“I Am Beautiful” : Ένα άρωμα ωδή για κάθε γυναίκα από τον THEODOROS KALOTINIS PERFUMER

 

 

 

 

Ποια είναι η τελευταία φορά που κοιταχτήκαμε στον καθρέφτη, αποδεχτήκαμε τον εαυτό μας χωρίς αρνητικές επιπλήξεις, χωρίς να σταθούμε στις ατέλειες ή στις κρυφές μας προσδοκίες για κάτι διαφορετικό πάνω μας και είπαμε με καμάρι : «Είμαι όμορφη»;

 

Γιατί αξίζουμε όλες μας να νιώθουμε όμορφες κι είμαστε όμορφες! Όχι γιατί τηρούμε τα πρότυπα ομορφιάς, αλλά γιατί τα καταφέρνουμε κάθε μέρα! Δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό, σε όλα όσα έχουμε αναλάβει, στους δικούς μας, στη ζωή μας, στις προσδοκίες και τα όνειρά μας, στις μικρές ή μεγάλες προσωπικές μας μάχες και προκλήσεις.  Γι΄αυτό είμαστε όμορφες!

 

Αυτη ήταν κι η έμπνευση για τον αγαπημένο μας Έλληνα αρωματοποιό Θεόδωρο Καλοτίνη, που αποτίοντας φόρο τιμής στις γυναίκες, δημιούργησε το νέο του αρωμα “I AM BEAUTIFUL” .

 

 

 

 

Αψηφώντας τις διεθνείς τάσεις της μόδας, τα πρότυπα που καλουπώνουν τις διαστάσεις, τα χαρακτηριστικά, το δέρμα, τις καμπύλες μας, ο κρητικός αρωματοποιός θέλησε να δώσει ένα μηνυμα σε όλες μας και να μας φωνάξει με τον δικό του τρόπο «Είσαι όμορφη!»

 

 

“Ηθελα να παροτρύνω τις γυναίκες, να δώσουν αξία στη φυσική τους ομορφιά με έμφαση στα ψεγάδια της, δημιουργώντας μια ξεχωριστή ευωδιά, το «I am beautiful». Κάθε καμπύλη, κάθε κιλό, κάθε ρυτίδα έχουν τη δίκη τους γοητεία. Είσαι πολλά περισσότερα από απλά ένα σώμα! Φόρεσε το άρωμα σου, κοιτάξου στον καθρέφτη και πες στον εαυτό σου “είμαι όμορφη”!

 

Ο αρωματοποιός Θεόδωρος Καλοτίνης.

 

 

 

 

 

Η γυναικεία ομορφιά δια χειρός του Θεόδωρου Καλοτίνη ευωδιάζει τριαντάφυλλο και πούδρα, γλυκό πατσουλί και ξινό κράνμπερι κι αφήνει το απαλό βελούδο του κεχριμπαριού στο δέρμα.

 

 

Θα το βρείτε στο επίσημο site του αρωματοποιού https://www.theodoroskalotinis.com και σε αυτή την περίοδο θα βρείτε πολλές  ειδικές προσφορές και εκπτώσεις.

 

 

Stella

 

 

18 Σχόλια
  1. @Stella: Happy Name Day αγαπημένη μας! You are indeed BEAUTIFUL!!!

  2. Χρόνια πολλά Στέλλα μας, να’σαι πάντα γερή και ευτυχισμένη! Πολύ θα’θελα να δοκιμάσω αυτό το άρωμα, αφού λατρεύω τα λουλουδάτα αρώματα! Βέβαια έχω βάλει στο μάτι και το άρωμα γαρδένια!! Η αλήθεια είναι ότι ο κ. Καλοτίνης είναι ο μοναδικός Έλληνας αρωματοποιός, που λατρεύω! 🥰🥰🥰

  3. Kαλημερα και απο μενα
    @STELLA χρονια πολλα , υγεια και ολα τα καλα να εχεις…πολυχρονη
    Για το αρωμα τι να πω ….γλαφυροτατη ..ενα ακονη προιον επιθυμητο πολυ
    Τον γνωρισα μεσα απο τις περιγραφες σου και επειδη εισαι γνωστης των αρωματων για να παρουσιαζεις αυτον τον Κρητικό αρωματοποιό σιγουρα τον εχεις ξεχωρισει γιαυτο το “ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ”

  4. @ELENA @ΡΑΝΙΑ Aγαπημένες μου σας ευχαριστώ, εν πρώτοις για τις ευχές σας! Είναι πολύτιμες! Ο Θεόδωρος Καλοτινης είναι πραγματικα ξεχωριστός και τον αγαπώ. Πολύ συντομα, θα σας εχω πολλά αρωματικά νέα, που είμαι σίγουρη θα απολαύσετε και για τον Θοδωρή και όχι μόνο…
    Σας φιλώ!

  5. Χρόνια πολλά Στέλλα μας γεμάτα υγεία και ευτυχία 💕✨💕 Τι ωραία τονωτική “ενεση” ο τίτλος του αρώματος! Μπράβο στην έμπνευση τοτ αρωματοποιου!!

  6. @MARYL Σ΄ευχαριστώ πολύ Μαρία μου! Κι εσυ να χαίρεσαι το Κατερινάκι σου!

  7. Αυτές οι νότες πούδρας και κεχριμπαριού αλήθεια με εξιτάρουν…όμορφο όνομα διάλεξε ο ευρηματικός Θοδωρής για την δημιουργία του…
    @STELLA, happy Name Day…..να περάσεις ονειρεμένα σήμερα (αν και έγκλειστη…χαχαχα….μην ξεχνας πως η διάθεσή μας και το πνεύμα δεν καταλαβαίνουν από εγκλεισμό!!!)
    Και,ναι…… θα το στρώσει στον κόσμο του bb 💜❄🌨☃

  8. Χρόνια πολλά @STELLA!!! Υγεία και αγαπη ευχομαι!!! Μονο χαμόγελα!!Και μενα μου αρέσει πολύ το τριαντάφυλλο!!!! 💜❤💚❤💙💛💙💚💜❤💙💜💜💙💜 Υπέροχη η πρώτη φωτο με το μπουκάλι και τα πέταλα του κόκκινου τριανταφύλλου από κατω!!!! ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

  9. @Stella μας, χρόνια πολλά, ευωδιαστά, υπέροχα. You are so beautiful!!!

  10. Χρονια πολλα @Στελλα μου με υγεια και πολυ πολυ ευτυχία🌹🌹🌹🌹🌹🌹

  11. Χρόνια πολλά,καλά και δημιουργικά για τη Στέλλα μας!!!!

  12. @Stella νά’σαι πολύχρονη & ευτυχισμένη! Συγχαρητήρια για την δημιουργία του ” I am beautiful ” που το κάνει ακόμα πιο ξεχωριστο από την προσέγγιση του προς κάθε γυναίκα. @Julia, τι υπέροχο το χιόνι που πέφτει συνεχώς στο bb! Έρχονται τα Χριστούγεννα!!
    xx

  13. Χρόνια πολλά αγαπημένη μου Μάγισσα.
    Μουτςς

  14. Χρόνια πολλά κ καλά για χθες κι απο μενα Στέλλα της πιο όμορφης ιντερνετικής παρέας!!!Μου άρεσει η προώθηση ένος αρώματος απ9 ελληνικά χέρια κ ειλικρινά είναι κ πιο ενδιαφέρον λόγος για να το δοκιμάσω

  15. Αγαπημένες μου φίλες σας ευχαριστώ όλες πολύ για τις ευχές σας!
    Να είμαστε όλοι μας καλά και υγιείς!

  16. Χρονια πολλααααα. Τριανταφυλλο , πουδρα , πρεπει να ειναι υπεροχο

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.