιλάμε για κάμερες. Eνδιαφέρον το νέο make up θα το έχω στα υπ όψιν.

  2. @Εleytheria: Ναι! Ναι! Εχεις απόλυτο δίκιο Ελευθερία! Μας εχει σώσει το ρουζ μπροστά από την κάμερα!!

  3. Υπέροχο, ανάλαφρο, αόρατο! Σίγουρα ο,τι θέλω από ένα foundation! Και Radiant! Με super προσιτή τιμή! Τι άλλο να ζητήσω; @Julia, εύχομαι και γω σύντομα, πολύ σύντομα, να είμαστε καλά & λαμπερές να πραγματοποιήσουμε την πρώτη μας έξοδο!
    xx

  4. Γεια σας!Έχω αλλάξει εντελώς το μακιγιάζ μου κατά την περίοδο της καραντίνας.Όταν πήγαινα στη δουλειά μου,έβαζα λίγη πούδρα,ρουζ,έβαφα κανονικά τα μάτια και κραγιόν.Εννοείται ότι φορούσα και τη μάσκα.Ο λόγος που δεν φορούσα make up ήταν για να αναπνέει το δέρμα.Τώρα με την τηλεργασία δεν βάζω καθόλου make up,ούτε πούδρα,βάφω λίγο τα μάτια και κραγιόν.Δεν νομίζω ότι φαίνεται με το φως που μπαίνει από την πόρτα το μακιγιάζ μου και πολύ.Πάντως, άβαφη δεν βγαίνω!χαχα

  5. Α,και φυσικά μου αρέσει πολύ η radiant,ειδικά τα μάσκαρα.έβγαλε και καινούργια την οποία θέλω πολύ να δοκιμάσω.

  6. @Marianna: Αν εννοείς τη νέα έκδοση της Magna Lash με ίνες την Magna Fibers την έχω δοκιμάσει και είναι απίστευτη!

  7. @Sofia Marga: Ναι οι τιμές είναι πολύ καλές ανάλογα με την ποιότητα που προσφέρει η μάρκα. Αχ, Σοφία μου..υγεία φυσικά πάνω και πέρα απ όλα αλλά θέλω και μια xmas έξοδο … νομίζω όλες και όλοι μας.

  8. Καλημερα
    Τα setting sprays. δεν τα εχω χρησιμοποιησει αλλα οπως και το foundation τα εχω σε λιστα να τα αγορασω
    Για τους λογους λογω covid που ξερουμε ολες δεν προχωρησα στην αγορα τους
    Οταν καθημερινα θα κυκλοφορω χωρις μασκα σιγουρα δεν θα μου ξεφυγουν
    Αυτο που γραφεις οτι ειναι καλυπτικο και σχεδον αορατο , ειναι αυτο που θελω πολυ απο ενα foundation,
    @julia ακουω συνδεση με Παρισι
    Περιμενω ομορφα νεα Χριστουγεννιατικα

  9. Χρόνια χρησιμοποιώ το μεικ απ της Radiant, ειναι από τα πιο αγαπημένα μου ακριβώς γιατί είναι αόρατο κι ομως καλυπτικο οσο πρέπει, δεν κλείνει τους πόρους και έχει διάρκεια.. Και γενικά τα καλλυντικά Radiant είναι από τα καλύτερα και σε διάρκεια και σε τιμές! Δεν είναι τυχαίο που εδώ και 20 χρόνια είμαι σταθερη καταναλωτρια τους!

  10. Ναι, @Julia μου αγαπημένη!!!! Όλες μας θέλουμε (και χρειαζόμαστε) xmas έξοδο!!! 🎄🎅

  11. @ Rania: Δυστυχώς όχι χριστουγεννιάτικα τα νέα αλλά πάντως με πολύ ενδιαφέρον, από την δερμοκαλλυντικη μάρκα La Roche Posay. 😘

  12. @Maryl: Maryl αν είναι έτσι πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις και το Invisible. Πάω στοίχημα θα γίνει το αγαπημένο σου!

  13. Κάθε μέρα λέω ότι θα ξεκινήσω να βάφομαι και κάθε μέρα το μετανιώνω. Με κλειστές κάμερες συνήθως κάνουμε μάθημα, για να αντέχει το σύστημα, οπότε βρίσκω δικαιολογία… Πάντως το προϊόν έχει εξαιρετικές προδιαγραφές.

  14. @Amalia: Έχω καταλήξει ότι ειδικά αυτή την εποχή το ντύσιμο και το μακιγιάζ λειτουργούν καπως ψυχοθεραπευτικα σε μένα . Σηκώνομαι, κάνω λίγο μποτέ, ντύνομαι όμορφα (χωρίς υπερβολές) απλώνω λίγο μακιγιάζ. Δεν αντέχω να είμαι με φόρμες και «άφτιαχτη» από το πρωί έως το βράδυ και από το βράδυ ως το επόμενο πρωί, σε μια αέναη λούπα. Αν βάλω και σε λίγο καλύτερη τάξη την καθημερινη μου άσκηση θα νιώθω ότι ας πούμε βρίσκομαι σε μια κάποια κανονικότητα. Είναι δύσκολα για όλες μας αγαπημένη.

  15. To RADIANT foundation σε συνδυασμό με το setting spray είναι το perfect combo….. αυτο ακριβως που περιγραφεις…το μακιγιάζ μενει στο προσωπο κι οχι στη μάσκα….

  16. Φαίνεται φοβερό!!! Αν δεν κάνω λάθος είδα τώρα τελευταία και άλλη μια εταιρεία καλλυντικών να διαφημίζει ένα παρόμοιο διαφανο makeup!!! 💜💛❤💚💙❤💛💜💚❤💙💚💙💚❤💚😉❤💚😉💚💙 Ωραία ιδέα για αυτές τις μέρες!!!! Επίσης θα συμφωνήσω ΑΠΌΛΥΤΑ για το Setting Spray!!!!! Και σε εμένα είναι απολύτως απαραίτητο προϊόν και πάντα μέσα στην τσάντα μου!!!! 💜💛❤💚💙❤💚💜❤❤💚❤💚❤💚❤❤💙💚💙💚💙💚💙

  17. @julia, ακριβώς.Δεν μπορώ όλη στην ημέρα αβαφη με φόρμες και πυτζάμες.Νιωθω σαν άρρωστη.Κι εγώ ντύνομαι χωρίς υπερβολές

  18. Όταν οι συνθήκες το επιβάλλουν φροντίζω και είμαι ευπαρουσίαστη. Αλλιώς με ένα Liposan κεράσι είμαι όλη μέρα.
    Μουτςς

  19. @Julia, από τις πολύ αγαπημένες μάρκες και η La Roche Posay! Με ανυπομονησία θα περιμένω να μάθω νέα! …και μόνο η σύνδεση με Paris…! θα είναι σαν ταξίδι!
    xx

  20. Aγαπώ Radiant. Πολύ καλά προιόντα ό,τι έχω πάρει το έχω ευχαριστηθεί πολύ.

  21. Βαφομουν τωρα με τη μασκα τι να βαψεις? Μονο τα ματια

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.