10 αγαπημένα lip balms για ενυδατωμένα και προστατευμένα χείλη και το χειμώνα

 

 

Το ότι φοράμε μάσκα προστασίας δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να φροντίσουμε τα χείλη μας,  που ειδικά το χειμώνα ταλαιπωρούνται από το κρύο, σκάνε, τσούζουν και ξεφλουδίζουν.

 

Με μια διαφορά: μην το παρακάνετε με τη χρήση του lip balm. Μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα και να ξηράνει περισσότερο τα χείλη. Εφαρμογή δύο, το πολύ τρεις φορές τη μέρα.

 

 

Αγαπημένα:

 

Lanolips 101 Ointment Multi Balm 100% φυσικό balm με  καθαρή λανολίνη.

 

 

 

ΝΥΧ Τhis Is Everything Lip Balm μη λιπαρή  σύνθεση αγκαλιάζει τα χείλη σας δίνοντάς τους λάμψη και απαλή αίσθηση. Ιδανικό για καθημερινή χρήση και με άρωμα βανίλια – κεράσι.

 

Korres Lip Balm Ιβίσκος με εκχύλισμα ιβίσκου και βουτυρένια υφή

 

 

 

 

Laura Mercier Hydrating Lip Balm εξαιρετικά ενυδατικό σε όμορφη lipstick-like συσκευασία

 

 

 

 

L’ Occitane Shea Ultra Lip Balm,  εμπλουτισμένο με 10% βούτυρο Shea, που βοηθά στη θρέψη, την επανόρθωση και την προστασία των ξηρών και σκασμένων χειλιών.

 

 

 

 

Bobbi Brown Lip Balm SPF 15, με δείκτη προστασίας ειδικά σχεδιασμένο με φύτρο σταριού, αβοκάντο και ελαιόλαδο, προστατεύει και ενυδατώνει τα χείλη.

 

 

 

 

Για εκείνον

Tom Ford Ηydrating Lip Balm for Men  με φυσικά έλαια. Απαλύνει και ανακουφίζει τα ξηρά και ταλαιπωρημένα χείλη του.

 

 

 

 

Το πιο ακριβό

La Mer Lip Balm εμπλουτισμένο με ένα ισχυρό σύμπλεγμα λιπιδίων. Αυτό το έντονα επανορθωτικό balm χειλιών απαλύνει την τραχύτητα και προσφέρει άμεση ενυδάτωση και ανανέωση στα ξηρά χείλη. Περίπου 50Ε. (υπάρχει και ένα λίγο πιο ακριβό της Sisley )

 

 

 

 

Το πιο προσιτό

Maybelline Baby Lips σε διάφορες αποχρώσεις προσφέρει εντατική φροντίδα & 8ωρη ενυδάτωση. (υπάρχει και ακόμα πιο προσιτό, αυτό της Bioten έχει τύχει να το δω στο 1 ευρώ)

 

 

 

Το πιο διάσημο

 

Φυσικά δεν μπορεί ένα post  για lip balm να είναι ολοκληρωμένο χωρίς Liposan ένα τόσο πολύ αγαπημένο προϊόν που έγινε household name και αντί να λέμε «θα βάλω lip balm» λέμε «κάτσε να βάλω λίγο liposan πριν βγω». Προτείνω την απόχρωση Blackberry.

 

 

 

 

 

 

 

Εσείς ποιο lip balm έχετε στην τσάντα σας;

 

 

33 Σχόλια
  1. Καλημέρα!! Αυτές τις μέρες που έχει τόσο πολύ αέρα το lip balm έχει γίνει προέκταση του χεριού μου (μέσα και έξω από το σπιτι). Συνήθως χρησιμοποιώ της neutogena(❤❤❤❤❤), bodyshop(❤❤❤❤), liposan(❤❤❤) και καμια φορά korre(❤❤). Σας τα έβαλα με σειρά προτίμησης!!!

  2. Α… καλά! Μιλάμε για πονεμένη ιστορία έτσι? Υποφέρω με αυτο το θέμα τα τελευταία χρόνια. Πέρα απο το shea butter που φοράω συνέχεια σπίτι, όταν ειμαι στο δρομο όλη μερα και θελω να έχω κατι στην τσάντα μου για να βαζω, αυτο το θεμα σορυ, αλλά ειναι μια πικρη ιστορία! Κανένα, μα κανενα, δεν επαρκεί, κανενα μα κανενα, δεν έχω βρει έστω ικανοποιητικό. ΤΟ ΜΟΝΟ απο όλα όσα έχω δοκιμάσει, κι αξίζει τα λεφτά του και σας το λεω με το χέρι στην καρδιά, ειναι αυτο https://www.beautypaths.eu/brandswelove/jane-iredale/jane-iredale-lip-products-kragion-lipgloss-lip-tints/jane-iredale-lipdrinkr-spf-15-lip-balm.html
    Χίλιες φορές καλύτερα να παρω ένα ακριβό και να κάνω δουλειά, παρα τα οποιαδήποτε φθηνα που δεν μου κανουν τίποτα. Βάζω, βαζω και τα χείλη μου σκασμένα.
    Τωρα όμως, μόλις ψυχράνει ο καιρός, θα δοκιμάσω και το tip που μου είπε πελάτισσα των Stella’s Recipy!!! Οτι φοράει την S.O.S Hand’s Therapy και στα χείλη και είναι φανταστική! Αυτο είναι! Εχω τη λύση μέσα στο σπίτι μου και δεν το ξερω! 🙂

  3. @Stella: Σωστά! Σωστά! Ξεκινάω τη SOS και στα χείλη!

  4. ORGANIC SHEA BUTTER
    και σώθηκα
    Αλλά να προσθεσω και το οικονομικότατο bioten spf 30, αξιοπρεπές και με καλυπτει!

    Τα φιλια μου με απαλά χειλη
    Εφη Β.

  5. Καλημέρα. Liposan πάντα. Θεωρώ ότι το κλασικό μπλέ είναι το καλύτερο αλλά δεν μου λείπουν ποτέ και εκείνα με χρώμα.

  6. Από σκασμένα χειλη το χειμώνα κυρίως υποφέρει η μικρούλα μου, έτσι της έχω στην κασετινα της 2 lip Balm: ενα ροζ liposan και ενα με γεύση σοκολάτας από Avon. Εγώ δεν έχω τέτοιο θέμα, ίσως γιατί φοράω πάντα εδώ και χρόνια ενα lip Balm από Avon που είναι ενυδατικό και αντιγηραντικο ταυτόχρονα..

  7. Κ μένα σκάνε τα χείλη μου τον χειμώνα κ τα δαγκώνω ακόμη περισσότερο, βέβαια δεν τα πάω καθόλου καλά με την ενυδάτωση των χειλιών..δεν μπορώ να νιώθω την γεύση ή να κολλάνε με τίποτα!! Εχώ 2-3 κ φυτικό κ liposan κ της essence να υπάρχουν αλλά απλά υπάρχουν😕

  8. Υπαρχει ενας” αστικος μυθος” για την εξαρτηση απο την χρηση lip balm 😁και απο οτι καταλαβα στηρίζεται στην ευχαρίστηση που μας προσφέρει η διαδικασια και εννοηται η ικανοποίηση της απαλοτητας και ενυδάτωσης των χειλιών .Δεν εχει αποδειχτεί κατι επιστημονικά γιατι τα συστατικα του lip balm δεν ειναι εθιστικά αλλα απο ερωτησεις σε ψυχολογους εχουν υποθεση οτι η ευχαριστιση που μας προσφερει παράγει μια ορμονη την ντοπαμινη που προκαλει αυτη την ικανοποιοηση.😁
    Σιγουρα και εγω εχω “”εθιστεί” στην χρηση του lip balm το θεωρω απαραιτητο στην καθημερινη μου ρουτινα και αγαπημενο μου βεβαια εινα της
    Caudalie😍

  9. Σε κάθε μου τσάντα, έχω και ένα lip balm! Στις τρεις που χρησιμοποιώ πιο συχνά, υπάρχουν μέσα τα εξής: liposan μπλέ, apivita και Aqua di Parma.
    xx

  10. Καλημερα
    Μαλλον θα ειμαι η μοναδικη που δεν φορω lip balm
    Δεν το χρειαζονται τα χειλη μου. Δεν ξεραινονται ποτε
    Μονο οταν ταξιδευω εξωτερικο το χειμωνα χρησιμοποιω Liposan και αυτο “μηπως” και “αν”
    Δεν ξερω γιατι ενω ειμαι εθισμενη στα καλλυντικα αυτο το θεωρω απο τα “περιττα”
    Ισως η μαλλον γιατι δεν εχω το προβλημα της @Stella η αλλων κοριτσιων

  11. Όπως έχω δηλώσει ξανά είμαι κορίτσι της Liposan.Όσα κι αν δοκίμασα στο τέλος πάντα εκεί επιστρέφω. Έχω πάντα μαζί μου το Liposan μου, δεν πάω πουθενά χωρίς αυτό και δεν το αποχωρίζομαι ούτε και στον ύπνο μου. Κι από τότε που κυκλοφόρησαν και σε crayon με ποιο έντονο χρώμα με συνοδεύουν παντού. Τα αγαπημένα μου εκτός από το κλασικό μπλε είναι το κερασάκι και το Blackberry.
    Μουτςς

  12. Σκσαμενα χειλια οπως καθε χειμωνα!! Αγαπημενο δικο μου της KORRES . Κ ειχα κ ενα αλλο παλιοτερα της CLARINS( εβγαινε τοτε σε συσκευασια λευκη με κοκκινα γραμματα την κλασσικη κ το προιον ειχε προκαλι χρωμα , ηταν ΤΕΛΕΙΟ!!! εδω κ χρονια το χουν αλλαξει -ποτε δεν καταλαβα το γιατι- σε μπλε συσκευασια κ χρωμα προιοντος ενα ροζ περλε. Μα ΓΙΑΤΙ???) Julia? Any ideas?

  13. @ΝΑΝΣΥ: Παντού και από ένα Liposan είναι αλήθεια!

  14. @Maryl: Πιο παλιά και ο κύριος Ρωμανός τα ίδια. Του είχα στη σχολικη τσάντα ένα Neutrogena γιατί τα άλλα του φαίνονταν πολύ «κοριτσίστικα..». 😃🤭🤣

  15. @Τζενη Κας: Ξέρω τι εννοείς. Και εγώ κάποτε δεν άντεχα τα lip glosses για τον ίδιο λόγο αλλά τον τελευταίο χρόνο μου αρέσουν πάλι!

  16. @SofiaT: Δεν το ήξερα αυτό, πρώτη φορά το ακούω! Πολύ ενδιαφέρον πάντως!

  17. @Ρανια: Ναι νομίζω η @Stella μιλάει για θεραπεία – αν το πρόβλημα είναι έντονο. Για απλή πρόληψη και ελαφριά ενυδατωση τα παραπάνω lip balms είναι δοκιμασμένα. Τυχερή είσαι πάντως!

  18. @Elsa: Πολύ καλή η προσθήκη σου, το είχα και εγώ παλαιότερα το balm της Clarins. Για την αλλαγή της συσκευασίας ποιος ξέρει; Αγνωσται αι βουλαι των τμημάτων marketing των εταιρειών.

  19. Πέρα απο το γνωστό liposan παλιότερα δεν φορουσα καποιο άλλο …ασε που νομιζα πως τα χείλη μας το χρειάζονται μόνον αν <>…ώσπου πριν κάποια χρόνια μου έκαναν δωρο ενα lip scrub μαζί με ένα lip balm κι από τότε κάνω scrub στα χείλη μου μια φορά την εβδομάδα τουλάχιστον και καθημερινά πρωι και βράδυ θα φορέσω και lipbalm….δεν εχω κάποιο αγαπημένο αλλά δεν θα δώσω πάνω από 10ευρω για ενα balm….και προτιμώ αυτά με spf…..

  20. Έχω δοκιμάσει διάφορα από το κλασικό και αξεπέραστο Liposan μέχρι Κορρέ, Body shop, το πράσινο Baby Lips και κάποια στιγμή πολύ παλιά ένα της Neutrogena με γεύση / μυρωδιά μπανάνα, μέχρι που το έφαγε (!) η μικρότερη ξαδέρφη μου (true story). Και ενώ τα θεωρώ απαραίτητα (ειδικά το χειμώνα), τελικά (όσο χαζό και αν ακούγεται) δαγκώνω συνεχώς τα χείλη μου, όταν τα φοράω, και χειροτερεύει η κατάσταση!

  21. To γράφω κι εδώ για να το δουν όσο το δυνατον πιο πολλές….Εχω να προτείνω με το που μπει ο Φλεβάρης, τα χιονάκια στο ΒΒ να αντικατασταθούν με κόκκινες και ροζ καρδούλες,,,εεε, τι λέτε;;;;Ψηφίζουμε;;;;

  22. Ναι κ από μένα❤❤❤❤❤❤💝💝💝💝💝💝💟💟💟💟💟💟💞💞💞💞💞💞💞💞💞💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕

  23. Δεν θα μπορούσα εγώ να πω όχι στις αγαπημένες μου καρδούλες!!!!! ❤💜💛💜💚💜💚💜💙❤💜💙💜💙💜💚💜💛💜💛💛💜💚💜💚💜💙💜❤💜❤💜❤ Εξάλλου δεν αφηνω κανενα σχόλιο μου χωρίς χρωματιστές καρδούλες!!!! ❤💜💛💜💚💜💚💙💜💙💜❤💜❤💜❤💜💙💜💚💜💛💜

  24. Τα lipbalm κυκλοφορούν και στο σπίτι μου και στις τσάντες μου, αλλά μένουν αχρησιμοποίητα. Σπάνια τα χείλη μου σκάνε, οπότε δεν θυμάμαι να τα χρησιμοποιώ ως προφύλαξη. Δεν σταματάω, όμως, να αγοράζω όποιο μου φαίνεται χαριτωμένο και να το χαρίζω στην αγαπημένη μου θεία που τα λατρεύει.

  25. Έχω δοκιμάσει άπειρα liposan πολλά όμως… Αυτό που δεν αλλάζω κ είναι το νούμερο 1 είναι το κλασσικό μπλε liposan ΣΤΑΘΕΡΉ ΑΞΊΑ 💎💎💎💎

  26. @Celia : τι ωραία ιδέα!!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️. Ψηφίζω ΝΑΙ στις ❣️❤️💓💕❣️💙❤️💓💕💙❣️❤️💓💕❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  27. Δεν ζω χωρίς lip balm όταν είμαι σπίτι.Συνήθως χρησιμοποιώ του korre με χρώμα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.