Cashmere Kumquat by Korres: Το νέο άρωμα για το 2021.  

 

 

 

 

Η Korres ξεκινάει το 2021 με τη δροσιά του Cashmere Kumquat – μία αρωματική πυραμίδα που αποπνέει φρεσκάδα και αισθησιασμό για  μία νέα δροσερή αρχή.

 

Το Cashmere Kumquat είναι το 5ο και τελευταίο άρωμα της νέας συλλογής KORRES που «χορογραφήθηκε» από τον Αντώνη Φωνιαδάκη υπό την σκηνοθετική ματιά του Βασίλη Κεκάτου.

 

Το film αυτό ολοκληρώνει μία  δημιουργική ένωση που αποτύπωσε χωρίς λέξεις, μόνο με την κίνηση των σωμάτων, τις σκέψεις και  τα συναισθήματα που οι αρωματικές νότες ξυπνούν. Ένας διαφορετικός τρόπος να αφηγηθεί  την ιστορία κάθε αρωματικής συμφωνίας.

 

 

 

 

 

                                                      Το άρωμα CASHMERE KUMQUAT

 

TOP NOTES: KUMQUAT, MANDARINE, ORANGE

HEART NOTES: ORANGE BLOSSOM, JASMINE, ALMOND

BASE NOTES: CASHMERE, CEDARWOOD, VANILLA

 

Cashmere: Η απαλή, ζεστή, γενναιόδωρη αίσθηση του κασμίρ έχει εκθειαστεί στους αιώνες -ήδη από τον 3ο αιώνα π.Χ. Συνώνυμο της πολυτέλειας προσδίδει μια αισθησιακή προσέγγιση σε αυτό το άρωμα.

 

Κουμκουάτ: Με φωτεινό πορτοκαλί χρώμα που συμβολίζει την ευημερία, το κουμκουάτ με το γλυκόπικρο άρωμά του προκαλεί θετικά συναισθήματα, θυμίζοντας το πρώτο αεράκι στους ανθισμένους ελαιώνες της Μεσογείου.

 

Βανίλια: Σπόροι τροπικών αναρριχητικών φυτών με την ομορφιά της ορχιδέας. Η βανίλια θεωρείται ότι ενεργοποιεί τις αισθήσεις και ανασύρει όνειρα αγάπης. Ένα μεγαλειώδες συστατικό με διακριτικά γλυκό, σαγηνευτικό άρωμα, που ανέκαθεν το συνόδευε η φήμη ενός από τα ισχυρά αφροδισιακά της φύσης.

 

 

Το φιλμ CASHMERE KUMQUAT

 

 

 

10 Σχόλια
  1. Αν και όπως είχα πει σε άλλο άρθρο παλιότερα σχετικά με άρωμα του korre ότι δεν μου κάνει αυτό το κλικ, γιατί έχω στο μυαλό μου την εταιρεία πιο πολύ στην περιποίηση κ μακιγιάζ προιόντων παρόλα αυτά είναι πολύ οικονομικό κ σαν εταιρεία σε προιόντα περιποίησης δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ οπότε γιατί όχι για μια δοκιμή να με πείσει το αντίθετο,βέβαια δεν περιμένω από διάρκεια να έχει την απαιτούμενη που ζητάω εγώ από ένα άρωμα!

  2. Καλημερα!!
    Παντως η αντίστοιχη αντρική σειρα ειναι εξαιρετική και με μεγαλη διάρκεια!

  3. Πολύ πρωτότυπος & ιδιαίτερα εκφραστικός τρόπος για την παρουσίαση ενός αρώματος, ο χορός!
    xx

  4. Το κουμκουατ είναι ενα τέλειο λικέρ που το φτιάχνει η γιαγιά μου και έχει μεθυστική μυρωδιά! Ανυπομονώ να μυρίσω το άρωμα του Κορρέ, έχει πολλές νότες που είναι αγαπημένες μου!

  5. Καλημερα
    Με εξιταρουν και εμενα οι μυρωδιες που μπλεκονται σε αυτο το αρωμα
    Θελω να το μυρισω και να δω και την διαρκεια του

  6. Kαι κασμίρι και εσπεριδοειδή και βανίλια….καλά, αυτο το αρωμα φωνάζει τ’ όνομά μου θαρρώ….κι αν εχει και διάρκεια, σκοράρει 10/10…. (αυτο με την διαρκεια και τα αρωματα απο ”φαρμακευτικά” brands , το ψάχνω λίγο…)

  7. Είναι ένα από τα προϊόντα που θα δοκιμάσω σίγουρα. Κουμκουάτ μυρίζουν οι παιδικές μου διακοπές… Εξάλλου έχω μείνει ικανοποιημένη από τα αρώματα Κορρές που έχω δοκιμάσει έως τώρα.

  8. Μου φαίνεται δελεαστικό.Και το μπουκάλι πολύ ωραίο.

  9. Κουμκουατ ε; Χμμμ ενδιαφέρον!!! Στις διακοπές μου στην Κέρκυρα είχα δοκιμάσει κουμκουατ και θυμάμαι ότι με είχε ταξιδέψει η έντονη μυρωδιά του και η γλυκιά του γεύση!!!! Πιστεύω πως θα είναι ένα πολύ ωραίο άρωμα από korre!!!! ❤❤❤💙💙💙💚💚💚💛💛💜💜💜❤❤❤💙💙💚💚💛💛💜💜💜

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.