Chateau Labiotte: Μια σταγόνα grand cru … στα χείλη.

 

 

 

Tι να σας προσφέρω κυρίες μου; Ένα «καπνιστό» και πιπεράτο Shiraz? Μήπως προτιμάτε ένα άκρως αρωματικό Nebbiolo; Ένα βελούδινο και πλούσιο Merlot; Ή μήπως δεν αλλάζετε ποτέ το αγαπημένο σας burgundy;

 

 

Φυσικά το post και λόγω της εποχής θα μπορούσε να είναι αφιερωμένο σε κάποια από τα πιο διάσημα κόκκινα κρασιά και τις μοναδικές τους ποικιλίες.  Και όμως … όχι. Σήμερα κυρίες μου, θα μιλήσουμε για lip tint. Αλλά όχι οποιοδήποτε lip tint. Θα μιλήσουμε για τo Chateau  LABIOTTE.

 

 

 

 

Το κορεάτικο brand (τι άλλο θα ήταν;) ανήκει στην ομπρέλα της TONY MOLY και όπως πολλά από τα κορεάτικα προϊόντα η φόρμουλά του βασίζεται σε φυσικά, βιολογικά συστατικά όπως και το όνομά του (LABIOTTE= laboratory bio)

 

 

 

 

 

 

Οι ευφάνταστες συσκευασίες- μπουκάλια κρασιού, οι ονομασίες, αλλά πάνω απ όλα οι έξι αποχρώσεις των lip tints,  είναι εμπνευσμένες από αγαπημένα κρασιά και τις αποχρώσεις τους. Αυτές είναι οι έξι  «κρασάτες» αποχρώσεις:

 

 

PK01 Blush Pink

 

 

 

CR01 Rose Coral

 

 

 

OR01 Chardonnay Orange

 

 

 

 

RD01 Shiraz Red

 

 

 

RD02 Nebbiolo Red

 

 

 

RD03 Merlot Burgundy

 

 

 

 

Στη LABIOTTE εκτός από Lip Tints θα βρείτε και κραγιόν, αλλά δεν ξέρω, ένα tint σα να μου ταιριάζει καλύτερα με ένα burgundy.

 

 

Εντάξει λοιπόν Stella.  H δεκάχρονη έρευνα και διαδρομή μας, για το τέλειο κρασί και το τέλειο lip tint, κάπου εδώ έφτασε στο τέλος της.  Δύο σε ένα, Αλληλούια!! Aς μεθύσουμε με χρώμα! Που είσαι Sheena με τη γνωστή τσαντούλα- αλκοόλ!

 

 

 

 

 

 

 

 

Αγαπημένες, το  Χριστουγεννόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα και It’s beginning to look a lot like Christmas!

 

 

 

 

 

 

30 Σχόλια
  1. ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ!!!! Εγω που ήμουν σίγουρη, ότι έγραφες για κρασί κι έλεγα να γράψω, ότι η αγαπημενη μου ποικιλία είναι το Shiraz, γιατί μου βγαίνει πιο στρογγυλεμένο, ενω το Merlot πιο πικρό και αιχμηρό? Και ξαφνικά διαβάζω και παθαίνω σοκ???? και δεν φτάνει μόνο, ότι έμεινα Speechless…. τα θέλω ΟΛΑ ΑΓΙΕ ΒΑΣΙΛΗ aka BBBOY!! Μ’ακούς???? Τζούλια θ΄αναλάβεις σε παρκαλώ να τον καθοδηγήσεις, καθότι άσχετος με το e – shopping (αυτο το έχω αναλάβει εγω στο σπίτι!) και μου χρωστάει και κατι δώρα απο γιορτη και γενέθλια λόγω Lockdown? 🙂

  2. @Stella: Surprise, Surprise!!!
    Μα ήμουν σίγουρη ότι ετοιμαζόσουν για red wine review, τι να λέμε τώρα!! Αχαχχαχαχαχαχα!! Πολύ έχω διασκεδάσει με το σημερινό post και φυσικά τα θέλω και εγώ ΟΛΑ!!! Όλα έχουν υπέροχες αποχρώσεις δεν ξέρεις ποια να πρωτοδιαλέξεις! Αχ εμείς τα πιο μεγάλα κορίτσια, τι ωραία περνάμε!! (όση βοήθεια θέλει! Εγώ είμαι εδώ!!)

  3. Τι τελειες συσκευασιες? Πολυ πρωτοτυπες

  4. @Julia καλα μας την έφερες κανονικά σημερα!!!!!!!🤪😁😁😁😁😁 Καλα αυτο θα ήταν υπέροχο για teaser !!!!
    Θα σπαγαμε ολες τα κεφάλια μας να βρούμε τι ηταν😜😜🤪🤪😀😀
    Εγώ πάντως το άπω λίγο παραπέρα ….φαντάσου αυτα τα lip tints να ειχα και το αντίστοιχο άρωμα και γεύση του κρασιού! Αχαχαχχαχα

  5. @Julia ναι!!!! θα λέγαμε κάτσε λίγο να κανω ενα “Lipsniff” και ερχομαι🤪🤪🤪🤪😄😄😄😄😄😘😘😘😘

  6. Γεια σας!Κι εγώ για κρασί νόμιζα ότι λέει το post!Έχει πολλή πλάκα η συσκευασία!

  7. Λάτρης του κρασιού κ εγώ, δεν γίνεται να μην τα θέλω όλα!! Και μάλιστα έχω σκεφτεί και που θα τα τοποθετησω.. Ολόκληρο μπαράκι εχω κάνει σε ένα τμήμα του σπιτιού μου και εκεί θα ταίριαζαν γάντι!! Γιατί προς το παρόν με τις μάσκες έχω ξεχάσει το κραγιόν, οπότε θα περίμεναν υπομονετικά στολισμένα να έρθει η στιγμή να τα χρησιμοποιήσω 💋💋💋

  8. @Marianna: Μα δεν είχαν τέλεια ιδέα οι Κορεάτες;; 😃😃😃

  9. @Maryl: Νέο μπαράκι – κάβα αγαπημένη αυτή τη φορά με «κρασί για τα χείλη!». 💋🍷.
    Στο μεταξύ έχεις δίκιο με το κραγιόν γι αυτό προτίμησα και εγώ τα tints γιατί μένουν περισσότερο στα χείλη, δίνουν μια ωραία φυσική απόχρωση και δεν θα μας μείνουν ούτε πάνω στη μάσκα ούτε στο ωραίο μας ποτήρι με κρασί! 😍😍😍

  10. Καλημερα
    Τι εξυπνη ιδεα
    Μου αρεσαν πολυ τα χρωματα χειμωνιατικα και πολυ αγαπημενα μου
    Αλλα ας οψεται ο κορωνοιος
    Που θα παει θα του δωσουμε και θα καταλαβει στην μετα κορωνοιο εποχη
    Κριμα που δεν θα χαρω φετος την απολαυση να βρω δωρα για τα Χριστουγεννα

  11. Πόσο πρωτοπόροι και στο packaging αυτοί οι Κορεάτες….εγώ το πολύ πολύ να τα περνούσα γι’ αυτα τα μινι μπουκαλάκια που μας εδιναν στις πτήσεις (όταν ταξιδεύαμε) …. ψηφίζω τα RD02 Nebbiolo Red και RD03 Merlot Burgundy που σαν να μου φαίνεται ότι μοβίζουν λίγο….

  12. Θέλω να πιω -και να μη μεθύσω- ένα RD01 Shiraz Red.

  13. Ένα Shiraz Red και για μένα παρακαλώ!!! Στην υγειά μας bbgirls!!!!
    🎅🎄❤️

  14. Έχω ξετρελαθεί! Τι απίθανες και ευφάνταστες συσκευασίες είναι αυτές! Με το Shiraz red σαν να χτύπησε η καρδιά μου λίγο πιο δυνατά! Και το Merlot Burgundy ωραίο, αλλά τέτοιες μωβ – δαμασκηνί αποχρώσεις μου αρέσουν περισσότερο σε μανό.
    Μιλώντας για κρασιά, πριν δυο χρόνια που είχαμε κάνει τον Δρόμο του Κρασιού στην Αλσατία, είχα δοκιμάσει το πιο ωραίο Pinot noir – και εννοείται ότι κουβαλήσαμε πίσω τόσα μπουκάλια κρασιού, που κάναμε μια μικρή κάβα, χαχαχαχα! Συνίσταται και το Riesling.
    @Julia: Τι μου θύμισες τώρα! Το goon suit! Ήρθε η τηλεργασία και έμεινε η πατέντα στα χαρτιά, χαχαχαχαχα!

  15. @Celia: Έχεις δίκιο! Θυμίζουν πολύ τα μικρά μπουκαλάκια των αεροπλάνων!

  16. @Sheena: Αγαπημένη ποικιλία και το Pinot Noir! Αχ Αλσατία…
    ναι! Ναι!! Το goon suit! Προσπαθούσα να το θυμηθώ!

  17. @Rania: Εγώ νομίζω θα προτιμήσω ένα Shiraz Red. Στην υγεία μας Ράνια! 🍷🍷🍷

  18. Αλσατια και στο δρόμο του κρασιού είχα βρεθεί στο millennium!!!!😟 Πάω “να κόψω τις φλέβες μου” με το παραδοσιακό ποτηράκι της Αλσατίας με το πράσινο πόδι από το σερβιτσιο που αγόρασα εκεί!!!!
    Βάλτε με σε ένα αεροπλάνο ΤΩΡΑΑΑΑΑ!!!!!

  19. @Stella: Αχαχαχαχαχα, ξέρω ακριβώς ποιο ποτήρι εννοείς! Το ίδιο λέγαμε χτες με την Τζούλια, ένα ταξιδάκι τόσο δα, με αεροπλάνο, πλοίο, έστω και με αυτοκίνητο από νομό σε νομό!

  20. Εντάξει λοιπόν πάλι μας ξετρελανες!!! Ειλικρινά έφαγα ένα απίστευτο σκαλωμα όταν συνειδητοποίησα ότι μιλούσες για κραγιόν!!!! Χαχαχαχαχ Υπέροχες πρωτότυπες συσκευασίες!!!!! Το Shiraz red απλά το θέλω!!!!!

  21. 💛💙💜❤💜💙💛💚❤💛💙💜💜❤💛❤💛❤💛💚💚💚💛💙💛💛💙💜💜❤💜❤💜❤💜❤💜❤💛💛❤

  22. Στην υγειά μας κι όλα τα Lip Tints δικά μας.
    Μουτςς

  23. Στην υγειά μας κορίτσια!!! Καλές γιορτές!!!! 💛💙💚❤💜💙💛💚❤💛💙💜❤💛💚💙💛❤💜💙💛💚❤💛💙💜💛❤💚💙💚

  24. Ουάου αποχρώσεις εμπνευσμένες από κρασί?? Τι απίθανες συσκευασίες είναι αυτές..αχ! Βρε Τζούλια φέτος μας εχεις όλο ανακαλύψεις κ δεν ξέρω που να εστιάσω..! Καλές γιορτές bbgirls!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.