X-Mas Δώρο: Κερδίστε το υπέροχο άρωμα Cinnabar by Estee Lauder!

 

 

 

Έχω αγαπήσει αρκετά αρώματα στη ζωή μου. Αλλά μόνο με ένα,  είμαι συναισθηματικά δεμένη.

 

Ήμουν γύρω στα 14 με 15 όταν τέτοιες γιορτινές μέρες ήρθε από το Λονδίνο ο θείος μου με τη σύντροφό του Marita,  για ολιγοήμερες διακοπές στην Ελλάδα. Η Μarita ήταν μια πανύψηλη,  κατάξανθη, σοφιστικέ Φινλανδέζα και όταν τους προϋπαντήσαμε στο αεροδρόμιο και την αγκάλιασα για να τη φιλήσω και να την καλωσορίσω έφτασε στη μύτη μου η πιο θεϊκή μυρωδιά που είχα μυρίσει έως τότε. ‘Έκανα υπομονή- δεν ήθελα να είναι το πρώτο πράγμα που θα την ρωτούσα μόλις πάτησε το πόδι της στην Ελλάδα- αλλά όταν τελικά φτάσαμε σπίτι και τακτοποιήθηκαν δεν άντεξα και της έκανα την ερώτηση που τριβέλιζε το μυαλό μου

 

 

  • Ποιο άρωμα φοράς Marita;”
  • “Το Cinnabar της Estee Lauder, Julia.”

 

 

Σε εκείνη τη μια εβδομάδα που έμειναν στην Αθήνα, πρέπει να την ξαναρώτησα τουλάχιστον άλλες πέντε φορές για το άρωμα της και όταν έφτασε η ώρα που θα επέστρεφαν στο Λονδίνο, η αγαπημένη Marita, μου άφησε δωράκι το μισογεμάτο μπουκάλι της Cinnabar- το οποίο φύλαγα στην εφηβική μου τουαλέτα σαν κόρη οφθαλμού- έβαζα μια σταγόνα κάθε Σάββατο που έβγαινα με τις φίλες μου.

 

 

Την επόμενη χρονιά παραμονές της γιορτής μου με ρώτησε ο Ντίνος- μπαμπάς, αν είχα κάποια προτίμηση σε δώρο. Φυσικά δεν το σκέφτηκα πολύ. Του ζήτησα ένα μπουκάλι Cinnabar. Και επειδή η γιορτή μου είναι μόλις 3 μέρες πριν τα Χριστούγεννα,  το Cinnabar έγινε αξιωματικά το πιο «γιορτινό» άρωμα ever, στα δικά μου «βιβλία».

 

 

 

 

 

 

 

Από τότε και για την επόμενη 20ετία τουλάχιστον- αυτό ήταν και το δώρο μου από τον Ντίνο κάθε 21η Δεκεμβρίου – ημέρα της ονομαστικής μου γιορτής: ένα μπουκάλι Cinnabar by Estee Lauder. Όταν η εταιρεία άλλαξε το packaging ένα από τα μπουκάλια – αυτά με το παλιό packaging με το μεγάλο κόκκινο καπάκι- αν και εντελώς άδειο- το κράτησα για πάντα. Είναι αυτό που βλέπετε στη φωτό παρακάτω. Κατανοείτε τώρα,  για πόσο συναισθηματικό δέσιμο μιλάω, έτσι;

 

 

 

 

 

 

Το Cinnabar ήταν  το άρωμα- υπογραφή μου, το δικό μου signature perfume. Και άκουγα αμέτρητα κομπλιμέντα από γυναίκες και άντρες γι’ αυτό. Το ωραιότερο όμως κομπλιμέντο το άκουσα  από έναν πολύ αγαπημένο μου φίλο πριν κάποια χρόνια:

 

 

  • «Μα πως γίνεται μόλις μπαίνω από την πόρτα του Rock και εσύ είσαι στην άλλη άκρη του bar με γυρισμένη πλάτη, να γυρίζεις και με χαιρετάς- ρε συ Πανούλη; Με «μυρίζεσαι»; του είπα ένα Σαββατιάτικο απόγευμα μέσα στο αγαπημένο μας bar restaurant
  • «Αυτό ακριβώς στην κυριολεξία συμβαίνει Τζουλιάκι.»- μου απάντησε. «Μυρίζω το  άρωμά σου και ξέρω ότι μόλις ήρθες.»

 

 

Σήμερα 21η Δεκεμβρίου του 2020 σε αυτή την «μοναδική» χρονιά αυτό θέλω να είναι το xmas δώρο του bb. To Cinnabar by Estee Lauder. Γιορτές παντού, γιορτή η δική μου σήμερα, γιορτή και εδώ μέσα.

 

 

Αυτό το άκρως oriental, «πικάντικο», «πιπεράτο», εθιστικό άρωμα. Στην κορυφή του κυριαρχούν μπαχάρια, γαρύφαλλο, άνθη πορτοκαλιού και ροδάκινα, στην καρδιά του ylang, ylang, γιασεμί, ρόδο και φυσικά κανέλα (cinnamon= cinnabar),  στη μεθυστική του βάση λιβάνι, σανταλόξυλο, κεχριμπάρι και βανίλια.

 

 

 

 

 

 

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό και να κερδίσετε αφήστε ένα σχόλιο κάτω απ΄αυτό το post από σήμερα Δευτέρα  21/12 έως την επόμενη Δευτέρα 29/12. Την Τρίτη 29/12 θα ανακοινώσουμε με post την τυχερή νικήτρια.

 

 

Mη  ξεχάσετε να δείτε εδώ τους αναλυτικούς όρους συμμετοχής στους διαγωνισμούς του site.

 

 

Good luck, Christmas beauties!  Mε όλες τις αντιξοότητες “We have been so good this year!”

 

 

 

 

 

737 Σχόλια
  1. Πολύ ωραίο δώρο. Καλή χρονιά!

  2. Καλή χρονιά να έχουμε, με ότι καλύτερο επιθυμεί ο καθένας μας. Υγεία πάνω από όλα!!!

  3. Χρόνια πολλά και καλές γιορτές με υγεία!!

  4. Tο θέλω πολύ!!!!!!!!! καλές Γιορτές 🙂

  5. Θέλω πολύ αυτό το δωράκι! Χρόνια Πολλά!

  6. το 2021 να ειναι ευχαριστο και αρωματικο σαν το αρωμα που προσφερεται.καλη χρονια.

  7. Χρόνια Πολλά .. & μοσχομυριστεί μαγική νέα χρονιά…

  8. Ευχαριστούμε πολύ χρόνια πολλά με υγεία

  9. Και μόνο από τήν περιγραφή τρελάθηκα με το άρωμα, καλή χρονιά σε όλους 🌹🎉💖

  10. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΑΣ. ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ. ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ Η ΛΑΤΡΕΜΕΝΗ ΜΟΥ MARIA RAPTOYDI ( αν είμαι τυχερός)🎄🌺🌲 ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ🎄🌺🌲

  11. Υπέροχο δώρο!!! Ευχαριστούμε!!! Χρόνια πολλά με υγεία!

  12. Τέλειο Άρωμα!Ευχαριστούμε!
    Καλές γιορτές!!!

  13. ευχαριστουμε
    καλες γιορτες με υγεια

  14. Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά να έχουμε!

  15. Αχχχ το λατρεύω !!!! ♥️♥️♥️♥️♥️

  16. Αχ τι ομορφα που μας σκεφτηκατε φετος!
    Καλη επιτυχία!

  17. Προχτες συζητούσα για τους διαγωνισμούς σας ,ειναι κορυφη!
    Ευχαριστούμε!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.