Fenty Skin από τη Rihanna, στα Sephora.

 

 

 

Η νέα σειρά περιποίησης Fenty Skin που κατέφτασε στα Sephora παρουσιάζει απλά και εύκολα στη χρήση προϊόντα για κάθε τύπο επιδερμίδας.

 

 

Σχεδιασμένα να προετοιμάσουν την επιδερμίδα και να συμπληρώσουν την σειρά  Fenty Beauty makeup, τα προϊόντα Fenty skin  εφαρμόζονται σε κάθε τύπο και τόνο επιδερμίδας, με συνθέσεις  vegan και με σεβασμό στο περιβάλλον.

 

 

Με έμπνευση το παγκόσμιο lifestyle, η Rihanna ενώνει καλλυντικά συστατικά από όλο τον κόσμο με τα πιο αποτελεσματικά συστατικά περιποίησης προσώπου όπως το υαλουρονικό οξύ και την νιασιναμίδη με κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα. Απαλές υφές και μυρωδιές εμπνευσμένες από τα συστατικά κάθε προϊόντος. Σε συσκευασίες eco friendly, με ανακυκλώσιμα υλικά και refillable.

 

Μέσω της νέας σειράς περιποίησης προσώπου  Fenty Skin, η Rihanna μοιράζεται την δική της ρουτίνα περιποίησης, επιτυγχάνοντας λάμψη και υγιή επιδερμίδα καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας και νύχτας.

 

 

 

 

TOTAL CLEANS’R REMOVE-IT-ALL CLEANSER

Μakeup remover and καθαριστικό ( σε 1 συσκευασία) με κρεμώδη υφή για να απομακρύνει λιπαρότητα και να προσφέρει βαθύ καθαρισμό χωρίς να αφυδατώνει την επιδερμίδα.

 

 

 

 

 

FAT WATER PORE-REFINING TONER SERUM  

Το  toner-serum  ενυδατώνει, συσφίγγει τους πόρους, βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας, δίνοντας διακριτική λάμψη και ιδιαίτερα απαλή υφή στην επιδερμίδα

 

 

 

 

 

HYDRA VIZOR INVISIBLE MOISTURIZER BROAD SPECTRUM SPF30 SUNSCREEN

Ενυδατική κρέμα με δείκτη προστασίας με πολύ ελαφριά υφή, oil-free για κάθε τύπο επιδερμίδας. Καταπολεμάει την αφυδάτωση, την δυσχρωμία και τα μαύρα στίγματα και είναι ιδανική βάση για το makeup – η συσκευασία της είναι refillable.

 

 

 

 

 

INSTANT RESET OVERNIGHT RECOVERY GEL-CREAM

Πλούσια σε υφή η gel- κρέμα νύχτας, ενυδατώνει βαθιά, απαλύνοντας την όψη των λεπτών γραμμών και ρυτίδων, αποκαλύπτοντας μια ξεκούραστη και λαμπερή επιδερμίδα το πρωί. Η συσκευασία της είναι refillable.

 

 

 

 

FENTY SKIN START’R SET  

Ένα σετ που αποτελείται από το Total Cleanser, Fat Water, and Hydra Vizor σε mini sizes.

 

Total Cleans’r – 45ml

Fat Water – 50ml

Hydra Vizor – 30m

 

 

 

 

 

Δεν είναι ξεκάθαρο, αλλά με μια πιο προσεκτική ματιά έχω την εντύπωση ότι είναι μια σειρά που απευθύνεται περισσότερο σε επιδερμίδες με τάση λιπαρότητας.

 

 

 

12 Σχόλια
  1. Καλημέρα!Δεν ξέρω ποιας star τα καλλυντικά να διαλέξω!Το μακιγιάζ της Ριάνα πάντως με τρελαίνει!

  2. Καλημερα
    Αν ηταν να διαλεξω θα προτιμουσα την JLO
    Και αυτη με επιφυλαξη πριν δω αποτελεσματα και δοκιμαστει στον χρονο η σειρα της
    Και επιτελους, οπως ελεγα και χθες η προσωπικη επαφη με τα προιοντα αξια ανεκτιμητη…. πιστευω για ολες τις γυναικες αλλα πρωτιστως και για μενα
    Και ειδικα σε καταστηματα καλλυντικων

  3. Άρα είναι για τη δική μου λιπαρή επιδερμίδα…Τωρα μπήκα σε ενα δίλημμα, αλλά τείνω να συμφωνήσω με τη Ράνια, προτιμώ τη σειρά της JLo, μου φαίνεται άλλωστε ότι είναι πιο κοντά στη δική μου ηλικία, ενω της Rihanna πιο κοντά στην ηλικία της Κατερίνας μου 💕

  4. Το toner serum μου φάνηκε υπερτέλειο κ θέλω πολύ να το δοκιμάσω, άκρως ενδιαφέρον κ το cleanser!

  5. Το Fat Water έχω την εντύπωση πως πρώτη φορά το ακούω κι απορώ γιατί το λέει έτσι.
    Μουτςς

  6. Ααααα ξέχασα να σας πω. ΧΙΟΝΙΣΕΕΕΕΕ!!
    Μουτςς ξανά

  7. @Litsa είσαι τυχερή! Για την ώρα βλέπω τα χιόνια στην τηλεόραση. Ελπίζω αύριο να ξυπνήσουμε κι εδώ με λευκό τοπίο!
    Η Rihanna μας εκπλήσσει ευχάριστα! Αν μη τι άλλο, το κορίτσι, το έχει το επιχειρηματικό δαιμόνιο! Βέβαια, αν η σειρά απευθύνεται σε λιπαρές επιδερμίδες, δεν είναι για μένα. Θα προτιμήσω σίγουρα προϊόντα της JLo που είναι από τώρα στην λίστα μου!
    xx

  8. Υπέροχα φαίνονται!!! Ίσως δοκιμάσω το toner-serum! Μια ερώτηση βρε κορίτσια…. Έχετε παραλάβει τα αρώματα???? Αυτα που κερδίσαμε οι 10 πρώτες. ❤💜💛💜💚💙💜❤💜💙💜💚💛💜

  9. Η ιδέα των refillable προϊόντων είναι πολύ καλή, αρκεί να εφαρμόζεται. Σε αντίστοιχες περιπτώσεις στο παρελθόν, ποτέ δεν είχα βρει στην Ελλάδα τις ανταλλακτικές συσκευασίες κι έτσι αναγκαζόμουν να αγοράσω εξαρχής και τις συσκευασίες.

  10. @Amalia: Θα μεταφέρω αυτό που έγραψες στην εταιρεία και έκανες πολύ καλά που το ανάφερες.

  11. H οvernight recovery μου κλείνει το μάτι…ειναι και refillable…τέλεια!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.