Κυριακή, με απολαυστικό χριστουγεννιάτικο καφέ.

 

 

 

 

Όσες από εσάς αγαπάτε τα Starbucks και τις γεύσεις τους θα έχετε ήδη δει τις κόκκινες κούπες και τα κόκκινα ποτήρια που όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος σηματοδοτούν τη γιορτινή σεζόν.

 

Τα ανοιχτά Starbucks καταστήματα θα τα δείτε στο τέλος του post αλλά μην ξεχνάτε ότι το brand κάνει και κατ οίκον παραγγελίες οπότε αν πραγματικά σας έχει λείψει κάποια από τις xmas γεύσεις δεν έχετε να παρά να σηκώσετε το τηλέφωνο ή να κάνετε online την παραγγελία σας στην wolt και την efood.

 

 

 

 

 

Απολαύστε:

 

Νέα Truffle Hot Chocolate: Συνδυασμός από απολαυστική σοκολάτα με σαντιγί mocha και τρούφα σοκολάτας από πάνω. Ένα γλυκό σοκολατένιο επιδόρπιο με  και  υπέροχη γεύση .

 

 Toffee Nut Latte:   Δόσεις espresso συνδυάζονται απολαυστικά με γάλα στον ατμό και επικάλυψη από σαντιγί και καραμελωμένους ξηρούς καρπούς, δημιουργώντας  ένα κρεμώδες ρόφημα. Φέτος, για πρώτη φορά, οι λάτρεις του Toffee Nut Latte θα έχουν την ευκαιρία να το δοκιμάσουν και στην vegan εκδοχή του, επιλέγοντας μια από τις εναλλακτικές επιλογές γάλακτος και την vegan σαντιγί.

 

Gingerbread Latte: Απολαύστε τα αρώματα ginger και γευτείτε την μοναδική γεύση που προσφέρει ο συνδυασμός από  δόσεις espresso και βελούδινο γάλα στον ατμό. Η γεύση ολοκληρώνεται με επικάλυψη από σαντιγί με γεύση ginger και τριμμένο μπισκότο. Απολαύστε το ζεστό ή κρύο, Frappuccino Coffee ή Cream ή και σε vegan εκδοχή.

 

 

 Starbucks Christmas BlendΠεπαλαιωμένοι κόκκοι καφέ Sumatra αναμειγνύονται με καφέδες από την Κολομβία, την Παπούα Νέα Γουινέα και την Ινδονησία. Οι πικάντικες νότες κέδρου ισορροπούν με μια γλυκιά και απαλή γεύση και προσφέρουν τον πιο γιορτινό, γεμάτο αρώματα, απολαυστικό καφέ στο ποτήρι σας.

 

 

 

 

Ιδεές  και  για  xmas δωράκια!

 

Φέτος στα Starbucks θα βρείτε όμορφα στολίδια για το δέντρο σας αλλά και διάφορα  αξεσουάρ καφέ για όλες και όλους τους coffee lovers όπως χριστουγεννιάτικες κούπες,  θερμός,  μπουκάλια νερού, πετσέτες κ.α.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τέλος η pre-paid Starbucks κάρτα αποτελεί άλλη μια πρόταση δώρου, αφού φορτώνοντάς την με το ποσό της αρεσκείας σας, δίνεται τη δυνατότητα στα αγαπημένα σας πρόσωπα να επιλέξουν να την χρησιμοποιήσουν για αγορά ροφημάτων ή και αξεσουάρ καφέ.

 

 

Και μην ξεχνάτε ότι μέσω του προγράμματος επιβράβευσης «My Starbucks Rewards™»  και την χρήση της κάρτας Starbucks εκτός από προνόμια και δώρα για εσάς, βοηθάτε παράλληλα τα Starbucks στη στήριξη Νέων των Παιδικών Χωριών SOS (προσφορά 5 λεπτών με κάθε χρήση της κάρτας για αγορά προϊόντων για τη στήριξη των Νέων των Παιδικών Χωριών SOS).

 

 

 

 

 

 

Ανοιχτά καταστήματα : Στην Αττική: Αγία Παρασκευή, Αμπελόκηποι, Γλυφάδα (1. Πλ. Εσπερίδων & 2. Λαμπράκη), Κάτω Κηφισιά, Κηφισιά (Κασσαβέτη), Μιχαλακοπούλου, Μοναστηράκι, Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο, Πασαλιμάνι, Πλ. Κοραή, Σύνταγμα  και Ψυχικό καθώς και στη Θεσσαλονίκη (Λευκός Πύργος) και  το Ηράκλειο Κρήτης (25ης Αυγούστου).

 

 

 

18 Σχόλια
  1. Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν! Μικρές χριστουγεννιάτικες νότες!

  2. Καλημερα
    Χρονια πολλα στους Νικους και τις Νικολεττες μας
    Εχω τον αντρα μου Νικο πολλα ανηψια και φιλους με το αγαπημενο μου εννοειται ονομα
    Να ειναι ολοι γεροι και ολα τα καλα στην ζωη τους
    Οσον αφορα τα Starbucks αγαπημενα καταστηματα καφε
    Ειδικα οταν εγκαινιαζαν τετοιες μερες την εναρξη της Χριστουγεννιατικης σεζον με τα εκπληκτικα ροφηματα καφε
    Αγαπημενο μου το Starbucks Christmas Blend:
    Λατρης του καφε και της καλης ποιοτητας καφε που ειμαι τα εχω ξεχωρισει απο χρονια

  3. Καλημέρα,χρόνια πολλά σε όσους και όσες γιορτάζουν!Το γιορτινό ποτήρι τέλειο.Ο Καφές με τη σαντιγύ με γεύση σοκολάτα μου φωνάζει πάρε με!!Δεν μπορώ λόγω απόστασης αλλά τέλος πάντων,πήρα ιδέα για να φτιάξω το απόγευμα το βουτυράτο κακάο μου.(έτσι μου το ειπαν στο κατάστημα με τα προϊόντα bio)

  4. Χρόνια πολλά και καλά στους Νικους και στις Νικολετες!!! Νιωθω τυχερη γιατί εχω την prepaid Starbucks card και παιρνω τακτικά από τα αγαπημένα Starbucks στην περιοχη μου,στο Πασαλιμάνι και εχω να πω οτι το Truffle Hot Chocolate είναι θεικό,τέλεια γευση! Επίσης το Starbucks Christmas Blend είναι δυνατο,γευση φοβερή!!

  5. @ολες: στο μεταξύ συμβαίνουν «κοσμογονικές» αλλαγές στον μικρόκοσμό μου. Μετά το ροζ- nude κραγιόν του καλοκαιριού (που είσαι @Amalia να δεις τι λέει η φίλη σου..) με πιάνει η διάθεση από καιρό εις καιρό για latte. Όχι συχνά γιατί το στομάχι μου δεν συμφωνεί με τον ουρανίσκο μου, πάντως το έχω κάνει 2-3 φορές.. άτιμε Covid19. 🤪🤪😂😂

  6. Ευχαριστω πολυ @JULIA
    Οι αλλαγες οταν δεν ενοχλουν την οραση καλες ειναι

  7. @Julia: χαίρομαι και για το ροζ κραγιόν (που το καλοκαίρι δεν το βγάζω από τα χείλη μου) και για το latte 😉💜😉💜 (δεν θα γινομαι μόνο εγώ Julia με το τσάι κάθε χειμώνα, θα καταντήσεις κ εσύ Maryl με τα ροζ κραγιόν και τους καφέδες χάχαχα) 😘😘

  8. @Maryl: 😂😂😂😂😂😂!! Πολύ καλά τα λες!! ☕️☕️☕️☕️☕️☕️

  9. Κυριακή, γιορτή και σχολη!!!! 💛💙💚❤💜💙💛💚❤💛💙💜💛💚❤💛💙💜❤💚💚💛❤💜Και στην κυριολεξία γιορτή επειδή σήμερα γιορτάζω!!!! Σας ευχαριστώ όλες αγαπημένα μου @beautygirls για τις ευχές σας!!!💛💙💚❤💜💙💛💚❤💛💙💜💛💚❤💛💙💜❤💚💙💛💜❤ Εύχομαι υγεία και αγάπη στις οικογένειες σας!!! Μου αρέσει πολύ να αγοράζω καφέ Starbucks και να κάνω την βόλτα μου στην παραλία της Θεσσαλονίκης!!!! 💛💙💚❤💜💙💛💚❤💛 Εύχομαι να μπορέσω να το ξανακάνω σύντομα!!!!

  10. Χρόνια πολλά σε οσους κ όσες γιορτάζουν σήμερα!! Ακάθεκτη αξία τα Starbucks με απίθανες γεύσεις!

  11. Ευχαριστώ πολύ @JULIA Μου!!!!! 💛💙💚❤💜💙💛💚❤💛💙💜💛💚❤💚💙💜💜❤💛💙💛💚💚❤

  12. @Nikol πολύχρονη!!Και Χρόνια Πολλά σε όσους γιορτάζουν! Αγαπημένα καταστήματα στα οποία απολάμβανα τον καφέ μου όταν ερχόμουν Αθήνα , παρέα με τις κόρες μου…
    🎅🎄❤️

  13. Kάθε χρόνο παίρνω ένα ποτήρι – θερμός ή μια κούπα απόβτην Xmas ltd edt των Starbucks…. μπορώ να αγοράσω ποικιλλίες καφέ και αξεσσουάρ καφε και τσαγιου χωρίς σταματημο και μετα να αναρωτιέμαι πού χάλασα τα χρήματά μου…
    Το καταστημα στην Κασσαβέτη είναι για μένα από τα πιο cozy cafe…. αγαπημενο χριστουγεννιάτικο ρόφημα το gingerbread latte….

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.