Εσείς πόσο coffee addict είστε;

 

 

 

Εγώ πάντως δεν ζω χωρίς καφέ! Το λεω και τ΄ομολογώ κι όχι απλά δεν ζω, όχι μόνο δεν λειτουργεί το μυαλό, αλλά είναι η πρώτη και μεγαλύτερη απόλαυση της κάθε μου μέρας.

 

Ξυπνάω το πρωί και το πρώτο πράγμα που κάνω είναι, να βάζω την καφετιέρα, να απολαμβάνω τα υπέροχα αρώματα της κάθε ποικιλίας και να  πλημμυρίζω με την όσφρηση και τη γεύση, από τις ηδονικές νότες αφύπνισης και διέγερσης, αυτού του υπέροχου ροφήματος.

 

O.k., αγαπημένη μας Τζούλια, εσύ δεν ανήκεις σ΄αυτη την κατηγορία… έχεις άλλες αγάπες, αλλά σας έχω ένα νεο που ακόμα κι αν κάποιες ελάχιστες απο σας, δεν είναι εθισμένες στον καφέ, τώρα θα εθισθούν αρωματικά…

 

Ο αγαπημένος μας αρωματοποιός Theodoros Kalotinis, μας επεφύλασσε μία έκπληξη για την Πρωτοχρονιά! Ανημερα της πρώτης μέρας του καινούργιου χρονου λάνσαρε το νέο του αρωμα, που προβλέπεται να γινει… εθισμός!

 

Αυτή την Πρωτοχρονιά, πριν καν ανοίξω τα μάτια μου, πριν σηκωθώ απ΄το κρεββάτι, πριν καν βάλω την καφετιέρα για το πρώτο φλιτζάνι καφέ, η πρώτη είδηση που διάβαζα στο κινητό μου ήταν αυτη της δημιουργίας του καινούργιου αρώματος COFFEE ADDICT by THEODOROS KALOTINIS. Πόσο μέσα στο μυαλό μου είσαι Θεόδωρε σκέφτηκα? Αναζητούσα χρόνια ένα ελκυστικό, σαγηνευτικό, αφυπνιστικό άρωμα με νότες καφέ… τις νότες που τόσο αγαπώ!

 

 

 

 

 

 

Δεν είναι τυχαία η επιλογή του λανσαρίσματος του αρώματος στην πρώτη μέρα του χρόνου.  Ολοι φέτος χρειαζόμαστε λίγη τόνωση παραπάνω, λίγη αφύπνιση, περισσότερη ενέργεια, για να επανέλθουμε στις ζωές μας, στην κανονικότητα μας, να κυνηγήσουμε όσους στοχους αφήσαμε για αργότερα κλεισμένοι  πίσω από τους τοίχους του σπιτιού μας! Λίγο περισσότερο εθιστικό ρόφημα από τα πιο αγαπημένα,  για εκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο ολόκληρο.

 

 

Το Coffee Addict είναι ένα unisex άρωμα με αιθέριο έλαιο καφέ (Coffee Roasted) από το φυτό Coffea Arabica. Το αισθησιακό άγγιγμα της βανίλιας σε συνδυασμό με το πικρό κακάο, χαρίζουν στο άρωμα μια ιδιόμορφη γλυκύτητα, που το κάνουν ακαταμάχητο.  Ασύγκριτο άρωμα φρεσκοκαβουρδισμένου καφέ και αρμονική, αρωματική συμφωνία που ξυπνά τις αισθήσεις και… κάνει κεφάλια να γυρίζουν!

 

 

Ποιός θα αντισταθεί σε αυτό? Πάντως όχι εγω που δηλώνω όλη μου τη ζωή COFFEE ADDICT! Ανυπομονώ να το δοκιμάσω για να σας έχω σύντομα hot news!

 

 

Stella 

 

 

24 Σχόλια
  1. Με το που διάβασα τον τίτλο του post κατάλαβα ότι η Στέλλα μας θα γράψει για το καινούργιο άρωμα του Theodoros Kalotinis.Το περίμενα αυτό το post και θα περιμένω και τα αποτελέσματα της δοκιμής. Δεν είμαι εθισμένη στον καφέ, όμως απολαμβάνω κάθε σταγόνα του… Νομίζω ότι το ίδιο θα ισχύει και με αυτό το άρωμα….

  2. Καλημέρα!!Πολύ ενδιαφέρον,άρωμα καφέ!Δεν είμαι λάτρης του καφέ αλλά το άρωμά του μου αρέσει πολύ!

  3. @AMALIA @MARIANNA O καφές έχει τόσες ποικιλίες, ώστε το άρωμα του μπορει να ειναι πικρό, γλυκό, πουδρέ, απαλό, καραμελένιο, έντονο… οπότε αναμένω κι εγω την έκπληξη!

  4. Με την αρχική φράση “Εγώ πάντως δεν ζω χωρίς καφέ!”, ασυναίσθητα έκανα scroll down να δω ποιος υπογράφει το άρθρο, ήμουν τόσο σίγουρη ότι δε θα ήταν λέξεις που θα διάβαζα από την Τζούλια, χαχαχαχα! Λοιπόν, δηλώνω coffee addict σε τέτοιο βαθμό, που αν δεν πιω καφέ με το που ξυπνήσω, υποφέρω ολημερίς από πονοκέφαλο και ημικρανίες!!! Οπότε δηλώνω κατενθουσιασμένη με το νέο άρωμα και ανυπομονώ να το μυρίσω!

    @Ράνια: Χρόνια πολλά για χτες, με υγεία πάνω από όλα!

  5. @Stella μιας και ειμαι και εγω λάτρης του καφε οπως εσυ .το βρίσκω καταπληκτική ιδεα το νεο άρωμα!!Πρεπει να βγάλει και σε 10ml rollerball για να το εχουμε παντα μαζι μας μολις θέλουμε μια δοση καφε!!!!

  6. Λατρεύω τον καφέ όσο τίποτα!! Θα μπορούσα να στερηθώ το φαί ή το γλυκό, αλλά όχι τις 4 κούπες καφέ που πίνω καθημερινά!! Μου αρέσει απίστευτα κ η μυρωδιά κ η γεύση, οπότε είμαι σίγουρη πως το άρωμα αυτό είναι απόλυτα φτιαγμένο στα μέτρα μου και σιγουρα εκπληκτικό!!! Ευχαριστούμε Στέλλα μας😊

  7. Πόσο μοιάζουμε σε αυτό Στέλλα!!! Με το που ειδα το ξεκίνημα “εγώ δεν ζω χωρίς καφέ” κατάλαβα αμέσως ότι δεν πρόκειται για την Τζούλια 😉 Μπορεί να μην πίνω πάνω από 2 καφέδες την ημέρα, αλλά είναι το απαραίτητο ξεκίνημα της μέρας μου και μετά του απόγευματος, είναι η απόλαυση μου και μόνο η μυρωδιά του μου ανεβάζει τη διάθεση.. Ο μόνος καφές που νε τίποτα δεν μπορώ να πιω είναι ο φραπές γιατί μου φέρνει ταραχή… Το άρωμα, είμαι σίγουρη, οτι θα ξυπνάει τις αισθήσεις μας και θα μας τονώνει όπως μία κούπα από το αγαπημένο μας καφεδάκι 💖

  8. @SHEENA μία απο τα ίδια!!!! Αρρωστη όλη μέρα αν δεν πιω!

  9. @ΡΑΝΙΑ Χρόνια Πολλά Ράνια μου! Γερή, δυνατή, λαμπερή και ευτυχισμενη!

  10. @MARYL Κι εγω νες καφε με τίποτα! Τον επινα στην εφηβεία μου σαν τρελή, ήταν μόδα…. αλλα πλεον μόνο φίλτρου ή εσπρεσο η καπουτσινο! Κι όπως λεει κι η@ΤΖΕΝΗ ΚΑΣΑΠΙΔΟΥ τουλαχιστον 4 κούπες, μόνο που εγω τις θέλω το πρωί σαν βενζίνη. Δυο το πρωί και δυο στη δουλειά (που έχω παρει δική μου καφετιέρα!) και μετά ας μην πιω όλη μερα, δε με νοιάζει… Μόνο ζεστό χειμώνα – καλοκαίρι. Που να δείτε το ΒΒBoy που πίνει καμμια δεκαριά ολη μερα και τώρα που το λέμε…. φοβάμαι πως αν μυρίσει το νέο άρωμα θα το εξαφανίσει σαν … εσπρεσάκι…. 😉

  11. @Stella χαχα ναι 4 κουπές αλλά με 2,5 γεμάτα κουταλάκια καφέ νες κ σκέτο! Η αλήθεια είναι το uomo valentino που περιέχει καφε κ σοκολάτα το αγόρασα πέρσυ για μένα κ μου το έκλεψε ο αντρας μου την τρίτη μέρα, τώρα αυτό που είναι κ καθαρός καφές νομίζω πρέπει να το κρύψεις από το bbboy σου οπωσδήποτε!!!!

  12. @TZENH ΚΑΣΑΠΙΔΟΥ Σε πληροφορώ, ότι το φλερτάρει ήδη απο προχθές, που με άκουσε να το λέω γράφοντας αυτο το ποστ και μου είπε κι όλας… “Χα, Χα, Coffee Addict? Για μένα έγινε αυτό!!!!” οπότε φαντάζεσαι όταν έρθει και στο σπίτι?

  13. Μετά το σημερινό πολλές (και πολλοί) θα εθιστούμε!
    Μουτςς

  14. Εθισμένη στον καφέ, δηλώνω & εγώ!!! Άρχισα να πίνω, με μια μεγάλη καθυστέρηση..! … γύρω στα 35! Απίστευτο; Κι όμως, ναι! Και τώρα πια, μου είναι αδιανόητο να περάσει πρωινό χωρίς καφέ! Επειδή μου αρέσει πολύ η μυρωδιά αυτή, έχω τρελή περίεργεια να οσφρηστω την νέα έμπνευση του κ. Καλοτινη!
    xx

  15. Kαλημερα σε ολες τις bb φιλες
    Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας για τν γιορτη μου
    Παντα αισθανομαι πολυ ομορφα οταν μου στελνουν η μου λενε ευχες
    COFFEE ADDICT σιγουρα ειμαι και εγω
    Νες καφε ποτε τα τελευταια 15 χρονια απο τοτε που αρχισα να ψαχνομαι σε ποικιλιες καφε ιδιαιτερες
    Εχω ψαξει τα παντα για τον καφε και πλεον δινω πολυ σημασια στο τι πινω
    Οταν ο γιος μου πηγαινε στην Λατινη Αμερικη απο ολες τις χωρες μου εφερνε καφε
    Απο την Κολομβια ειδικα ειχε παει σε φυτεια και του εδωσαν μια ποικιλια οι αγροτες που ακομα θυμαμαι την ενταση και το βαθος που ειχε ο καφες

  16. Οσο για το αρωμα υπαρχει τιποτα καλυτερο για καποια που λατρευει τον καφε
    Δεν νομιζω
    Αφηστε που βρισκω πολυ ζεστο το αρωμα καφε και νομιζω οτι θα ταιριαζει πολυ σε μενα
    @Stella η εκδηλωση που ειναι για μας ειναι το coffe festival στο Γκαζι Του χρονου αν γινει γιατι φετος καταργηθηκε θα δεις τον ναο των ποικιλιων καφε
    Πηγαινω απο τοτε που ξεκινησε και εκει μαθαινω ολα οσα αφορουν τον καφε
    Περυσι που πηγα φευγοντας ειχα την αισθηση οτι αν με μετρουσαν στην εξοδο δεν θα εβρισκαν αιμα αλλα καφε

  17. To περίμενα αυτό το άρθρο για το νεαρό <> του Θοδωρή…
    Εγω χωρίς καφέ δεν μπορώ να λειτουργήσω ….ο πρώτος καφες της ημέρας ,χειμωνα ή καλοκαίρι, είναι ο φραπέ….. με ξυπνάει καλύτερα κι από τον εσπρέσσο …..

  18. @Stella φανταζομαι φαντάζομαι..πες του τον αριθμό μετακίνησης για το επόμενο προσεχές διάστημσ άλλαξε κ θα στείλει σε σενα να ξερεις πότε θα το εξαφανίσεις😂😂😂😂😂

  19. @Ράνια πολύχρονη με υγεία πάντα!!! 💖@Stella:ναι έτσι κ εγω Στέλλα μου, ζεστό καφέ χειμώνα καλοκαίρι, και οταν λεω δύο κούπες, δεν εννοώ τις κλασικές των 200-300γραμ.(αν κσι καμία φορά πίνω και σε αυτές) αλλά στην αγαπημένη μου τεράστια κουπα του Μίκι που ειχα πάρει πριν 10 χρόνια από την Ντισνευλαντ και που ειναι για 450 γραμμ!!

  20. @Maryl ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου Υδροχοε μας
    Εκτος του ιδιου ζωδιου ταιριαζουμε και στον καφε αλλα και στο ποσο μεγαλες πρεπει να ειναι οι κουπες
    Παντα ομως πορσελανινες για να μην αλοιωνεται η γευση ειτε πινουμε καφε ειτε τσαι

  21. Χμμμ ενδιαφέρον!!!!! ❤💜💛💚💙❤💜💙💛💜💚💙❤💜 Εγώ πίνω έναν καφέ κάθε πρωί και γενικά μέσα στην ημέρα πολύ σπάνια θα πιω δεύτερο καφέ.

  22. Ειμαι fun του ελληνικού καφέ…Μοσχοβολιστός ελληνικός και κουλουράκι βανιλιας κάθε πρωί…Μου φέρνει λοιπόν την μυρωδιά του νέου αρώματος Coffee Addict στην μύτη ήδη…!!!

  23. Πίνω συνέχεια τώρα με τις καραντινες

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.