O Tom Ford παρουσιάζει το “Bitter Peach”

 

 

Άλλο ένα Private Blend,  προσγειώθηκε στον αρωματικό πλανήτη του Tom Ford το “Bitter Peach” αυτή τη φορά με πρωταγωνιστή το «γλυκόπικρο» ροδάκινο.

 

Το Bitter Peach είναι ένα άρωμα όπου κυριαρχεί σαν νέκταρ ένα  φρουτώδες σώμα από άνθη με Pêche de Vigne και Sicilian Blood Orange Oil και το βοηθά να απελευθερώσει όλη την  κομψότητα του Bitter Peach. Τονισμένο με τις πολυτελείς, πικάντικες νότες του Cardamom Oil, ζωντανεύει την αίσθηση της ώριμης και αισθησιακής σάρκας του ροδάκινου.

 

 

 

 

Η  καρδιά του αρώματος αποκαλύπτεται μέσα από την πικρή αίσθηση του ηλιοτρόπιου αναμεμειγμένο με Davana Oil – και τα δυο είναι εμπλουτισμένα με Rum Absolute και Cognac Oil.

 

To Jasmin Absolute Sambac σε συνδυασμό με  ένα πολυτελές μείγμα Sandalwood Absolute, Benzoin Resinoid και Cashmeran, κάνει ακόμα περισσότερο  εθιστική την δύναμη του Bitter Peach και η σύνθεση ολοκληρώνεται με μια  αρωματική έκρηξη Βανίλιας, Tonka Bean Absolute και Patchouli Oil Ινδονησίας. Ερωτικό από τη φύση του, το ονομάζει ο ίδιος ο Tom Ford.

 

 

“Explicitly sweet and dangerously voluptuous, Bitter Peach surges with dark, skin-gripping sensuality. Like the full-flavored fruit at its most ripe, the scent is erotic by nature.” – TOM FORD

 

 

Παραμένουμε λίγο ακόμα στον πλανήτη Tom Ford και στο γεγονός ότι στο scarletbeauty.gr μπορείτε αυτές τις μέρες να βρείτε το αντρικό άρωμα “Beau de Jour” επίσης από τη σειρά Private Blend στην τιμή των 65Ε.  Πρόκειται για ένα fougere, ξυλώδες και πικάντικο άρωμα – όπως εξάλλου μας έχει συνηθίσει ο Tom. Ιδανικό για δώρο στον αγαπημένο σας – αλλά αν αγαπάτε τις «στιβαρές» μυρωδιές στα αρώματα, κανείς δε λέει ότι δεν μπορείτε και εσείς να κάνετε ένα spritz,  όταν δεν βλέπει,

 

 

 

 

 

Αντικείμενο πόθου και το μοναδικό κερί Tuscan Leather Candle,  στην τιμή των 45E

 

 

 

 

To make up “Traceless Touch Foundation” για διάφανη κάλυψη και φυσικό τελείωμα σε υπέροχο packaging στα 19Ε

 

 

 

 

Τέλος, το απόλυτο ροζ-nude κραγιόν “Isla” από τη σειρά Boys & Girls, σε μέγεθος τσάντας,  θα το βρείτε στα 9,50Ε.

 

 

 

 

 

 

21 Σχόλια
  1. Καλημέρα και καλή εβδομάδα! όλα του τα αρώματα είναι μαγικά!!!

  2. Είχα παραγγείλει από το scarletbeauty.gr ένα πανέμορφο κραγιόν σε απίστευτη τιμή!!! 💛💙💚❤💜💙💛💚❤💛💙💜💛💚❤💙💛💜❤💛💚❤💛 Γενικά μπορείς εκεί να βρεις κωδικούς από προϊόντα μακιγιάζ που πλέον δεν κυκλοφορούν. Ι να πούμε για τα αρώματα TF?! Υπέροχο και αυτό το κραγιόν σε ροζ nude απόχρωση! Όταν λες σε μέγεθος τσάντας τι εννοείς;;;;;

  3. @NikolM: H σειρά Boys & Girls είναι αυτή η χαριτωμένη με τις πιο μικρές συσκευασίες από τις συνηθισμένες στα κραγιόν. Λέγονται και clutch lipsticks γιατί χωράνε και στο πιο μικρό βραδινό τσαντάκι.

  4. Γεια σας!Για το κερί,το foundation και το κραγιόν κόβω φλέβα!χαχαΓια το άρωμα δεν ξέρω,δεν το έχω δοκιμάσει.

  5. Το make up και το κραγιόν, μπήκαν στη λίστα για τις επόμενες αγορές μου!
    🎅🎄❤️

  6. Με εξιτάρει ο συνδυασμος…και bitter και peach…. επίσης, αυτό το κερί το βλέπω που μου κλείνει το μάτι….
    Εν κατακλείδι , in Tom we trust….

  7. Καλημερα
    ΤΟ Το Bitter Peach θα ηθελα πολυ να το μυρισψ οταν ανοιξουν τα μαγαζια
    Με εξιταρει η μυρωδια ροδακινο…το αγαπω πολυ σαν φρουτο γιαυτο
    Οσο για το scarletbeauty. πρεπει να ξερεις τι θελεις για να αγορασεις
    Εχει οντως πολυ καλες τιμες

  8. Το κερί και το κραγιόν θα ήθελα κ εγώ καταρχάς!! Τα αρώματα θα πρέπει να τα δοκιμάσω, αν και ειδικά για το αντρικό πιστεύω θα είναι εκπληκτικό!

  9. Διαβάζοντας τα συστατικά μου τράβηξε το ενδιαφερον το  Sicilian Blood Orange το οποιο απο οτι εψαξα ειναι το γνωστο σαγκουινι!!Δεν το εχω ξανα δει σε αλλα αρώματα και σίγουρα θελω πολυ να το μυρίσω!!!
    Οσο για το scarlet beauty βρισκεις πολλα μαργαριτάρια να αγορασεις αλλα και να κανεις δωρο ,βεβαια με τον χαμο που γινεται με τις εταιριες κουριερ δεν ξερω ποτε θα τα παραλάβεις😂

  10. Beau de jour και το make up οπωσδήποτε !!!!!

  11. Ααα Ευχαριστώ πολύ για την διευκρίνηση @JULIA Μου!!!! 💜💛💚💙❤💙💚💛💜💛💚💙❤💙💚💛💜💛💚💙❤

  12. Ροδάκινο ε; Ενδιαφέρον για χειμώνα να μυρίζεις έτσι.
    Μουτςς

  13. Λοιπόν κορίτσια… Μην κουράζεστε… Από το scarlet, ότι υπάρχει σε κραγιόν, σκιές, αρώματα κ.λπ του αγαπημένου μας Θωμά τα έχω πάρει εγώ!!! Έχω και μια ανηψια να φροντίσω, φίλες, βάλε κι εμένα που θέλω κανακεμα… Ε!!!!

  14. @SofiaT: Ζούμε μεγάλο δράμα με τις εταιρείες courier. Πόσο μάλλον εμείς που είναι αναπόσπαστο κομμάτι της δουλειάς μας.. άστα…

  15. @Stella: Ε πες το μας αυτό! Γι αυτό τα περισσότερα κομμάτια του Tom, ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΘΟΥΝ… πέρασε ο σίφουνας Στέλλα!!

  16. @Marianna: Ωραία τα αρώματα, ωραίο και ένα ημίπαλτο δερμάτινο που είδα του Tom στην τιμή των $10,000.

  17. @julia,μην το πάρεις το ημίπαλτο,θα το αργήσει η courier!!

  18. @Μarianna: Ε, ναι, ναι. Αυτό ακριβώς σκέφτηκα και εγώ και δεν έχω κάνει ακόμα την αγορά μου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.