Χριστουγεννιάτικος στολισμός, η απόλαυση της πιο υπέροχης εποχής του χρόνου.

 

 

 

 

 

Όσα χριστουγεννιάτικα στολίδια και να έχουμε, για κάποιες από εμάς, ποτέ δεν είναι αρκετά. Γι αυτό και τώρα που επιτέλους άνοιξαν τα καταστήματα με εποχιακά είδη, είναι καλή μέρα για  να δούμε και να απολαύσουμε χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και να πάρουμε και ιδέες για τα δικά μας σπίτια.

 

 

Αν το σπίτι δεν έχει τζάκι μια ωραία ιδέα είναι να κρεμάσετε τις κάλτσες με τα μικροδωράκια που θα ανοίξετε ανήμερα χριστούγεννα σε μια βιβλιοθήκη ή ακόμα και στο σώμα του καλοριφέρ.

 

 

 

 

Αν στο σπίτι υπάρχει σκάλα τα Zara Home μας δίνουν αυτή την ιδέα για διακόσμηση. Ακόμα και αν στο σπίτι δεν υπάρχει εσωτερική σκάλα, αν έχετε τη διάθεση μπορείτε να διακοσμήσετε την σκάλα του ορόφου σας.

 

 

 

 

 

Φυσικά βγάζουμε όλα τα κηροπήγια – όπου και να τα έχουμε σκορπισμένα μέσα στο σπίτι και βάζουμε κόκκινα κεριά.

 

 

 

 

Ακόμα και τα δώρα, αν είναι όμορφα τυλιγμένα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν ντεκόρ, όχι μόνο κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

 

 

 

 

Oι Χριστουγεννιάτικες μπάλες,  όσες και να έχουμε, ποτέ δεν είναι αρκετές. Ζara Home

 

 

 

Τώρα είναι η καλύτερη εποχή να συμμαζευτεί η επιφάνεια του πλυντηρίου και να βάλουμε πάνω μέσα σε έναν  δίσκο τα πιο όμορφα προϊόντα ομορφιάς.

 

 

 

 

 

Ακόμα και η πιο απλή καρέκλα μπορεί να διακοσμηθεί. Ένα κομμάτι ύφασμα, λίγο γκι και έτοιμο το xmas τραπέζι.

 

 

 

 

 

Υπέροχα και τα μικρά δεντράκια αν τα βρείτε σε αποχρώσεις που ταιριάζουν με τον υπόλοιπο χώρο σας.

 

 

 

 

Αν θέλετε μια αλλαγή από τα στρογγυλά στεφάνια της πόρτας, κρεμάστε αληθινά κλαδιά για ένα  xmas nature feel.

 

 

 

 

Επιλέξετε ένα χρώμα, ασημένιο, χρυσό, κόκκινο, πράσινο και δημιουργήσετε μια γωνιά αφιερωμένη σε αυτό το χρώμα.

 

 

 

 

 

Τώρα είναι η εποχή για σκωτσέζικα υφάσματα, μαξιλάρια, κουβερτούλες του  καναπέ που προσθέτουν στο χώρο μοναδικό Christmas feel.

 

μια γωνιά από τα Zara Home

 

 

 

(μια γωνιά και από  το julia’s home με σκωτσέζικη κουβερτούλα καναπέ)

 

 

 

 

Κόκκινα, λευκά και μοβ στολίδια πάνω σε μοβ βάση σε αυτό το χριστουγεννιάτικο δέντρο με στολίδια από τα Zara Home

 

 

 

 

Ομορφες ιδέες για το παιδικό δωμάτιο.

 

 

 

 

Πηγές: Elle Décor, Zara Home

23 Σχόλια
  1. Κάποιες ιδέες μου άρεσαν πολύ, όπως ο στολισμός της καρέκλας. Φέτος, δεν θα στολίσουμε όπως άλλες χρονιές στο σπίτι. Έχω αφήσει, όμως, ελεύθερο το μικρό μου να δημιουργεί και να στολίζει με τις κατασκευές του όλο το σπίτι. Έτσι, έχουμε παντού κομμένα, χαρτάκια, κορδέλες, ζωγραφιές, κατασκευές από βιβλία και το σπίτι μου φαίνεται πιο όμορφο από όλες τις φορές.

  2. Καλημερα
    Τι να πρωτοπω
    Ειμαι απο τα κοριτσια που ποτε τα στολιδια τα Χριστουγεννιατικα δεν ειναι αρκετα
    Σημερα αγορασα δυο ακομη σε καταστημα εποχικων και φυσικα περιμενω το ανοιγμα ΖΑRA HOME για τα υπολοιπα
    Εξαιρετικα κομψες ολες οι ιδεες
    Βρηκα ενδιαφερον και δεν ειχα σκεφτει να στολισω την σκαλα του οροφου
    Να εισαι σιγουρη οτι μεχρι αυριο θα γινει ιδια με της φωτο
    Εχω στολισει την εισοδο και την σκαλα που πηγαινει στον πρωτο οροφο αλλα αυτο δεν το ειχα σκεφτει
    Ευχαριστω Τζουλια

  3. Από περυσι βλέπω βίντεο στο youtube για χριστουγεννιάτικο στολισμό….μου αρέσει πολύ το minimal style αλλα να το βλέπω σε άλλα σπίτια μόνο …το δικό μου το προτιμώ πιο coz(s)y και πιο hygge style…. πάντως εγώ εχω στολίσει ακόμα και το μπάνιο…. this girl loves Xmas ….

  4. Υπέροχες, υπέροχες ιδέες! Σήμερα έπλυνα το Χριστουγεννιάτικο τραπεζομάντηλο! Η πρόταση με τις σκάλες στολισμένες με τα κουτιά δώρων, μου αρέσει πολύ! Πρωτότυπη! Θα στολίσω τα σκαλιά, να δω πως θα δείχνουν!
    🎄🎅❤️

  5. Υπέροχες ιδέες όλες! Να είχε και άλλο τόσο χώρο το σπίτι, να μην αφήσω σπιθαμή αστόλιστη, χαχαχαχα!
    @Celia: Sorry, αγαπητή, but this girl adores Christmas, hohoho! (εννοείται ότι έχω στολίσει και το μπάνιο: χιονόμπαλες και vintage κόκκινα αυτοκινητάκια στον καθρέφτη) και κρεμαστά στολιδάκια στο καλοριφέρ! Παλιά έβαζα και στα χερούλια από τις πόρτες, αλλά υπήρχε γκρίνια και το σταμάτησα!)

  6. Μου άρεσαν πολύ οι περισσότερες ιδέες, αλλά ξετρελάθηκα με αυτή της καρέκλας διότι οι καρέκλες του τραπεζιού που τρώμε καθημερινά είναι αυτες ακριβως οι διαφανεις και ηταν κάτι που δεν το είχα σκεφθεί καθόλου πώς θα τις στολίσω τώρα τα Χριστούγεννα!

  7. @SHEENA σε προκαλώώώώώώ….να βάλουμε έναν μετρητή για το ποια απο τις δυο μας αγαπα τον χριστουγεννιάτικο στολισμό περισσότερο….το σίγουρο ειναι πως θα σπάσουν τα κοντερ….χαχα…

  8. @Celia: Είμαι σίγουρη ότι θα σπάσουν τα κοντέρ, χαχαχαχα! Και η Τζούλια μαζί μας φυσικά! Μήπως να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να στολίσουμε μια πόλη ολόκληρη;

  9. Πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες!!! Όπως το λες είναι, οι χριστουγεννιάτικες μπαλες οσες και να εχουμε ποτέ δεν είναι αρκετές!!! 💛💙💚❤💜💙💛💚❤💛💙💜💛💚❤💚💜❤💛💚 Και για μένα φέτος δεν θα υπάρχει στολισμός… Του χρόνου, πρώτα ο Θεος, θα στολισω υπερπαραγωγή!!!!

  10. @Αmalia: Υπάρχει καλύτερος στολισμός; Προχθες βρήκα ένα κουτί με τις ευχές του Ρωμανού προς τον Άγιο Βασίλη και τις κάρτες με το κυνήγι θησαυρού που κάναμε όταν έμαθε να διαβάζει. Μικροπραγματάκια “κρυμμένα” σε διάφορα σημεία του σπιτιού που έπρεπε να ανακαλύψει ο ίδιος κάθε μέρα έως τις 24/12. Enjoy it while you can, περνάνε τόσο γρήγορα αυτά τους τα χρόνια..

  11. @Rania: Nαι αυτό είναι το ωραίο με αυτά τα deco- posts! Oλες παίρνουμε νέες ιδέες που ίσως δεν είχαμε σκεφτεί! Αυτό με τη σκάλα ας πούμε όλες μπορούμε να το κάνουμε και θα δείξει τόσο όμορφο!

  12. @Sofia Marga: Σκεφτόμουν ότι σε ένα σπίτι με σκάλες, μπορούμε κάθε σκαλί να το αφιερώσουμε με μια καρτούλα σε κάποιο μέλος της οικογένειας, γράφοντας το όνομά του στην καρτούλα και εκεί να βάλουμε τα δικά του δώρα. Οπότε ο καθένας θα έχει το δικό του σκαλί, με τα δικά του δώρα σε ένα… Stairway to Heaven! (αλλά εμείς θα το πούμε, Stairway to Christmas!! Kαν αν πιάνουν τα χέρια μας φτιάχνουμε και μια ταμπελίτσα τη βάζουμε στη βάση της σκάλας, τη διακοσμούμε και εκεί γράφουμε Stairway to Christmas!

  13. @Μaryl: Και εγώ τρελάθηκα με την ιδέα για τις καρέκλες- τόσο εύκολη και τόσο όμορφη. Και φυσικά επιλέγουμε ανάλογα το χρώμα της κορδέλας που θέλουμε. Εγώ για παράδειγμα στις 8 καρέκλες της τραπεζαρίας θα έκανα εναλλαγή, σε κόκκινη και πράσινη κορδέλα και ίσως μια σκωτσέζικη κόκκινη στην κορυφή του τραπεζιού!

  14. @Celia & Sheena: Το Χριστουγενόμετρο σε δράση!! Challenge accepted μικρές μου Αγιοβασιλίτσες!! Αυτό είναι post! Διαγωνισμός! “Ποια αγαπάει περισσότερο τα Χριστούγεννα??¨

    Δύσκολο θα είναι, σας το λέω από τώρα…

  15. @ΝikolM: Ναι αγαπημένη μου, το καταλαβαίνω…

  16. Mέρες τώρα παρακολουθώ τα posts του zara home και απλά κολλάω.Τραπεζομάντηλα,υπέροχα σκεύη,στολίδια.Όσα και να έχω κρυμμένα θέλω κι άλλα!Αυτό με το παιδικό δωμάτιο μου αρέσει κι εμένα!!

  17. @Marianna: Ω ναι! Ναι! Εγώ, η Celia και η Sheena λέμε!!! Αχαχαχαχαχχα

  18. @JULIA και @SHEENA Προκαλώώώώώώ, ολα τα bb girls να σπάσουμε το χριστουγεννόμετρο στο insta ,ανεβαζοντας φωτό με το hashtag #TheseGirlsLoveChristmas και ταγκάροντας @thebeautybloggr Τι λέτε;;;;Πάω …..

  19. @Julia: Κλαίω με το Χριστουγεννόμετρο!!! Νέα μονάδα μέτρησης, χαχαχαχα!
    @Celia: Ξεκινάω posts με Christmas markets!

  20. @Julia μου, τι υπέροχη ιδέα που μου έδωσες με τις ταμπελιτσες! Είσαι Christmas bbgirl!!! 🎄🎅❤️

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.