Stella’s Recip-y: Ανακαλύψτε το πιο stylish γούρι της χρονιάς!

 

 

 

 

Σας είχα υποσχεθεί, ότι θα σας αποκαλύψω συντομα, με ποιόν τρόπο συναντήθηκαν οι δρόμοι μας με τα υπέροχα κοσμήματα της Kypseli workshop.

 

Mα, όταν η μελισσούλα των Stella’s Recipy φτερούγισε κι ανακάλυψε την Kypseli της!  Την πιο καλαίσθητη, εκλεπτυσμένη και stylish κυψέλη! Μια ανήσυχη μελισσούλα σαν αυτη των Stella’s Recipy,  ήταν επόμενο να εντοπίσει μια τέτοια δημιουργική Kypseli και να εμπνευστούν για όλα τα bb και τα Stella’s Recipy girls, το πιο κομψό και statement γούρι για την χρονιά που μας έρχεται.

 

 

 

 

Η κυψέλη, το σύμβολο της δημιουργίας, της εργατικότητας, της κοινωνικότητας, της συνέργειας, της αλληλεγγύης, ο σοφός και ευφυής κόσμος των μελισσών, αυτό το σύμβολο της φυσικής τελειότητας,  έγινε αποκλειστικά  για σας, ένα κομψό κόσμημα που θα σας συντροφεύει σε όλες τις εμφανίσεις σας μαζί με τις ευχές και την αγάπη μας.

 

Εξ’ολοκλήρου χειροποίητο από ορείχαλκο και διακοσμημένο με τον ημιπολύτιμο «κόκκινο ίασπη».  Ο κόκκινος ίασπις (jasper) συμβολίζει το ανώδυνο τέλος και το νέο ξεκίνημα. 

 

 

 

 

 

 

 

Είναι ένας νέος κύκλος ζωής που ολοκληρώνεται! Ένας νέος κύκλος ζωής ανοίγει!

 

Φέτος που όλοι μας έχουμε ανάγκη από μια ελπιδοφόρα αρχή, στο πρώτο έτος της δεκαετίας, που επιθυμούμε να κλείσει ένας κύκλος ταλαιπωρίας και δυσκολιών,  ο κόκκινος ίασπις φέρνει αγάπη και συναισθηματική ηρεμία.  Προσελκύει τον πλούτο, την τύχη, το πάθος.  Ενισχύει την υγεία, την ευεξία, το θάρρος, την αυτοπεποίθηση.

 

H αγαπημένη μας ηθοποιός, BB και Stella’s Recipy girl, Κατερίνα Δημητρόγλου, το επέλεξε για φετινό της γούρι και στο βίντεο που ακολουθεί, θα την δείτε να το φοράει, αλλά και να σας στέλνει τις ευχές της και τις ευχές όλων μας, για μια τυχερή χρονιά!

 

STELLAS RECIPY – ΓΟΥΡΙ 2021 by KYPSELI workshop

 

 

 

 

Φέτος επιλέξτε δώρα για σας και τις αγαπημένες σας φίλες από τα μοναδικά προιόντα ομορφιάς Stella’s Recip-y   και κάντε δικό σας, το πιο statement κόσμημα της χρονιάς! Η προσφορά του δώρου ισχύει από 20 Νοεμβρίου 2020 έως 7 Ιανουαρίου 2021 και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. 

 

 

 

13 Σχόλια
  1. Τι ωραίο κόσμημα! Μπράβο Stella! Ειδικά σε αυτή την εποχή που για γούρια βλέπουμε κάτι κορδελίτσες, τύπου γούρι… Ας ευχηθούμε Καλή Χρονιά για όλο τον πλανήτη

  2. @ANASTASIA Σ΄ευχαριστούμε πολύ Αναστασία! Ολοι μας να είμαστε καλά και να κάνουμε μια νέα αρχή!

  3. Είναι πολύ όμορφο! Μπεάβο Στέλλα μου για τη συνεργασία!

  4. Υπέροχο!!! Πάντα τέτοια αισιόδοξα ξεκινήματα!
    xx

  5. Μπράβο για την συνεργασία,Στελλα…. το σχέδιο πολύ όμορφο και ο συμβολισμός του επίσης!

  6. Πανεμορφο δωρο το γούρι και ιδιαιτερο!!! Πανεμορφα και τα χιονακια!! Μακαρι η νεα χρονια να μη θυμιζει σε τιποτα την τωρινη!

  7. Η αλήθεια είναι ότι η χρονιά που φεύγει ήταν πολύ δύσκολη από πολλές απόψεις! Εύχομαι ένα καλό κ νέο ξεκίνημα το 2021 ! Πολύ ομορφο το κόσμημα-γούρι μου δημιουργεί μια ηρεμία οσο το κοιτάζω!! Μπράβο Στέλλα για την συνεργασια για το ιδιαίτερο αυτό κόσμημα

  8. Υπέροχο!!!! Μπράβο σας!!! 💚❤💚💜💙💜💛❤💚💚💜💙💜💚❤💚💛💜💚💙 Ας ελπίσουμε το 2021 να είναι ένα καλό έτος με υγεία πάνω απ Όλα!!!!!

  9. Χαιρετε…οπως… η μελισσούλα των Stella’s Recipy φτερούγισε κι ανακάλυψε την Kypseli της…! ετσι και εσυ και ολοι μας να φτερουγισουμε με αισιοδοξια για τα ομορφα που θελουμε να ερθουν το 2021 @STELLA μας

  10. Πολύ όμορφο,μακάρι να είναι η νέα χρονιά καλύτερη για τους ανθρώπους!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.