bb girls, YOU ARE BEAUTIFUL!

 

 

 

Πέρυσι τέτοιες γιορτινές μέρες,  εκεί στα τέλη του 2019,  ούτε που μπορούσαμε να διανοηθούμε τι μας επιφύλασσε το 2020, το οποίο εξελίχθηκε σε χρονιά ορόσημο για την εποχή και τη γενιά μας.

 

Εγώ θυμάμαι πολύ έντονα τη στιγμή που άκουσα στις ειδήσεις για έναν νέο τύπο κορονοιού που εξελίσσεται σε θανατηφόρα πνευμονία και  έκανε την εμφάνισή του στη Youhan της Κίνας και για τον οποίο ο Π.Ο.Υ.  έκρουσε κώδωνα κινδύνου.  Ήταν κάπου στα μέσα Ιανουαρίου και δεν ξέρω γιατί αλλά μου εντυπώθηκε στο μυαλό ακόμα και  ο αριθμός των νεκρών: 17. Το θυμάμαι έντονα,  διότι υπήρξε συζήτηση πάνω σε αυτό. Σαν οικογένεια μας φάνηκε ότι 17 άτομα σε 2 δις πολίτες της τεράστιας χώρας – ίσως δεν ήταν και κάτι που θα έπρεπε να μας θορυβήσει πολύ. Που να ξέραμε…

 

Και τι δεν περάσαμε μέσα σε αυτή τη χρονιά- Αρμαγεδδών. Παρόλα αυτά η ζωή με χαρές, με λύπες, με φόβο, με επιτυχίες, με αποτυχίες, με καλωσορίσματα και αποχαιρετισμούς με lock downs αλλά και διακοπές, με  αποστάσεις αλλά και με ανταμώματα, βρήκε τον τρόπο και συνεχίστηκε όπως εξάλλου γίνεται πάντα. Και θέλω να ελπίζω ότι τα χειρότερα τα αφήσαμε πίσω.

 

 

Αν και ζήσαμε πολλές και μεγάλες αλλαγές, πολλές και σημαντικές αφυπνίσεις, εδώ μέσα, στο μικρόκοσμο του bb δεν άλλαξε σχεδόν τίποτα. Τουλάχιστον, μέσα σε όλο το χαμό ας πούμε ότι είχαμε μια σταθερά. Πολλές συζητήσεις ανοίχτηκαν, πολλές γνώμες ανταλλάχτηκαν, συμφωνήσαμε, διαφωνήσαμε, γελάσαμε, λυπηθήκαμε, «ταξιδέψαμε»,  μάθαμε,  σοκαριστήκαμε (θα θυμάστε το αρχικό σοκ της πρώτης καραντίνας) και φυσικά γνωρίσαμε πολλά νέα πράγματα σε μια βιομηχανία που εξελίσσεται  μέρα με τη μέρα.

 

 

Μέσα σε όλα τα νέα λανσαρίσματα, αυτό που φέτος μίλησε περισσότερο στην καρδιά μου ήταν η νέα αρωματική δημιουργία του THEODOROS KALOTINIS το νέο του άρωμα I AM BEAUTIFUL. Όχι μόνο γιατί έγινε το αγαπημένο μου άρωμα από όλη την αρωματική συλλογή του Θεόδωρου Καλοτίνη, όχι μόνο γιατί ένας συμπατριώτης μου κάνει χρόνο με το χρόνο ακόμα πιο πετυχημένα βήματα σε μια πολύ δύσκολη βιομηχανία- αυτή των αρωμάτων,  αλλά περισσότερο γιατί πιστεύω ότι το ένστικτό του δούλεψε άψογα και  δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη χρονιά από αυτή για να μας «πει» και να μας υπενθυμίσει  με τον δικό του τρόπο ότι κάθε μια από εμάς ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΗ. Και μάλιστα σε πρώτο πρόσωπο σαν μάντρα για να μην το ξεχνάμε ποτέ.

 

 

 

 

 Ι ΑΜ BEAUTIFUL!

 

Celia   YOU ARE BEAUTIFUL, μη χάσεις ποτέ το πνεύμα σου αγαπημένο μας xmas spirit και όχι μόνο bb girl.

 

Sofia Marga YOU ARE BEAUTIFUL  γιατί η γεμάτη αγάπη ψυχοσύνθεσή σου, μας γεμίζει κουράγιο.

 

Stella  You ARE BEAUTIFUL, ΥOU ARE UNIQUE, YOU ARE ONE OF A KIND, είσαι ο βράχος μας.

 

Maryl  YOU ARE BEAUTIFUL γιατί  είσαι η επιτομή  του τι σημαίνει να είναι κάποιος beautiful inside- out αυτές τις σπάνιες φορές που η εξωτερική ομορφιά συμβαδίζει με την εσωτερική.

 

Nikol M YOU ARE BEAUTIFUL  και είσαι η μικρή μας αδυναμία.

 

SofiaT YOU ARE BEAUTIFUL και το φανταστικό σου μυαλό, η οξυδέρκεια  και η εξυπνάδα σου μας αφήνει πολλές φορές άναυδες. (το ραντεβού μας ξέρεις που- σύντομα!)

 

Rania YOU ARE BEAUTIFUL  γιατί η γενναιοδωρία σου σε όλες τις εκφάνσεις μας γεμίζει έμπνευση και μας προτρέπει να γίνουμε καλύτερες.

 

ΤΖΕΝΗ ΚΑΣΑΠΙΔΟΥ YOU ARE BEAUTIFUL και είναι όμορφο που η  φιλομάθεια σου σε ωθεί να ψάχνεις συνεχώς. Συνέχισε ακάθεκτη, διότι πίστευε και μη, ερεύνα.

 

Marianna YOU ARE BEAUTIFUL πολύ-αγαπημένη μας beauty addict. Και θα είσαι beautiful για πάντα.

 

LITSA STRANGALI  YOU ARE BEAUTIFUL πανέμορφη αδερφή μου. Μουτς!

 

 

 

 

 

 

 

Εσείς είσαστε οι 10 top commentators της χρονιάς που πέρασε! Το άρωμα YOU ARE BEAUTIFUL σύντομα θα το λάβετε και όπως πάντα περιμένουμε τα στοιχεία σας στο [email protected]

 

 

 

23 Σχόλια
  1. Καλημερα BEAUTYFULL JULIA 😘😘😘😘
    Πρέπει να ειναι η πρώτη φορα στην ζωη μου
    που της Κυριακης το πρωινο γίνεται μαγικο❤❤❤❤Θαρρώ πως θέλω να σιγοτραγουδήσω το
    γνωστο τραγουδι” Ωραία που ‘ναι η Κυριακή
    μα να ‘ταν πιο μεγάλη γιατί περνάει γρήγορα
    κι αργεί να έρθει η άλλη”😁😁😁
    Δεν εχω λογια για νασε ευχαριστήσω οχι μονο για το Εξαιρετικο δωρο!!!!αλλα και για τα λογια σου για εμενα!! Ξέρεις παντα πως να κανεις τους φίλους σου ευτυχισμένους!!!Και δεν μιλαω για τα υλικά δωρα …..Loveeee youuu my beautufull bb LADY ❤❤❤❤❤

  2. Αχ τωρα το ειδα 😤😤συγγνώμη για το λάθος αχ αυτο το πληκτρολόγιο… μαλλον πρεπει να σταματησω να γραφω απο το κινητό😫😫
    Βεβαια εχει και ενα λογοπαίγνιο beautyfull ..beauty full 🤣

  3. Akριβώς αυτό σκέφτηκα κι εγω που γράφει η SOFIAT…. To Kυριακάτικο πρωινό μου δεν θα μπορούσε να είναι πιο beautiful….
    @BB GIRLS ,stay beautiful & powerful!!
    Eυχαριστούμε και τον Θοδωρή για το όμορφό του δώρο….every woman is BEAUTIFUL…it just takes the right perfume to see it!!
    Kαι την αγαπημένη Jennifer βεβαίως,βεβαίως…. 💜💜💜💜💜💜💜💜 που είναι η μαέστρος στην πολύχρωμη ορχήστρα μας….;
    Σας φιλώ όλες…καλό υπόλοιπο Κυριακής…και μην ξεχνάτε… 5 μέρες ακομα για τα Χριστούγεννα.

  4. Καλημερα Τζουλια καλημερα κοριτσια
    Εμενα με συγκινησε πολυ αυτο που εγραψες για μενα
    Ενα ευχαριστω ειναι λιγο για ολα οσα μου εχεις προσφερει – οχι μονο υλικα που ουτως η αλλως ειναι αναλωσιμα – αλλα κυριως για τις αποψεις σου πανω σε ολα τα θεμετα που αναπτυσουμε εδω μεσα
    Περισσοτερο δε που με εβαλες να αναθεωρησω πολλα πραγματα που τα εβλεπα μονοπλευρα
    Εισαι η επιτομη της ευγενειας , της γλυκητητας και της ηρεμιας
    Να εισαι παντα καλα και ολα αυτα τα ασχημα που ζησαμε αποτελουν παρελθον
    Τα καλυτερα ερχονται
    Και θα το ξαναπω τιποτα δεν εχει ανοδοκη πορεια στην φυση.συνεχεια…καποια στιγμη ξεκινα και ο κατηφορος
    Και η αρχη του κατηφορου του κορωνοιου ξεκινησε
    Ενα ευχαριστω το οφειλω και στον κ.Καλοτινη.
    Να ειναι γερος και ευχομαι πολλες προσωπικες και επαγγελματικες επιτυχιες να εχει

  5. Πόσο ωραία κάθε χρόνο τα λόγια της Τζούλιας μας! Να το χαρείτε όλες το δώρο σας και να συνεχίσετε να μας χαρίζετε απλόχερα τις σκέψεις σας στα απολαυστικά σχόλιά σας!

  6. Αυτό που θέλω να πω εγώ είναι, ότι το ΒΒ κι αναπόφευκτα η Τζούλια κι εσείς όλες, είστε η σταθερή αξία στη ζωή μου τα τελευταία δώδεκα χρόνια! Η όπως θα έλεγε κι η Αμαλία μας, το σταθερό μου δεδομένο! Ας είμαστε όλοι μας κι οι δικοί μας υγιείς ψυχή και σώμα! Σας αγαπώ πολύ! Δεν θα μπορούσα χωρίς εσάς!

  7. Ω , Θεέ μου!! Μα τι υπέροχα λόγια που βρήκες να μας χαρακτηρίσες όλες μας!!! Ω, ναι αγαπημένο μας bbgirl @Julia..! Τα δύσκολα πέρασαν! Με αισιοδοξία και με την αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλο, προστατεύοντάς τον , θα έρθουν μόνο μέρες γεμάτες ομορφιά, που θα φωνάζουμε “I am beautiful!!! ” Όπως το μοναδικό άρωμα του κ.Καλοτινη, που εκτός την ευωδιά του, περικλείει την δυναμική σφραγίδα του δημιουργού του! Ευχαριστώ από καρδιάς για την ζεστή παρέα του @beautyblog ❤️ και εύχομαι σ’ όλες μας νά είμαστε καλά να συνεχίσουμε αυτή την όμορφη παρέα για πολύ πολύ ακόμα..!
    🎄🎅❤️

  8. Ω, τώρα άνοιξα τα mail μου!! Τι υπέροχη Κυριακάτικη έκπληξη!!! @Julia : you are beautyful for all these reasons you described above! And more💜💜 Ευχαριστώ πολύ για την υπέροχη δεμένη παρέα που έχεις δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια 💜💜 Εύχομαι να συνεχίσουμε αυτή την παρέα και μοναδική διαδικτυακή φιλία για πολλά χρόνια ακόμα!! 🙏 Σας αγαπάω όλες κορίτσια κσι μας εύχομαι υγεία και ότι μας στέρησε το 20 βα μας τα φέρει το 21 εις διπλούν 🙏

  9. Τζούλια μου, Τζούλια μου, πόσο πιο beautiful να γίνει το κυριακάτικο απόγευμα μας μετά από αυτό το αναπάντεχο δώρο μας!!!! Όταν έγραψες στο σχετικό post ότι είναι ο αρωματοποιός της καρδιάς μας, σίγουρα το εννοούσες αυτό το “μας”.
    Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς και για το δώρο και για τα λόγια σου! Ευχαριστώ και όλα τα bbgirls ,για τη ζεστή, ανθρώπινη και αγαπησιάρικη παρέα!!!
    Καλά Χριστούγεννα με υγεία κι ευτυχία σε όλους και στον αρωματοποιό μας!!

  10. Πολυ ομορφη κινηση!το εχω το αρωμα με αφορμη μια δημοσιευεση εδω!να το χαρειτε!νομιζω οτι οσο περνα η ωρα που το βαζεις γινεται πιο όμορφο.καλες γιορτές

  11. @ΟΛΕΣ σας ευχαριστω που με αγαπατε και που ολες μαζι ειμαστε αυτο που λενε η @STELLA ΚΑΙ Η ΑΜΑΛΙΑ σταθερο δεδομενο
    Τα χρονια οταν περνανε μεσα απο τις σελιδες του bb περνανε πιο ομορφα

  12. Α θέλω και γω δεν πειράζει του χρόνου Καλές γιορτές σε ολους

  13. Η μικρή σας αδυναμία;! ΑΧ με έκανες και κοκκίνισα παναθεμα σε!!! Ευχαριστώ πολύ @JULIA μου!!!! Καλές γιορτές αγαπημένα @bbgirls!!!! Ευχομαι υγεια σε εσάς και στις οικογένειες σας!!!! 💛💚💙❤💜💛💚💙❤💜💛💚💙❤

  14. Να το συνεχίσω, λοιπόν… Μακάρι να απολαμβάνουμε τα δεδομένα μας και να βρίσκουμε τα ζητούμενά μας…

  15. @ΑΜΑΛΙΑ!!! Τι ωραία ευχή! Θα την “κλέψω”…

  16. @AMALIA, αυτά τα δεδομένα και τα ζητούμενα σαν κάτι να μου θυμίζουν από τα μαθηματικά,εεεε;;;;Xαχαχα… 💜💜💜💜💜💜💜
    Πόσο όμορφη ευχή ….αλήθεια…. κι επίκαιρη….αν μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει αυτον τον όρο για να χαρακτηρίσει μιαν ευχή…..

  17. @CELIA Ναι… Πετάμε κάτι τέτοια για να νομίζουν, ότι ξέρουμε μαθηματικά…. 😉

  18. …….(Δεν έχω λόγια)
    Μια αγκαλιά για όλες.
    Μουτςς

  19. @Julia YOU ARE BEAUTIFUL γιατί είσαι μια πηγή έμπνευσης,ανακάλυψης,θαυμασμού γι αυτο που είσαι εσωτερικά κ εξωτερικά που με κέρδισες επίσης με τα άρθρα σου προσπαθώντας να επεξεργαστώ την κάθε λεπτομέρεια γιατι ναι πίστευε κ μη,ερεύνα😜!! @ Bbgirls YOU ARE BEAUTIFUL because you are special and the best version of yourself and your views! Καλές γιορτές με υγεία🍻

  20. Μπράβο στα κορίτσια μας, στην παρέα που ξέρει η μία την άλλη, χωρίς να έχουμε γνωριστεί ποτέ! 💜

  21. Έχω στείλει μνμ με τα στοιχεία μου όμως δεν μπορώ ήρθε κάποια απάντηση. Το είδατε το μνμ μου;;; 💜💜💜💜💜

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.