Bobbi Brown, κρέμα ματιών 2 σε 1, το νέο Jelly Stick and more!

 

 

Η νέα Vitamin Enriched Eye Base της Bobbi Brown,  προσφέρει oολοκληρωμένη περιποίηση των ματιών αφού λειτουργεί και ως κρέμα περιποίησης αλλά και ως primer για την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια.

 

 

Σχεδιασμένη για να ενυδατώνει, να περιποιείται και να προετοιμάζει σε ένα μόνο βήμα, η ΝΕΑ Vitamin-Enriched Eye Base προσφέρει την πολυβιταμινούχα ενυδάτωση μιας κρέμας ματιών και τη βάση ενός primer, προετοιμάζοντας άψογα την ευαίσθητη περιοχή των ματιών για να υποδεχθεί το concealer.

 

 

 

 

 

ΕΝΥΔΑΤΩΝΕΙ

Το Υαλουρονικό Νάτριο συμβάλλει στη βαθιά ενυδάτωση, τη στιγμή της εφαρμογής αλλά και σε βάθος χρόνου, αναζωογονεί και τονώνει την επιδερμίδα, αναδεικνύοντάς την περιοχή των ματιών πιο ενυδατωμένη και απαλή, μειώνοντας, παράλληλα, τις λεπτές γραμμές, προετοιμάζοντας την για μια «αόρατη» εφαρμογή του μακιγιάζ.

 

ΠΕΡΙΠΟΙΕΙΤΑΙ

Μια ημερήσια δόση beauty βιταμινών. Λειτουργώντας σαν πολυβιταμίνη, αυτό το πολύ θρεπτικό σύμπλεγμα αναζωογονεί, ενδυναμώνει και προετοιμάζει την περιοχή κάτω από τα μάτια.

 

ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΕΙ

Πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, αλλά χωρίς να βαραίνει την επιδερμίδα, η σύνθεσή της με Βούτυρο Καριτέ  την καθιστά εύκολη στην εφαρμογή, ενώ απορροφάται στιγμιαία, ενυδατώνοντας, καταπραΰνοντας, προετοιμάζοντας και εξισορροπώντας την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

 

 

Το αποτέλεσμα είναι ένας απαλός καμβάς, έτοιμος να υποδεχθεί τα correctors και τα concealers.

 

 

 

 

Η προτεινόμενη λιανική τιμή της είναι 47Ε και θα είναι διαθέσιμη  από τον Ιανουάριο του 2021 σε όλα τα σημεία πώλησης της Bobbi Brown καθώς και στο νέο www.bobbibrown.gr

 

 

 

Μένουμε λίγο ακόμα και στη Bobbi Brown αλλά και στο υαλουρονικό οξύ με το νέο limited edition  Crushed Shine Jelly Stick, η τελευταία προσθήκη στην Crushed Lip συλλογή του brand.

 

 

 

 

Eίναι εμποτισμένo με έλαια φρούτων και Υαλουρονικό Οξύ προσφέροντας έντονη απόδοση χρώματος, και πλούσια ενυδάτωση που περιποιείται τα χείλη.  Ανοίγει με κλικ, είναι fun και δεν χρειάζεσαι ούτε καθρέπτη για να το απλώσεις, ενώ οι αποχρώσεις του,  σου φτιάχνουν τη διάθεση.

 

 

 

 

 

 

Ιστορική μέρα η χθεσινή, πήρε δρόμο ο Μέγας Τραμπ-ούκος,  έφυγε ο Μέγας Αλήτης, – δεν υπάρχει καμία διαφορά στην αγγλική προφορά του Trump με το tramp. Το έχω ξαναπεί εξάλλου ότι σχεδόν κανένα επίθετο από αυτά που «κουβαλάμε» στις ταυτότητές μας,  δεν είναι τυχαίο. Κατά κάποιον τρόπο, μας προσδιορίζει κιόλας.

 

Εμείς όμως δεν θα δηλητηριάσουμε τη μέρα μας, είναι μέρα χαράς και θα μείνουμε στα όμορφα «δικά» μας- στην πανέμορφη  JLo σε λευκά, στην απίστευτη φωνή και την εκθαμβωτική  δημιουργία Schiaparelli Haute Couture που φόρεσε η Lady Gaga, στην Πρώτη Κυρία με  σύνολο σε υπέροχο ceylon μπλε.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Την καρδιά μας όμως έκλεψε η Πρώτη Γυναίκα Αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών,  που για αυτή την ιστορική μέρα διάλεξε το χρώμα μας.

 

Μοβ,  για την  συγκλονιστική Kamala Harris.

 

 

 

 

 

 

26 Σχόλια
  1. Χθες μπαίνω στο σπίτι του μπαμπά μου. Εβλεπε την ορκωμωσία… πλήρως ενημερωμένος για όλα τα τεκταινόμενα ο Μανωλάκης… ετων 88 παρακαλώ! “Μπαμπά την ορκωμωσία βλέπεις?” τον ρωτάω…. “Την ορκωμωσία και την…. Jennifer lopez!!!!!!!! ” μου απαντάει! Μένω παγωτο! “Τι είπες μπαμπά?” “Την Jennifer Lopez βλέπω! Τωρα τραγουδούσε!” “Και που την ξέρεις εσύ μπαμπά την Jennifer Lopez?”, ρωτάει η άμοιρη κόρη… “Ε, πως” απαντάει μυστυριωδως ο Μανωλάκης!

  2. Πάντως πέρα απο την Jennifer που ήταν υπέροχη κι αν άλλη φορουσε τα αξεσουάρ της, θα έμοιαζε λατέρνα, αλλά η Jennifer είναι αλλιώς… η Lady Gaga ήταν πολύ συγκινητικη, τραγουδώντας τον εθνικό ύμνο! Aυτην την γυναίκα, από τότε που την είδα (και την άκουσα) στο A Star is Born, ανέβηκε πολύ στην εκτίμηση μου, ως καλλιτέχνιδα. Οσο για την Καμαλα υπέροχη και ως styling και ως παρουσία και ως συμβολισμός ακόμα περισσότερο!

  3. @Stella, ε, πώς; Ένα post μόνο του το σχόλιό σου!!!
    Ωραία τα Bobbi Brown, αλλά σαφώς πιο ωραία και πιο σημαντικά τα χθεσινά νέα! Η Πρώτη Κυρία και η Αντιπροεδρος μου άρεσαν πολύ!

  4. @Stella: Το συζητάς; bb boy είναι ο Μάνος. Ε, τι, δεν θα μας “παρακολουθούσε” νόμιζες;;;;

  5. Αγαπημένη Bobbi Brown, όλα τα καλλυντικά της μου αρέσουν και ότι έχω βάλει μου ταιριάζει.. Μπαίνει στη λίστα μου και η κρέμα ματιών! Όσο για την J Lo για άλλη μία φορά θεά! Πώς γίνεται αυτή η γυναίκα κάθε φορά να είναι καλύτερη από την προηγούμενη και όσο μεγαλώνει να ειναι ομορφότερη και πιο εντυπωσιακή από ποτέ!

  6. @Stella: τώρα διάβασα το σχόλιο σου, πολύ φίλος μου ο μπαμπάς σου!! Αλλά κι εμένα η Σμαρουλα μου η γιαγιά μου που έκλεισε τα 90 φέτος, ιταν βλέπει την J Lo μου λέει κάθε φορά :αυτό το κορίτσι η Τζένιφερ είναι κούκλα και χυμωδης, οχι κοκαλιάρα, γυναίκα με τα όλα της (καλά η γιαγιά έχει και το κατοχικό σύνδρομο και της αρέσουν τα αναγεννησιακα σώματα 😉 αλλά έχει γούστο)

  7. Αυτά τα lipstick είναι πραγματικά πειρασμός δεν γίνεται να μην προμηθευτείς έστω κ ενα για δοκιμή💄💄💄κ όσο λέω θα περιορίσω τις αγορές μου, τόσο ταχύτατα έρχεται κάτι νέο!! Δεν θα έλεγα ότι με εντυπωσιάζει το χθεσινό ντύσιμό της J.Lo καθολου μαςς έχει συνηθίσει σε πιο ωραία, αλλά τι να κάνουμε J.Lo είναι J.Lo τα είπαμε αυτά!! Η Lady Gaga όντως εκθαμβωτική δημιουργία, αλλά την κορυφή του σικ την κερδίζει η γοητευτική Kamala Harris.

  8. @Tζένη Κας: Συμφωνώ απόλυτα. Φάνηκε σα να άνοιξε τη ντουλάπα της κάπως βαριεστημένα η JLo…(τα jelly sticks είναι to die for!)

  9. Τελικά, όλοι, λίγο πολύ, βλέπαμε την ορκωμοσία! Αχ, @Julia, τι σωστό αυτό που έγραψες για τον Τραμπούκο..! Αυτό είναι. Ακριβώς. Ελπίζω και εύχομαι να μην διχαστεί ο κόσμος εκεί…Τι υπέροχη φωνή, αυτή της Gaga! @Stella,και γω όταν είδα την ταινία…είπα: ταλενταρα! Για την κούκλα JLo..! τι να πούμε; Κουκλάρα! Super και η Καμαλα, και η Πρώτη Κυρία.
    Πολύ μου άρεσαν και τα Bobbi brown! Τόσο όσο η κρέμα ματιών 2 σε 1, τόσο και τα λιπστικς με υαλουρονικο. Και με υπέροχες αποχρώσεις.
    xx

  10. Νομιζω ολοι μας παρακολουθήσαμε έστω και λίγο την χθεσινή ορκωμοσία .Σίγουρα η όλη κατάσταση εχει προβληματίσει πολλους και σιγουρα ο διχασμός ενος έθνους ειναι κατι πολυ άσχημο το έχουμε βίωση και εμεις με τραγικά αποτελέσματα!!
    Θα ηθελα να προσθεσω και αλλη μια εντυοωσιακη εμφανιση και αυτη ειναι της πρώην κυριας Μισελ Ομπαμα .Απο οτι διαβασα ολοι προτίμησαν αμερικανους σχεδιαστές λογικό μου φαίνεται😊

  11. Kαλημερα
    Αγαπω και εγω τα Bobbi Brown για την διαρκεια τους και τα συστατικα τους που δεν ξερενονται οταν ερχονται σε επαφη με το προσωπο μας
    Οσο για την ορκωμοσια δεν την παρακολουθησα
    Τα θεωρω ολα αυτα πολυ Αμερικανικα
    Φανταζεστε να τραγουδουσε εδω μια μεγαλη τραγουδιστρια στην ορκωμοσια τι θα γινονταν
    Με χαλαει επισης το γεγονος οτι ειναι μεγαλος σε ηλικια ο νεος Προεδρος
    Επρεπε να υπαρχει οριο ηλικιας
    Σε ολοκληρη Αμερικη δεν υπηρχε καποιος ποιο αξιος…τι να πω
    Οσο για τα ρουχα δεν τρελαθηκα με κανενα

  12. Εντάξει, κοριτσια….η JLo διάλεξε κατι που ταίριαζε στην περισταση θεωρώ…ορκωμοσία ήταν… πιο πολύ απο στυλ ντυσίματος μου αρεσε η Καμαλα με το μοβ…κι η Μισέλ καλή ήταν…
    Πάντως ,αν ο Τραμπ θεωρείται μια φορά άκυρος κι ακατάλληλος , ούτε με τον νέον Πρόεδρο τρελαίνομαι…. παππούς, βρε κορίτσια…θα συμφωνήσω με το σχόλιο της Ράνιας πως πρέπει να υπάρξει ηλικιακό πλαφόν….και γιατι δλδ να μην υπηρξε υποψηφιότητα της Καμάλα για την Προεδρία;;;;

  13. Καλά βρε κορίτσια… Ορκωμωσία του νέου Αμερικανού προέδρου ήταν, δεν θα ήταν α λα Αμερικάνικα? Κι εμείς εδω το κάνουμε α λα Ελληνικά και στο Πακιστάν θα ήταν α λα Πακιστανικά…. 😉 Εκαστος, τα ήθη, τα έθιμα, τη νοοτροπία και την αισθητικη του.
    Πάντως θεωρώ, οτι ο δρόμος είναι έτοιμος πια για την επομενη γυναίκα Πρόεδρο ΗΠΑ. Κι επειδη λέτε τι θα συνέβαινε, αν εμείς βγάζαμε τραγουδίστρια στην ορκωμωσία Προέδρου, τουλάχιστον οι Αμερικάνοι εξέλεξαν ήδη τον πρώτο και την πρώτη μη λευκούς Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο. Φαντάζεστε εδώ να εκλεγόταν αλλοδαπός ή ανοιχτά gay Πρωθυπουργός για παράδειγμα? 😉
    Για την ηλικία θα συμφωνησω πάραυτα!

  14. @Rania & Celia: Και ο Παπανδρέου 76 δεν ήταν; Τον «χάσαμε» βέβαια αλλά πήγε χορτασμένος.

  15. @Julia ελα ντε τι συγκρίνω…. εμείς εδω ακόμα δεν είμαστε σε θεση να κάνουμε έναν διαχωρισμό εκκλησίας – κράτους….

  16. @julia εχεις δικιο για τον Παπανδρεου
    Δεν σημαινει επειδη ηταν Ελληνας οτι εχει αφεση αμαρτιων για την ηλικια και για το Αλτσχαιμερ
    Δυστυχως οι αντρες ξεχνουν οτι ερωτευονται οι γυναικες την εξουσια και οχι το προσωπο αυτο καθε αυτο
    Ας ηταν ενας αγνωστος ηλικιωμενος στο τρολευ που θα φλερταρε την κα Λιανη και θα εβλεπε αν θα γυριζε να τον κοιταξει

  17. @STELLA
    Νομιζω οτι ειμαστε ετοιμοι σαν κοινωνια για γυναικα πρωθυπουργο
    Φανηκε εξαλλου απο την αποδοχη που ειχε η νεα μας Προεδρος
    Οσο για ομοφυλοφιλους η μεταναστες νομιζω πως οχι

  18. @Rania: 😂😂😂😂😂!! Αχ αγαπημένη να είσαι καλά! Η τελευταία σου πρόταση με έκανε και γέλασα πολύ. Δίκιο έχεις!!!

  19. Εννοείται πως αυτο με το ηλικιακο πλαφον πρέπει να ισχύσει και για τα δικά μας τα καμάρια…χαχαχα….
    @ΡΑΝΙΑ, αν ηταν ενας αγνωστος ηλικιωμενος στο σωρό που θα φλέρταρε τη Λιάνη μεσα στο τρόλε’υ’, το πολύ πολύ να του εριχνε κανένα β@ζ@σκάμπιλο…ααχ, δεν μπόρεσα να κρατηθώ…με συγχωρείτε….
    Η Καμάλα πάει για επομενη Προεδρος…το ειπα και πιο πάνω….
    Στην Ελλάδα ομως είμεθα πρωτοπόροι με την κ.Σακελλαροπούλου…δεν εχετε να πείτε…χαχαχα…θα μου πείτε τωρα, τι συγκρινω….

  20. Εμένα πάλι με εντυπωσίασε εκείνο το πανέμορφο κορίτσι με τα κίτρινα η βραβευμένη ποιήτρια Αμάντα (δεν θυμάμαι το όνομά της). Επίσης ταυτίστηκα με την ανακούφιση της Μελάνια. Δεν την έχω δει πιο χαμογελαστή όσο τη στιγμή που έφευγε.
    Μουτςς

  21. @LItsa Strantzali Οντως πανέμορφο κορίτσι! Ολοι καθήσαμε και την κοιτούσαμε στην τηλεόραση χαζεμένοι….

  22. Χαχαχα γέλασα πολύ με τα σχόλια σας!!!😂😂 Κάθε φορά εμπιστεύομαι τα προϊόντα Bobbi Brown όποτε περιμένω να κυκλοφορήσει και αυτό! ❤💙💚💛💜 Έχω πάλι ξετρελαθηκα με το πανέμορφο μοβ παλτό της Kamala Harris!!!! 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

  23. Αν η περιποίηση bobbi brown είναι όπως και το μακιγιάζ,τότε θα είναι super.Από την ορκωμοσία μου άρεσε τρελά η lady gaga.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.