Ιδέες διακόσμησης σε κίτρινο και γκρι τα Χρώματα της Χρονιάς 2021.

 

 

 

Το έγραφα και χθες ότι πέραν όλων των άλλων, το κίτρινο με το γκρι είναι ένας εκλεπτυσμένος συνδυασμός.  Eίναι δυο χρώματα,  που συμπληρώνουν όμορφα το ένα το άλλο.

 

 

Κάποιες από εσας, το έχετε ήδη εφαρμόσει στην διακόσμηση του σπιτιού σας, κάποιες ούτε θέλετε να το ακούτε, αλλά επειδή μετά (μεγάλης) λύπης μου, σε λίγες μέρες θα αρχίσει το ξεστόλισμα, ας δούμε μερικές διακοσμητικές ιδέες με πρωταγωνιστές το κίτρινο και το γκρι.

 

 

 

 

 

Μια κίτρινη μπερζέρα δίνει υπέροχο στυλ στον χώρο.

 

 

 

 

Μίνιμαλ αλλά όχι βαρετό.

 

 

 

Με 70’ς διάθεση.

 

 

 

 

Ακόμα και λίγα μαξιλάρια σε έντονο κίτρινο χρώμα αρκούν για να δώσουν χρώμα στον χώρο.

 

 

 

 

Κίτρινο και γκρι και στα υπνοδωμάτια.

 

 

 

 

 

 

 

 

Έξυπνες και προσιτές λύσεις που αλλάζουν τον χώρο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κίτρινο και γκρι  και στην  κουζίνα.

 

 

 

 

Έντονο κίτρινο στον τοίχο

 

 

 

 

 

 

 

Αλλάξτε το χώρο ακόμα και με ένα εντυπωσιακό κίτρινο ριχτάρι για τον καναπέ σας.

 

 

 

 

 

 

 

12 Σχόλια
  1. Καλήμερα @ Julia κ bbgirls!! Ωραίοι όλοι οι συνδιασμοί γκρι με κίτρινο έτσι στις φωτογραφίες αν κ εξακολουθώ να μην πολύενθουσιάζομαι με την ιδέα του ντεκόρ, βέβαια η άποψη του γκρι με κίτρινο στην κουζίνα δεν είναι κακή θα έλεγα πως είναι πιο κοντά στις επιλογές μου, αλλά κ πάλι προτιμώ ο κάθε χώρος του σπιτιοϋ να με ταξιδεύει σε ένα διαφορετικό τοπίο π.χ θάλασσα στην κουζίνα, ένα ανθισμένο τοπίο-μέρος στο σαλόνι σε αποχρώσεις ζαχαρί με κοραλλί, μία χαλαρωτική ειδυλλιακή κρεβατοκάμαρα σε αποχρώσεις του μοβ ή κόκκινο κρασιού, ένα πιο παιχνιδιάρικο με έντονους συνδιασμούς αποχρώσεων στο παιδικό δωμάτιο μμμ κάπως έτσι μου αρέσει να διαμορφώνω τους χώρους μου..

  2. Οπως και στο μακιγιάζ, τα πάντα είναι στις αποχρώσεις και στους τόνους κι όχι στο χρώμα αυτο καθ΄αυτό, έτσι και αυτη τη φορά, αυτές οι δυο αποχρώσεις μου αρέσουν πολύ. Ειδικά παίζοντας με το κίτρινο ως συμπληρωματικού τόνους μέσα στο χώρο, που υπογραμμίζουν το γκρι, που σε αυτη την εκδοχή του χάνει την αυστηρότητα.

  3. Καλημερα
    Εμενα μου αρεσαν ολες οι προτασεις
    Ηταν φυσικο βεβαια γιατι αγαπω το κιτρινο
    Να φανταστειτε οταν ειχα πρωτοερθει στην Αθηνα εμενα σε ενα διαμερισμα με εσωτερικη κουζινα σκοτεινη
    Τα ντουλαπια ηταν παλια με λαδομπογια, και το πρωτο που εκανα τα εβαψα κιτρινα και τον τοιχο λευκο.
    Φωτισε αμεσως
    Για να μην πω για τα λεμονια που επισης αγαπω και στα φαγητα, και σαν διακοσμητικα , και στα γλυκα (lemon pie) αλλα και ωμα που τα τρωω και ας ειναι ξινα
    Μαλλον οικογενειακο το τελευταιο γιατι ο μπαμπας μου ξαδελφια μου και ο αντρας μου τα τρωμε ωμα

  4. Το γκρι σκούρο στους τοίχους λατρεμένο.
    Μουτςς

  5. Τι τέλειες όλες αυτές οι διακοσμητικες ιδέες!!! Πολύ ενδιαφέρον συνδυασμός! Εγώ έχω ήδη το γκρι παντού στο σπίτι μου, εκτός από το μπάνιο και το παιδικό δωμάτιο, αλλά σε συνδυασμό με μαυρόασπρο… Τώρα με το κίτρινο, δεν το είχα ποτέ σκεφτεί, αλλά είναι φοβερό! Κίτρινο έχω σε ρούχα βέβαια γιατί το βρίσκω φωτεινο και εντυπωσιακό χρώμα και όπως λέει και η Ρανια, λατρεύω τα λεμόνια σε όλες τις εκδοχές τους 💛💛💛

  6. Ενδιαφέρουσες όλες αυτές οι διακοσμητικές ιδέες, ομολογουμένως το κίτρινο δένει ωραία με το γκρι, αλλά και πάλι it’s not my cup of tea, so I’ll pass. Από περιέργεια πάντως έψαξα χτες όλο το σπίτι και το μόνο που βρήκα σε κίτρινο είναι τα λεμόνια στο ψυγείο και μια μπλούζα που μου είχε κάνει δώρο η αδερφή μου και ήταν χωμένη πίσω-πίσω σ’ένα συρτάρι, χαχαχαχα!
    @Celia: συνεχίζω από χτες, σπίτι σε όλες τις αποχρώσεις του γκρι και έχω παίξει με μωβ, ροζ, πολύ σκούρο μπλε και πετρόλ στοιχεία σε μαξιλάρια, καρέκλες, κουρτίνες, κεριά κτλ.

  7. Εμένα μου αρέσει πολύ το μινιμαλιστικό στυλ. Το συγκεκριμένο, κίτρινο – γκρι δεν είναι καθόλου βαρετό, αλλά πολύ εκλεπτυσμένο!
    xx

  8. Γεια σας!Όταν έγραφα χθες για γκρι καναπέ και μαξιλάρια σε κίτρινο και άλλα εμπριμέ με κίτρινο εννοούσα τη φωτό με τον γκρι καναπέ και τα διαφόρων σχεδίων μαξιλάρια.Δεν είμαι του minimal στη διακόσμηση και συγκεκριμένα μου αρέσει το πάντρεμα κλασσικών και μοντέρνων στοιχείων.Γκρι με λευκό,κίτρινο,ασπρόμαυρο θα το διάλεγα πάντως για ένα εξοχικό.Στο σπίτι πόλης,ακόμα κια να ήταν minimal,θα διάλεγα πιο ζεστά χρώματα.

  9. @SHEENA, ταυτιζομαι με τις 50 αποχρωσεις του γκρι στο σπίτι που είπες χτες ….χαχαχα…
    Θα δοκιμάσω να εντάξω λίγο από κίτρινι σε μαξιλάρια αρχικά …να δω πώς θα λειτουργήσει…. και ισως σε κάποια στοιχεία στα πορτακια απο τα ντουλάπια της κουζίνας που θελω να αλλαξω αργότερα….

  10. Kαι τωρα που το σκέφτομαι ….μια δημιουργία με κιτρινο washitape σε λευκό τοίχο με γκρι λεπτομέρεια….

  11. Αχ πόσο μου αρέσει αυτός ο συνδιασμος;! 💛💛💛💛💛💛💛💛💛 Και εγώ έχω στο σπίτι μου γκρι και κίτρινες-μουσταρδι πινελιές!!!!!

  12. 💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛 κίτρινες καρδούλες με πολληηηη αγάπη από εμένα!!!!!💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.