Αγνό παρθένο ελαιόλαδο – το βασικό συστατικό στα προϊόντα περιποίησης JLo Beauty.

 

 

«Μεγαλώνοντας, θυμάμαι τη μαμά μου να λέει ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο ευεργετικό για την επιδερμίδα, από το ελαιόλαδο- θεραπεύει τα πάντα» Jennifer Lopez.

 

To ελαιόλαδο λοιπόν είναι το ενεργό, φυσικό συστατικό στο οποίο βασίστηκε η νέα σειρά περιποίησης του brand JLo Beauty,  που αποτελείται από οκτώ προϊόντα. Το σύμπλεγμα των συστατικών  που η ίδια έχει ονομάσει JLo Beauty Olive Complex, είναι ένα χαρμάνι από θρεπτικό και ηρεμιστικό σκουαλένιο, εξειδικευμένης ζύμωσης ελαιόλαδο, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και εκχύλισμα από φύλλα ελιάς.

 

 

 

 

 

Οκτώ προϊόντα που περικλείουν την beauty φιλοσοφία της η οποία βασίζεται σε πέντε S.

 

 

S= Sleep (ύπνος)

S= Sunscreen (αντηλιακό, μπράβο JLo)

S= Serum

S= Supplements (Συμπληρώματα)

και

S= Sano  από το λατινικό Sanum – υγεία/ υγιής και για την JLo υγιεινό lifestyle

 

(από το sanum εξάλλου  και το ακρωνύμιο SPA, Sanum Per Aqua,  Υγιείς μέσω του νερού.)

 

 

 

 

 

 

Για την εμμονή της με τα συμπληρώματα τα οποία έχει εντάξει και στη σειρά της δέχτηκε αρκετή κριτική στην πάροδο των χρόνων αλλά εκείνη επέμεινε «Ξεκινάς εκ των έσω, για να έχεις λάμψη προς τα έξω» λέει η ίδια και τα συμπληρώματα που λανσάρει περιλαμβάνουν αντιοξειδωτικά συστατικά που τονώνουν το κολλαγόνο και την ελαστίνη του δέρματος. To διάσημο JLo “Glow” σε ένα προϊόν complexion booster highlighter/ bronzer σε τέσσερις αποχρώσεις για απόλυτη λάμψη,  ένα serum, υφασμάτινη μάσκα μιας χρήσης, δυο ενυδατικές κρέμες- η μια με SPF 30 και προστασία από το blue light,  μια κρέμα ματιών και ένα gel cleanser ολοκληρώνουν τη σειρά.

 

 

 

 

 

 

JLo Beauty That Hit Single Gel Cream Cleanser

 

 

 

 

JLo Beauty Τhat JLo Glow Multitasking Serum

 

 

 

 

JLo Beauty That Blockbuster Wonder Cream

 

 

 

 

JLo Beauty That Big Screen Broad Spectrum SPF 30 Moisturizer

 

 

 

JLo Beauty That Fresh Take Fierce Eye Cream

 

 

JLo Beauty That Star Filter Instant Complexion Booster

 

 

 

 

JLo Beauty That Inner Dietary Supplement 30 capsules

 

 

 

JLo Beauty That Limitless Glow Multitasking Mask. Για τη συγκεκριμένη μάσκα ομορφιάς η JLo δήλωσε «θα έπρεπε να την πουλάμε 10.000$”. Aντίθετα με  τιμή στα 18$ καταλάβαμε όλες ότι θα σκίσει.

 

 

 

 

 

 

 

Ίσως επειδή δεν έχει κάνει και λίγες συνεργασίες όσο αφορά το μακιγιάζ, η Jennifer Lopez αποφάσισε να ξεκινήσει τη σειρά JLo Beauty με προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας, ενώ όπως δήλωσε η ίδια, το επόμενο μεγάλο λανσάρισμα που δεν θα αργήσει,  θα είναι μια ολοκληρωμένη σειρά σώματος.

 

Πάντως αν «λειτουργούμε» μέσω  καλού παραδείγματος και αν έπρεπε μια και μόνο celebrity να κυκλοφορήσει τη δική της σειρά περιποίησης αυτή δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από τη Jennifer Lopez που στα 50, 51, 52 της; (δεν ξέρω ακριβώς και ούτε αφορά κανέναν πλέον ) εξακολουθεί και έχει τη λάμψη 20χρονης.

 

Αστικοί μύθοι τη θέλουν κάποτε να τελειώνει ένα βάζο Crème de la Mer κάθε μέρα – χρησιμοποιούσε την κρέμα κυριολεκτικά από την κορυφή έως τα νύχια (πρόσωπο, σώμα, χέρια, πόδια) κάτι που το πιστεύω- τι είναι εξ άλλου 250Ε τη μέρα για τη Jenny from the block- και ότι δεν έχει κάνει ποτέ της botox και γι αυτό και  έχει μια μικρή ρυτιδούλα στο μέτωπο– κάτι που δεν πιστεύω με τίποτα (εντάξει, μέχρι ένα σημείο φτάνει το γονίδιο). Τη λάμψη της όμως- κακά τα ψέματα- κανένα ενέσιμο δεν μπορεί να την μιμηθεί.

 

 

JLo Beauty στο www.jlobeauty.com από την 1η Ιανουαρίου, 2021 στο  sephora.com και από αύριο 14 Ιανουαρίου 2021 στην  Amazon.

 

 

 

23 Σχόλια
  1. Δεν νομίζω οτι θα υπάρξει γυναίκα πανω στον πλανήτη γη που δεν θα θέλει να δοκιμάσει έστω και ενα προϊόν της JLo😊

  2. Καλημερα
    Μου αρεσαν πολυ οι συσκευασιες. Τις βρισκω πολυ κομψες , λαμπερες και σικατες
    Φυσικα και πρεπει να εχουν την λαμψη που εχει και η Τζενιφερ
    Οσο για το ελαιολαδο γνωριζουμε αν ειναι Ελληνικο η εστω Ιταλικο
    Γιατι νομιζω ελαιοδενδρα δεν υπαρχουν ουτε Αμερικη ουτε Λατινικη Αμερικη
    Μια φιλη που εχω και κατοικει στο χωριο μου ελεγε οτι οταν δεν ειχε χρηματα να αγορασει κρεμα εβαζε ελαιολαδο στο προσωπο της
    Επειδη ηταν ολη μερα στα χωραφια και αφυδατωνονταν το προσωπο της Χωρια η εκθεση της στον ηλιο, Το βραδυ το επλενε πολυ σχολαστικα και απλωνε τουλαχιστον δυο στρωματα λαδι αφου το πρωτο το απορροφουσε το προσωπο της αμεσως
    Μου ελεγε οτι πιο απαλο και ενυδατωμενο δεν το εβλεπε ποτε αλλοτε

  3. Και κατι ακομα
    Αυτο με την κρεμα la mer ειναι δυνατον βαζοντας μια τετοια κρεμα με μοναδικη συνθεση την μερα να μην εχεις σουπερ αποτελεσματα
    Θυμαμαι μια παρομοια σκηνη που μου εχει αποτυπωθει με την ιδια κρεμα που ειχα δει με την Σαλμα Χαγκεκ
    Την εδειχνε που επαιρνε το βαζακι και την απλωνε ολη στο προσωπο της σαν μασκα και εμπαινε στην μπανιερα να χαλαρωσει

  4. @SofiaT: Δεν θα μπορούσες να το πεις πιο σωστά. Συμφωνώ απόλυτα.

  5. Κοιτούσα προχθές στο google φώτο της J.Lo γιατί η ομορφιά της είναι απερίγραπτη, κ αυτό που παρατήρησα σε καμοιά 50 αριά φώτο είναι ότι σε όλες ήταν ίδια δεν μπορούσες να ξεχωρίσεις ηλικία!! Δεν ξέρω τι κάνει ή τι γονίδια έχει αλλά δεν έχω παρατηρήει ποτέ σε άλλη γυναίκα αυτό το πράγμα να είναι σε όλες τόσο νέα κ όμορφη!! Αν είναι να δίνω 250€ την μέρα για να το πετύχω ίσως κ να θυσιστώ αλλά δεν νομίζω να πετύχει😍

  6. @Rania: Και όμως. Η California έχει αρχίσει και καλλιεργεί τις δικές της ελιές, φτιάχνοντας extra virgin olive oil τα τελευταία χρόνια. Και γι αυτό έχουν κάνει αρκετά δύσκολες τις εξαγωγές Ιταλικού και Ελληνικού έξτρα παρθένου ελαιόλαδου, προωθoύν το δικό τους. Ο καιρός εξάλλου στην California είναι ιδανικός για τις ελιές. Ξέφυγα από το θέμα, αλλά είναι κάτι που το γνωρίζω από πρώτο χέρι.

    Όσο για τις συσκευασίες έχεις απόλυτο δίκιο- ήθελα να το γράψω και εγώ. Ούτε glamorous υπερβολές, ούτε βαρετό «φαρμακείο». Τόσο όσο. Μου άρεσαν και μένα.

  7. @Τζένη Κας: Ειδικά όσο αφορά τη JLo νομίζω ότι έχουν συνωμοτήσει πολλά για να έχει ακόμα αυτή τη νεανική λάμψη: φυσικά το λατινο αμερικάνικο γονίδιο με τις λιπαρές, σταράτες επιδερμίδες που δεν «σπάνε» εύκολα. Πολύ προσεκτικό και υγιεινό lifestyle, δεν πίνει, δεν καπνίζει, δεν ξενυχτάει, κάνει υγεινή διατροφήι. Γυμνάζεται ανελλιπώς κάθε μέρα από πάντα- μην ξεχνάς ότι η καριέρα της ξεκίνησε από χορεύτρια. Παίρνει ανελλιπώς από το στόμα συμπληρώματα. Έχει ξεκινήσει από αρκετά νεαρή ηλικία να φροντίζει το δέρμα της με ήπιες ενέσιμες θεραπείες (μεσοθεραπεία, βιταμίνες, κλπ) αλλά τίποτα το υπερβολικό. Πρόσθεσε σε όλα τα παραπάνω και το γεγονός ότι ναι, θα μπορούσε να καταναλώνει μια Crème de la Mer τη μέρα (χρήματα δεν της λείπουν) και έχεις το «φαινόμενο» Jennifer Lopez. Κούκλα, φυσική, λαμπερή και το κυριότερο: τίποτα το εξόφθαλμα “ψεύτικο” πάνω της.

  8. H J Lo, το έχω ξαναπεί, βάζει κάτω πάρα πολλές τριανταρες.. Η λαμψη της, η ομορφιά της, η θηλυκότητα της, το σώμα της είναι πέρα από ηλικία… Εγώ εννοείται θα, αγοράσω οσα μπορώ από τα υπέροχα προϊόντα της, με πρώτο τις βιταμίνες γιατί έχω κσι εγώ μία μεγάλη έφεση στα συμπληρώματα διατροφής. Τα θεωρώ απαραίτητα στις μέρες μας που αμφιβάλλω αν γνωρίζουμε τι τρώμε (τουλάχιστον οσον αφορά τα περισσότερα προϊόντα). Τον καιρό που λάνσαρε ρούχα ειχα αγοράσει τόσα πολλά, ακόμα τα εχω! Είχε φτάσει η χάρη μου μέχρι τη Ρόδο, οταν είχαν κλείσει εδώ τα μαγαζιά που είχαν ρούχα της, αλλά στη Ρόδο υπήρχε ένα! Ετσι δυο καλοκαίρια που πήγαινα διακοπές εκεί, ήμουν μόνιμη πελάτισσα στο κατάστημα με τα ρούχα της.

  9. @Maryl: Και εγώ έχω ρούχα της! Και έχω και ένα “δικό” της συγκλονιστικό πέδιλο που δένει με ύφασμα στον αστράγαλο και μια υπέροχη μαύρη μικρή τσάντα ώμου με ασημένιο κούμπωμα τα αρχικά της! “JLo”!

  10. @JULIA δεν το ηξερα οτι στην California εχει ελαιοδενδρα
    Τι μαθαινω επιπλεον καθε μερα απο μια αναρτηση
    Οσο για την J Lo ειναι μια και μοναδικη πραγματικα έχουν συνωμοτήσει πολλά οπως λες

  11. @Julia : ενα φοβερό τιρκουαζ ψηλό πέδιλο έχω και εγώ, θα το φωτογραφίσω όταν το βρω γιατί το έχω στα καλοκαιρινά και θα σου το στείλω Τζούλια μου να μου πεις 😉

  12. Πανέμορφη, λαμπερή και έξυπνη! Μερικοί άνθρωποι είναι σα να τους έχει αγγίξει ένα μαγικό ραβδί! Τουλάχιστον αυτό που εκπέμπει και βλέπουμε η JLo γιατί, το πώς νιώθει κάθε ένας, και τι έχει η ψυχούλα του, είναι άλλη υπόθεση. @Julia, με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνη με αυτό που λες για την JLo, ότι είναι συνδυασμός τρόπου ζωής η καλοδιατηρημένη ομορφιά της, η οποία σαφώς, κατά την γνώμη μου, αξίζει θαυμασμό. Οι συσκευασίες εξαιρετικές, έχετε δίκιο, κομψές, πολυτελείς, αλλά όχι κραυγαλέες. Θα πάρω σίγουρα κάποιο από τα προϊόντα αυτά, δεν το συζητώ! Θέλω πολύ να τα δοκιμάσω! Ίσως να ξεκινήσω από τη μάσκα που λέει πως θα έπρεπε να πωλείται 10.000!
    xx

  13. @Julia με άγχωσες τώρα..τα μισα από τα “καλά” που κάνει τα κάνω, αλλά κ από τα “κακά” που δεν κάνει πάλι τα κάνω..😕πάντως από περιέργεια κ μόνο θα ήθελα να δοκιμάσω κάποιο προιόν της να δω μας κάνει λίγο J.Lo ή θα μείνω απλά στο Jenny

  14. Jennifer, a.k.a. Julia….hahaha,,,,είδατε το βιντεάκι στο insta που προωθει την νέα σειρά και ξεβάφεται live;;; Δεν ξέρω αν φαινεται https://www.instagram.com/tv/CJjYD6XJ9Aw/ Τι να λέμε τωρα;;;Η γυναίκα είναι ΘΕΑ!!!
    Θα δω τιμές και θα παραγγείλω σίγουρα…. έχω ένα άρωμα της JLo που μου έχουν κάνει δώρο , μια γκρι τσάντα κι ένα τζάκετ…

  15. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αποτελεσματικά τα προϊόντα της αλλά και μόνο που τη βλέπεις έτσι λαμπερή και φρέσκια “ψήνεσαι”.
    Μουτςς

  16. @Celia: Κάποια στιγμή πρέπει να γράψω (για να μάθουν και τα πιο πρόσφατα bb girls) πως μου κόλλησε το παρατσούκλι “Jennifer” που δεν το λες μόνο εσυ το λένε και κάποιες φίλες και κάποιες συνάδελφοι! 😂😂😂!
    (πέρασα και δεν κόλλησα…😂😂😂)

  17. Αμάν πια με αυτά τα συμπληρώματα! Η εύκολη λύση! Προτιμώ τα φρούτα και τα λαχανικά στην ηλικία των 25 που ειμαι. Ίσως αργότερα εντάξω και εγώ στην καθημερινότητα μου τα συμπληρώματα διατροφής. Όσο για την θεαρα JLo τι να πει κανεις;! Θα ήθελα και εγώ πολύ να δοκιμάσω τα προϊόντα της!❤💜💛💜💚💜💙💜❤💜💛💚💜💙💜💙❤💜💛💜💛💜💚💜💙💙💜❤💜💛💛💜💚💜💙💜❤❤💜

  18. Και επειδή έχω μια εμμονή με τις συσκευασίες των προϊόντων να πω πως είναι καταπληκτικές!!!! ❤💜💛💜💚💜❤💜💛💜💚💜💙❤💜 Να τις έχεις όλες μαζί σε μια γωνίτσα του μπάνιου ή του δωματίου και να μην θέλεις να τις αγγίζεις!!!! Ειλικρινά μου άρεσαν πάρα πάρα Πολύ!!!! ❤💜💛💜💚💜💚💜💙❤💜❤💜❤💜💙💜💙👵💚👵💚👵😢💜💛💜😍💜

  19. Κούκλα η JLo! Μπήκα και έριξα μια μάτια στις τιμές των προϊόντων κσι μου φάνηκαν προσιτές. 53 $ για την ενυδατική με SPF 30. Λίγο τσιμπημένο το cleanser στα 38$ και το booster στα 39$. Ξεκινάω shopping wish list για το 2021!

  20. @JULIA, εεεεε,όχι και πέρασες και δεν ακούμπησες…ψαρεύεις κοπλιμάν μου φαίνεται…χαχα….
    Να την γράψεις την ιστορία…. για τα πιο νέα bb girls…

  21. Ό,τι και να λανσάρει πιάνει,πόσο μάλλον αν είναι για περιποίηση εφόσον το δέρμα είναι λαμπερό και σφριγηλό.Αναρωτιέμαι τι ελαιόλαδο χρησιμοποιεί.Δεν ήξερα ότι υπάρχει ελαιόλαδο Καλιφόρνιας!

  22. Celia και γω έχω αρώματα μόνο αυτά δεν έχω δοκιμάσει ακομα

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.