10 αγαπημένες mascara που κάνουν τις βλεφαρίδες σαν ψεύτικες.

 

 

 

Mascara: στο επίκεντρο κάθε γυναικείου νεσεσέρ και σίγουρα το πιο αγαπημένο προϊόν για τα μάτια.

 

Γύρω στη δεκαετία του 1950 έκανε την εμφάνιση της η μάσκαρα στην μορφή που την ξέρουμε σήμερα. Οι χημικοί χρησιμοποίησαν ειδικά έλαια και κηρούς, για να δημιουργήσουν mascara που να κρατάνε πολύ, να είναι αδιάβροχες και να κάνουν τις βλεφαρίδες βελούδινες και απαλές. Σύντομα κυκλοφόρησαν και χρωματιστές mascara,  δίνοντας άλλο στυλ,  στο μακιγιάζ όσων τις επιλέγουν.

 

 

Σήμερα 70 χρόνια μετά, οι mascara εξακολουθούν να είναι από τα πιο αγαπημένα προϊόντα μακιγιάζ αφού αλλάζουν στη στιγμή το βλέμμα. Για μήκος, για όγκο, για έντονη καμπύλη, αλλά και για βλεφαρίδες σαν ψεύτικες στο εμπόριο θα βρείτε αυτή που ταιριάζει στις δικές σας προτιμήσεις.

 

 

Στην εποχή του Covid 10 που «χάρη» στις μάσκες προστασίες τα μάτια γίνονται το επίκεντρο της προσοχής τι καλύτερο από μια mascara που κάνει τις βλεφαρίδες να φαίνονται άκρως εντυπωσιακές, σχεδόν σαν ψεύτικες;

 

 

 

 

 

 

Ακολουθούν 10 αγαπημένες mascara για false -like βλεφαρίδες

 

 

Radiant Professional Magna Lash + Fibers

Η best seller mascara της Radiant γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακή και εμπλουτίζεται με ίνες για  super όγκο, μήκος και έντονο χρώμα.  Ένα μείγμα βελούδινων κεριών ενισχύει  το αποτέλεσμα του όγκου ενώ το Argan Butter και το Tsubaki Oil θρέφουν τις βλεφαρίδες.

 

 

 

 

 

 

 

Clarins Wonder Perfect Mascara 4D.

Υπόσχεται 4D αποτέλεσμα για βλεφαρίδες σαν ψεύτικες. Χαρίζει όγκο, μήκος, τέλεια καμπύλη και άψογο διαχωρισμό  με απαλές ίνες που «χτενίζουν» και βάφουν τέλεια κατανέμοντας την ίδια ποσότητα υλικού,  διαχωρίζοντας τις βλεφαρίδες από τις ρίζες έως τις άκρες.

 

 

 

 

 

 

Benefit They’re Real

Όσες την έχουν δοκιμάσει δεν την αλλάζουν με τίποτα.  Tαιριαστό το όνομα “They’re Real” γιατί την φοράς και σε ρωτάνε “ψεύτικες βλεφαρίδες έβαλες;” Σούπερ καμπύλη, όγκος και διαχωρισμός απίθανο εργονομικό βουρτσάκι και κατάμαυρη glossy φόρμουλα που όμως δεν «κολλάει» τις βλεφαρίδες.

 

 

 

 

 

Maybelline Volume Express The Falsies.

Μπορεί να ανήκει στα προϊόντα ευρείας με τις προσιτές τιμές,  αλλά δεν υπολείπεται σε αποτέλεσμα. Με πατενταρισμένο βουρτσάκι, εμπλουτισμένο με ίνες που βάφει μια -μια τις βλεφαρίδες και σου επιτρέπει το buildable αποτέλεσμα ανάλογα με τη διάθεσή σου.

 

 

 

 

 

Tarte Lights, Camera Lashes 4in 1

Μήκος, όγκος, σούπερ καμπύλη, τέλειο αποτέλεσμα, τεράστιες βλεφαρίδες με το βουρτσάκι 360° magniLASH. Σε υπέροχη μοβ συσκευασία – την αγαπώ φυσικά. Να σας πω ότι μπορείτε να τη βρείτε και σε mini travel size των 4ml και με τιμή περίπου στα 12Ε αξίζει να τη δοκιμάσετε.

 

 

 

 

 

 

Seventeen Fiber Volume

Με καινοτόμες ίνες που προσκολλώνται με απόλυτα  φυσικό τρόπο πάνω στις βλεφαρίδες και τις ενισχύουν προσφέροντας μοναδικό όγκο και ιλιγγιώδες μήκος ενώ επιπλέον είναι εμπλουτισμένες με υψηλή συγκέντρωση από μαύρες χρωστικές- black pigments, για πολύ έντονο μαύρο χρώμα.

 

 

 

 

 

Essence Lash Princess

Άλλη μια πολύ προσιτή (περίπου 5Ε)  αλλά εξαιρετική mascara για false – like βλεφαρίδες. Το «έξυπνο» κωνικό βουρτσάκι έχει ειδικές ίνες που «φουντώνουν» τις βλεφαρίδες και τις διαχωρίζουν υπέροχα χωρίς κόμπους.

 

 

 

 

 

 

Giorgio Armani Eyes To Kill

Με αυτή τη mascara θα ξεχάσετε και τις ψεύτικες βλεφαρίδες αλλά και το ψαλίδι που τις γυρίζει. Με oversized βουρτσάκι που δημιουργεί απίθανη καμπύλη, προσθέτει όγκο και αυξάνει το μήκος τους. Με συσκευασία- φετίχ για το νεσεσέρ.

 

 

 

 

 

 

Nars Climax Mascara

Για βλεφαρίδες κυριολεκτικά σε άλλη διάσταση με απίστευτο όγκο και πολύ έντονες μαύρες χρωστικές.

 

 

 

 

 

YSL Volume Effet Faux Cils

Ίσως η πρώτη mascara που  όταν την λάνσαρε ο οίκος δεν πίστευα στα μάτια μου- στην κυριολεξία. Tο σύμπλεγμα τριπλού φιλμ  δίνει αξεπέραστη καμπύλη και μήκος ενώ το  βουρτσάκι συνδυάζει διαφορετικές  νάιλον ίνες και το αποτέλεσμα είναι απλά κορυφαίο.

 

 

21 Σχόλια
  1. Χτϋπισρς φλέβα σήμερα😊Από τα φετίχ μου εδώ κ αιώνες προιόν μακιγιάζ! Έχω απίστευτη τρέλα με τις μάσκαρα κ κάποτε γύρω στα 15-17 χρονών έβαζα ό,τι χρώμα κυκλοφορούσε κ εννοείται μαύρη που αποτελεί ως σημέρα την no1 επιλογή μου! Η αγαπημένη μου εταιρία τότε πριν αρχίσω το πολύ ψάξιμο ήταν η Maybelline η οποία αποτελεί εως σήμερα ακάθεκτη αξία!!Στο νεσεσέρ μου τα τελευταία χρόνια έχω τουλάχιστον 6-7 κ προσθέτω όλο νέες( το ίδιο κ χειρότερα με τα κραγιόν)από τις κρατάω κάποιες κλειστές ώστε να μην τις χαλάσω.. οι αγαπημένες μου κ εξαιρετικές αυτό το διάστημα που θα ήθελα να προσθέσω είναι της Lancome η hypnose drama κ η Maybelline lash sensational! Αυτή που γλυκοκοιτάζω εδώ κ καιρό είναι του Korre η Volcanic Minerals Drama Volume Lavender Pop, αλλά βλέποντας κ το σημερινό άρθρο δεν θα μπορούσα να πω με τίποτα όχι στην μάσκαρα από Clarins

  2. Οπως είπες και εσυ @Τζουλια το μονο καλλωπισμό που μπορουμε να κανουμε πια ειναι στα ματια 😊αν και αυτο τελευταία για εμενα αρχιζει να φθίνει 😫Σιγουρα αγαπημενη ηταν η
    Benefit They’re Real!!!καταπληκτικη δεν την αποχωριζομουν ποτε μετα βεβαια απο μια ευαισθησία που αποκτησα στα ματια χρησιμοποιω της Cinigue High Impact Extreme Volume Mascara
    Αλλα οπως ειπαμε και παλαιότερα εκτος απο την σύνθεση το κολπο ειναι στο βουρτσακι😁😁😁

  3. Καλημέρα!Το αγαπημένο μου θέμα!Μου αρέσουν πολύ οι έντονες βλεφαρίδες βαμμένες με μάσκαρα και όχι οι ψεύικες.Άρα,θέλω η μάσκαρα να είναι αποτελεσματική.Από τις παραπάνω προτείνω σίγουρα τη RADIANT,δεν έχω δοκιμάσει βέβαια αυτήν την εκδοχή,αλλά η παλιά είναι εγγύηση.Επίσης και η BENEFIT,THEY’RE REAL είναι πολύ καλή!Το πρωί προτιμώ να μην μου βαραίνει τις βλεφαρίδες η μάσκαρα γιατί είναι ενοχλητικό όταν τη φοράς πολλές ώρες και ειδικά με γυαλιά.Το βράδυ ομως δεν υπάρχουν τέτοιοι περιορισμοί!χαχα

  4. Ακόμα,και η RADIANT με το καμπυλωτό βουρτσάκι είναι φοβερή1

  5. Καλημερα
    Εχω χρησιμοποιησει την YSL την ARMANI και την MEYBELLINE
    Τις βρισκω πολυ καλες και με καλυπτουν σε αυτο που θελω εγω απο μια μασκαρα
    Λιγες ειναι αυτες που δεν ειναι αυτο που διαφημιζουν
    Καλο ειναι να μην δειχνουν ασχημες πανω στις βλεφαριδες και κυριως να μην μουτζουρωνεσαι η “τρεχουν”
    Σιγουρα ομως τις προτιμω απο τις ψευτικες που ειναι αυτο που λεει το ονομα τους ΨΕΥΤΙΚΕΣ και σου κανουν τα ματια μικρα και ανυπαρκτα

  6. @ Marianna Ναι της Radiant λες την twist extreme πάρα πολύ καλή συμφωνώ απόλυτα!!Μία ακόμη εξαιρετική μάσκαρα για όσες αγοράζουν ιντερνετικά είναι η Perversion από Urban Decay υπέροχη όπως κ της Huda η Legit

  7. Από τις παραπάνω έχω δοκιμάσει της Benefit, που για κάποιο μυστήριο λόγο δεν μου έκατσε καλά, και της YSL που την αγαπώ χρόνια τώρα. Θα ήθελα να δοκιμάσω της NARS.

  8. Να προσθέσω κι εγω τις πιο αγαπημένες μου μάσκαρα.
    Λοιπον πρωτη πρωτη έχω την They’ re real μαζι με την Too Faced better than sex! Στο ίδιο βάθρο της κορυφής επισης, θα βαλω οποιαδήποτε απο Lancome, γιατι θεωρώ πως το Brand με τον έναν ή τον αλλο τροπο φτιάχνει τις rolceroyce της μάσκαρα!
    Αμεσως μετα, με μικρη διαφορά ειναι οι εξαιρετικές η Diorshow και η Estee Lauder Sumptuous.
    Τρίτη η La Roche Posay Respectissime με μονο της μειονέκτημα, ότι ταλαιπωρούμαι πολυ να την αφαιρέσω. Δεν βγαινει με τίποτα…. Μου την έκαναν δωρο και ειναι η αδιάβροχη, που εγω τις αποφεύγω, γιατι μια καλη μασκαρα ειναι ετσι κι αλλιως μεγάλης διάρκειας και ανθεκτική. Δεν χρειαζεται να ειναι και αδιάβροχη.

    And the oscar goes to….. Μια κατηγορία απο μονη της και εκτος συναγωνισμού!!!!!!! CHANEL LE VOLUME REVOLUTION.
    Αξίζει τα λεφτά της, αξίζει να κανεις οικονομίες να την αγοράσεις, αξίζει όσο καμία!

  9. @Stella δοκιμασε το λαδι ντεμακιγιαζ της Caudalie αφαιρεί τα παντα!!😊

  10. Η μάσκαρα είναι, μαζί με τα μολυβια ματιών, το πιο αγαπημένο μου καλλυντικο!! Πριν κάτι μήνες μου έφεραν της Benefit την hey’re real και όντως είναι φοβερή! Όμως είμαι σταθερή εδώ και χρόνια στη μάσκαρα της Lancome hypnose drama που για μένα είναι καλύτερη και από την Diorshow(και σπάνια βρίσκω καλύτερα καλλυντικά από του Dior) bb Επίσης φανταστική μάσκαρα με μία τιμή τόσο χαμηλή που δεν αντιπροσωπεύει το απότελεσμα που είναι ακριβώς βλεφαρίδες σαν ψεύτικες, είναι η Mark false lash της Avon… Οπότε την φοράω δεν υπάρχει περίπτωση να μη με ρωτήσουν τι μάρκα ειναι!

  11. Αγαπημένο θέμα και για μένα το σημερινό! Δε νομίζω ότι υπάρχει γυναίκα που δεν αγαπά το τονισμενο βλέμμα με τη βοήθεια μιας καλής μάσκαρα! Και γω, νομίζω πως η καλύτερη που έχω δοκιμάσει είναι της Lancome, η Hypnose. Οι κόρες μου έχουν όμως αδυναμία στην μάσκαρα της Maybelline. Θέλω πολύ να δοκιμάσω αυτήν του YSL και ύστερα από το σχόλιο σου @Stella, θέλω σίγουρα να δω και της Channel, που, ότι έχω πάρει από αυτό το brand, είναι… άλλης κατηγορίας! 😉

    xx

  12. Κάθε φορά που διαβάζω για mascara αναρωτιέμαι πόσες τριχούλες έχουν τα βουρτσάκια τους. Δεν πάω καλά ε?
    Μουτςς

  13. Υπέροχο θέμα!!! Εννοείται πως λατρεύω τις μάσκαρα! Μια φορά είχα ετοιμαστεί να βγω για ποτό(έχω ξεχάσει πως ειναι) και ενώ είχα κάνει ένα φοβερό μακιγιάζ είχα ξεχάσει να βάλω μάσκαρα!!!! ΆΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ!!! Βασικά για κάποιο λόγο την είχα αφήσει τελευταία και είπα ότι θα βάλω πριν βγω από το σπίτι και τελικά δεν έβαλα ποτέ. Όταν το κατάλαβα ήταν πλέον αργά γτ για κακη μου τύχη δεν είχα στο μικροσκοπικό βραδινό τσαντάκι μου μάσκαρα….

  14. Αυτή τη στιγμή στο Νεσεσέρ μου έχω μάσκαρα radiant, seventeen, essence και korre. Άλλες για πρωί και άλλες για το βράδυ ( δεν θέλω πρωί πρωί να φαίνονται οι βλεφαρίδες μου τεράστιες να τρομακτικές όταν κάποιος πλησιάζει ). Επίσης αυτή της seventeen είναι καινούρια;;; Δεν θυμάμαι να την έχει πάρει κάπου το μάτι μου ( εννοώ σε κάποιο eshop καλλυντικών!). ❤💜💛💜💚💜💚💜💙💜💙💜❤❤❤💙💛💛💚💙❤❤💜💛💛💛💜💚💜💚💜💙💜❤

  15. Καλά τι είπες τώρα; εσύ eyes to kill Armani η καλύτερη που έχω δοκιμάσει στη ζωή μου με βαψανε στο αττικα έπαθα πλάκα δε το πίστευα φώναζα, μες στο μαγαζί πραγματικά σαν ψεύτικες άρε Τζούλια!!

  16. @Nikol M: Αχαχαχχααχχααχ!!! Γελάω γιατί και εγώ το έχω πάθει αυτό! Ευτυχώς έχει καθρέφτη το ασανσέρ. Needless to say ότι φυσικά γύρισα πίσω στο σπίτι, άπλωσα τη mascara που είχα ξεχάσει και μετά βγήκα.

  17. Αγαπημένες εδώ να πω, ότι το συγκεκριμένο post δεν είναι γενικά για mascara. Υπάρχουν χιλιάδες στο εμπόριο για μήκος, όγκο, διαχωρισμό, καμπύλη, χρώμα κλπ. Το post είναι για mascara που το claim τους όταν λανσάρονται είναι –false like βλεφαρίδες.

  18. @ Julia Ναι 😋κ γι αυτό ξεχώρισα από αυτές όλες που έχω αυτές που έγραψα της huda, urban decay κ η hypnotic drama της Lancome γιατί δίνουν αυτό το εφέ ψεύτικων βλεφαρίδων είναι πραγματικά εκπληκτικές!!

  19. Η false lash effect από essence ειναι μακράν η value for money mascare που με εχει αφήσει αφωνη….ολοι με ρωτάνε αν φοράω ψεύτικες βλεφαρίδες..
    Από την λίστα θεωρώ πως λείπουν η lash queen απο Helena Rubinstein και η hypnose από LANCOME….
    Mια αλλη που την φορουσα συστηματικά αλλά πλεον δεν την βρισκω ευκολα σε φυσικά καταστήματα ειναι η L´oréal Paris Double Extension Beauty Tubes…την είχα ανακαλύψει πολύ πριν την essence και είχα εθιστεί…
    Τέλος, θεωρώ πως ενα γυρισμα με το ειδικό ψαλιδάκι βοηθα στο αποτέλεσμα …οπως κι η εφαρμογή ενος καλού primer βλεφαριδων πριν την πρωτη στρωση της mascara…και σαφως δεν πρέπει να ξεχνάμε ένα καλό προ’ι’όν καθαρισμού αλλά και θρέψης των βλεφαρίδων…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.