OPI και Shine Bright! (like the diamond you are)

 

 

 

Έβαλε τα πολύ καλά της φέτος η OPI και μας προσκαλεί σε ένα “Shine Bright” πάρτι με πλούσιες και γκλιτεράτες υφές και  αποχρώσεις στην xmas συλλογή της 2020.

 

 

 

 

 

 

Και εδώ που τα λέμε αν και το μακιγιάζ και τα μαλλιά έχουν μείνει λίγο, κάπως πίσω, στα νύχια κυρίες μου, μπορούμε να βγάλουμε το άχτι μας και κάθε μέρα να δοκιμάζουμε και κάποιο νέο χρώμα.

 

 

 

 

 

 

12 νέες αποχρώσεις και 3 glitter σε συνεργασία με τον οίκο Swarovski παρακαλώ, και αποχρώσεις κόκκινες, μπορντό, ροζ, nude, γήινες, ασημένιες, dark η συλλογή τις περιλαμβάνει όλες για κάθε γούστο.

 

 

Κόκκινες, μπορντό  και γιορτινές

 

 

 

Απαλές ροζ- nude και girlie

 

 

 

 

Ασημένιες και glam που στραφταλίζουν

 

 

 

 

 

Girls having fun!

 

 

 

 

Και η διάθεση ανέβηκε ακόμα παραπάνω με αυτό το video.  Fun, glitz & glam και “Color is the Answer”,  για την OPI Χ-MAS 2020.

 

 

 

 

 

22 Σχόλια
  1. Καλημέρα!Η αλήθεια είναι ότι έχω καιρό να κάνω μανικιούρ.Το τελευταίο διάστημα τα βάφω μόνη.Το σκούρο μπορντώ της φωτογραφίας είναι τέλειο.

  2. @Marianna: Καλημέρα από τη συννεφιασμένη Αθήνα! Καλή μέρα για at home manicure! 💅🏽💅🏽💅🏽

  3. Πολύ όμορφες και γιορτινές αποχρώσεις! Πάντα στις γιορτές έβρισκα αφορμή και έκανα νύχια σε χρυσό ή glitter!

  4. Τι όμορφη φωτογράφηση! Μέσα σε χαρούμενο, εορταστικό κλίμα! Υπέροχα χρώματα! Το μπορντό είναι από τα αγαπημένα μου κάθε χειμώνα. Αλλά , και το παλ ροζ της δεύτερης φωτογραφίας, με τα περιποιημένα, κοντά νύχια, με ενθουσίασε!
    xx

  5. Το μωβ σκούρο ταιριάζει με τη χνουδωτή μου ρομπίτσα οπότε αυτό θα προτιμήσω.
    Μουτςς

  6. Το ασημί μου άρεσε πολύ, αν έβαφα τα νύχια μου αυτό θα προτιμούσα και γισ αλλαγή το σκούρο μπορντω.

  7. Oi γκλιτερένιες αποχρώσεις ειναι τέλειες….γιατί κι η καραντίνα θέλει λίγο γκλάμουρ, πώς να το κανουμε…. η OPI έχει τέλεια βερνίκια!!! Μαζί με την ORLY είναι από τα αγαπημένα μου brands!

  8. Στο μεταξυ μόλις είδα το σχόλιο της Λίτσας για την μοβ χνουδωτή της ρομπίτσα κι έλιωσα λέμε….

  9. Ψηφίζω glitterάκι εννοείται👍👍👍 αλλά κ οι girly αποχρώσεις μου αρέσουν εξίσου πολύ😛δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ την συγκεκριμένη εταιρεϊα αλλα θα ήθελα πολύ

  10. Έχω αφήσει τα νύχια μου να “ξεκουραστούν” όλο αυτόν τον καιρό αλλά εννοείται πως θέλω να τα βαψω το αγαπημένο μου κοκκινακι για τα Χριστούγεννα!!! Ίσως να δοκιμάσω και το τελευταίο χρώμα που είναι κάτι σαν σμαράγδι… χμμμ δεν ξέρω!!!! 💜💛❤💚❤💚❤❤💚💜💚💜💛💜❤💚❤❤💚❤💚❤💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💜❤💛💚💙💙❤💜💜❤❤💚

  11. Λέτε βρε κορίτσια να ανοίξουν τα μαγαζιά για τις γιορτές; Θέλω πολύ να πάω να περιποιηθουν τα νυχακια μου!!!!! Θα στεναχωρηθω πολύ αν δεν ανοίξουν τα μαγαζιά…. Πρέπει να κάνουμε ψώνια για να στηρίξουμε τα μαγαζιά που δεν δουλεύουν τόσο καιρό…. 💙❤💛💜💚💜💚💜💚💜❤💚💙💜💜❤💚💙💚💙💙💚❤💛💜💛💜💜💚💜💚💙💙💚💙💚💚💙

  12. @Julia: Ααααααααααααα, μέσα στο μυαλό μου είσαι, αγαπημένη! Ήθελα να σου γράψω σήμερα ότι έβγαλε αρκετό κρύο και είναι η ώρα για τα χιονάκια μας! Εισακούστηκε η επιθυμία μου! 💜💜

  13. @Sheena:: Αν σου πω αγαπημένη ότι και για μένα ήταν έκπληξη;; Συνεννοήθηκαν μεταξύ τους τα bb boys έβαλαν στο κόλπο και τον Παύλο και τσουπ! Ξύπνησα σήμερα με χιόνια! Βέβαια είναι 26 Νοεμβρίου, είναι η τελευταία Πέμπτη του Νοεμβρίου (λέγε με Thanksgiving) και γιορτάζεται πολύ και αυτή η γιορτή στα “δικά μας”. O χειμωνιάτικος καιρός πάντως, είναι απρόβλεπτο extra bonus! Λες να κάνουμε white Christmas φέτος; 🙂 🙂 🙂

  14. @julia,αν είμαστε σπίτι,που θα είμαστε,τι πιο όμορφο από white Christmas?

  15. @Julia: Α, την αγάπη μας στα bb boys τότε, ήταν η πιο όμορφη έκπληξη! Μακάρι να χιονίσει φέτος, το λέω με προσμονή, γιατί εδώ στα βόρεια -όσο οξύμωρο και αν ακούγεται- χιόνι βλέπουμε σπάνια! Happy Thanksgiving και χρόνια πολλά στη Στέλλα μας!

  16. @Marianna: Ακριβώς αγαπημένη! Τι πιο όμορφο’;

  17. @Sheena: (φαντάζομαι έχει κάτι να κάνει με θάλασσα και υγρασία που δεν το στρώνει εύκολα..)

    Eυχαριστούμε αγαπημένη μας!!!

  18. Επειδή η ρόμπα μου είναι σκούρα μπλε και ταιριάζουν όλα, θα διαλέξω κι εγώ το μπορντό.

  19. @JULIA Mε ΟPI σιγυρα δεν γίνονται chipped …κι ας μην ειναι και ημιμονιμο….

  20. @Celia: Χωρίς αμφιβολία. Μη σου πω ότι ακόμα και με brands ευρείας πλέον, μια χαρά «κρατιούνται» χάρη στις νέες φόρμουλες. Gone are the days….(thank God!)

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.