Review: Τα δικά σας σχόλια για την μοναδική κρέμα – θεραπεία χεριών Stella’s Recip-y SOS Hand’s Therapy!

 

 

 

Tα fluffy, μεγάλα, άκρως μαλακά και αναπαυτικά μαξιλάρια,  δεν τα θέλω στο σαλόνι μου. Είναι και αυτό ένα μέρος του ψυχαναγκασμού μου, θεωρώ ότι ταιριάζουν μόνο σε prive καθιστικά και υπνοδωμάτια.

 

 

Επειδή όμως ο Covid19- όπως έχω ξαναγράψει- έχει φέρει τα πάνω κάτω από τα πιο σοβαρά έως τα πιο άνευ σημασίας,  trivial του μικρόκοσμού μου, λίγο πριν το δεύτερο lock down έφερα αυτό το μεγάλο fluffy μαξιλάρι που θα δείτε στη φωτό παρακάτω,  στο σαλόνι. Βέβαια το έφερα για λόγο- μια μικρή αδιαθεσία του κυρίου Ρωμανού τον κατέβασε από το εφηβικό δωμάτιο στο σαλόνι και ήθελα να νιώθει πιο άνετα στον καναπέ.

 

 

 

 

 

 

 

Όταν όμως πέρασε η αδιαθεσία, έτυχε να κάτσω με την πλάτη πάνω στο μαξιλάρι και συνειδητοποίησα πόσο υπέροχη ήταν η αίσθηση (τι έχανα τόσο καιρό;;;) και φυσικά αφού και οι πολλές – πολλές βεγγέρες που τα θέλω όλα τέλεια κόπηκαν και αυτές, το μαξιλάρι έμεινε εκεί. Και αφού σας είπα τα περί μαξιλαριού τώρα θέλω να σας περιγράψω την πιο cocooning στιγμή της έγκλειστης μέρας μου.

 

 

Εκεί κάπου στις 10:00 κάθε βράδυ,  όταν οι τηλεργασίες, τα zoom meetings,  οι εργασιακές υποχρεώσεις, οι οικογενειακές υποχρεώσεις,  οι τηλεκπαιδεύσεις, τα digital μαθήματα ξένων γλωσσών, η δια Viber προπόνηση ξιφασκίας (πως λέμε δια βίου μάθηση; ε κάτι τέτοιο), το βραδινό, οι σοβαρές ή πιο αστείες συζητήσεις,  το μάζεμα των πιάτων, η έναρξη του πλυντηρίου πιάτων και το λίγο συμμάζεμα τελειώνει, ξεκινά η στιγμή της Τζούλιας (όπου απαγορεύεται να με ενοχλήσει,  ή να μου μιλήσει, ή να μου τηλεφωνήσει, ή να μου στείλει μήνυμα,  ο οποιοσδήποτε- έχω σχολάσει).

 

 

 

 

 

Τότε λοιπόν φτιάχνω ένα χαμομήλι με μπόλικο μέλι (νέα αγάπη), παίρνω το βιβλίο της εβδομάδας (ω ναι ξανάρχισα να διαβάζω με πάθος- ίσως θυμάστε ότι  στο προηγούμενο lock down είχα πάθει reader’s block), χώνομαι στο fluffy μαξιλάρι μου και περιποιούμαι τα χέρια μου. Bάζω το βιβλίο στα γόνατά μου,  απλώνω την Stella’s Recip-Y  SOS Hand’s Therapy και ενώ διαβάζω ταυτόχρονα κάνω και απαλό μασάζ. Η αίσθηση χαλάρωσης που έχει να κάνει και με την υφή της αλλά και με το μοναδικό της άρωμα,  είναι απερίγραπτη. Πραγματικά σα να μπαίνω σε έναν άλλο κόσμο ηρεμίας και ευεξίας και χαλάρωσης- το ξέρω ακούγεται υπερβολικό αλλά δεν ξέρω πως αλλιώς να το περιγράψω. Με την SOS Hand’s Therapy αυτή η βραδινή μου ιεροτελεστία έχει γίνει εντελώς εθιστική. Περιττό βέβαια να σας πω ότι έχω τα πιο λαμπερά, τα πιο απαλά, τα πιο βελούδινα χέρια από κάθε άλλη φορά στη ζωή μου και ας είμαι και εγώ όπως όλες μας με αντισηπτικά και απολυμαντικά από το πρωί έως το βράδυ. Ευχαριστώ Stella γι’ αυτές τις πολύτιμες στιγμές,  στις οποίες το αριστούργημά σου έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

 

(χέρια τόσο απαλά, μαλακά, υπέροχα, τρυφερά,  όσο το fluffy μαξιλάρι μου- ο νέος μου έρωτας.)

 

 

 

 

Julia.

 

 

 

 

                                                        Ο λόγος, στη Stella.

 

Tα δικά σας reviews, για την μοναδική θεραπεία χεριών S.O.S Hand’s Τherapy by Stella’s Recipy είναι ενθουσιώδη, αλλά και πολύτιμα!  Στην μελετημένη της φόρμουλα η S.O.S Hand’s Τherapy περιέχει έλαιο κάνναβης που είναι επουλωτικό και αναπλαστικό, αλλά και βιταμίνη Ε, πανθενόλη-προβιταμίνη Β5, λιβάνι, πατσουλί, αλόη, βούτυρο καριτέ και αβοκάντο και πολλά ακόμα αγνά συστατικά.

 

 

Η S.O.S Hand’s Therapy είναι πολύ περισσότερα από μια κοινή κρέμα χεριών. Είναι μία ολοκληρωμένη θεραπεία για τα χέρια μας, που τόσο ταλαιπωρούνται αυτή την εποχή από τον εντατικό καθαρισμό, τα οινοπνεύματα, τα απολυμαντικά, αλλά και τις καθημερινές συνθήκες.  Είναι ο μηχανισμός επιβίωσης, η διάσωση, η πρώτη βοήθεια των χεριών μας, από τις επιπτώσεις των αντισηπτικών, των χημικών καθαριστικών, του οινοπνεύματος και του συνεχούς πλυσίματος, την δύσκολη περίοδο COVID 19 που διανύουμε.

 

 

 

 

 

Ας δούμε όμως κάποια από τα δικα σας reviews μετά από χρήση της SOS Hand’s Therapy:

 

H Κατερίνα Αλτούν ήταν απ΄τις πρώτες, που έσπευσε ενθουσιασμένη, να μας γράψει:

 

Επουλωτική… Τουλάχιστον! Πολύ λιπαρή, όχι! Με την πρώτη εφαρμογή είδα τα χέρια που είχα πριν μία δεκαετία. Λεία, απαλά, ξεπρησμένα, ενυδατωμένα, με δέρμα ελαστικό και νεανικό!!! Λατρεύω δε τη μυρωδιά!!!”

 

 

Η Μαρία Αργυροπούλου, που είναι νοσηλεύτρια κι η άποψη της έχει ιδιαίτερη σημασία, έγραψε στο Beautyblog.gr & more:

 

“Το προϊόν είναι καταπληκτικό. Θεραπεία χεριών πρώτη φορά …!!! Και πρώτη φορά τα χέρια μου είναι νεανικά, παρ’ ότι είμαι νοσηλεύτρια και τα αντισηπτικά είναι συνεχώς στο δέρμα μου …..Με την κρέμα της Στέλλας τα χέρια μου είναι μαλακά …Ευχαριστώ πολύ.
Πρώτη φορά …..!!!!Χέρια μαλακά και νεανικά.”

 

 

H Amalia,  που την δοκίμασε κι αυτή, έστειλε τις εντυπώσεις της:

«Είμαι το κατεξοχήν άτομο που δεν προσέχει τα χέρια του. Συχνές εναλλαγές κρύου ζεστού νερού, κρέμα όποτε νιώσω, ότι χρειάζεται και όχι καθημερινά, κιμωλία και πολλά άλλα που μπορείτε να σκεφτείτε, ότι επιβαρύνουν την κατάστασή των χεριών, τα κάνω. Έτσι, από το φθινόπωρο και μέχρι το καλοκαίρι τα χέρια μου είναι άγρια, σκασμένα, κόκκινα από τη φλεγμονή. Παρ’ ότι δεν έχω αλλάξει συνήθειες, άρχισα να χρησιμοποιώ εδώ και λίγο καιρό, την S.O.S Hands Therapy by Stella’s Recipy. Όχι με τη συχνότητα που θα έπρεπε ή θα ήθελε η Στέλλα, αλλά όταν νιώθω, ότι κάτι δεν πάει καλά. Την χρησιμοποιώ ως “μάσκα” χεριών το βράδυ. Έχει μια υφή που δεν μοιάζει καθόλου με τις κρέμες που είχα χρησιμοποιήσει. Είναι πυκνή και απλώνεται σταδιακά με τη θερμότητα των χεριών. Δεν αφήνει καθόλου λιπαρή αίσθηση, κάτι που απεχθάνομαι στις κρέμες εντατικής δράσης. Το πρωί, έχω αίσθηση ιδιαίτερης ενυδάτωσης και κυρίως, φέτος, έχω γλιτώσει τα σκασίματα, που εκτός από άσχημα, είναι και επώδυνα. Είναι, όντως, ένα βάλσαμο για τα χέρια!»

 

 

H Μάνια Μιντσίδη, όχι μόνο την απόλαυσε για τα ταλαιπωρημένα της χέρια, αλλά μας έγραψε κι ένα beauty tip που ούτε η Stella είχε φανταστεί…

“Οπωσδήποτε θέλω κι άλλη “S.O.S Ηands’ Τherapy”!!! Είναι σούπερ ενυδατική και πλούσια, ό,τι πρέπει για τον χειμώνα και ιδιαίτερα τώρα που τα χέρια μου ταλαιπωρούνται με τα αντισηπτικά. Το άρωμα της δε, είναι το κάτι άλλο! Με συνοδεύει και μου φτιάχνει τη διάθεση όλη την ημέρα!! Να σας πω κι ένα bonus tip? Εγώ την χρησιμοποιώ και σαν lip balm! Δεν μπορώ πια χωρίς αυτήν!»

 

 

 

H S.O.S Hands’ Therapy δεν χρειάζεται ψυγείο, θέλει ελάχιστη ποσότητα, όσο ένα μπιζέλι (τα 50ml της συσκευασίας διαρκούν για πολλούς μήνες) κι αν την φορέσετε το βράδυ πριν κοιμηθείτε, θα έχετε ένα εξαιρετικό αναπλαστικό, μια θεραπεία για τα χέρια.

 

Μην ξεχνάτε, ότι φέτος επιλέγοντας δώρα για σας και τις αγαπημένες σας φίλες από τα μοναδικά προϊόντα ομορφιάς Stella’s Recip-y μπορείτε να κάνετε δικό σας, το πιο statement κόσμημα της χρονιάς!

 

 

 

 

 

 

15 Σχόλια
  1. Μπράβο στη Στέλλα!
    @julia,μην αντιστέκεσαι σε ένα μαξιλάρι!!χαχα

  2. Ωραία χαλαρή βραδινή ιεροτελεστία περιέγραψες….

  3. Αυτή, δεν είναι μια απλή κρέμα χεριών..! Είναι η μαγική κρέμα χεριών από την @Stella μας!
    🎅🎄❤️

  4. Πολυ ενδιαφέροντα τα reviews για τη θαυματουργή αυτή κρέμα! Μέχρι πριν κάποια χρόνια υπέφερα από χιονιστρες και πολύ θα ήθελα να την είχα τότε.. Σίγουρα θα ειναι ιδανική και για τα αφυδατωμενα από αντισηπτικά χέρια μας.. @Julia : εγω ειναι φαν των μαξιλαρων στο πατωμα και επίσης στον καναπέ με βολεύει πολύ να ακουμπάω πίσω στα μαξιλαράκια, ειδικά όταν βλέπω κάποια ταινία! Αλήθεια είναι, πσρολη την καραντίνα που έχουμε κλειστεί σπίτι, αυτη η τρέλα με την τηλεκπαιδευση, τις πλατφόρμες για τα αγγλικά, τις βιντεοκλησεις κτλπ, μου μένει πολύ λίγος χρόνος για τον εαυτό μου και αυτό μου προκαλεί μία εσωτερική πίεση.. Είναι απίστευτο, ότι τον καιρό που πηγαινοερχομουν δουλειά και είχα τις καθημερινές δραστηριότητες, έβρισκα περισσότερο χρόνο για τον εαυτό μου από ότι τώρα.. Ποτέ στη ζωή μου δεν ήθελα τόσο νανοιξουν τα σχολεία.. Εγώ που το πιο αγαπημένο μου χόμπι είναι να είμαι εξω από το σπίτι, ειλικρινά το θυσιάζω αυτό αρκεί να μην εχω άλλο τηλεκπαιδευση σπίτι.

  5. @Maryl: Από τη μια είμαι ευγνώμων που τα παιδιά μας ζουν σε χώρα που μπορούν να κάνουν έστω και εξ αποστάσεως εκπαίδευση, από την άλλη είναι τόσο λυπηρό να μην βλέπω το παιδί μου να φεύγει με χαρά καθε πρωί για το σχολείο του. Και φυσικά συμφωνώ απόλυτα αγαπημένη. Λόγω της κατάστασης που επικρατεί παγκοσμιως, πλέον εμείς οι μητέρες κουραζόμαστε ακόμα περισσότερο.

    Γι αυτό κατά τις 10:00μμ παιρνω το βιβλίο μου, βάζω την SOS μου και είναι η δική μου, καταδική μου στιγμή. Το έχω απόλυτη ανάγκη!

  6. Πολύ ωραία τα συστατικά της κρέμας χεριών όντως δεν μοιάζει με τις κλασικές που εν τέλη δεν κάνουν δουλειά κ ας μην την έχω δοκιμάσει ακόμα!Συγχαρητήρια Στέλλα

  7. Eυχαριστουμε για τα reviews τα bb girls…
    @JULIA ,καναπες χωρις χουχουλιαρικα μαξιλάρια δεν γίνεται….
    @AMALIA, είπες την ”κακιά” λέξη…κιμωλία….
    Το τελευταίο tip της Μανιας (lipbalm) ακουγεται άκρως ενδιαφέρον….

  8. Φαίνεται φοβερή η κρέμα χεριών!!! Μπράβο και πάλι μπράβο!!!!! 💛💙💚❤💜💙💛💚❤💚💜💙💜❤💛❤💛💚 Και εγώ λατρεύω το χουχουλιασμα!!!!!!

  9. @Stella οι δημιουργίες σου ειναι μοναδικες!!
    @Julia ποτέ μην λες ποτέ😄😄😄😄

  10. @Celia, συγγνώμη, δεν θα το ξανακάνω!!!
    @Julia, εμείς με τη μεσημεριανή τηλεκπαίδευση έχουμε βρει το μπελά μας, γιατί δεν νυστάζει νωρίς. Κι έτσι το 22:00 είναι ευσεβής πόθος.

  11. Η Στέλλα μας είναι εγγύηση.
    Μουτςς

  12. Η κρέμα χεριών της Στέλλας είναι ότι πιο καταπληκτικό έχω δοκιμάσει εγώ αλλά και η μάνα μου, που έχει πρόβλημα με τα χέρια. Καμμιά άλλη κρέμα χεριών δεν μας ικανοποίησε από τότε που τη δοκιμάσαμε. Εγώ την έβαζα και στις πατούσες απ’ όταν η μάνα μου την άφησε στη ζέστη και ψιλοέκοψε/έλιωσε και ήταν τέλεια, καθώς έχω αρκετά έντονο πρόβλημα με τις σκληρύνσεις.

  13. Όσο για σένα Τζούλια, τα μεγάλα, χνουδωτά και μαλακά μαξιλάρια είναι ένα χειμωνιάτικο must have του σαλονιού, μην διστάζεις καθόλου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.