Capsule Collection: Συνεργασία ZARA X EVERLAST

 

 

Στην εποχή του Covid19, των lock downs και της κοινωνικής απόστασης, μια από τις καθημερινές συνήθειες που άλλαξε παγκοσμίως,  είναι ο τρόπος του γυναικείου ντυσίματος.

 

Τα τακούνια σχεδόν ξεχάστηκαν, τα  βραδινά ρούχα σε κάποιες περιπτώσεις ούτε βγήκαν από τις ντουλάπες , το office look– από- τη- μέση- και- πάνω,  μεταφέρθηκε στο δωμάτιο του σπιτιού με τον λιγότερο θόρυβο όπου και εγκαταστάθηκε ο ηλεκτρονικός υπολογιστής.

 

Όσες αγαπούσαν έτσι κι αλλιώς το σπορ ντύσιμο, sneakers, track suits, hoodies, φούτερ, φόρμες γυμναστηρίου, βρήκαν την υγειά τους.

 

Όσες πάλι αντιπαθούν το σπορ ντύσιμο, τραβάνε ζόρι. Μέσα σε αυτές και εγώ που αν και έχω μισή ντουλάπα  με σπορ outfits και sneakers (έπαιρνα καινούργια κάθε φορά που αποφάσιζα ότι θα ξανάρχιζα γυμναστήριο- αυτό έχει γίνει καμιά 15αριά φορές οπότε κάντε τον λογαριασμό) το πιο σπορ ρούχο που φοράω και αυτό φυσικά μόνο μέσα στο σπίτι – είναι μια βελούδινη μαύρη φόρμα με κόκκινο σιρίτι στο πλάι. κεντημένο με ασημένια κλωστή. (αλήθεια λέω). Φυσικά για night wear κατά τη διάρκεια της μέρας ούτε συζήτηση, μπορεί να κουτουλάω, μπορεί να με πάρει ο ύπνος στον καναπέ, μπορεί ακόμα και να είμαι άρρωστη,  αλλά πυζάμες αποκλειστικά και μόνο στο κρεββάτι.

 

 

Στα lock downs βγάζω το άχτι μου σε όσα νούμερα μπορώ: στο Νο 1, στο Νο 2, στο Νο 3, στο Νο  4, στο Νο 5 ντύνομαι και βγαίνω σα να μην έχει αλλάξει τίποτα. Εντάξει στο Νο 2 δεν θα βάλω στιλέτο, αλλά πάντως θα βάλω μποτάκια με μεσαίο χοντρό τακούνι. Μένει το Νο 6,  αλλά και γι’  αυτό προνόησα και προκειμένου να φοράω sneakers, προτίμησα ένα ωραιότατο χαμηλό γαλοτσάκι σε γκρι αρζάν απόχρωση.

 

 

Παρόλα αυτά πολύ έξυπνη και εντελώς μέσα στο κλίμα η πρόσφατη συνεργασία των ZARA με τα  Everlast – ένα από τα πρώτα brands για επαγγελματίες boxers που με τα χρόνια  εξελίχθηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα mainstream athletic wear, brands.

 

 

Όσες αγαπάτε το athletic look σπεύσατε γιατί η σειρά είναι limited edition και το ωραιότερο κομμάτι της είναι αναμφίβολα η καπαρντίνα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(δεν έχω ξεστολίσει ακόμα, φέτος θα τα κρατήσω λίγο παραπάνω τα στολίδια στο σπίτι και το ίδιο συμβαίνει και σε αυτό το “σπίτι” εξ’αλλλου λίγα χιονάκια ποτέ δεν έβλαψαν, αφήστε που κάτι “μυρίζω” στον αέρα…)

 

 

31 Σχόλια
  1. Δεν ξέρω πού ήταν κρυμμένα μέσα στο σπίτι μου όλα αυτά τα φορμοειδή ρούχα… Ωραίες οι καπαρντίνες.

  2. @Αmaila: Λογικό. Αγοράζουμε, αγοράζουμε και μετά τα ξεχνάμε. Έχω ρούχα με tags στη ντουλάπα, άστο.

  3. To be honest, μου αρέσει αρκετά το athletic look. Το βρίσκω άνετο και ολίγον τι sexy, αλλά όχι για όλες τις περιστάσεις, π.χ. όχι σε μπαρ (αχ, τι λέω τώρα!), αλλά γιατί όχι σε καφέ, που το έχω δει, άσχετα αν δεν το έχω κάνει ποτέ. Οι φόρμες και τα φουτεράκια είναι σούπερ βολικά, οπότε μέσα στο σπίτι με έχουν βολέψει απίστευτα (αυτό με τις πιτζάμες αποκλειστικά στο κρεβάτι νόμιζα ότι μόνο εγώ το είχα, thank God, Ju!), αλλά πλέον τα φοράω και με κωδικό 6 και με 2. Αν ψάξω στην ντουλάπα μου, σίγουρα έχω 2-3 φόρμες Everlast και άλλα τόσα φουτεράκια, οπότε μου φαίνεται εξαιρετική η συνεργασία με τα ZARA! H καπαρντίνα πολύ ωραία, όπως και τα φουτεράκια με την κουκούλα και το αμάνικο!
    Υ.Γ. Κάτι ακούστηκε για χιονάκια στο τέλος της εβδομάδας, να μείνουν λίγο ακόμη, παρακαλώ! 💜

  4. Αγαπώ το σπορ ντύσιμο μου αρέσει κ σε ρούχα κ σε παπούτσια κ σε αξεσουάρ, ειδικά τα τελευταία χρόνια! Η ντουλάπα μου μετράει πάνω από 70 μπλούζες, πάνω από 10 παντελόνια όσο για πανωφόρια ούτε ξέρω..αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι αν θα μου κάθονται ωραία οταν βγούμε επιτέλους ελεύθερα έξω, κάτι που μου έλειψε τόσο πολύ…γιατί τώρα κυκλοφορώ μέσα-εξω με κυριολεκτικά 5 ρούχα..πάντως τα μπλε φούτερ αμάνικο, μακρυμάνικο κ παντελόνι είναι τέλεια κ στο συγκεκριμένο μπλε που λατρεύω!

  5. Καλημερα
    Σπορ ρουχα ειναι το 80 τοις εκατο των ρουχων μου
    Μακαρι και η εμφανιση μου να ηταν τοσο φιτ
    Τα φορω γιατι μου αρεσουν και πιστευω ταιριαζουν στο τροπο ζωης μου
    Μου αρεσουν τα ρουχα της σειρας ZARA με τα Everlast
    Προτιμω τα μπλε σκουρα με το Everlast πιο διακριτικο στο πλαι
    Δεν ειμαι πολυ στα κραυγαλεα logo
    Tα χιονια ας μεινουν περισσοτερο χρονο
    Εγω ξεστολισα την Κυριακη του χρονου παλι

  6. Τα Everlast τα πρωτοφορεσα από την εποχή που ήμουν 20 χρονών & έκανα aerobic , δώρο αγαπημένο, της ακόμα πιο αγαπημένης μου αδερφής Έφης, από τη N.Y Μου αρέσει η συνεργασία αυτή με τα ZARA, και είναι πολύ έξυπνη. Αν και ενώ μ’αρεσει πολύ το σπορ ντύσιμο, τα τακούνια μου λείπουν. Και πες, δεν πειράζει, παροδικό είναι..! Θα βάλουμε και πιο καλά ρούχα όταν επιτραπεί η επιστροφή στην κανονική μας ζωή με τις εξόδους μας. Αυτό που με προβληματίζει είναι, πως με τις φόρμες/ πυτζάμες κι όλα τα συναφή, έχω πάρει …κιλακια…και ενώ πριν το αντιλαμβανομουν αμέσως, τώρα…ωωχ… υιοθέτησα πιο χαλαρό στυλ ντυσίματος…
    xx

  7. Απο οσο θυμάμαι ειχα πολυ καλη σχεση με τον αθλητισμό,και παντα πιστευα στο athletic look και οτι με καποιες μικροαλλαγες μπορει να γινει πολυ trendy .Στο σπιτι παντα ειμαι ντυμενη με φορμες η με κολαν ,και εννοηται οτι μήνυμα 6 ειναι η αγαπημενη μου εξοδος😁
    Την συγκεκριμενη συνεργασια την βρισκω εξαιρετικη κυριως η καμπαρντίνα ειναι καταπληκτική !!!
    Οσο για το ξεστολισμα το εκανα και εγω το Σάββατο αλλα αυτη την φορα κρατησα μερικα λαμπακια και τα στολισα σε ενα γυαλινο μπολ ετσι για μια λαμπερη γωνίτσα 😁

  8. Julia μου έτσι ακριβώς είμαι και εγώ!! Κι αν είχα αγοράσει κάποιες φόρμες ηταν γιατί ειχα επηρεαστεί από την κολλητή μου που δεν της βγάζει από πάνω της και με το πες πες για το πόσο βολικό και άνετο ρούχο είναι παρασύρθηκα κ εγώ. Όσο για αθλητικά παπούτσια, 3 ζευγάρια που έχω, τα 2 μου τα έχει δωρίσει εκείνη και κατι lacoste τα είχα πάρει πριν χρόνια από το Notos ζε κάτι εκπτώσεις και τα ειχα βάλει μόνο μια φορά!! Ε, δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι με αυτά τα 3 ζευγάρια και τις 4 φόρμες θα έβγαζα όλους αυτούς τους μήνες που διαρκεί η καραντίνα (με εξαίρεση το καλοκαίρι που μονο τοτε χάρηκα τα ωραία μου ρουχαλάκια).. Και τόσο νιώθω ότι τα εχω συνηθίσει που καλό βλέπω αυτή την ωραία συνεργασία ΖαΡα – Everlast.. Εχει ο άντρας μου κατι φούτερ everlast, αλλά εγώ τίποτα..Μου αρέσει όμως πολύ το γκρι παντελόνι φόρμας παραπάνω!

  9. Το Σάββατο ξεστολισα, έκλεισα 3 μήνες με το δέντρο και τα στολίδια και το ευχαριστήθηκαμε αρκετά αφού ποτέ αλλα Χριστούγεννα δεν είχαμε μείνει τόσο σπίτι..

  10. @Sheena: Το άκουσα και εγώ για τα χιόνια. Λίγο σε μας αλλά περισσότερο σε σας προς το τέλος της εβδομάδας!

  11. @Τζενη Κας: Σε ένα όμορφο bar- restaurant με αγαπημένες μουσικές και νόστιμα cocktails… αχ..

  12. @Ρανια: Το μπλε είναι αγαπημένο χρωμα. Και του χρόνου Ρανια μας!

  13. @Sofia Marga: Μη μιλάς για κιλάκια! Μη μιλάς για κιλάκια!! Δίαιτα από την άλλη εβδομάδα!

  14. @SofiaT: Ωραία η καμπαρντίνα συμφωνώ. Αν το logo της ήταν στο ίδιο σημείο αλλά λίγο μικρότερο θα ήταν τέλεια.

  15. @Maryl: Εγώ να δεις που έχω και 3-4 ζευγάρια snickers και δεν τα φοράω σχεδόν ποτέ! (Ναι ναι, σχεδόν μαζί στολίσαμε αρχές Νοεμβρίου. Το θυμάμαι!

  16. @Julia, μάλλον πρέπει να κάνουμε αφιέρωμα για το… πονεμένο μας θέμα! 😂
    xx

  17. @Sofia Marga: Θα είναι μικρό post και θα αποτελείται από μόλις μια πρόταση: «Ράβουμε το στόμα μας.» 😂😂😂

  18. @julia οταν βρεις πως θα το κανουμε χωρις παρασπονδιες πες το και σε μενα παρακαλω
    Οι βασιλοπιτες εχουν καθισει αναπαυτικα σε ολο μου το σωμα και δεν θελουν να φυγουν
    Και ηταν τεσσερις φετος δυστυχως

  19. Aγαπώ casual+sporty style αλλα ποτέ δεν συμπάθησα τα brands με τόσο μεγάλο κι ευδιάκριτο το logo ….προτιμώ τα πιο διακριτικά…
    Ξεστόλισα στις 2 του μηνα γιατί με έπιασε η νοικοκυροσύνη μου…χαχαχα…από 10/11 ειχα στολίσει ,αν θυμάμαι καλά…οκ, χόρτασα…. βέβαια, κατι φωτάκια και κάτι ψιλολόγια τα εχω αφησει…όπως και την κουρτίνα την χριστουγεννιάτικη στο μπάνιο…

  20. Επίκαιρη εντελώς η συνεργασία.
    Μουτςς

  21. @Julia. Προς το παρόν οι δρόμοι που θυμάμαι καλά είναι του σούπερ μάρκετ κ του σχολείου!! Οταν άνοιξαν τα click away κ είπα τον άντρα μου να πάμε με το αυτοκίνητο να πάρω κάτι που είχα παραγγείλει κ μπηκα μέσα ένιωσα σαν ούφο..το πρώτο πράγμα που ζήτησα ήταν να σταματήσει πρώτα να πάρω ένα freddo espresso μαζί κ μου λέει 8 ηωρα χειμωνιατικα freddo?? Άσε με του λέω να θυμηθώ λίγο τις καλοκαιρινές μας αποδράσεις😊

  22. @Celia: Στις 2/1 ξεστόλισες; Μα τα Θεοφάνεια στις 6/1 είναι η γιορτή των «Φώτων»!! Μη σου πω ότι εδώ και χρόνια κάνω πάντα ένα μεγάλο μεσημεριανό τραπέζι αυτή τη μέρα! (καλά φέτος τα «μεγάλα» τα ξεχάσαμε…). Αλλά στις 2/1 βρε αγαπημένη; Καταβαραθρώθηκε το Χριστουγεννομετρο…(😃🤭😘)

  23. @Julia μου, σε αυτό το πολύ χρήσιμο ποστ της μιας πρότασης, πότε μου λείπει η κλωστή, πότε χάνω την βελόνα..!!! 😂😂😂

  24. @JULIA ,εΊπα να πρωτοτυπήσω φέτος …μην με βάλετε στη μαύρη λίστα…υπόσχομαι να επανορθώσω του χρόνου.

  25. Zara και everlast ε; Πολύ έξυπνη συνεργασία!!! Και εγώ είμαι από αυτές που λιώνω όλη μέρα μέσα στο σπίτι με φόρμες και φυσικά όταν βγαίνω για περπάτημα(νούμερο 6 για να μην ξεχνιόμαστε) φοράω φόρμες!!! Μόνο όταν πηγαίνω για ψώνια φοράω “κανονικα” ρούχα πλέον!!! Με έχουν βολέψει πάρα πολύ οι φόρμες!!!! ❤💜💛💜💚💜💙💜❤💜❤💜💚💜💛💜💛💜💚💜💙💜❤

  26. @Julia @Celia: Δηλώνω επίσημα πως αν δε βγούμε από την καραντίνα, δεν ξεστολίζω!

  27. @SHEENA…..μην μου λες τέτοια …χαχαχα…. λες να κατεβάσω το δέντρο να στολισω πάλι;;; Για τον Άγιο Βαλεντίνο αυτην τη φορά κι όχι για τον Άη Βασίλη…..

  28. @Celia: Καλε! Τι ωραία ιδέα! Δέντρο με κόκκινες καρδιές!! ❤️❤️❤️❤️😃😃

  29. @Celia: Από μένα είναι ΝΑΙ!
    @Julia: Τέλεια ιδέα! ❤️

  30. @JULIA, εγω στολίζω ένα μικρούλι….
    Εχω να προτείνω με το που μπει ο Φλεβάρης, τα χιονάκια στο ΒΒ να αντικατασταθούν με κόκκινες και ροζ καρδούλες,,,εεε, τι λέτε;;;;

  31. Καταρχάς μόλις ξεστόλισα,όπως πάντα με μια πικρή γεύση αλλά με το βλέμμα στραμμένο σε ένα καλοκαίρι που έχουμε μπροστά μας κι εύχομαι να το περάσουμε καλύτερα.Ψώνισα πολύ από zara φέτος λόγω κλειστών καταστημάτων.Μου άρεσαν αυτά που πήρα όταν τα δοκίμασα.Τα πήρα και με έκπτωση ,δηλαδή σε πολύ καλή τιμή.Αυτά τα φούτερ που είναι μόδα φέτος μου αρέσουν πολύ και είναι πολύ βολικά.Ένα από αυτά που αγόρασα ήταν jogger παντελόνι,πολύ βολικό.Αυτό που μου τράβηξε το ενδιαφέρον στις φωτογραφίες του zara ήταν το styling των συγκεκριμένων ρούχων με παλτό και κοσμήματα.Γενικά,μου αρέσει πολύ ο συνδυασμός αντίθετων πραγμάτων και στη διακόσμηση.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.